• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi pazarlar
Biz de kızla avmye gitme hatası yaptık bugun
İcimizden gecti
Yemek katında kociyle kapıstık o dereceli
Kız cileden cıkarınca ,bi karar veremiyonız mıymıy dedi ben de film koptu
Sen al ye bizi niye bekliyosn dedim?
Herkes karnı doyunca sakinledi
Gratise attım kendimi
Bi kadın erkek cocuk yuzunden kapısıyo baktım
Erkek klasık anne diyo diye darlıyo kadını
Kadın da haklı olarak oyalamayı ögren bi zahmet dedi
Göz göze geldik o an kadınla
Klasık erkek dedim 😅
Kadın bide ben bunu bosadım hala lafını cekiyorm diye 🤦🏻‍♀️😅
Erkekler kapatılsın dedik dagıldık😀
Cıktık eve geldik banyo yapcak ins.
Ayyy bende esime cattım al cocuunuuuu diye
Esim eve girdi ben paydos yaptım
Ona sarinca beni salıyor.

Ben rez. Yaptım yılbaşına atıcam kendimi sokaklara
Gece corbasiyla kapanış yapar geliriz.
Alkol zaten kullanmıyoruz özellikle alkolsüz seçtim mekanıda sakin yerde.
Bi nefes alim. Bönüre bönüre sarki soylicem.
Orman icindede bir cafe buldum kendime ilk firsatda da oraya gidicem.
Üsenmesem simdi gidecektik acikmis 1'e kadar.
Giyinmeye erindim.
Esimde anladı bnm heyheylerim gelmiş ne dersem ok diyo patlıcam biliyor.
Trendyoldan da bisiler aldım.
Evlere sığamıyorum bugün
Kız suan kosuyo evde sanki kafamın icinde kosuyor.
Sabah oglan gidecek ütü yapmam lazım
Uyucam sabah bakarım yok enerjim falan.
Bitti kapattık

Biz tek maasınız iste suan tek duam ev kredisi sabit rakam.
Kira olsa artacaktı.
Özgür özel in miting cagrısı var,koci Bursadakine gitcez biz dedi olursa.
Grevse grev diyomus fabrikadakiler.
Bizde öyleydik baby eşimin maaşta fazla değildi ev kredim o zaman düşün 1000 tl aldığı maaş 1800 mü neydi çok zor zamanlar geçirdim
Şuan insanlar kiramı versin yoksa gecinsinmi işçileri çok iyi anlıyorum maaş kaç olacak konusuyo lar banada soruyorlar muhasebeci dedim kendileri konussun lar bana demediler bende bekliyorum

Suan 20 gr 24 ayar borcum var 30 birinde bir kişiden aldık onları ödersek kocama kızıyorum dedim 30 bini sen öde 3 aydır ödeyecek adama sinir oldum
Ben ödedim 20 gr borcu 20si kaldı o daha ödeyecek paramı var diyo dedim kendim ödüyorum biraz sıkıssan ödeyecek nerde

Kahvaltıya yumurtalı ekmek ile başladık, eşimin Dikili perileri geldi hazırlandık gittik orası bizim burdan daha sıcaktı alışveriş yaptık marketten yazlığı havalandırdık yürüyüş yaptık geldik.Akşam balık yedik az önce lcw kendime şişme kaban aldım çok istedim inşallah üzerimde de güzel olur. Para akışı durmuyor Allah sağlık versin de harcayalım.

Gunaydınn
Gece uykum kactı sabahladım.
Hepimize pijama lazım.
2 cift kisilik 2 de tek kisilik carsaf set almam lazım.
Netten olmuyo pijama olayı iade ede ede ı ııh.
Nevresim galiba 6 sene önce almıştım 3-4 tane set carsaf ve yastıķ kılıfı daha cok degistiginden soldular.
Ben bir defa bir kac set alıp bir kac sene almıyorum.
Ocakta da paralar onlara gidecek galiba
Biraz ona ayırmam lazım para.
Salı pazarına gidebilsem uyguna hallederdim.
Belki arkadasla gideriz duu bakalım.
Yastıkları yazın yeniledim ve yedekledim.
Sırayla hallediyorum.

