- 8 Ocak 2015
- 6.035
- 18.988
senin aile de zorluyor tabi valla gecicek bugunler insallah kres rahatlatir amaBende hep kahve yapıyorum o ara ya cisi geliyor, ya anneme gecmem gerekiyor hep unutuyorum.
Bu ara kardesiminde kargolar bana geliyor ev deli evi gibi.
Ne kapı duruyor ne cocuk duruyor.
Selam canımbende dün alış veriş yaptım
yemek çekim duruyordu
hazır emekli, olmadan stok yaptım
yağ,deterjanlar ,salça,havlu peçete,fair ne bulduysam attım
Bereketli olsun çiçem
selam canım iyiymSelam canım
Nerelerdeydin sen bayadır yoktun?
İyi misin neler yapıyorsun ?
Birikimlerin bereketli olsun, maşallah diyorum daim olsun Dimplem.eşim göndermiş 2.250 tl yi
üstünü de ben tamamladım 85 eur aldım,
birde yarım gr aldım alttım köşeye
yazın 840 tl alıyordum yarım gr altını, şimdi 1.000 tl den aldım
ben bu aldıklarımı uzun vade düşündüğüm için TL de kalmamak için alıyorum
şimdi kendime ayrıca 50 usd hedefi koydum oğlanın usd hesabına atacağım her ay.
aslında plan şu,
eşim ile ortak bocumuzu kapattık geçen ay.
benim kaynaklardan kapattığımız için 50 gr bana borçlandı :):)
dedim her ay 5 gr alırsak 10 ayda ödenmiş olur.
bu durumda ayda 5 gr bana borcu, 50 eur ortak hesabımıza, 50 usd oğlana şeklinde düşünüyorum.
daha fazla kasmak istemiyorum
zaten eşya aldık onlara borcumuz var
o biterse oğlanın okul başlıyor.
hayat bir çark dönüyoruz içinde
bu pahalılıkta geldiği gibi gidiyor.Hepimizin cuması mübarek olsun kızlar, Bu gün arkadaşımla buluşacağım için dünden temizlik ve düzen tamamlandı bu gün sadece evi topladım bulaşıkları hallettim, kızların kargolarını iade etmek için saat 9 de evden çıktım önce onları teslim ettim sonra arkadaşımla buluştum ama sabahtan çok yorulduğum için saat 11.30 da kalktım alışveriş yaparak eve geldim. Akşam için makarna yapıcam dondurucudan da köz patlıcan çıkardım salata yapıcam eşimde mesaj atmış fava yaparmısın diye söz yarın dedim bu gün hiç olmasa yağ kokmayayım. Kargoları iade ettim siparişlerimiz geliyor, kredi karı diyeti uygulamak istiyorum inşallah muvaffak olurum. Dün su faturasını eşim almış, beni arıyor 730 tl diye hemen gitti faturanın akibeti için ikna edip yollamışlar vergiler falan falan. Ben ne diyeyim dedim ailecek hepimize geçmiş olsun dedim. Yüzbin lira eve girse bile ben istediğim kadar asla birikim yapamam daha doğalgazı, elektriği, interneti cep telefonu faturaları var bayağı bir meblağ ödüyoruz faturalara Allah yardımcımız olsun hepimizin. Birazdan eşim gelince uygulamadan aldığımız market alış verişini almaya gideceğiz az daha dinleneyim sonra mesai başlar.
Ben de iyiyim canım teşekkür ederimselam canım iyiym
uzundur girmiyordum
iyiym çok şükür
sen nasılsın?
Yok yok oda oğlakYukeselenin şeydir :) biseydir yani
Su faturası konusu; bizim soğuk su artık sitenin suyundan değil faturalar iskiden gelecekdi.güya iskiden gelirse daha az gelir diyorduk.Hiç farketmedi.Hepimizin cuması mübarek olsun kızlar, Bu gün arkadaşımla buluşacağım için dünden temizlik ve düzen tamamlandı bu gün sadece evi topladım bulaşıkları hallettim, kızların kargolarını iade etmek için saat 9 de evden çıktım önce onları teslim ettim sonra arkadaşımla buluştum ama sabahtan çok yorulduğum için saat 11.30 da kalktım alışveriş yaparak eve geldim. Akşam için makarna yapıcam dondurucudan da köz patlıcan çıkardım salata yapıcam eşimde mesaj atmış fava yaparmısın diye söz yarın dedim bu gün hiç olmasa yağ kokmayayım. Kargoları iade ettim siparişlerimiz geliyor, kredi karı diyeti uygulamak istiyorum inşallah muvaffak olurum. Dün su faturasını eşim almış, beni arıyor 730 tl diye hemen gitti faturanın akibeti için ikna edip yollamışlar vergiler falan falan. Ben ne diyeyim dedim ailecek hepimize geçmiş olsun dedim. Yüzbin lira eve girse bile ben istediğim kadar asla birikim yapamam daha doğalgazı, elektriği, interneti cep telefonu faturaları var bayağı bir meblağ ödüyoruz faturalara Allah yardımcımız olsun hepimizin. Birazdan eşim gelince uygulamadan aldığımız market alış verişini almaya gideceğiz az daha dinleneyim sonra mesai başlar.
Her ailede yükü çekenler ve kolaya konanlar var tabi.bizde de agbm liseye araba ile gitti
önce bisiklet alındı
şimdide tarktör aldılar :)
allah var bize de yaptılar ama ben hep ayaklarımın üsütnde durdum
hiç bir zaman destek istemedim.
çünkü onların ne kadar yorulduklarını gördüm
hatta dün yine annem ile babamın keyfini kaçırmış
sabırsız o nednele işi ters gidiyor
Biraz da anneler erkek çocuklarına çok sorumluluk vermiyor. Çok kızdığım bir konu.sen yaptıkça inan hayat yolunda çiçekler açar.
ah o vicdan rahatsa varya gerisi boş
her evde konu erkek bence
bizde de öyle
annem 50 yaşında ki agbime çocuk gibi davranıyor.
o yapmaz ,o aç kalır, o hep magdur
valla bilmiyorum ama hatalı bir durum
biz kendimizi kurtardıkça erkekler iyice mi bir çocuklaşıyor sanki.
Eşim sürekli onun taklitini yapıyorKendimi temizlige giden ablalar gibi hissediyorum ama ben
Elimde kovam bezim şu her yeri temizleyen Cem özkök gibin oldum.
Annemin evden baslayıp camiye doğru gecicem
Okula yollayınca o keyifleri çok hayal etmiştimOkula yollayinca rahatlayacaksin merak etmeyukarı terasida yaptinmi ,yaparsın bir keyif kahvesi içersin manzaraya karşı sakinlik huzur
Ben de 20 yaşımdada tek çocuk diyordum, 44 yaşındayım hala tek çocuk diyorum.Çocuk bakmaktan onunla vakit geçirmekten oynatmaktan bıkmam ama bir tane olsun herşeyi ona yapayım, onunla ilgileneyim, daha geniş vakit geçireyim. İmkanlarımı ona kullanayım kafasındayım.valla benim calistigim ekip 40 li yas ustuydu eski is yerimde hic pisman degillerdi kisiye gore degisiyor galiba bilmiyorum
Bence biraz da insanlar ekonomik açıdan yapmıyor.suan dusunuyorum arkadaslardan hic ikinciyi dusunen yapan yok cok ilgin