Küçük Düşün Büyük Olsun!

rahatlık değilde bu bıkkınlık vaya psikilojik olarak yılmış kadıncağız
ama leli senin şu atom karınca hallerine hayranımmmmmmmmm

rahatlık değilde bu bıkkınlık vaya psikilojik olarak yılmış kadıncağız
ama leli senin şu atom karınca hallerine hayranımmmmmmmmm
Kendimi temizlige giden ablalar gibi hissediyorum ama ben
Elimde kovam bezim şu her yeri temizleyen Cem özkök gibin oldum.
Annemin evden baslayıp camiye doğru gecicem

Benim kekler bugunde pimapenci abilere nasip oldu.
Mermerleri koymaya gelmişler 2 abi
Kahve ve kek verdim.
Gecen arkadasin babasina bile nasip olmustu.
Babasinin ofisine gidecekti benden, dedim abiyede götür seviyo öyle seyleri abiylede esim falanda görüşüyor.
Ben severek yapiyorum, ikram ediyorum.
Insallah hep nasip olur yapmak yedirmek.

SEN HAYIRLI BİR EVLAT VE ÇOK İYİ BİR ANNESİN
bundan dolayı
Güzel bakıyosun sağolasnm kuzum
Kim olsa yerimde annesi babası için aynı seyi yapar.

Bana arkadaslarım kuzenlerim bırak paralarımı yok tutsunlar birini diyorlar.
Tutmuyorlar napim sana versinler bari diyorlar onuda vermiyorlar inan.
Onların kiymetlisi oğulları
Ben Allah rızası için yapıyorum beklentimde yok.
Rabbim benden razi olsun yeter.

sen yaptıkça inan hayat yolunda çiçekler açar.
ah o vicdan rahatsa varya gerisi boş

her evde konu erkek bence
bizde de öyle
annem 50 yaşında ki agbime çocuk gibi davranıyor.
o yapmaz ,o aç kalır, o hep magdur
valla bilmiyorum ama hatalı bir durum
biz kendimizi kurtardıkça erkekler iyice mi bir çocuklaşıyor sanki.

Kendimi temizlige giden ablalar gibi hissediyorum ama ben
Elimde kovam bezim şu her yeri temizleyen Cem özkök gibin oldum.
Annemin evden baslayıp camiye doğru gecicem
Lellim ben de önceki hayatımda acaba temizlikçimiydim diyorum. Ama yapmazasam içim rahat etmiyor. Benim içinde iç huzurum önemli takıntılı bir yapım var planladıklarımı yapmazsam rahatsız oluyorum.

Evet sabah yine hastaneye gittim o kadar çok gittim bu ara, Allah sağlık versin daha da uzun bir zaman gitmeyeyim gözüm nasıl kanlanmış eşim sen de benimle gel dedi gittik kılcal damar çatlamış en az 10-14 gün böyle kalabilirmiş neyse ilaç yok kendi kendine geçecek çok şükür bin şükür. Eşim tekrar eve bıraktı, hemen evi topladım elektrikliye tuttum paspas çektim toz aldım, yarın arkadaşımla dışarıda buluşacağız yarının da yemeğini yaptım bu akşam için az yemek ve çorba var yanına sebzeli arpa şehriye pilavı yaptım. Dün eşimle markette buluştuk az bir alışverişimiz vardı mısırözü yagı ve çiğ badem aldık kızımıza az olanlardan 285 tl tuttu eşim her gittiğinde şoklanıyor. Yarın da normal alış veriş yapıcaz mısırözü yağı her yerde yok ne oldu anlamadım kızartmalarda kullanıyorum 5 litre alınca uzun bir süre gidiyor. Şimdi dinleniyorum birazdan akşam için hazırlıklarıma başlarım.

Lellim ben de önceki hayatımda acaba temizlikçimiydim diyorum. Ama yapmazasam içim rahat etmiyor. Benim içinde iç huzurum önemli takıntılı bir yapım var planladıklarımı yapmazsam rahatsız oluyorum.
bende öyleyim
ama yapınca bir hzuurluyum
hem kendime hem çevreme :):)

bende öyleyim
ama yapınca bir hzuurluyum
hem kendime hem çevreme :):)
Aynen o huzur bambaşka. Seviyorum temizlik yapmayı zor gelmiyor bana. Dimplecım benim de erkek kardeşime annem o kadar düşkündür ki çocukken biz 3 kızkardeş arka arkaya olduk bir bisiklet görmedik kardeşim olunca annem kesenin ağzını bir açtı hala kapanmadı o kese bisiklet ve motorsikleti saymıyorum liseye giderken arabası vardı kardeşimin Allahtan üniversiteli olmadı uçak alırdı diyorum. Ama babam bambaşkadır.

bizde de agbm liseye araba ile gitti
önce bisiklet alındı
şimdide tarktör aldılar :)
allah var bize de yaptılar ama ben hep ayaklarımın üsütnde durdum
hiç bir zaman destek istemedim.
çünkü onların ne kadar yorulduklarını gördüm
hatta dün yine annem ile babamın keyfini kaçırmış
sabırsız o nednele işi ters gidiyor

tr_lelli lelli seni o kadar iyi anliyorum ki cocuk konusunda. ikizler gece 12 de uyuyor sabah 7 de bizimle kalkiyor .gunduz uykusu 9 aydan beri yok . gecen gun farkettim ben sicak cay icmeyeli o kadar zaman olmus ki
Bende hep kahve yapıyorum o ara ya cisi geliyor, ya anneme gecmem gerekiyor hep unutuyorum.
Bu ara kardesiminde kargolar bana geliyor ev deli evi gibi.
Ne kapı duruyor ne cocuk duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…