Oglan gitti treni 10.30da
Ofisin ordan biniyo odasını kaldırdım actım camlarıda ev bi havalansın.
Saclarını naptiysak kestirtemedik ozaman bağla dedim
Dökülüyor banyoyu hem aksam sildim hem sabah.
Her yeri süpürüp silicem bugun.
Anlamıyor bu nesil laftan yeminle.
Uzatıyorsan bağla yani birdahaki gelmene bandana takıcam kafana dedim ona göre kestir saçını ya da bağla.
Karışmam normalde uzatsın vs ama dökülüyor
Degerlerine baktirdi vit. Kullandi ara tatilde yine baktıracak.
Bakımda yapmaz yağ falan uğraşmaz
Sampuanda degisti falan ama yok.
Böyleli dertler baslıyor bunlar büyüdükçede.

Damla yemek yok
Kiyma cikardim sulu köfte yapicam
Nohutlu pilav yaparım
kıza bulgur pilavı var
Corbası yok ona az bisi corba yaparım 1 ögun mutlaka yediriyorum kabızliginı onlemek icin.
Bu ara havuc rendele diyor yiyor öyle.
Bugunluk yapimde az az yarın ki menü yemekli.

Dün bir yandan sac bakim yagi surdum
Bir yandan maske yaptım
O ara banyonun rafları duzelttim.
Vucut sıkilastirici losyon aldim bi de onu surim bakim.
Bu ara denek gibiyim.
Onuda deniyim bunuda deniyimm.
Vaktim olsa cok severim vucut peelingi, kokular, maskeler.
Is yaparken o ara halletmeye calisiyorum ancak.
En son oje ne zaman surdüm onu bile unuttum çünküsü ben surunce kız milyon tane surmek istiyor
Sildiriyor surduruyor nefret geliyo bana nalet olsun ojesinede diyorum.
Sürmüyorum.

Güzel bir hafta olsun hepimize. Rutin Pazartesi sabah 8 de başladım temizliğe normalde daha geç bitiriyordum ama bazı işleri akşamdan halletmem bana bayağı zaman kazandırdı. Temizlik tamam çamaşır makinasını hazırladım bir posta akşamdan yıkarım yoruldum biraz dinlenmem lazım. Nevresim değiştirdim önceden beni zorlamazdı nevresim şimdi yorganların içinden çıkarmak yoruyor beni. Akşam içinde sebzeli domates çorbası ve tavuk filetolu mantar sote yaptım yanına da salata ve yoğurt. Evde ki işleri bir şekilde hallediyorum da aile işleri nasıl hallolucak bilmiyorum oğlan kardeşim mümkünse yurda giriş yapmasın çok canımı sıktı iki yıl önce aldığı bir arabası vardı benim üstüme yapmıştık kendi gelemediği için bu gün babamı aradım arabayı satmış perşembe günü notere gidecekmişim halamın oğlu var o ilgileniyormuş benimde perşembe günü diş randevum var nasıl olucak bakalım çekmiş gitmiş cumartesi günü yurt dışına annemle babamı aramasam haberim olmucak hiçbirşeyden annemle babam yaşlı insanlar onların üzülmesini hiç istemiyorum yarın babamın da hastane randevusu var onu götüreceğim Allah gerçekten kardeşin de hayırlısını versin. Bana bir Allahaısmarladık demedi arabayı sattığını da söylemedi Rabbime havale ettim. Ben uğraşamam böyle dengesizle kızlarım diyor anne annanemin ve dedemin tek aklı başında evladı sensin diye mütevazilik yapıyordum bu gerçeği bu gün anladım. Sizlerinde kafasını şişirmek istemiyorum ama eşime karşıda mahçup ediyor beni, eşime de mesaj atmış benim sağlığım için mümkünse görüşmeyelim demiş kapısını çalıp para istemeyiz daha o bizi tırtıklıyor, neyin havasıdır bu anlamadım. Allahım akıl fikir ver ıslah et diye dua ediyorum. Neyse kızlar sizlerde hakkınızı helal edin ben de kardeş çok hepsi ayrı ayrı çeşit çeşit.

