Küçük Düşün Büyük Olsun!

Senin saçlarını oldukça sağlıklı gür görüyordum ben
Hatta ne güzel gür saçları var diye iç geçirmiştim :)

Bende öyle siliyorum sabah direk kalıp sabunla sildim kustu.
En son parlatici bulasik deterj ikilisiyle sildim simdilik kusma olmadı.
Cay, kahve, elma suyu gibi seyler cok defa silmek istiyor yaw
Sagolasin amin.

Senin saçlarını oldukça sağlıklı gür görüyordum ben
Hatta ne güzel gür saçları var diye iç geçirmiştim :)
Ahh bacımm neler yapıyorum neler..
Bezdumm
Bir dönem aşırı dokulmustu toparlıcam diye bir sürü seyler yapmistim.
Toparladımda ama suan eskisi gibi vakit ayıramıyorum.
Yine dökülmeye basladı.
Adını unuttum trendyolda favlamistim ünlü bir karışım yağ var onumu denesem diyorum.
Ben yaglari vitaminleri ayrı alıp karistiriyordum bu ara hic vaktim yok.
Ama biberiye suyuyla uzatıcam sanırım 1 aydır onu kullanıyorum uzama var.
Kırıklarım var ama kestirmicem bu yaz uzun styla

Havalar güzel gidiyor bende bu gün evde yapılacak olan işlerimi yaptım. Her zaman ki işler, eşime tavuklu keşkek, kızıma da fırında beşamel soslu karnıbahar böyle farklı yemekler istiyorlar zamanımın çoğu mutfakta geçiyor annem ne pişirirse biz yerdik bilmiyorduk ben sevmem şunu yap demeyi herkes yer kalkardı ben mutfaktan çıkamıyorum zaten çok hızlı biri de değilim. Neyse mutfak okey herşeyi hazırladım birazdan fırına koyarım yemeği. Bugün dışarı çıktım gitti paralar hemde plastiğe milyoncu tarzı biryer açılmış nasıl kalabalık herşey 60 tl 240 oraya verdim birazda 101 verdim. Dinlendim yorulmuşum kalabalık yordu mağaza nasıl kalabalık sesler yüksek ben evimin konfor alanını seviyorum. Eşimle iş çıkışı marketten siparişlerimizi almaya gidicez ordan koçtaşa bugün saç paraları günü.

selam kızlar
bugün daha iyiyim
yorgunluk olunca insan ayağa kalkmak istemiyor
halka arzdan dönen 1.000 tl ile gbdp aldım.25 gbp anca yaptı.
kendime 1.000 tl bırkatım 15 marta kadar yeter nakit
dönecek paralarda var
zaten karttan alıyorum acil bir şey olursa
kalanı yatırma aktarıyorum
yarın da ufak bir prim geelcek
oğlanın 2025 yemek parasını 5' e böldürmüştüm
İlk taksşt 21. martta 10.985-TL. oraya atacağım
bana 1.800 gibi bir şey kalacak ona da usd alırım
öyle böyle, kalanı küsürü kesiri atmaya çalışıyorum

son dakiklar
işler bitti zaman geçirmek için biraz nette takıldım
geçmiyor :)
akşama yogurt çorbası +fırın köfte ve patlıcan oturtma aldım
eşimin canı patlıcanlıdan istemiş
oğlanda öğlen okulda yeşil fasulye vardı yememiştir. onada köfte aldım
ben ikisinden de yerim :)
menüleri çok büyük 2 çeşit 3 kişiye yetiyor.
eşim ramazan da ugraşma al dedi
zaten yetişmez saat çok ucu ucuna

gecmis olsun canim. 2 evi idare ediyorsun. Kefirinde yapa bilecegi birsey yok yani

