Yanlis anımsamıyorsam (yani hatirlatmak istemiyorumda) senin ex de sanki yeğen sevdalisiydi.Bu erkeklerin yiğen aşkı beni bıktırıyor.
Hepsi mi aynı bunların ya
Geçen ökkesin serisini almis kızımıza mi aldın dedim evde görünce
Kiz daha dogdumu yigenime aldım dedi.
İyi dedim
Sonra e bebek e gidip emzik biberon felan alalım dedim.Senin paran yok mu kendin alırsın diyor
Yiğeninin kitabını düşünüyor bebek doğacak herseyini ben aldım annem aldı.
Bir emzik biberon alacak söylediği lafa bak
Dün de kayinvalidedeydik
Eltimlere daha hiç gitmedik yeni eve taşındilar 3 katli.Eski eve de gitmedik.
Bayramda geliriz dedik dün kaynim önce biz gelelim siz sonra gelin dedi iyi dedim şimdi onları bekliyoruz.
Yeni evlenince de gidemedik onlar gelmişti.
Bize sıra gelmiyor
Ev ne zamandir temizlenmiyor ben annemdeyim hep zaten
Pazar günü kayinvalide kadin getirdi
Evi temizlediler ev temiz çocuklar gelince salonu batirttirmayalim zaten zor temizlettik dedim.Batsin diyor hiç beni düşünmüyor sinir oluyorum bu adama
Annen nasıl oldu canım, nasıl atlattı.size de çok geçmiş olsun.Allah birdaha yaşatmasınÇok geçmiş olsun
Biz de ev almıştık annemin göğüs kanseri olduğu ortaya çıkmıştı.Sağlik herseyden önemli.Allah'ım tüm hastalara şifa versin
Benim eşimin iki yeğeni var hiç sevemedi ya, bir de açık açık söyler bir türlü sevemedim diye.Bu erkeklerin yiğen aşkı beni bıktırıyor.
Hepsi mi aynı bunların ya
Geçen ökkesin serisini almis kızımıza mi aldın dedim evde görünce
Kiz daha dogdumu yigenime aldım dedi.
İyi dedim
Sonra e bebek e gidip emzik biberon felan alalım dedim.Senin paran yok mu kendin alırsın diyor
Yiğeninin kitabını düşünüyor bebek doğacak herseyini ben aldım annem aldı.
Bir emzik biberon alacak söylediği lafa bak
Dün de kayinvalidedeydik
Eltimlere daha hiç gitmedik yeni eve taşındilar 3 katli.Eski eve de gitmedik.
Bayramda geliriz dedik dün kaynim önce biz gelelim siz sonra gelin dedi iyi dedim şimdi onları bekliyoruz.
Yeni evlenince de gidemedik onlar gelmişti.
Bize sıra gelmiyor
Ev ne zamandir temizlenmiyor ben annemdeyim hep zaten
Pazar günü kayinvalide kadin getirdi
Evi temizlediler ev temiz çocuklar gelince salonu batirttirmayalim zaten zor temizlettik dedim.Batsin diyor hiç beni düşünmüyor sinir oluyorum bu adama
Benim esimde yegeninin cocugu icin kendi dün diyor Allah affetsin cocuga cirkin denmez ama çok cirkin diyor.Benim eşimin iki yeğeni var hiç sevemedi ya, bir de açık açık söyler bir türlü sevemedim diye.
Zaten çocuk zaafı da yok. En çok sevdiği bizim kızımız canından öte seviyor başka çocuk konusunda daha ötesi yok.
Geçmişte unutmadığım bir şey var. Bebek için hazırlık yaparken sudacrem almıştım. Ne kadar pahalı şey vs demişti. Bunun üstüne aynı gün teyzeye giderken tatlı almıştı bununla aynı paraydı. Ben de aldığın tatlıya pahalı demiyorsun, benim aldığım buna pahalı diyorsun demiştim. Çok dokunmuştu bu lafı.
