Teşekkür ederimGeçmiş olsun citlcim.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canim15 gündür çok hastayım sanki boğazıma ve gögsüme birşey oturmus gibi korona dan beter öksürük geceleri oturuyorum
Dün kan verdim
Yürüken zor nefes alıyorum
Doktor demirin çok düşmüş birde soğuk algınlığı zorlar seni dedi bugün tıkandım
Annemlerin mahallede bir kişi kiracısına ben gelicem cik evden demiş geçen senelerdeSimdi söyle bizim evde 3+1 125m2
20 senelik ev.
Ama 5.kat önu acik, icten distan yalitimli, asansörlü metronun dibinde konumu cok cok iyi.
20bine cok rahat veririm.
600tl ile eve girmisti.
Hep kendi arttirdi oglan dershaneye baslayana kadar.
Yani 2 seneye kadar.
Hic bisi demedik 11 sene ses etmedik.
Artik piyasa 5000 oldu adam 1.500tl veriyordu.
3bin dedik.
O da farkinda öyle bir evin 1.500tl olmayacaginin senesi bolca doldugundan istedigimiz zaman çık deriz biliyor esimde 3bin cok geliyorsa daha uyguna ev bul dedi.
ondan haber beklerken 3bin gecti hesabimiza.
Gecen arttirimda 6bin dedik.
Hic ikiletmedi cunku 6binede ev bulamayacaginin gayet farkında.
10bin dicem.
Esim dedi üni okuyan cocugum var senin kiran onun 1 oda kirasini karsilamiyor diye.
10u kabul etmezse cık dicem.
Yillarca biz onu idare ettik
11 sene asla sukadar yap, bu az vs vs hic bisi demedik.
Ne baktik eve ne ettik
Çıkarsa isime gelir paranin artani bana kalir 1 ceyrek alırım.
Okadar sene idare ettik 10bine o konumda buluyorsa ev ben burayi kiraya verip ben çıkarım valla. Bul dicem ayni konumda ayni m2 ev ben tasinim
Sizin kiracinin 5.senesi doldumu?
Arkadas böyle ugrasiyor 5 senesi dolmadı kiracısının ne cikiyor, ne piyasaya göre zammı kabul ediyor bi de arkadasima ihtar cekuyor kiraci.
Arkadasta karsi ihtar cekti ben tasinicam diye.
Simdide senem dolmadi vs hala cikmamış.
Kıl tiplerlede ugrasilmiyor.
Ben simdi sozlesme yapsam madde koydururum.
2 sene sonra piyasaya göre zammi kabul etmezsen cikacaksın diye.
Iste kabul eder ister etmez ugrasilmiyor yeminle kimseyle.
Faizi sevmiyorum hic de faize para yatirmadim.
Ama su evin parasini faize yatirsam altin alsam daha cok katlardim
Amin paranla rezil oluyorsunŞimdiki aklım olsa asla evi kiraya vermezdim büyük konusnayayimda boş dursun daha iyi .Ya da vereceksemde noterden tahahhütname yaptirırdim.Normal tahahhütname de sonradan itiraz edenler varmış. 2.5 senede herşey allak bullak oldu .Arkadaşım kiracili ev aldı.Kendi hem kira veriyor hemde konut kredisi ödüyordu Kiracisida ikiside calissn insanlar hatta biruside öğretmen.Hani durumu kötü olan insanlar değil.Arjadadim ilk ay noterden ihtarname çekti Evi ben aldım oturacağım diye Altı ay süre oluyor taşınmak için.Kendileri 6 ay oturdu sonra gut mahkemeye dediler kızı mağdur ettiler.Ev yok dediler sürekli bahaneler.Kiz o kiracılara ev buluyor begenmiyorlar sonra taşınma parası 30 bin istemiş arkadaş onada tamam demiş bu sefer öbürleri iyice yuzsuzlesip 100 bin lira taşınma parası istemişler.Alti ay doldu baktı bunlarda hareket yok mahkemeye verdi.Allahtan mahkeme çabuk sonuçlandı tahliye kararı verdi hakim.Kiraci gizlice taşınmış gitmiş bu seferde içeride eşyalarım var diye yalan attı.Direkt eve girsen haneye tecavüz gibi suçlu oluyorsun.Bircsure brklenek gerekiyormus tebliğ olacak vs.Birde kızı öyle mağdur ediyor ahlaksız.Alkahtan kızın avukatı akıllı çıktı.Bir kararla ve yanında birileriyle içeri girdiler.iceryde hiç eşya falan yokmuş kiracı yalan söylemiş .Neyse sinunds kız evine yerlestide rahatladı kira vermekten kurtuldu .Allah iyilerle karşılaştırsın.
