Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar uyku öncesi bir selammm,
Pazartesi gittim nüfusa işimi hallettim. Ceza yedim sanmıştım da şükür ceza çıkmadı😅
Sonra avm ye geçtik. Elayı gezdirdim. Tramboline bindirdim. Evideadan birşeyler aldım.
Oradan Avcılar çarşıda gezdik.
Elaya ve kendime toka küpe vs aldık yine.
Tabi baktım hava kararacak. Hızlıca dönelim dedim. Çünkü arabayı bizim eve yakın avm ye park etmiştim.
Metrobüs kalabalığına da kalmak istemedim.
Gittik avmden bir çıkışım vardı kendime şaşırdım :) bazen arabayla kendimi atamıyorum.
Akşam için koci kahvaltı istedi. Çünkü eski mahallemizdeki yufkacımızdan yufka ekmek almıştım. Çok lezzetli oluyor.
Bugün de diş için çıktım yola. Ela valizimle gidelim dedi. Anneannesine gidemeyince o valiz hevesini burada yaşamak istedi 😅 ama bir baktım pandufları zaten valizin yarısını kapladı😁
Diş doktoruma geldik.
Dişime dolgu yaptı. Dişimin arasındaki boşluktan dolayı biraz çürüme başlamış. Oysa sürekli diş ipi kullanıyorum.
Elanın dişini gösterdim. 1 aydır sallanıyor hala düşmedi. Biraz daha bekleyin dedi. Çocuk diş doktoruna götürmemizi önerdi.
Oradan çıktık. Galetacımız var fındıkzadede oraya uğradık.galeta ve kurabiye aldık.
Teyzeye geldik. Koci yok ben gelmem siz gidin derken son karar arkadaşlarıyla görüştü. Geç geldi.
Yarın akşam döneriz eve arabayla, yok bem akşama gelemem eve gidelim diye mırıldanma dedim.
Yemeğe burada oluruz. Yarın için yemek var. Teyzeye dedim gel bir eminönü yapalım yarın😂 pasta krema poşeti ucu almam lazım.
O da büyük rulo streç filmi alacakmış.
Birkaç birşey daha bakacağım.

Temu fena ya, bir gömülüyorum. Gözümü alamıyorum😂😂😂 sepeti doldurdum doldurdum ama hala bakıyorum ne var daha ne alabilirim diye😅
Ayy sorma babam bikac alet bulmıs attı bunları alsana diye.
Aa sepetim doluyı ben 1070 tl limite 15 parca alıyorımc cmdmmx
3 üründe oldı 1070 diyorum bosa gitti koskoca limit😅

Merhabalar uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir. Eşim malesef hastalığını unuttu ben onun önüne geçtim geçen haftadan bu güne kadar hastane acillerine gidip gelmekten serum takıldıkça ateşim düştü ama sonrası yine aynı oldu faranjit doktor ağır geçirdiğimi söyledi geçmeyince de ilaçları artırdı bu gün biraz daha iyiyim eşim getirip götürdü o ameliyatlı kolu ile evde yemek yapabildiğim de oldu yapamadığım daha çok oldu. Neyse yavaş yavaş toparlıyorum, bugün etli taze fasulye, bulgur pilavı ve tavuk suyuna çorba yapabildim yani eşimle beraber şunu anladım yetişkinlerin ateşi zor düşüyor ve geç iyileşiyor evde ateşten bayıldığım gece malum apartmanda asansör yok hastaneye giderken zor indim ve çıktım biz bu ev işini halletmemiz lazım. Yarın nasipse buzdolabını temizlemek istiyorum çok atılacak var Allahım affet diyorum atmayı hiç sevmiyorum ama yaklaşık da on gündür evle hiç ilgilenemedim kızlar iş çıkışı acil olanları yaptılar eşim gün içinde evi elektrikli süpürgeye tuttu. Kızlar Allah sağlık sıhhat ve huzur versin gerisi lafı güzaf inanın ne para mal mülk hiç birşeyi gözüm görmedi neyse sizleride darlamayayım ama bundan sonrası için sağlık sıhhat versin Rabbim. Bugün eşimle biraz kendimize geldik o kendine budama makası aldı ben de tatil baktım eşim alalım dedi aldık yarına çıkacagımızın teminatı yok ama tatil aldık. Eşimle Ekim ayı için 3000 euro aldık tabi bunlar borcumuz için alıyoruz neyse benim birikimimde iyi fena değil ama eşim işe başlamadan alamam neyse herşey olur.
Cok gecmis olsun abla🙏🏻

