Burdayım şekerim noldu kim onlarSelammm herkesler nerdeeeee
Sayım yapicimmm gelin.
:)
Bugün yemek yapmak zor geldi beğ.
Esim kızı aldı baga gezdiler
Kasap, tatlı, park, market 3 saate yakın yoktular
Aksam pideyede gitti babasiyla.
Bi de arabadan resim atiyolar bana baba kız aşkı
Bugün corba, pilav, sote yapmistim.
3 cesitde tatlı almis esim.
Yarın pide yaptırcam.
İçini hazırlarım yine yollarım.
Yine bir ilahi adaletin tecellisiyle karsi karsiyayim cok sukur.
Insanların durumlarina sevinmem ama bu coktan hak edilmis birseydi.
Hak eden buluyor senelerde gecse elhamdülillah..
Zaten TERAZİ burcu icinde ayın 23ünden sonra hep böyle seylerin olacagi söyleniyordu.
Cok şükür ki Rabbim kimsenin yanına bırakmıyor elhamdülillah.
AnlatırımBurdayım şekerim noldu kim onlarzaman işte biz acele ediyoruz Allah veriyo görüyoruz
Saolasın kuzuhayırlı olsun
allah kolaylık versin
çocukla taşınmak zor
güzel güzel yerleşirsin inşllah
Canimm beybiii Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin2 bloklu bi siteyız cok büyük degil ama anam alttan üstten sagdan soldan hayırlı olsuna kapıya geliyolar
Dün karsı apartmandan bi abla cay göndereyim termosla diye bagırıyo
Komsuculuk var burda en sevvmediğim fkfkfkfk
İns koca site hayırlı olsuna gelcez demez toplasıp
İyi günlerde oturun canım2 bloklu bi siteyız cok büyük degil ama anam alttan üstten sagdan soldan hayırlı olsuna kapıya geliyolar
Dün karsı apartmandan bi abla cay göndereyim termosla diye bagırıyo
Komsuculuk var burda en sevvmediğim fkfkfkfk
İns koca site hayırlı olsuna gelcez demez toplasıp
Hayırlı olsun eviniz canım, çok seviniyorum inan...Güle güle oturun.çok güzel günleriniz olsun yuvanızdaGüno
Suraya ev tasımıs bir baby bırakıyorum
Cok sükür tasındık.
Cmrtsi tasındık,dünde kardesim yeni eve temizlemeye abla getirdi.
Ben de kociyle eski evi sil süpür yaptım gidiip.
İftara anamaa cöktük.Cünkü anam artık sezonu actı köye döndü.
Kasıma kadar yok yine araki bulasın djdndjd
cmrtsi anneme bıraktık kzı ama aksm üzeri 16.00 de anca ikna oldu gitmeye
Artık sıkılıyor gitmek istemiyor
Koci anlatmıs bide ne gerek varsa,tasımaya gelcekler asansörle tasıcaklar falan
Asansör bekledi oturup.
Yıgdık kolileri Alyanın odaya.En lazımları alta koymusuzki hic ulasamayalımEn üstte koymuslar alyanın oyuncakları kolilerceeee
Ev yangın yeri
İlk sahuru yaptık sükür
Bereketli olsunbabyloading87 çok sevindim babym güzel günleriniz olsun kendim taşınmış gibi sevindim.
tr_lelli canım çok geçmiş olsun, aldıkların da bereketli olsun. Kolay gelsin ben de camlara girişicem bu hafta içinde kışlıkları yıkıyorum, dünden beri, sonra battaniye ve yorganları yıkıcam bayramdan sonraya bırakmak istemiyorum. Usta deme bam telim bize gelenlerde öyle hergün gelip gidiyorlardı neyse bitti tadilat sadece boya kaldı. Bugün evi temizledim, sonra eşimle bankada buluştuk banka işlemlerimizi hallettik sonra kuyumcudan 2 çeyrek 200 euro aldık, mandıradan 5 litrelik süt aldık havalar ısınınca evde yoğurt ve ayran tüketimi arttı. Bende market listesi hazırlamam lazım ama kartlar ayın 5 de kesiliyor. Bu ay çok kabarık kartlar.
geçmiş olsunAzı dişlerim hep köprü ve çıktı yine hafta sonu çıkmıştı ama ancak bu gün gittim tekrar yapıştırdı fazla yüklenme dedi bayram sonra değiştirecek dişlerimi yenisini yapmamız lazım dedi. Ordan eve bıraktı eşim ev topladım balkon felaketti orasını temizledim yıkadım ama içime sinmedi bir ara yine yıkarım. Çamaşır katladım yerleştirdim eşimin kışlıklarını hazırladım o gelince bazayı kaldırırız yerleştiririm benim dolabı da elden geçirdim penyelerim hiç eskimedi rahat 7-8-9-10 yıllık olanlar günlük giydiklerim hepsini ayırdım yazlıkta inşaat pisliği temizlerim onlarla. Yemek yaptım tavuklu bezelye ve pirinç pilavı çorba salata ve ayran tatlıyıda eşim alır canım dondurma istiyor neyse az daha beklesin diyorum ama sonra kendimi markette buluyorum. Bu saatler günün rn devdiğim saatleri işleri bırakıyorum yoksa bitmiyor buzdolabını bu akşam silicem boşalan kavanozları doldururum bitmiyor.
camlar silince mis gibi oluyorBugün kendime verdiğim sözün haklı gururunu yaşıyorum camları sildim ama kollarım çok ağrıyor internetten cam silme aparatı alıcam bu böyle olmıcak içerden silerken sorun yok ama dışarıdan silerken düşücem diye korkuyorum. Ev toplandı bazı mobilyaların tozu alındı mutfak toplandı ve akşam için kabak mücver yaptım canım nasılda istemişti üzerine yoğurt tamamdır çorbam ve dünden az kalan yemeklerimde var yeterli bu akşam için. Market listesi hazırlıyorum cumartesi günü alışveriş yapabilirim kartın kesimi için.
Çok acil ihtiyaçları nakit alıyorum çok acıldık kartlar patlamasa diyorum hepside evler için tadilat yapılırken aldığımız malzemeler ve daha önceki taksitli borçlarımız. Ama yine de az çok demeden kenara atmaya çalışıyoruz beni mutlu eden kısmı da bu.