- 27 Şubat 2013
- 14.229
- 40.674
Ayy sorma babam bikac alet bulmıs attı bunları alsana diye.Temu fena ya, bir gömülüyorum. Gözümü alamıyorumsepeti doldurdum doldurdum ama hala bakıyorum ne var daha ne alabilirim diye
Cok gecmis olsun ablaMerhabalar uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir. Eşim malesef hastalığını unuttu ben onun önüne geçtim geçen haftadan bu güne kadar hastane acillerine gidip gelmekten serum takıldıkça ateşim düştü ama sonrası yine aynı oldu faranjit doktor ağır geçirdiğimi söyledi geçmeyince de ilaçları artırdı bu gün biraz daha iyiyim eşim getirip götürdü o ameliyatlı kolu ile evde yemek yapabildiğim de oldu yapamadığım daha çok oldu. Neyse yavaş yavaş toparlıyorum, bugün etli taze fasulye, bulgur pilavı ve tavuk suyuna çorba yapabildim yani eşimle beraber şunu anladım yetişkinlerin ateşi zor düşüyor ve geç iyileşiyor evde ateşten bayıldığım gece malum apartmanda asansör yok hastaneye giderken zor indim ve çıktım biz bu ev işini halletmemiz lazım. Yarın nasipse buzdolabını temizlemek istiyorum çok atılacak var Allahım affet diyorum atmayı hiç sevmiyorum ama yaklaşık da on gündür evle hiç ilgilenemedim kızlar iş çıkışı acil olanları yaptılar eşim gün içinde evi elektrikli süpürgeye tuttu. Kızlar Allah sağlık sıhhat ve huzur versin gerisi lafı güzaf inanın ne para mal mülk hiç birşeyi gözüm görmedi neyse sizleride darlamayayım ama bundan sonrası için sağlık sıhhat versin Rabbim. Bugün eşimle biraz kendimize geldik o kendine budama makası aldı ben de tatil baktım eşim alalım dedi aldık yarına çıkacagımızın teminatı yok ama tatil aldık. Eşimle Ekim ayı için 3000 euro aldık tabi bunlar borcumuz için alıyoruz neyse benim birikimimde iyi fena değil ama eşim işe başlamadan alamam neyse herşey olur.
Bos oda da 2 sayfa yaptık dün.Bizde de durum aynısen bir de birinci sınıfta gör.Anaokulundayken hevesle ödev yapan çocuğum bu yıl ben söyledikçe yapıyor
Bir sayfa yapıyor sonra dinleneyim diyor.
Canım nazeninim çok çok geçmiş olsun, kesinlikle önce sağlık.Nice insan duydum tam maddi rahata eriştim derken hastalıkla uğraşan.
Allah sağlığımızdan etmesin gerisi gelir bir şekilde.
Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.Cok gecmis olsun abla
çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versinMerhabalar uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir. Eşim malesef hastalığını unuttu ben onun önüne geçtim geçen haftadan bu güne kadar hastane acillerine gidip gelmekten serum takıldıkça ateşim düştü ama sonrası yine aynı oldu faranjit doktor ağır geçirdiğimi söyledi geçmeyince de ilaçları artırdı bu gün biraz daha iyiyim eşim getirip götürdü o ameliyatlı kolu ile evde yemek yapabildiğim de oldu yapamadığım daha çok oldu. Neyse yavaş yavaş toparlıyorum, bugün etli taze fasulye, bulgur pilavı ve tavuk suyuna çorba yapabildim yani eşimle beraber şunu anladım yetişkinlerin ateşi zor düşüyor ve geç iyileşiyor evde ateşten bayıldığım gece malum apartmanda asansör yok hastaneye giderken zor indim ve çıktım biz bu ev işini halletmemiz lazım. Yarın nasipse buzdolabını temizlemek istiyorum çok atılacak var Allahım affet diyorum atmayı hiç sevmiyorum ama yaklaşık da on gündür evle hiç ilgilenemedim kızlar iş çıkışı acil olanları yaptılar eşim gün içinde evi elektrikli süpürgeye tuttu. Kızlar Allah sağlık sıhhat ve huzur versin gerisi lafı güzaf inanın ne para mal mülk hiç birşeyi gözüm görmedi neyse sizleride darlamayayım ama bundan sonrası için sağlık sıhhat versin Rabbim. Bugün eşimle biraz kendimize geldik o kendine budama makası aldı ben de tatil baktım eşim alalım dedi aldık yarına çıkacagımızın teminatı yok ama tatil aldık. Eşimle Ekim ayı için 3000 euro aldık tabi bunlar borcumuz için alıyoruz neyse benim birikimimde iyi fena değil ama eşim işe başlamadan alamam neyse herşey olur.