İyi geceler herkese,
Aslında çok uykum var.sabahın 8:30 unda Teyze erken kalkıyor. Onun sesine uyandım. Bir de onların evde dışarıdan çok ses geliyor sabah.
Kahvaltı hazırladık Ela da uyanınca yaptık.
Eşim bana bugün yüz cilt bakımı için randevu almış. İşyerinde arkadaşının kızı bu işi yapıyor.
Saat 2 ye yetişecek şekilde çıktık.
Gittik. Beni cilt bakım odasına aldılar. Ela oradaki arkadaşla bekledi.gıgg sesi de çıkmadı ya. Maşallah. Sordum oturdu gayet iyiydi dedi.
Yüzüme bakım yaptırıp başka konularda da fiyat aldım.
Çok sorunlu bir cildin yok, 2 ayda gelsen olur dedi. Bakarım duruma göre.
Oradan çıktık, bir kaç mağazaya uğradık.saç boyası oje aldım. Ojeyi Ela istedi :) simli olacak hep. Evdeki ojeleri simli.
Ben de çok severdim simli şeyleri.
Sonra metrobüse bindik Avcılara geçtik. Valizini aldık. Valizini taşımak istedi. Paketini açtırdık.Ardından yemek yedik.
Eve saat 18 gibi geldik. Arkadaş yemek getirdi. Eşim yemedi.
Geçen gün evden çıkarken çöpü atacaktım sabah aceleden unutmuşum. Mutfak kokmuş. Kolonya sıktım.
Tabi Ela başladı öksürmeye. Ya o ya ben. Valla eve kokulu birşey koyamıyorum. Keşke benim de mis gibi kokan evim olsa.
Elaya deloday bana relvar öksürüğü geçti. Benim de boğazım yanmıştı.ilaçla geçti.
Uyku için odaya geçince, Ela masaj yapmak istedi. Masaj kremini sürdü de sürdü. Sırtıma boynuma koluma bacağıma
Eliyle de ovdu ohh. Tabi oyun kurarak masaj yapıyordu :) ilerde masajcı olacakmış :) meslek listesine ekledi. Şarkıcı ressam masör. Niye öğretmen doktor vs demez benim kızım ya itfaiye der ya bunları söyler.
Neyse bugün bayağı bakım günü oldu bana sayesinde ahahahajaa
Kadınlar gününü ben de böyle kutlamış oldum. Baba ve kızından jestler
Emekçi olan sizlerin kadınlar günü kutlu olsun

Selammm
Citileme perilem geldi gitmiyorlar
Duşakabine diş fırcasıyla giriştim o derece.
Kiz sabah uyudu biraz esimin peşine poseti aldim elime dolap iclerine girdim.
Yine ayirdim bisiler.
3tshrt,2 esofman alt ayırdım
Köye fln gidersem oralarda giycem evi temizlerken. Atarım sonrada.

Mutfak tülü yikandi
Salonları yikamistim
Banyoyu baya temizledim duvarlar, kabin, dolap icleri.
Kaldı mutfak dolabı halledicem onuda bi kahve molası.
Kıza ragmen yapıyorum resmen.
Yatağını topluyorum hooop arkamdan yerlerde battaniye yastık.
Annem hep büyüdükçe uslanır diye diye beni kandırıyor nekadar daha buyucek anne diyorum evlilik çağına falan gelincemi.
Büyüdükçe daha çok kuduruyor bu.

SUNLARİ DÜN YAZMIŞI M AMMA VELAKİN ENTER BILE YAPAMAMIŞIM O ARA HANGİ İŞE KOSTURDUM ALLAH BİLİR

8 Mart dünya kadinlar günümüz kutlu olsun.
Kadın cinayeti duymamak ümidiyle..

Dünden baya temizlik yaptığımdan ev iyi durumda.
Ama elimi 1 gün çekim hobbareeyy.
Supurge yaptım yine
Toz aldım.