İyi geceler,
2024 ün son gününden de günaydın😁
Hafta sonu yine standartımız.
Birgün evde bir gün dışarıda.
Sonra ödev koşturmacası.
Dün akşam da Ela geri dönüşüm kutusunu verirmisin anne birşeyler yapalım dedi.
Yılbaşı için ufak kapı süsleri yaptık.
Hatta birini kapıya astı.
Bugün de okula göndermedim. 1 saat için değmezdi.
Hastaneye Çam Sakuraya çocuk alerji bölümüne götürdük.Bayağıdır gitmiyorduk.
İlaçları yazdı. Takibe aldı yine.3 ay sonra gelin dedi.ilaçlar için rapor yazdırdım. Çünkü aile hekimi yazmıyor bu ilaçları.sonra ihtiyaç olduğunda eczaneden sgk sız alıyoruz.
Hastane sonra yemek yedik dışarıda.
Oradan yolumuzun üzerinde Mall of avm ye uğradık. Orada oyun yerine girdi ardından birkaç şeye bindirdik.buraya hafta sonu gelmek ne mümkün. Oldukça kalabalık oluyordu.Biraz gezdik,Gaptan iki tane tişört aldım Elaya.
Sonra anpaya geçtik.
Eve geldik saat 7 yi geçiyordu.
Kimse acıkmadı yemek yemek istemedi.
Meyve kuruyemiş vs tamamladık günü.
Biraz dinlendikten sonra okulda bugün yapılanlara başladık. Allahtan bugün ödev yoktu.
Yarın da okula göndermeyeceğim.
Akşama da komşumuzla plan yaptık.Bizi çağırdılar.
Onlar da birşeyler hazırlayacak.Arkadaş kuru dolma ve bademli çıtır kabak yapacak.çocuklara da köfte patates.
Biz de meze hazırlayacağız.
Eşim humusla muhamara ben de şakşuka kereviz ve havuçla meze yapmayı düşünüyorum.Aslında daha çok çeşit yapmak istedim de arkadaş fazlaya gerek yok zaten cips kuruyemiş de olacak yeter o kadar çeşit sen tek şakşuka yap dedi😅
Ben severim bu tür şeyler hazırlamayı bana ana yemek demeyin😁
Yapabildiğim kadar çeşit yaparım yarın.
Çarşamba da ödevleri yaptırırım.
Elayla da kurabiye yapacaktık ama bu yıl yetiştiremedik :) yılbaşından sonra yaparız ne yapalım.

Güzel bir hafta olsun hepimize. Rutin Pazartesi sabah 8 de başladım temizliğe normalde daha geç bitiriyordum ama bazı işleri akşamdan halletmem bana bayağı zaman kazandırdı. Temizlik tamam çamaşır makinasını hazırladım bir posta akşamdan yıkarım yoruldum biraz dinlenmem lazım. Nevresim değiştirdim önceden beni zorlamazdı nevresim şimdi yorganların içinden çıkarmak yoruyor beni. Akşam içinde sebzeli domates çorbası ve tavuk filetolu mantar sote yaptım yanına da salata ve yoğurt. Evde ki işleri bir şekilde hallediyorum da aile işleri nasıl hallolucak bilmiyorum oğlan kardeşim mümkünse yurda giriş yapmasın çok canımı sıktı iki yıl önce aldığı bir arabası vardı benim üstüme yapmıştık kendi gelemediği için bu gün babamı aradım arabayı satmış perşembe günü notere gidecekmişim halamın oğlu var o ilgileniyormuş benimde perşembe günü diş randevum var nasıl olucak bakalım çekmiş gitmiş cumartesi günü yurt dışına annemle babamı aramasam haberim olmucak hiçbirşeyden annemle babam yaşlı insanlar onların üzülmesini hiç istemiyorum yarın babamın da hastane randevusu var onu götüreceğim Allah gerçekten kardeşin de hayırlısını versin. Bana bir Allahaısmarladık demedi arabayı sattığını da söylemedi Rabbime havale ettim. Ben uğraşamam böyle dengesizle kızlarım diyor anne annanemin ve dedemin tek aklı başında evladı sensin diye mütevazilik yapıyordum bu gerçeği bu gün anladım. Sizlerinde kafasını şişirmek istemiyorum ama eşime karşıda mahçup ediyor beni, eşime de mesaj atmış benim sağlığım için mümkünse görüşmeyelim demiş kapısını çalıp para istemeyiz daha o bizi tırtıklıyor, neyin havasıdır bu anlamadım. Allahım akıl fikir ver ıslah et diye dua ediyorum. Neyse kızlar sizlerde hakkınızı helal edin ben de kardeş çok hepsi ayrı ayrı çeşit çeşit.
Gerçekten değişik, eşini niye karıştırıyorki sizin aranızdaki ilişkiye.
Bir de araba senin üzerine ama hiç haber vermemesi de tuhaf geldi bana.
Hele bir veda etmeden gitmesi. Allah sabır versin canım ne diyeyim.
Olsun sen burada anlat her daim.
İçin rahatlar.

