- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.535
Bu 3lü çok güçlüİnanilmaz yakismis yalniz bayildim bilezikler de guzelmis efsane olur beraber
2024 sonuna kadar hedefim bu bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 3lü çok güçlüİnanilmaz yakismis yalniz bayildim bilezikler de guzelmis efsane olur beraber
Güle güle kullan canım.Çok yakışmış.Şurada 50bin tela var valla nasıl oldu bilmiyorumda cok güzel oldu pek güzel oldu beğ
Eki Görüntüle 3393870 Eki Görüntüle 3393871
Aklım bilenziklerde
Istedigim bilenzikleride asagiya link bırakıyorum asddfghh
Eki Görüntüle 3393872
O cok ince ben sevmedim oyuncak gibi duruyor hic altın havasi yok.Güle güle kullan canım.Çok yakışmış.
Ajdar bilezik mi bunlar ben de almak istiyorum dün baktım 1 tanesi 20000 tl ye yakın çıktı 10 gr di.Ama burdaki gibi güzel durmuyor incecik bisey.
3 tane yan yana mı güzel durur acaba bilemedim.
Al cnm günlükte güzel olur.O cok ince ben sevmedim oyuncak gibi duruyor hic altın havasi yok.
Bu hasırbilezik diye geciyor
Trabzon hasırın modelinden bilezik isciliksiz bu hasır işçilikli bu modeli benzetmisler.
Bundan 3 tane alıcam bakalım nasipse böyle günlükte kullanıcam.
Ajda olanlar cok ince tel gibi dur bunun trendyol linkini atim sanaAl cnm günlükte güzel olur.
Ben de vitrinde begenmistim Ajdar sandım. Adam o Ajdar değil bu dedi
Beğenmedim
Ama vitrindeki senin bu paylaştığına benziyor.
Demekki bundandi o da.
düşmanlara ateşe diyor :):)Şurada 50bin tela var valla nasıl oldu bilmiyorumda cok güzel oldu pek güzel oldu beğ
Eki Görüntüle 3393870 Eki Görüntüle 3393871
Aklım bilenziklerde
Istedigim bilenzikleride asagiya link bırakıyorum asddfghh
Eki Görüntüle 3393872
tşke derim tarif içinEvet cnm
Azicik yag eritip firinda bu 15 dk daha kızartıyorum. Sogutuyorum.
Uzerindeki serbet ölçüsünü yapıp serbet iliyinca döküyorum (sıcak dökersen hamur oluyor) ılık olması lazım.
geçmiş olsunGüzel bir güne başladım hava güzel, hafta sonu yazlıkta üşütmüşüz biraz ailecek bende bir öksürük vardı ilaçlarla biraz olsun yumuşadı bu gün daha iyiyim çok şükür. Havanın güzelliğine aldanıp kısa kollular ile gezersem böyle olur. Bu gün dinlenmeye ayırdım günümü sabah yine ev topladım mutfak çekmecelerinin bazılarını düzenledim çok kullandıklarımı kabak çorbası sebzeli bulgur pilavı portakallı kereviz yaptım bu akşam için. Bu akşam ev görmeye gideceğiz yeğenim bir ev daha aldı ve oraya taşındı ev hediyesi olarak nevresim takımı aldım liseye giden kızına takı seti oğluna da marketten yiyecek bir şeyler alıcam. Aslında adetlerimiz çok güzel ama bizde kural yok her aldığı yeni ev için hediye alınırmı çok birşey değil ama bana saçma geliyor neyse yapıcak birşey yok ramazan gelmeden ziyeretimizi yapalım dedim.
bende emekli olunca eve girişeceğimSelamm
Kızla savasıyorum resmen tonla ev işi yapsam sukadar yorulmuyorum ya.
Annemle fırına gidip geldi yorulmadı.
Su oynicam dedi (böyle diretmeleriyle meşhur kendisi.)
Hayır desem feryat figan basima gelecekleri bile bile tmm dedim yeter ki sussun.
Oynadi ama üstü yerler hep su.
Banyoda üşür diye salona seriyorum orda oynuyor.
Hadiii üst değiş, yerleri sil, oyuncaklari yıka karnını doyur.
Uyusa diye gözünün icine bakıyorum.
Dünden yemek var
Kıza corba yaptım sadece.
Evi süpürdüm.
2 makine camasir as topla bulasik makinesi bosalt doldur derken gün bitti neredeyse.
Uyuyasım var ama kız uyumuyor.
2 saat dinleneydim iyiydi.
Derin islerin hepsi bekliyor.
Fırın, mikrodalga ve buzdolabi silinecek.
Suan en gözume batan onlar.
Sonra sirayla baza altlari, makinelerin arkaları silinmesi lazım.
Aksam yavastan baslim esim kızı oyalarken bez alıp geliyo basima bende diye.
Dur yapma derken yapasımda kalmıyor.
Canım diğer işin ne senin ?kızlar merhaba
yarın ödemeler günü
maaş yatacak
akşam hesap yapacağız
dün o kadar koşturmacalı geçti ki
sormayın
2 kişiye diğer işimle ilgili danışmnalık randevum varmış
ben günleri karıştırmışım, birde üstüne arkaşıma söz verdim takılrıız diye
veeee saat 19 da danışan yazdı
çok heycanla bekliyoruz
dedim hayır olsun
bir baktım yazışmalara gerçekten yazmışım 27 sine
iki ayağım bir papuç
arkadaşımla hızlı bir yemek,hediyeleşme ve beni eve bıraktı
arabayı almamıştım
ben hiç programsızlıktan hoşlanmam
günleri karıştırmışım
allahtan 15 dk gecikmeli başladım
neyse bugün rahatım
hem sevdiğim dizi var hem de sabah erken duşa girdim ,akşam duş telaşım yok
çalışınca herşey bir koşturmaca içinde oluyor.
akşam hafta sonu aldığımız mantıyı haşlamayı düşünüyorum
pazartesi salı için yemek yapmıştım
hafta sonu
nasıl bir gayretse :) maşallah bana da ::):):) as bayrakları ahahha
Ben de eytli olck yastayım ya ama Elsa da olmaz benden simdiöflflflahh kafama bir taş düştü
eyt li oalrak :):):):):) ahahhaha
Geccmis olsun ablaGüzel bir güne başladım hava güzel, hafta sonu yazlıkta üşütmüşüz biraz ailecek bende bir öksürük vardı ilaçlarla biraz olsun yumuşadı bu gün daha iyiyim çok şükür. Havanın güzelliğine aldanıp kısa kollular ile gezersem böyle olur. Bu gün dinlenmeye ayırdım günümü sabah yine ev topladım mutfak çekmecelerinin bazılarını düzenledim çok kullandıklarımı kabak çorbası sebzeli bulgur pilavı portakallı kereviz yaptım bu akşam için. Bu akşam ev görmeye gideceğiz yeğenim bir ev daha aldı ve oraya taşındı ev hediyesi olarak nevresim takımı aldım liseye giden kızına takı seti oğluna da marketten yiyecek bir şeyler alıcam. Aslında adetlerimiz çok güzel ama bizde kural yok her aldığı yeni ev için hediye alınırmı çok birşey değil ama bana saçma geliyor neyse yapıcak birşey yok ramazan gelmeden ziyeretimizi yapalım dedim.
canım senden güzel olurBen de eytli olck yastayım ya ama Elsa da olmaz benden simdiöflflfl