Ayaklarim icin krem almıştım ama kullanamadım pek. Sürünce krem degiyor.
Uzerine corap giyip yatmayıda sevmem.
Kullandığım seylerden bisi etki etti hangisi cözemedim.
Kuru ve catlamisti yumusacik oldular.
Gun icinde kefirdi, shotdu, tahindi, z.yagi limon hepsi siralı düzende hangisi etki etti bilemedim.
Simdi defne tohumuna baslıcam bi de bakalım.
Aklima gelirse chia tohumuda iciyorum suyla.
Bu da etki etmis olabilir jellesiyor suyla birlikte

Aksam anpa yapcaz listem kabarık
Ben önden gidicem bi fiyat analizi yapim esimle detaylı gezemiyorum. Esim oraya gelir.
Biraz daha icli kofte yapcaktim bulgurum bitti.
3 tanesini hasladim yedim sevdim ben disarida tanesi 45-50tl
Yassıda yapıcam.
Yapar yerim valla hamur yogurma mak. Olaydı eyiydi.
Zor degil yapması sadece hamurun sakız gibi olması lazım yogurma işi sıkıntılı.

Kaşar bile dograyip koydum kuymak, tost, peynirli yumurta icin.
Sahurda hersey yazır olsun istiyorum.
Kahvaltiliklarimida tabaklara hazırlarım kapatırım agzinı.

Günaydın,
Bugün kadınlar günü ama yine de keyif yapmak imkansız. Az bir oturdum.bir selam vereyim dedim
Hazırlandık jimnastiğe çıktık. Şakır şakır yağmur. Baktım çok ıslanacağız geri döndük. Araba otoparkta beklesin.
Yarın büyük ihtimal eşim diyecek jimnastiğe giderken sen kullan arabayı. Yarın yaparım artık. Bugün yalnız başıma hele bu yağmurda çıkamazdım.
Eve geldik niyetim Elayla oturup film keyfi yapmaktı. Ahh bir baktım. Mutfakta yapacağım işler var
Çamaşır attım. Bulaşk mk çalıştırdım.
İkimize ada çayı yaptım. Ona yiyecek birşeyşer koydum oturdum.
Yemek var evde, benim sevgili kocacım kadınlar günü olduğu için, o yemeği yemek istemedi kek ve börek istedi
Keki Ela okuldan dönünce yaparız birlikte. Böreği de buzlukta yufkam vardı hallederim onunla.
Elaya da ayrı yemek düşüneceğim.
Ben evde olan yemeği yerim.
Bizim eve açık büfe mutfak lazım

Bu ay benim kartım yine dibi gördü huzuncluyum daha var 12 gün
Doktoru benden çektim.
Anpayida en son 2.500tl benden cektik
(Esim komplo kuruyor kart arabada komplosu)
1.500tl kadarda migrosa cekmistim.
Getirdende alisveris yaptım
3-4 defa yemek siparisi verdim.
Halamlada disarida yedik kac defa
Lellinin kart nasıl dayansın
Esim limitime zam yaptı güya bu ay yine kotarmadı.
1000tl falan kaldı.
Istesem atar para ama idare etmem lazım.
Acil bisi olmadikca almak yok daha altın alacoogzz..
Bilenziklerin hayaliyle