Damla yemek yok
Kiyma cikardim sulu köfte yapicam
Nohutlu pilav yaparım
kıza bulgur pilavı var
Corbası yok ona az bisi corba yaparım 1 ögun mutlaka yediriyorum kabızliginı onlemek icin.
Bu ara havuc rendele diyor yiyor öyle.
Bugunluk yapimde az az yarın ki menü yemekli.

Dün bir yandan sac bakim yagi surdum
Bir yandan maske yaptım
O ara banyonun rafları duzelttim.
Vucut sıkilastirici losyon aldim bi de onu surim bakim.
Bu ara denek gibiyim.
Onuda deniyim bunuda deniyimm.
Vaktim olsa cok severim vucut peelingi, kokular, maskeler.
Is yaparken o ara halletmeye calisiyorum ancak.
En son oje ne zaman surdüm onu bile unuttum çünküsü ben surunce kız milyon tane surmek istiyor
Sildiriyor surduruyor nefret geliyo bana nalet olsun ojesinede diyorum.
Sürmüyorum.
O havuç rendesini Ela da çok seviyor.
Balık yapınca yanında havuç rendeliyorum ama sade😅 salata tarzı asla yemiyor.
Ohh ne güzel bakımını da yapıyorsun.
Benim bu aralar yaptığım sadece gece yatarken ayağıma krem sürmek😂😂😂
Makyaj desen bizde de durum aynı, hemen ben de yapacağım deyip başlıyor.
Kaybettiğim allığım ve allık fırçam onun dolabında bulundu 😅

İyi pazarlar
Biz de kızla avmye gitme hatası yaptık bugun
İcimizden gecti
Yemek katında kociyle kapıstık o dereceli
Kız cileden cıkarınca ,bi karar veremiyonız mıymıy dedi ben de film koptu
Sen al ye bizi niye bekliyosn dedim?
Herkes karnı doyunca sakinledi
Gratise attım kendimi
Bi kadın erkek cocuk yuzunden kapısıyo baktım
Erkek klasık anne diyo diye darlıyo kadını
Kadın da haklı olarak oyalamayı ögren bi zahmet dedi
Göz göze geldik o an kadınla
Klasık erkek dedim 😅
Kadın bide ben bunu bosadım hala lafını cekiyorm diye 🤦🏻‍♀️😅
Erkekler kapatılsın dedik dagıldık😀
Cıktık eve geldik banyo yapcak ins.
Ben de bazen ailecek birşeyler yapmayı sevsem de, bazen de kızımla başbaşa gezmeyi seviyorum.Gereksiz çenesi oluyor. Allahtan bugün bir sıkıntı yoktu. Tek sıkıntı hastanede Ela'ya aman oraya dokunma buraya dokunma😂😂😂😂 ayy bazen bana daral geliyor.
Dışarıda benden çok ilgilenir. Ama evde daha çok ben ilgileniyorum. Hatta dün Ela etkinlik yaparken bana diyor,anne seninle böyle şeyler yapmayı çok seviyorum. Senin hep işin oluyor, keşke hiç işin olmasa diyor.
Tabi dışarıda da babasına sarıyor, şu oyun yerine gidelimmi baba, ya da şunu alalımmı diye bana diyor ben hayır deyince direk babasından istiyor. Biliyorki alacak😁

Elada da bir feministlik seziyorum😅
Dün uyku öncesi konuşurken bana; anne ilerde benim kızımın babası olmayacak ya, olmasa ne olurki diyor😁
Evlenmeden hamile olunur mu sorusu da geldi😅
Sonra diyor ama hamile olunursa ya erkek olursa ben kız istiyorum onun için en iyisi bebek evinden bir kızım olsun.
Sonra evlenince ev işi bitmiyor en iyisi evlenmemek diyor :)
Yay burcu rahatlığı seziyorum.

