- 27 Şubat 2013
- 14.232
- 40.679
Canım birşey yaptırırken biraz oyun halinde yaptırmaya çalışsan, mesela banyoya gireceği zaman onun ilgisini çekecek oyun kurar gibi ya da şarkı ile de olabilir.Bende evden kacmak icin calismak istiyorum.
kız yine sabrima oynuyo
Bogazlari geldi galiba bogazi acimasinin disinda hic bisi yok ama
Dun güzel yedi bugun yemiyor.
Aksam esime acile goturelim diyorum o bana atıyor topu
Ben tek basima asla götüremem. Cok ağlıyor ben panik oluyorum elim ayagim boşaliyor.
Banyo bile yaptiramiyorum tek
Inanin bir lokma bisi ama bir inat bir güc var onda ben bas edemiyorum.
Kabini acip salona kaciyor öyle tutamiyorum.
Çok değişik bi çocuk
Oglumu alirdim götürürdüm tek doktorada, avm de.
Banyo vs hic ama hic zorlamazdi beni.
Sinirden dudaklarimi yoldum.
Anneminde cok bi faydası yok bana artık
Oglanda bu sefer hic oyalamak istemiyor.
Aksam kardesim bile kaciyor Alyayi görünce herkes illallah dedi.
Abla evlenecegim varsada şu kızdan sonra aman aman diyor.
Herkes Alya mağduru
Herseyinde zor olmaz yahu
Gece uyanmalari saymiyorum artık rutin oldu o bize.
Her gece 3 ile 5 arasi ayakta.
Çişi, suyu, nesquği istekleride asla bitmiyor gece gece
salondaki kanepeyi actiriyor artik kapatmiyorum açık ne de olsa gece actıracak diye.
Lütfen gecsin ya şu günler.
Ben kızımın asla küçüklüğünü ozlemeyeceğim net.
Nasıl zor bir çocuktun diye anlaticam hep.
Anneme diyorum kim bana beddua ettiyse...
Bizim ona yaptiklarimizCanım birşey yaptırırken biraz oyun halinde yaptırmaya çalışsan, mesela banyoya gireceği zaman onun ilgisini çekecek oyun kurar gibi ya da şarkı ile de olabilir.
Anneyiz tabi bazen sabrımız kalmıyor, o da herşeye koşmaktan yorgunluğumuzdan.Ben de bazen özellikle yorgun olunca çok verici olamıyorum
Ama oyun haline getirince ne biz sinirleniyoruz. Ne de onlar tersini yapmaya çalışıyor.
Ela hala banyo yaparken banyoya oyuncak götürür.bir kısım banyo oyuncağı da duşa kabinde asılı. Yetmiyor gibi bir de duştan çıkınca lavaboda su doldurup oyuncak oynar.
Bugünler de geçecek. Belki arayacağız bu günleri. Boşver aynalarda el izleri olsun.
Kendini çok yorduğun için sabrında kalmıyor
Burada bahar havası vardı bugün.selam kizlar haftasonlari para uc uc modunda gidiyor valla herkesler nasil hava mis gibiydi burada
Benim oglumda yemezdi çokSelammm
Oturamadim bi türlü
Bugun komsu ablanin kizi gelmisti tabagimi getirmeye alyayida cok seviyor oynadi birazda onunlada isimi yaptım hic oturmadin ki sen diyo bana
Her günüm böyle iste dedim.
Süpür, topla, as, katla, elmalı turta yaptım
Kız damla cikolatali kurabiye istedi yeter ki yesin dedim. Hamurun birazini kurabiye yaptım.
Yemeyen cocuk okadar zormus ki günlerdir stresten midem agriyor.
Ne yaparsam yediremiyorum
Dun aksam avm gittik toyzdan ne istiyorsa aldik.
Ac degildik sırf yesin diye pide soyledik yemiyor ya
Bugun corba, sulu kofte, pilav, kurabiye ne istiyorsa seviyorsa yaptım yemiyor.
Napcami sasirdim.
Pogaca dedi esime onuda aldirdim yarim yedi ona bile sukrettim.
Kurabiyeden yedi.
Korkuyorum yemeye yemeye hasta olacak
Çok geçmiş olsun canım neyi var? küçük gelen kıyafetleri ben mevsim dönümlerinde ayırıyorum. Uğraştırıyor zaman alıyorselam kizlar oglan hasta .ben de dolaplarimi doktum 4-5 buyuk poset ayirdim yine .ayakkabilar kucuk geliyordu yeni ayakkabi baktim .haftaici her isi haftasonuna atiyorum haftasonu ustumden dozerle gecmisler gibi geliyor artik
Benim kızım da az yiyenlerden.Benim oglumda yemezdi çok
Peşinde dolanirdim
Ben sanırım rahat insanım ya da biktim herhalde acıkan istesin diye kendi haline bıraktım 11 yasinda hala yemiyor görsen çöpten adam. sebze meyve yemiyor makarna ve tavuk versen hergun yer
Geçmiş olsun canimselam kizlar oglan hasta .ben de dolaplarimi doktum 4-5 buyuk poset ayirdim yine .ayakkabilar kucuk geliyordu yeni ayakkabi baktim .haftaici her isi haftasonuna atiyorum haftasonu ustumden dozerle gecmisler gibi geliyor artik
canım yemeyen çocuk zorSelammm
Oturamadim bi türlü
Bugun komsu ablanin kizi gelmisti tabagimi getirmeye alyayida cok seviyor oynadi birazda onunlada isimi yaptım hic oturmadin ki sen diyo bana
Her günüm böyle iste dedim.
Süpür, topla, as, katla, elmalı turta yaptım
Kız damla cikolatali kurabiye istedi yeter ki yesin dedim. Hamurun birazini kurabiye yaptım.
Yemeyen cocuk okadar zormus ki günlerdir stresten midem agriyor.
Ne yaparsam yediremiyorum
Dun aksam avm gittik toyzdan ne istiyorsa aldik.
Ac degildik sırf yesin diye pide soyledik yemiyor ya
Bugun corba, sulu kofte, pilav, kurabiye ne istiyorsa seviyorsa yaptım yemiyor.
Napcami sasirdim.
Pogaca dedi esime onuda aldirdim yarim yedi ona bile sukrettim.
Kurabiyeden yedi.
Korkuyorum yemeye yemeye hasta olacak
her şey çok pahalıMerhaba kızlar. Bende bu aralar bütçemi dikkatli kullanmaya çalışıyorum. Ancak markete pazara gittiğim gibi paralar suyunu çekiyor. Aman aman bişey de almıyorum ama aldıklarım da hemen tükeniyor. Ne zaman nasıl kurtulacağız bu döngüden bilmiyorum. Aldığım şeyler de yumurta, ekmek, makarna, yağ vb sürekli tüketilen şeyler.. çocuklar da gelişme çağında. Var mıdır uyguladığınız yöntemler.. Tavsiyelerinizi almak isterim.