Cok zor bi kararın eşiğindeyim
Bir yanım ama bosver rahat rahat yayıl bir daha mı gelicen dunyaya diyor bir yanimda 20bin tl kiraya verir çatır çatır yersin diyor.
Simdi ben merdiven koydurmaktan vazgectim ust kat icin ayri kullanicam ama orayi 2+1 dusunup genis balkonlu amerikan mutfakli bir plan cizdik
Ic bolmesi yeni yapiliyor 3+1 yaparsam burasi gibi oluyor küçük odalar küçük balkon.
Ama 4umuz sıgariz.
Simdi oglana oda olmuyor orada o burayı kullanacak (gerci kendi öyle istiyor artık 19 yasında)
Rahat rahat kullanalım alt üst sıkışmaktansa diyor bir yanım.
Diger yanimda veririm burayi 20bin kiraya yerim parasını diyor.
Eşim para olayı mantıklı evet ama küçük eve sıkışıcaz yine diye pek istemiyor.
(tabi ilerisi icin kafamda farklı bir suru sey daha var 2 daireyide kiraya verip o parayla lux bir sitede veya lux bahceli havuzlu daha mustakil tarzi az katlı bir sitede yasamak gibi) yani aslinda belki 4-5 sene daha burdayım sonra bakıcaz duruma göre bu mahalleyi istemiyorum.
Kafamda taşınma hep var.
2şer katli dublex site var mesela yakınımda ferah 6 tane falan bu evler 38bin kirası.
Gider rahat rahat otururum bahcem, terasım, manzaram.
Bu hep aklımızda
Aman idare edelim böyle 4-5 sene daha diyorum.
Oglanda yok 3 sene burasi yazdan yaza dolu olacak yani 3 sene daha her sene 9 ay bos olacak neredeyse
Pofs.

Son düzenleme:
Dün alışveriş günümüzdü eşim işten gelince siparişlerimizi aldık marketten sonra koçtaşa yarın evde boya badana var ordan şok ve carrefour yaptık ben bugünde gittim migros ve bim yaptım kart uçtu rahat onbini geçti neyse hepsi ihtiyaçtı diyorum. Yarın boya olucağı için bu gün evi elektrikliye tuttum halıları temiz temiz kaldırırız eşimle. Mutfak kara delik derle topla yıka yerleştir neyse dünden yemekler var sadece kemikli ilik suyuna mercimek çorbası yaptım ilik suyunu da miğrostan alıyorum. Dün yaptığımız alışverişleri mutfağa bir koyduk yerleştirmem bir saati geçti paketli kuru meyveleri bu gün yerleştirebildim. Dün eşimle ikimize trendyoldan sipariş verdim 4 tane kredi kartını denedim taksit yapmadı peşin aldım ama karta taksit yapılıyor diye kartların resimlerini gösteriyor. Kartlara çok yüklenmeyelim diyoruz ama olmuyor, hergün birşeyler çıkıyor almak zorundayım diyorum.

O konuda hamur yoğurma makinası süper işe yarıyor. Geçen anneme gittiğimde annem içli köfte yaptı. Tabiki yoğurma işini kardeşimin hamur makinası yaptı. Şipşak. Oldukça gerekli :) oysa eskiden hamur için hamur yoğurma makinasına ne gerek var derdim. Hatta ilk evlendiğimiz yıllarda eşim alıp gelmişti.azcık birşey yapıyor ne gerek var iade et deyip iade ettirmiştim Şimdi kapsamlısı olunca her eve lazım diye düşündüm.

İyi uykular
Elayı uyuturken sızdım. Eşim de sızmış.
Kalktım namaz kıldım. Banyo yaptım.
Sabah sizden sonra evde işleri toparladım.
Okula götürdüm. Oradan avm ye geçtim. Arkadaşın kızına hediye alacaktım onu hallettim.Eşime 2 tane tişört aldım.Kadınlar günü hediyesimi diyor
Sonra arkadaş aramıştı okula nasıl gideceksin diye,..evde değilim Elayı alırmısın gecikeceğim dedim. Çok trafik vardı.Otobüs de geç geldi.
O çocukları aldı. Ben de gelince markete uğradım. Arkadaştan Elayı alacaktım, uğradım. Yemek yedirecekmiş. Tabi çocuklar da ayrılmak istemedi.
Sen çık işini hallet dedi. Çıktım kek yaptım.kalan işlerimi hallettim.Eşim börekten vazgeçmişti. Yemekten yerim dedi.
Eşim geldi. Ela komşuda diye, Elanın babasını karşıladığı gibi karşıladım :) hoşgeldin baba hoşgeldin baba şarkısını söyleyip hopladım
Kızım nerde diye evde aranıyor. Ooo komşuda dedim.
Biz yemek yedik, Elayı almaya gittim. Hala ayrılasıları yoktu.

