Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar uyku öncesi bir selammm,
Pazartesi gittim nüfusa işimi hallettim. Ceza yedim sanmıştım da şükür ceza çıkmadı
Sonra avm ye geçtik. Elayı gezdirdim. Tramboline bindirdim. Evideadan birşeyler aldım.
Oradan Avcılar çarşıda gezdik.
Elaya ve kendime toka küpe vs aldık yine.
Tabi baktım hava kararacak. Hızlıca dönelim dedim. Çünkü arabayı bizim eve yakın avm ye park etmiştim.
Metrobüs kalabalığına da kalmak istemedim.
Gittik avmden bir çıkışım vardı kendime şaşırdım :) bazen arabayla kendimi atamıyorum.
Akşam için koci kahvaltı istedi. Çünkü eski mahallemizdeki yufkacımızdan yufka ekmek almıştım. Çok lezzetli oluyor.
Bugün de diş için çıktım yola. Ela valizimle gidelim dedi. Anneannesine gidemeyince o valiz hevesini burada yaşamak istedi ama bir baktım pandufları zaten valizin yarısını kapladı
Diş doktoruma geldik.
Dişime dolgu yaptı. Dişimin arasındaki boşluktan dolayı biraz çürüme başlamış. Oysa sürekli diş ipi kullanıyorum.
Elanın dişini gösterdim. 1 aydır sallanıyor hala düşmedi. Biraz daha bekleyin dedi. Çocuk diş doktoruna götürmemizi önerdi.
Oradan çıktık. Galetacımız var fındıkzadede oraya uğradık.galeta ve kurabiye aldık.
Teyzeye geldik. Koci yok ben gelmem siz gidin derken son karar arkadaşlarıyla görüştü. Geç geldi.
Yarın akşam döneriz eve arabayla, yok bem akşama gelemem eve gidelim diye mırıldanma dedim.
Yemeğe burada oluruz. Yarın için yemek var. Teyzeye dedim gel bir eminönü yapalım yarın pasta krema poşeti ucu almam lazım.
O da büyük rulo streç filmi alacakmış.
Birkaç birşey daha bakacağım.

Temu fena ya, bir gömülüyorum. Gözümü alamıyorum sepeti doldurdum doldurdum ama hala bakıyorum ne var daha ne alabilirim diye
Ayy sorma babam bikac alet bulmıs attı bunları alsana diye.
Aa sepetim doluyı ben 1070 tl limite 15 parca alıyorımc cmdmmx
3 üründe oldı 1070 diyorum bosa gitti koskoca limit

Cok gecmis olsun abla

Bizde de durum aynı sen bir de birinci sınıfta gör.Anaokulundayken hevesle ödev yapan çocuğum bu yıl ben söyledikçe yapıyor
Bir sayfa yapıyor sonra dinleneyim diyor.
Bos oda da 2 sayfa yaptık dün.
Ben karar aldım bos odada yapcam ödevlerini
Etrafta oyuncak varken algısı cok dagılıyor

çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin

Bos oda da 2 sayfa yaptık dün.
Ben karar aldım bos odada yapcam ödevlerini
Etrafta oyuncak varken algısı cok dagılıyor
Bizim boş odamızda yok ama odasında hiç yapmıyor ödev. Genelde mutfak masasında yapıyor odasının masası hep dağınık heppp. Kalemler boyalar silgi minik oyuncakları.sürekli masanın hali bu

İyi geceler beybiler,
Bugün teyzede kahvaltı yaptık,kahvemizi içtik. Saat 3 e geliyordu çıktık yola. Eminönüne indik. Teyzeye yakın zaten orası.
Krema torbası ucu aldım. Elaya yılbaşı pasta süsleri aldım.kalp ve kaşık çikolata kalıbı aldım. Elaya kaşık çikolatayı evde yapacağım. Çok seviyor.
Birkaç küçük oyuncak aldık. Diş için küçük kutu istiyordu onu aldık dişini kutuya koyacakmış. Ben de sallanıp çıkan dişlerin kök hücre için saklandığını duydum. Onu araştıracağım. Ve doktora danışacağım.
Elaya saat aldım. Eve soğan doğrayıcı aldım. Soğan doğramaktan fenalık geldi bana ya. Bazen bir yemeği yapacağım sırf soğan doğrama işi olduğu için vazgeçiyorum :)
Biraz da peynir zeytin aldım.
Teyze sigara içemedi diye sigara almam lazım deyip durdu çıktık.
Eve geçtik zaten geç olmuştu. Eve geldik. Yemek yedik.Benim koci bu gece de geç gelicem dedimi. Ben de kızdım. Yani ayıp iki gün oraya gidiyoruz insanların yanına gelmiyor.
Bir de aramış hazırmısınız diyor. Hiç yukarı da çıkmayacak. Dedim hazır değiliz. Arabayı park edecek yer yok dedi. Ben de erken gelseydin yer bulurdun dedim. Ben gidiyorum eve vs vs söyleniyor. Ben de git dedim. Yani insan bir çıkar oturur az bişi. Bir de sanki eve mi dönemeyeceğim.
Neyse buldu park yeri çıktı az oturdu. Gidelim geç oldu deyip durdu.
Geldik eve. Kahve yaptı içerken size selam vereyim dedim.

Bu ara dilimdeki tek şey sağlık
Etrafimdakilere sadece dua edin diyorum sağlık icin
Cok gecmis olsun

Selammm
Dışarıda sanki daha iyiyim gibi bilmiyorum idare ediyorum randevuma kadar bir şekil.
Bu hafta hep dışarıdayız
Salı tiyatro vardı
Dün ogrtm. Olan arkadaşım davet okul tatil cocuklar oynadı epey.
Aksam market yaptım donuste esim aldı bizi.
Bugun 13.30da müzikli danslı bisey var tiyatroda diil etkinlik 10 kisi olarak onden kayitla alıyorlar
Oraya gidicez.
Kız bu etkinlikleri tiyatrodan daha cok seviyor.
Ordan avm lego etkinligi var legolardan hayal gucu tasarlama gibi bisi ucretsiz okul tatil diye yaptılar galiba.
Kalabalıktır muhtemel ama en azından sevinir olmadi parayi bayar oyun alanına sokarım biraz bayadır gitmedi.
Yemek yeriz derken aksam olur esim alacak bizi yine.
Aksam oglan gelecek evde hic yemek yok.
Eti attim ocaga et sote pilav yapıcam
13 de çıkmam lazım evden.
Camasir mak. Hic elimi suremedim yarında tiyatro var haftasonu full temizle yika as yaparım gibi.
Kız bu hafta fazla sosyallesti sonra napıcam bilmem.
Etkinlik kitaplarimizda bitti.
Yine bir kac seri almam lazım.

Benim kargoların cogu iade oldu kombinleyemedim icime sinmedi.
Oglanın termosunu nihayet aldım 1.400tl ona baydım
1.200tl sırt cantasi aldım bakim bugun gelecek link atmistim ona sen sec demisti begenmezse iade ederim
Buraya gelip giderken küçük geliyordu cantası.
Kendime 2 bluz daha aldım.
Kendimede 1 parca bisi almazsam bi modum düşüyor bu ara.

Pijama lazim bana hic tkm yok desem yeridir.
2 tkm alıcam ya cok kalın ya cok ince icime sinmiyor.
Alip iade etmeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…