Dün gece gec yattı kız arkadas 23.00 de gitti.
Sabah 10 da kalktı tabi
Koca gün kostuk ordan oraya
1 saattir donuyoruz yatakta
Suan cidden sinir uclaruma oynuyor
Ben mi tahammülsüzüm bilmiyorum
Hala konusmaya calısıyo artık en son susuyoruz uyuyoruz artık dedim sert bi sesle
Aa valla daha dus alamadım ya
cidden asaplarım bozuluyo hic vaktim olmadı kendime bu hafta😒
O konuşma hiç bitmiyor. Valla uyku çeneyemi vuruyor anlamadım😂😂😂
Ben uyumuş numarası yapıyorum😅
Ama sonra bir bakıyorum gerçekten uyumuşum🤣🤣🤣🤣
Dün de sızmışım. Koci gelmiş üzerimizi örtüyor. O ara uyandım. Oturduk biraz.
Sonra da kitap okuyabildim.
Kimisi de diyor, artık uyusun kendi kendine..
Evet arada yapıyorum ama nadir.
Çok içim rahat etmiyor.
Zamanla o da olacak elbet.

Kimbilir kac yasinda insandır cocuk gibi davranışları.
Umursamaz havai bi tip sanırım.
Bazı insanlar bazen insanlar diyorum.

İyi geceler,
2024 ün son gününden de günaydın😁
Hafta sonu yine standartımız.
Birgün evde bir gün dışarıda.
Sonra ödev koşturmacası.
Dün akşam da Ela geri dönüşüm kutusunu verirmisin anne birşeyler yapalım dedi.
Yılbaşı için ufak kapı süsleri yaptık.
Hatta birini kapıya astı.
Bugün de okula göndermedim. 1 saat için değmezdi.
Hastaneye Çam Sakuraya çocuk alerji bölümüne götürdük.Bayağıdır gitmiyorduk.
İlaçları yazdı. Takibe aldı yine.3 ay sonra gelin dedi.ilaçlar için rapor yazdırdım. Çünkü aile hekimi yazmıyor bu ilaçları.sonra ihtiyaç olduğunda eczaneden sgk sız alıyoruz.
Hastane sonra yemek yedik dışarıda.
Oradan yolumuzun üzerinde Mall of avm ye uğradık. Orada oyun yerine girdi ardından birkaç şeye bindirdik.buraya hafta sonu gelmek ne mümkün. Oldukça kalabalık oluyordu.Biraz gezdik,Gaptan iki tane tişört aldım Elaya.
Sonra anpaya geçtik.
Eve geldik saat 7 yi geçiyordu.
Kimse acıkmadı yemek yemek istemedi.
Meyve kuruyemiş vs tamamladık günü.
Biraz dinlendikten sonra okulda bugün yapılanlara başladık. Allahtan bugün ödev yoktu.
Yarın da okula göndermeyeceğim.
Akşama da komşumuzla plan yaptık.Bizi çağırdılar.
Onlar da birşeyler hazırlayacak.Arkadaş kuru dolma ve bademli çıtır kabak yapacak.çocuklara da köfte patates.
Biz de meze hazırlayacağız.
Eşim humusla muhamara ben de şakşuka kereviz ve havuçla meze yapmayı düşünüyorum.Aslında daha çok çeşit yapmak istedim de arkadaş fazlaya gerek yok zaten cips kuruyemiş de olacak yeter o kadar çeşit sen tek şakşuka yap dedi😅
Ben severim bu tür şeyler hazırlamayı bana ana yemek demeyin😁
Yapabildiğim kadar çeşit yaparım yarın.
Çarşamba da ödevleri yaptırırım.
Elayla da kurabiye yapacaktık ama bu yıl yetiştiremedik :) yılbaşından sonra yaparız ne yapalım.
Bnmde eksik kalıplarım var ondan yapamadık kurabişş.
Seviyorlar adamlı agacli vs.
Gecen hafta sade un kurabiyeside yapmistim onuda seviyor.
Kalıp, suslemek icin grazur yok sekilli seker pöfs.

Günaydın
Dün dis agrısıyla uyandık
Eve yakın vardı dis merkezi hemen gittik dolgu olması lazım,durursa bizde yaparıx dediler
Spreyi sıktı ,igneyi görür görmez kapattı agzını yaptırmadı.
Pedodontis ten randevu alın onlar daha iyi anlasır dedi dr
Buldık bikactane iyi dr ama malum yılbası tatili
20 ocaktn önce randevu veren yok zaten
Gece ateslendi tabi ,dr dolven verebilirsiniz dedi
Okula gitcem dedi götürdüm bakalım
Atesi yoktu sabh agrısı tutarsa sıkıntı iste
2025 e disle giriyoruz hayırlısı🤷🏻‍♀️

Back
X