Bu gün boya badana günü ilkgün pek boya olmuyor genelde boya öncesi hazırlık gibi, neyse bitince ferahlarım onlar çalışıyor ben onları izledim kahve yaptım yemek yaptım. Dışarı gittim geldim gitti paralar, bu gün pazaar var ama bakalım eşim gitmek istemeyebilir ben de yanlız gitmek istemiyorum ramazan öncesi pazar çok kalabalık oluyor. Usta amcam yanlız yaşadığı için sohbetle iş yapıyoruz bizimle de arası iyi gerçi herkesle arası iyi sevilen birisi sülalede Allah razı olsun diyorum her seferinde. Ev dandini hoppa rutinimi seviyorum ben diyorum kendime, eşime aldığım gömlekler geldi beğendi.

İyi uykular :)
Güya bugün erken uyuyacaktım
Sabah jimnastiğe giderken ve dönerken arabayı ben kullandım. Arada file markete uğradık.Markerin Otoparka park ettim.
Ama tabi ara ara eşim yönlendiriyor.şunu yap bunu yap gibi. Bugün de sakin değildi yol.
Ama nasıl yaptım hatırlamıyorum
Hep heyecan var hep.ne zaman bitecek bilmiyorım.
Eşim diyor birkaç dışarı çıkışımızdan sonra okula götürürsün artık.Bu kadarını bile yapacağıma inanamoyordum ama bir gün Elayı okula yalnız götürürsem işte o gün diyeceğim.imkansızı başardım.
Hala da kendimi araba kullanıyor gibi hissetmiyorum.
Eve geldik birlikte kahvaltı hazırladık.
Sonra oturduk biraz.Mutfak toplayacaktım boşver gel film izleyelim kalsın dedi.
Elayla jimnastik çocuk filmini izledik.Bugün iki bacağını yana açmayı tam yapmaya başlamış.
Hem film izliyor hem onu ve parendeyi yapıyor.
Atletizme de göndereceğiz, zaten evde sürekli koşuyor o zaman uçarcasına koşar kesin :)
Akşamüstü eşim evde koksun diye buhur yağı almaya gidecekti. Sizde gelin dedi.Ela etkinlik yapıyordu gitmek istemedi. Sonra ikna edip gittik.
Kiraz çiçeği kokusunu seçtim.Buhur yağı diğer oda kokuları gibi rahatsız etmedi bizi.kullanırım bundan sonra.
Ela pekmez istedi zaten alacaktım doğal bulunca keçiboynuzu özü aldık.keçi sütü sabunu aldık. Deneyince anlarım iyimi değilmi hep duş jelim bitkisel kokusuz.
Elaya ayrı doğal el sabunu aldık.saçtık paraları geldik eve.

Komsuda diyince kızmıyo mu ?Bizimkinin takıntısı.
Gerci ben de bırakmam da.
Gecen yaz kvdem de bigün Alya,yan kapı komsusu bin yıllık kvdemlerin,oglu da arkadası kocinin.
Torunları var onlarında,torunlarıyla oynamıs bahcede alya bahcelrde bitisik.Kadın ben baktım camdan hep diyo yani.
Gelmis koci isten kvdeme Alya nerde demis?Xlerde oynuyo demis koci.
Benimki sokKıyamet koptu.
Gerci ben de kızdım ama demedim o okadar tepki verince.
Sana demis cocık emanet ettik,komsuya mı verdin diye yedi kadını.
Annem köyde halamın torunlarla oynuyo Alya,koci hemen evde erkek var mı?diyokız babası tipik.
Annem bırakmaz alır gelir zaten ama bazen tutturuyo bahcede kalcm diye.
Kadın bekliyo basında biliyo bizimki takıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…