Aynen .ev almak kolay birşey değilki .10 sene borç ödedik nelerden fedakarlık yaptık. Anlattığım olay oda arkadaşımın basina geldi daha yeni tasinabildi kızcağız evine.kiracisi 100 binlira taşınma parasi istemisti birde.Bazilari iyice utanmaz oldu Allah ıslah etsin.Alti ay süre verilmiş git evini bul tasin değilmi .Evi alan oturmak için almış birde .Niye senin keyfini beklesim niye habire kira ödesin .Ne kadar geç çıkarsam o kadar kar hesabı yaptı altı ayı doldururum mahkemede bir iki yıl sürerse kar diye düşündüler neyseki hakim hemen tahliye kararı verdi.Baxilarina kolay geliyor bazen tweterde okuyorum oda yatırımlık ev almasaymis bilmem ne .sanki adamı ev aldı ditf suçlu ilan edecek tuhaf kafalar var adam aldıysa sanami aldı .tapusunun ortagimisin sende calis sende fedakarlık yap sende al .Amin paranla rezil oluyorsun
Millet kredi çekiyor dünya borca giriyor
Adamın evini 3 kuruşa kullaniyorlar
Nelerden feragat edip kredi ödüyoruz
Sağol canım nazeninim.Hamur olan şeylere ben de bayılıyorum.şeker hiç aramam ama hamur işi tam bana göreYedirenkcim gözleme neli olursa olsun en bi sevdiğimdir. Gerçi ben hamur olan herşeyi çok seviyorum. Tek mantıyla aram iyi değil hiç yemek gelmiyor içimden. Haşlanıyor ya onun için pişmiş gibi olmuyor bana ama Ela'cığıma afiyet şifa olsun minnoşuma. Aldıklarını da güzel günler de kullansın.
Sanki onun malı, taşınır taşınmaz ona ne.Annemlerin mahallede bir kişi kiracısına ben gelicem cik evden demiş geçen senelerde
Kiracı çıkmış ev sahibi tasinmamis
Kiraci mahkemeye vermiş.
Mahkeme ev sahibine ceza vermiş 5 sene ev boş kalacakmış.
Evin anahtarını da kiracıya vermiş.5 sene anahtar kiracıda kalacakmış
Kiraci gülerek anlatiyormus.
Çok geçmiş olsun canım, bu ara en yoğun hastalık bu malesef. Biz de atlattık. 21 gün sürüyor diye duymuştum.15 gündür çok hastayım sanki boğazıma ve gögsüme birşey oturmus gibi korona dan beter öksürük geceleri oturuyorum
Dün kan verdim
Kızlar bağışıklık sistemini guclendirmek için yaptığınız nokta atisi birsey var mı?
Yani özellikle şu vitamin ya da şu gıda kesinlikle bagisikligi kuvvetlendiriyor dediginiz.
Sebze benimkiler yemiyor malum, kefir falanda icmiyorlar.
Ben kendim tüketiyorum.
Ama onlar icin napcam bilmiyorum
Sadece meyveyle olmaz ki.
Vitamin baktım int. cesaret edemedim.
Özellikle düşük bağışıklık icin en direk etkili nedir?
Bilen yazarsa sevinirim
Cok gecmis olsun cnm15 gündür çok hastayım sanki boğazıma ve gögsüme birşey oturmus gibi korona dan beter öksürük geceleri oturuyorum
Dün kan verdim
Aha bizim ev ben iyilestim derken koci hastaBizim ev revir oldu baya baya.