Ama tabi baba olunca ne kardeş ne yeğen ne teyze vs vs umrunda değil. Geçen gün kendine spor ayakkabı bakmaya gitti. Tabiki Elaya Adidastan ayakkabı alıp çıktıben giymeyeyim kızım giysin dedi.
Yani baba olunca emin ol herşeyden önce gelecek.için rahat olsun.
Amin canım sağolasın.Annen nasıl oldu canım, nasıl atlattı.size de çok geçmiş olsun.Allah birdaha yaşatmasın
Evet eskisi de yiğen sevdalısı idi.Yanlis anımsamıyorsam (yani hatirlatmak istemiyorumda) senin ex de sanki yeğen sevdalisiydi.
Benim ki yegenlerine düşkün değil annesi icin gidiyor ona eminim cunku kardes bagları kopuk.
Ama cocuklari zorlamasına müsade etmicem.
Cocuk artık 19 yaşında kendi isterse gider.
Onunda dediği olmuyor zoruna gidiyor.
Zoru cocuk bahane aslında ben gitmiyorum ya bana.
Bana gel diyemiyor biliyor neler olacağını oglanda gitmeyince zoruna gitti.
Ya istiyor ki bayramdan bayrama onlar gibi olim yani yalandan gidip samimiyetsizce.
Benim ne kisiligimde, ne lugatımda yok.
Ben kimsenin keyfini yapıcam diye istemedigim yere gitmem.
Lafimida kimsenin hatrı için yemem okadar omurgasız değilim çok şükür.
Hepsi birbirinin arkasından atıyor, yuzyüzede kavga ediyorlar beddualar hakaretler sonra birsey olmamis gibi konusuyorlar
Yok arkadaşım ben yapmam.
Onlar yapıyo bende yapcam yok ya
Hamilelik falan hormonlarla alakalı olabilirEvet eskisi de yiğen sevdalısı idi.
Allah günah yazmasın ben farklı şeyler dusunuyordum artık kızı felan olmasın diye günahı boynuna.Abartiydi onunki.
Dün geldi eltimler sonra amcalarına geçtik tek araba bizimkiyle
Yolda gelirken yarin bekliyoruz dediler benimki gelemeyiz dedi ben geliriz dedim
Bir daha doğum olacak gidemeyiz senin eve de gelemem daha dedim esime annemdeyim ya çok umurumda mı böyle bisey laf etti.Sinirlendirdi beni.Eskisini kacirmis beni de kaciracak dedim
Onların yanında.Eltim eşimin eski karısıyla kanki kesin gidip anlatmıştır.
Sağa çek incem dedim durmadı tabi.
Eve geldik onlari iceri davet ettik gelmediler sen dinlen dediler.Arabaya bindi gittiler.
Küstüm konuşmuyorum sabah kaynim yazdı bekliyoruz diye
Gelmiyoruz dedim bununla bir yere gidilmez.Simdi de sirnasiklik yapıyor yüz vermiyorum.Seytan diyor bas anamın evine git
Annemler evlendikten sonra hiç gelmediler evime
Ben 7 aydır annemde olduğumdan.Pazar günü gelicekler beni de alıp eve dönecektik.Ama ben dayanamicam galiba basıp gidicem ya sabır diyorum
Hiç şansım yokmuş benim
Yok cnm ayrilmakdan bahsetmedimHamilelik falan hormonlarla alakalı olabilir
Herseyde bitirmek dogru degil canım.
Öyle olsa ben 50 defa bosanmıstım galiba.
Bazen ufak seyler büyüyor zarar veriyor insana.
Umarım hallolur.
Aynen eşler formundaymışanca okuyabildim
bayramda eşler formundaymış
güneş tutulması da tuzu biberi oldu
bizde de ufak tefek anlaşmazlıklar olsa da hafif atlattık :)
yani allah tarafından mı? bilmiyorum
bir umursamazlık var üstümde :):)
ne derse desin hiç umursamıyorum :):)