- 16 Şubat 2012
- 6.289
- 10.268
Babam abim erkek kardesim teyzem boğa hepside mülayim. Koç tandiklarimda var huysuz aksi kafasının dikine gider yönetmeyi sever asidir bana öyleleri sizede oyleleri denk gelmiş demekkihiç boga tanımamışsınız:) o zaman
koçlar inatçı asabi olurlar ama boga istediğini yaptırır.
tabi dogdu gün haritasında ay burcu koç veya merkür koç ise ondan da olur
ah lellim kızı konultuk biz
Evet banada öyle dedilerkoç inadı var kızda hiç boğalara benzemiyorbenim tanıdığım bütün boğalar sakin uysal muhlis insanlar
Bana yapıyor bunu annemde, esimde söylüyor.canım yarım gün bile olsa kreş çok iyi geliyor çocuklara.
arkadaşı oluyor ve yorgun geliyor.
evde anne ile büyüyen çocukalr genelde nazlı oluyor
tabi her çocuk bir değil ama bunu çevremde çok duyuyorum
görümcem 3. yaptı büyük kızı orta okula gidiyor
okula gitmeyeceğim seni özlüyorum demiş
kardeş olduktan snr :)
her naz anneye
Bizim isyerinde de tek genelde.yapanda üç tane yapıyorsuan dusunuyorum arkadaslardan hic ikinciyi dusunen yapan yok cok ilgin
Ben koc ve oglakla anlasamiyorum onu anladımBabam abim erkek kardesim teyzem boğa hepside mülayim. Koç tandiklarimda var huysuz aksi kafasının dikine gider yönetmeyi sever asidir bana öyleleri sizede oyleleri denk gelmiş demekki
Ben dört yaşında anaokuluna vermiştim iyikide vermişim .Hem çocuğa faydalı oldu hem bana Devlet anaokuluydu ama çok çok güzeldi iyi ilgileniyorlardi sevmediği yemek vardı mesela orada sevdirmislerdi .Herkes yiyince oda yemeye başlamis.Anaokulundan dolayı İlkokula da kolay adapte olmustu. Benim oğlanda senin oğlan gibiydi sakin yormayan bir çocuktu halada öyle .Bazen sen anlatiyorsun ya içimden aynı benim oğlan diyorum .Mayista 4 oluyor tam.
Bu sene gidecek zaten ama sezonda veririm diye düşündüm
Ama bir kac ay daha idare edecek sabrım kalmadı.
Sac bas yolduruyor insana
Okula yollayinca rahatlayacaksin merak etmeEşim cocukta cocuk demeseydi ben asla yapmazdım.
Bu konuda nettim tam 15 sene direndim.
Benim cocuk bakma potansiyelim yok mesela kafadan.
Direk 1-0 maglup basliyorum
O vizyon yok bende Allah bahşetmemiş bana.
(Oğlanda vardı azcık o da bitmiş sonradan anladım)
Haa cok da gezen biri degilim ama ben keyif insanıyım.
Benim pesimde bebe olmicak çıkıp gidicem, aksam uykusu en sevdigim (kizdan önce öğlen keyif uykumda vardı) cantamı alıp çıkmak istiyorum ya.
Arkamı dusunmeden cok şey mi istiyorum?
Oglanda uzaktaydı tam rahat olacagim zamanlar topuguma sıktım yeminle.
Ne aliş veriş yapıp yan gelip yatardım.
Maddi acidanda rahata erdigim zamanlar keyfini cikaramıyorum.
Ben oğlak lelliBen koc ve oglakla anlasamiyorum onu anladım
Koclar öyle özellikle.
Cok dik baslilar her yerde bir ön plana cikma egoları var.
Kocam koç olsa sırf burcu yuzunden bile evlenmezdim galiba :)
aynen burda da ablamin kizi gidiyor 250 bin en bazal seviye .krese ben 200 e yakin bisi veriyorum yillik korkunc paralar .Bizim isyerinde de tek genelde.yapanda üç tane yapıyorortasi yok .Tek olanlar genelde özele veriyor çocuklarını .Birazda şartlar zorlaştı artık.cocuk dogurmakta masraflı okutmakta.Daha akşam konusuyorduk 1 sınıfa 170 bin TL ücret istemidler yemek hariç 250 bin isteyen varmış iki sene bu paralara ev alınıyordu .
Kendi beyinleri olmadığı için anaları yonlendiriyo demekkiBizde maaş durumu şöyle benim maaşımla birikim yapıyorum
Kocamınkiyle hepsi mutfak kredi servis faturalar market ondahepsini kitledim ona dedim araba değiştirmeyi düşünüyoruz ama onlarda çok pahalı zalım
Gecenlerde 3 maaşta kaynanam fitlemiş bunu
Elektrik su doğalgaz sen dedi
Kredi mutfak bende dedi ödeyelim dedi
Hayırdır dedim sen gecen diyordunki
Biriktir sen ben evi idare ederim eskisi gibi diyordun dedim kaynanam gitti söylediği laf ertesi günü
Ben işteyken seni iyi doldurmus anan bunun için mi geliyo dedim eminim ya bundan
canım bu sene alıyor devlet 2 sene üst üsteBen dört yaşında anaokuluna vermiştim iyikide vermişim .Hem çocuğa faydalı oldu hem bana Devlet anaokuluydu ama çok çok güzeldi iyi ilgileniyorlardi sevmediği yemek vardı mesela orada sevdirmislerdi .Herkes yiyince oda yemeye başlamis.Anaokulundan dolayı İlkokula da kolay adapte olmustu. Benim oğlanda senin oğlan gibiydi sakin yormayan bir çocuktu halada öyle .Bazen sen anlatiyorsun ya içimden aynı benim oğlan diyorum .
Yukeselenin şeydir :) biseydir yaniBen oğlak lelli
Vallahi inan tek hayalim oraya soba kurup veya somine oturup kahve icmek yagmurda yagsinOkula yollayinca rahatlayacaksin merak etmeyukarı terasida yaptinmi ,yaparsın bir keyif kahvesi içersin manzaraya karşı sakinlik huzur
tabi bir koç ile bir asla olmazBabam abim erkek kardesim teyzem boğa hepside mülayim. Koç tandiklarimda var huysuz aksi kafasının dikine gider yönetmeyi sever asidir bana öyleleri sizede oyleleri denk gelmiş demekki
kesinlikleBen koc ve oglakla anlasamiyorum onu anladım
Koclar öyle özellikle.
Cok dik baslilar her yerde bir ön plana cikma egoları var.
Kocam koç olsa sırf burcu yuzunden bile evlenmezdim galiba :)
ahhhh lelimBana yapıyor bunu annemde, esimde söylüyor.
Tum arsızlıgı bana
Evlatlık vericem olca o olcak cok üzerime geliyolar esra apla diye cikcam atv ye