- 21 Ağustos 2015
- 31.491
- 95.422
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öperim nazenin9320 teyzesiAllah kavuştursun canım hayırlı yolculukları olsun ablanın.
Berencim ben kullandım ama zararının olacağını hiç düşünmedim gayet rahat durdu iki kızımda. Tabi son karar senin öp benim için o mis kokulu taze kızını.
Yürüme arkadasi da almayi düşünüyorum alayim ikisinden deBen kısa bir dönem koymustum.
Arkadasta vardı galiba 2-3 ay falan kullandık.
Ama uzun uzun tutmadım oglumdada kullanmıştım ben bir yan etkisini görmedim.
Yürüme arkadaşı var ondan almıştım onada bak istersen.
Onu sevmisti yürümeye başlayınca bile baya bi bizimleydi.
Oyuncak bölümü vardı önünde ebebekden almıştım ben.
Ben kullanmadım canım, bir defa koydum arkamı döndüğümde yerdeydi yani yürüteç de hiç durmak istemedi.Selam kızlar
Bebişlere yürüteç kullandınız mı?
Doktor önermiyor kalça çıkıklığı yapabiliyormuş
Ama hep kucakta da tutmaktan yorulduk
Biraz oyalanir
Erkek çocuklarına tehlikeli kızlar için sıkıntı yok diyenler var
Parmak ucuyla yürüyormuş yürüteçe binen bebekler
7 aylık oldu kızım.
Eltim diyor ben yürüteç olmasa büyütemezdim kolaylık diyor
Denemek istiyorum
Sizin tecrübeleriniz vardır
Az önce konumuz buydu. Eşimle konuşuyorduk ve sinir oluyorduk.Asgari ücret 22.104 olmus
1 aydır oturup bunu mu konustunuz?!
Gercekten yazıklar olsun!
Az önce konumuz buydu. Eşimle konuşuyorduk ve sinir oluyorduk.
Herşeye kaç kat zam asgari ücrete 3 kuruş zam. Bazen içim daralıyor. Geleceğimizi göremiyorum.neydik ne olduk.. bazen diyorum neye içimi ferahlatayım... iyiki tek bir tane çocuğum var. 2-3 çocuk mu asla yetemezmişim.
Ayy şuna duyar kasanlar beni deli ediyorÖgretmen yılbası cekilisi yaptı cocuklar mutlu olsun diye.
Bugun iptal etti kadın .
Demistir lanet olsun yapmıyorm
Aileler ayaklanmıs istemiyorz demis
Cahil cühelA kesim cünkü
Hala noelle yılbasını ayıramamıs kesim
Noel25 nde ya bunu bari ögrenin yani!
Yani cok sey var da söyleyecek silivri soguktur aynı kesim kosa kosa oy vermistri
Ama gecinemiyorz ne hediyesi demistir!
Kirada olanın Allah yardımcısı olsun dedim bende görünce.Az önce konumuz buydu. Eşimle konuşuyorduk ve sinir oluyorduk.
Herşeye kaç kat zam asgari ücrete 3 kuruş zam. Bazen içim daralıyor. Geleceğimizi göremiyorum.neydik ne olduk.. bazen diyorum neye içimi ferahlatayım... iyiki tek bir tane çocuğum var. 2-3 çocuk mu asla yetemezmişim.
Hayırlı olsun yeni eviniz canımselam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorum eski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .
benim esim fizik tedavi uzmani beren ikizlere hic kullandirmadiSelam kızlar
Bebişlere yürüteç kullandınız mı?
Doktor önermiyor kalça çıkıklığı yapabiliyormuş
Ama hep kucakta da tutmaktan yorulduk
Biraz oyalanir
Erkek çocuklarına tehlikeli kızlar için sıkıntı yok diyenler var
Parmak ucuyla yürüyormuş yürüteçe binen bebekler
7 aylık oldu kızım.
Eltim diyor ben yürüteç olmasa büyütemezdim kolaylık diyor
Denemek istiyorum
Sizin tecrübeleriniz vardır
Aynı olay anaokulunda bizde de olmuştu.Ögretmen yılbası cekilisi yaptı cocuklar mutlu olsun diye.
Bugun iptal etti kadın .
Demistir lanet olsun yapmıyorm
Aileler ayaklanmıs istemiyorz demis
Cahil cühelA kesim cünkü
Hala noelle yılbasını ayıramamıs kesim
Noel25 nde ya bunu bari ögrenin yani!
Yani cok sey var da söyleyecek silivri soguktur aynı kesim kosa kosa oy vermistri
Ama gecinemiyorz ne hediyesi demistir!
Onu zaten hiç sorma biz evimiz olduğu halde yetemiyoruz diyoruz. O insanlar ne yapsın. Açlıktan ölsünmü. Çalışılan gıdaya bile yetmiyor orantılayınca. Çok canım sıkıldı ya.Kirada olanın Allah yardımcısı olsun dedim bende görünce.
Hayırlı olsun yeni eviniz canım, Allah ödeme kolaylığı versin.sağlıkla oturmayı nasip etsin. Senin işin daha da zor. İkiz bebişler, bir de yoğun iş.selam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorum eski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .
Ben de senden duyuyorum bak ton eşitleyici ne yaaaa ben de aslan burcuyum da kokoşluk konusunda eser yokAnpada 1.700tl bıraktık geldik.
Trendyoldan uyguna aldigim bot geldi şaşırdım hem ucuz hem rahat ben şok.
Bot sivri burun ve topuklu maximum 2-3 defa giyerim iste tüm kış ancak diyordum ama rahatmış.
Düğün icin almıştım.
Note ton esitliyicini deniyim dedim duu bakalım makyaj alemine atılıyorum ama sanki guzel bişi
Esimi bekliyordum giris kattaki komsuyla denklestik sende bisi var bi baska güzellik falan dedi.
(Noteden sürmüştüm bir aydınlık parlaklık veriyor yüze) dedim mersiii cınımm.
1 tane daha alim :) bilmeden iyi bişi aldım galiba durun hele halledicem ben bu makyaj falan olaylarını.
Farım yok far paleti alim bi de.
Fırçam bilem yok benim niye böyle şeylerim yok bilmiyorum terazi burcusun sen aptalll dedim kendime
Oysa tüm özelliklerinide taşırım.
Teyzoşuma 2li yilbasi fincanı siparisi verdim hediye
Kendimede alıcim hosuma gitti.
Milladan aldigim pant cok begedim kalıp boy muthis ama 1 pacada sıkıntı var dikiste yan dönüyor.
Öncekindede etiketi hatalıydı begendim ya illa bisey çıkacak.
Sansımı denesem mi 1 defa daha iade edip yoksa terziyemi gostersem bilmiyorum.
Begenmesem neysede begendim.
Bi bakıcam terzi yaparsa daha ugrasmicam lanet gelsin.
Bizim öğretmen herkes aynı şey alsın mesela atkı bere alsın. Farklı hediye olmasın demişti.Ayy şuna duyar kasanlar beni deli ediyor
Her yer ışıl ışıl oluyo okadar hoşuma gidiyor ki.
Sanki hıristiyan olduk ağaç aldık tamam dinden çıktık..
Ben o cekilislere karsiyim yani cocuklar arasinda olana.
Biri pahalı alıyor oteki ucuz cocuk begenmiyor falan her çocukdan anlayış beklemek zor o yasta degiller daha.
Aaa bak iyi fikir, sağol canım biz de yaparızSimli oje sürmüştük kartpostala geçen sene canim