Bizim boş odamızda yokBos oda da 2 sayfa yaptık dün.
Ben karar aldım bos odada yapcam ödevlerini
Etrafta oyuncak varken algısı cok dagılıyor
Stres yorgunluk diye dusunuyorum ama bilmiyorum gunlerdir gecmeyince evham yaptımCanım geçmiş olsun
Senin boyununda da kazadan sonra hassasiyet var diye biliyorum
O da tetikler
Bazen hep üst üste gelir
Hala iade olmadi bekliyoruz bakalim10 günde falan yatıyo iade cnm.
Sık sık arasın bankayı kart sahibi
Ofiste caycı abi kaptırmıstı 10 günde yattı iadesi.
Bende psikolojik diye dusunuyorum ama doktordan duymak ancak icimi rahatlatıyorCanım lellim biraz daha rahat ol yorma kendini. Biraz da kendini çok yormandan olabilir.
Sen veTemu fena ya, bir gömülüyorum. Gözümü alamıyorumsepeti doldurdum doldurdum ama hala bakıyorum ne var daha ne alabilirim diye
Bu ara dilimdeki tek şey sağlıkMerhabalar uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir. Eşim malesef hastalığını unuttu ben onun önüne geçtim geçen haftadan bu güne kadar hastane acillerine gidip gelmekten serum takıldıkça ateşim düştü ama sonrası yine aynı oldu faranjit doktor ağır geçirdiğimi söyledi geçmeyince de ilaçları artırdı bu gün biraz daha iyiyim eşim getirip götürdü o ameliyatlı kolu ile evde yemek yapabildiğim de oldu yapamadığım daha çok oldu. Neyse yavaş yavaş toparlıyorum, bugün etli taze fasulye, bulgur pilavı ve tavuk suyuna çorba yapabildim yani eşimle beraber şunu anladım yetişkinlerin ateşi zor düşüyor ve geç iyileşiyor evde ateşten bayıldığım gece malum apartmanda asansör yok hastaneye giderken zor indim ve çıktım biz bu ev işini halletmemiz lazım. Yarın nasipse buzdolabını temizlemek istiyorum çok atılacak var Allahım affet diyorum atmayı hiç sevmiyorum ama yaklaşık da on gündür evle hiç ilgilenemedim kızlar iş çıkışı acil olanları yaptılar eşim gün içinde evi elektrikli süpürgeye tuttu. Kızlar Allah sağlık sıhhat ve huzur versin gerisi lafı güzaf inanın ne para mal mülk hiç birşeyi gözüm görmedi neyse sizleride darlamayayım ama bundan sonrası için sağlık sıhhat versin Rabbim. Bugün eşimle biraz kendimize geldik o kendine budama makası aldı ben de tatil baktım eşim alalım dedi aldık yarına çıkacagımızın teminatı yok ama tatil aldık. Eşimle Ekim ayı için 3000 euro aldık tabi bunlar borcumuz için alıyoruz neyse benim birikimimde iyi fena değil ama eşim işe başlamadan alamam neyse herşey olur.
çok geçmiş olsun telli acil şifalar dilerimStres yorgunluk diye dusunuyorum ama bilmiyorum gunlerdir gecmeyince evham yaptım