güle güle kullan canım benimSelamm
2 gündür annemin evdeyim çıkamıyorum.
Dünde mutfak dolaplarını sildim kac günde batar artık bilmiyorum annem devam ettirmeyince silmeyi 1 hafta sonra aynı oluyor.
Sabahada kapılarını silerim.
Bugun pet cekildi bakalım nasıl çıkacak.
Halsizligi var cok sukur ağrısı yokta.
Kek istedi ona kek yapıcam.
Bir de pijama tkm siparis verdim babama ev sıcak oluyo kaprili verdim.
Esime yine kızdım bir sebepten yine aslında onun haklı oldugu bir mevzuydu ama ucunun ona dokunması gerekiyor malum.
Kartı coşturmicam diyordum coşturdum.
2 tane bluz, 1 gömlek, 1 pant., 1 terlik aldım.
Zaten ihtiyac listemde vardı fakat kart kesilince alacaktım birazınıda nasip neye niyet neye kısmet
Kart kesilince başka ihtiyaç alırım.
Listem kabarık
Icime sinen beyaz bir tshrt ya da bluz bulamadım bir türlü.
Bisiklet yaka istemiyorum, ic belli etsin istemiyorum, crop istemiyorum vallahi oturup dikesim var.
Ya boyu kısa, ya kumasi polyester, ya yakası güzel değil
Icime sinen bulamadım.
Kovalıyorum bakalım
Cuma aksamda avm yapalım dedim hemen iftar sonrası
Oglana 2 tshrt bakıcam kardesimde bisiler bakacakmış o da gelecek.
Gidecek bayramdan sonra gelmez daha 1 ay.
Tshrt giyer artık uzerine hırka alıyor sweatlerıni kaldırdım giymez daha bosuna yük etmesin.
tşk ederimtr_lelli aldıklarını güzel günlerde giy canım babanın sonuçları çok güzel çıkar inşallah. Annemde benden bir tepsi börek, 2 çeşit tatlı istedi ben birde ekstra sarma sarıcam iyi ki varlar temizliği diğer kızkardeşlerim yapıcak annem onlara para da veriyor o yüzden bana söylemiyor olsun elleri darda ikisinin de ellerinde varken versinler ben mutlu oluyorum. Bu gün annemin babamın paralarını çekicek eşim kasap ihtiyaçlarını alıcak ben yine kızkardeşime vermeleri için 200 tl vericem keşke daha fazlasını yapabilsem.
D dimple81 Aldıklarını güzel günlerde giyin, ayrıca çok ince düşüncelisin çocuk sevindirmişsin ne mutlu sana, güzel bir tatil geçir dinlen bol anılar biriktir canım.
bende ayakta dolanıyorumBugün dinlenicem yoruluyorum fark etmiyorum gün içinde koştururken ama yaş geçti artık. Bu gün herkes gidince sadece evi topladım havluları değiştirdim. Mutfağı düzenledim mercimek çorbası koydum tavuk fajita yapalım dedi kızım onun için et çıkardım dondurucudan markete gittim alışveriş yaptım kendime de simit aldım. Kuşlara yem koydum camın önüne gelip yiyorlar. Biraz ütüm var ama kalsın.
bende ayakta dolanıyorum
oturunca yorulduğumu fark ediyorum
eskiden hiç yorulmazdım
*** kuşlar benimde çok ince noktam
her sabah işe gelmeden evde onlara , yaz kış demeden ekmek,bugday ne bulursam ayarlıyorum
hatta bugün sabah ince yufka kalmış
kırdım attım hepsi tepeme uçtu :))
bazen onalral konuşurken buluyorum kendimi
:):)
Ohhh mislennn bakalım kuzummyarın öğlene
manikür-pedikür için randevu aldım
yetişirse belki bir fön çektirebilirm
ama sıcaktan saçlar düz kalmıyor ki
eşimde illa fönlü gez istiyor
ama malesef her zaman öyle olmuyor.
hayat erkeklere kolay bence
eskiden tatile giderken yol üzeri bulduğumuz kuaföre götürür fön çektirmemi beklerdi.
hatta ilginç şehirlerde hatıram var
gümüşhane , hopa, aydın
ahahah çok komik
Rabbim bereketlendirsin insallahtr_lelli aldıklarını güzel günlerde giy canım babanın sonuçları çok güzel çıkar inşallah. Annemde benden bir tepsi börek, 2 çeşit tatlı istedi ben birde ekstra sarma sarıcam iyi ki varlar temizliği diğer kızkardeşlerim yapıcak annem onlara para da veriyor o yüzden bana söylemiyor olsun elleri darda ikisinin de ellerinde varken versinler ben mutlu oluyorum. Bu gün annemin babamın paralarını çekicek eşim kasap ihtiyaçlarını alıcak ben yine kızkardeşime vermeleri için 200 tl vericem keşke daha fazlasını yapabilsem.
D dimple81 Aldıklarını güzel günlerde giyin, ayrıca çok ince düşüncelisin çocuk sevindirmişsin ne mutlu sana, güzel bir tatil geçir dinlen bol anılar biriktir canım.
canımmm :)Ohhh mislennn bakalım kuzumm