Nereye dönsem hasta
Aşırı modum düşük bende salıcam iyice diye korkuyorum.
Oglan geldi aksam ishal
Esimde benim gibi oldu hasta
Kizi kollicam diye perisan oluyorum ki bende hala tam iyilesemedim.
Onunda uykusu sapıtık gece yine uyandi yeni uyudu.
Oglana ilac ver, kiza vitamin ver, esime ilac babam zatenağrıları başladı onunda.
Kime yetisim kime üzilim sasirdim kaldım.
Anneme mi destek olim yetisemiyorum hic bir yere.
Oglan 3 dolu canta gelmis 2 gün camasir yıkanır artık nasil kuricak bilmem.
2 abi calisiyor yukarda dün cay veremedim onlarada asla vaktim olmadı yanına bisey yapmaya.
Uyusam uykum kacti, kalksam ses oluyor
Ben nasıl toparlıcam evi ve herkesi bilmiyorum.
7ye kadar biraz tesbih cekerim.
Yine extra zorlandığım günlerden..
Allahım ferahlık ver sabır ver sifa ver.
Çok geçmiş olsun canim
Nalet bir salgın var hastalanan iyilesemiyor
Sanki gögüsümr oturmus lar bu gece yine yatmadımÇok geçmiş olsun canım, bu ara en yoğun hastalık bu malesef. Biz de atlattık. 21 gün sürüyor diye duymuştum.
Benim göğsüme doğru sızlama da oluyordu ona astım ilacım iyi gelmişti.
Şimdi o da geçti şükür
18 gündür böyleyim sağol cnmcitl gecmis olsun bizde dahil kiminle konussam herkes kırılıyor.
Kar falan yagsada havadaki mikroplar bi temizlense
Saol canımCok gecmis olsun cnm
geçmiş olsun ortalık fena kim arasam sorsam dökülüyoruz hastayız diyor .Bizim ev revir oldu baya baya.
Nereye dönsem hasta
Aşırı modum düşük bende salıcam iyice diye korkuyorum.
Oglan geldi aksam ishal
Esimde benim gibi oldu hasta
Kizi kollicam diye perisan oluyorum ki bende hala tam iyilesemedim.
Onunda uykusu sapıtık gece yine uyandi yeni uyudu.
Oglana ilac ver, kiza vitamin ver, esime ilac babam zatenağrıları başladı onunda.
Kime yetisim kime üzilim sasirdim kaldım.
Anneme mi destek olim yetisemiyorum hic bir yere.
Oglan 3 dolu canta gelmis 2 gün camasir yıkanır artık nasil kuricak bilmem.
2 abi calisiyor yukarda dün cay veremedim onlarada asla vaktim olmadı yanına bisey yapmaya.
Uyusam uykum kacti, kalksam ses oluyor
Ben nasıl toparlıcam evi ve herkesi bilmiyorum.
7ye kadar biraz tesbih cekerim.
Yine extra zorlandığım günlerden..
Allahım ferahlık ver sabır ver sifa ver.
Onu ben 2 senedir devamlı kullanıyorumBen ogluma bal pekmez farklı farklı karisimlar vs vs çok denedim
Redoxon kids easy fish oiller zinco vs vs hep denedim
En son şu zohre ana çocuklar icin olanı bi alayım dedim. Oksurugu Pat diye kesti. Çocuğun enerjisi yerine geldi. Neden bilmiyorum ama bu bana iyi geldi çok olmadı kullanmaya başlayalı bi de
Tabii siz arastirin, sorun, icerigine falan bakın
Eczaneden aldim 174 tl
ortalıkta salgın var yakalananlar iki üç hafta sürüyor demişti çiti ilk aklıma o gelmiştiSanki gögüsümr oturmus lar bu gece yine yatmadım
18 gündür böyleyim sağol cnm
Saol canım
Dün resmen oğlanı okula götürürken tıkandım
Sonuçlarında kansızlıktan çıktı oda çarpıntı yapıyor us halsizlik eşim kolum kalkmıyor resmen