Bizde de durum aynı🤣🤣🤣🤣 sen bir de birinci sınıfta gör.Anaokulundayken hevesle ödev yapan çocuğum bu yıl ben söyledikçe yapıyor 🥵
Bir sayfa yapıyor sonra dinleneyim diyor.
Bos oda da 2 sayfa yaptık dün.
Ben karar aldım bos odada yapcam ödevlerini
Etrafta oyuncak varken algısı cok dagılıyor🙆🏻‍♀️

Merhabalar uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir. Eşim malesef hastalığını unuttu ben onun önüne geçtim geçen haftadan bu güne kadar hastane acillerine gidip gelmekten serum takıldıkça ateşim düştü ama sonrası yine aynı oldu faranjit doktor ağır geçirdiğimi söyledi geçmeyince de ilaçları artırdı bu gün biraz daha iyiyim eşim getirip götürdü o ameliyatlı kolu ile evde yemek yapabildiğim de oldu yapamadığım daha çok oldu. Neyse yavaş yavaş toparlıyorum, bugün etli taze fasulye, bulgur pilavı ve tavuk suyuna çorba yapabildim yani eşimle beraber şunu anladım yetişkinlerin ateşi zor düşüyor ve geç iyileşiyor evde ateşten bayıldığım gece malum apartmanda asansör yok hastaneye giderken zor indim ve çıktım biz bu ev işini halletmemiz lazım. Yarın nasipse buzdolabını temizlemek istiyorum çok atılacak var Allahım affet diyorum atmayı hiç sevmiyorum ama yaklaşık da on gündür evle hiç ilgilenemedim kızlar iş çıkışı acil olanları yaptılar eşim gün içinde evi elektrikli süpürgeye tuttu. Kızlar Allah sağlık sıhhat ve huzur versin gerisi lafı güzaf inanın ne para mal mülk hiç birşeyi gözüm görmedi neyse sizleride darlamayayım ama bundan sonrası için sağlık sıhhat versin Rabbim. Bugün eşimle biraz kendimize geldik o kendine budama makası aldı ben de tatil baktım eşim alalım dedi aldık yarına çıkacagımızın teminatı yok ama tatil aldık. Eşimle Ekim ayı için 3000 euro aldık tabi bunlar borcumuz için alıyoruz neyse benim birikimimde iyi fena değil ama eşim işe başlamadan alamam neyse herşey olur.
çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin

Bos oda da 2 sayfa yaptık dün.
Ben karar aldım bos odada yapcam ödevlerini
Etrafta oyuncak varken algısı cok dagılıyor🙆🏻‍♀️
Bizim boş odamızda yok🥺 ama odasında hiç yapmıyor ödev. Genelde mutfak masasında yapıyor😅 odasının masası hep dağınık heppp. Kalemler boyalar silgi minik oyuncakları.sürekli masanın hali bu

İyi geceler beybiler,
Bugün teyzede kahvaltı yaptık,kahvemizi içtik. Saat 3 e geliyordu çıktık yola. Eminönüne indik. Teyzeye yakın zaten orası.
Krema torbası ucu aldım. Elaya yılbaşı pasta süsleri aldım.kalp ve kaşık çikolata kalıbı aldım. Elaya kaşık çikolatayı evde yapacağım. Çok seviyor.
Birkaç küçük oyuncak aldık. Diş için küçük kutu istiyordu onu aldık 😅 dişini kutuya koyacakmış. Ben de sallanıp çıkan dişlerin kök hücre için saklandığını duydum. Onu araştıracağım. Ve doktora danışacağım.
Elaya saat aldım. Eve soğan doğrayıcı aldım. Soğan doğramaktan fenalık geldi bana ya. Bazen bir yemeği yapacağım sırf soğan doğrama işi olduğu için vazgeçiyorum :)
Biraz da peynir zeytin aldım.
Teyze sigara içemedi diye sigara almam lazım deyip durdu çıktık.
Eve geçtik zaten geç olmuştu. Eve geldik. Yemek yedik.Benim koci bu gece de geç gelicem dedimi. Ben de kızdım. Yani ayıp iki gün oraya gidiyoruz insanların yanına gelmiyor.
Bir de aramış hazırmısınız diyor. Hiç yukarı da çıkmayacak. Dedim hazır değiliz. Arabayı park edecek yer yok dedi. Ben de erken gelseydin yer bulurdun dedim. Ben gidiyorum eve vs vs söyleniyor. Ben de git dedim. Yani insan bir çıkar oturur az bişi. Bir de sanki eve mi dönemeyeceğim.
Neyse buldu park yeri çıktı az oturdu. Gidelim geç oldu deyip durdu.
Geldik eve. Kahve yaptı içerken size selam vereyim dedim.

X