Lellim Allah yar ve yardımcın olsun, ama kendine iyi bak canım. Okudukça ben yoruluyorum, biliyorum senin durumunu aynısı benim annem. Para diye bir sıkıntıları yok, ikisi de emekli para geliyor ama bir kadın tutmaz. Ben de artık saldım inan kendi evime zor yetiyorum. Annem detaylı temizlik hiç yapmaz zor geliyor ama bir çene var yorulmak bilmez, işe gelince hep bir yerleri ağrır tamam kabul ediyorum yaşı var, ama annemden yaşça daha büyük insanlar var tüm işini yapıyor. Ben artık annemle temizlik konusunu hiç konuşmuyorum.Yorgunummm
Bu ara sürekli herkese dem vurdugum hastayım, yorgunum bla bla..
Ama öyle.
Artık annemin eve yetisemiyorum çünkü ben yapsamda asla devamını getirmiyor ve 3-5güne ev hooop eski haline dönuyor yoruldum.
Bıraktım napim 15gunde 1 alsın birini onuda almaz.
Evimu goturuyor ne goturuyor artık götürsün
ciddi anlamda yorgunum.
Diyorum bak evde hasta var gelen giden olur aman kim gelcek diyo hoop biri geliyor.
Sonra lelli diyip bana geliyor.
Öglen gelmis bilmem ne geliyormus yoldaymis ben napcam diyo.
Babamin kuzeni gelen.
Gittim süpürdüm, toz aldım, dolapların disini bi sildim.
Bi de yemek hazirladik corbam vardı goturdum onda da olanlarla artık..
Tamam yoruluyor yaşıda var yapamıyor zaten de hep temizlikte rahattır annem e al birini bari ayda 1 ya.
En son ben kanepelerin arkasini supurup sildim 1 ay oldu o kanepeler cekilmemistir bugun yine ben süpürdüm.
Cok yorgunum 9584763 defa daha yazarım
Zaten elimden geldigi kadar destek oluyorum ama dip kösede giremicem artık.
Ama gözüm görüyor icim almıyor.
Sonra evi topla yemek yap kızla uğraş erkenden pilim bitiyor.
Anneme izah ediyorum ee yapma diyor
Oldu sen yapma ben yapma ozaman biri gelince tutuşma yani.
Bana niye geliyosun hemen?
Bu eve gelen giden olacak yani biliyosun toplu temiz tut evi.
Bu adam 7/24 uyanık degil ki gündüz uyuyor ara ara ne bilim o ara bi toz alirsın ya da wc ovarsın
Robot supurge al bari diyorum.
Ağrılarım kroniklesecek korkuyorum.
Anlattiginin aynısı benim kvLellim Allah yar ve yardımcın olsun, ama kendine iyi bak canım. Okudukça ben yoruluyorum, biliyorum senin durumunu aynısı benim annem. Para diye bir sıkıntıları yok, ikisi de emekli para geliyor ama bir kadın tutmaz. Ben de artık saldım inan kendi evime zor yetiyorum. Annem detaylı temizlik hiç yapmaz zor geliyor ama bir çene var yorulmak bilmez, işe gelince hep bir yerleri ağrır tamam kabul ediyorum yaşı var, ama annemden yaşça daha büyük insanlar var tüm işini yapıyor. Ben artık annemle temizlik konusunu hiç konuşmuyorum.
Allah yardımcın olsun rahat insanla uğraşmak çok yorucuYorgunummm
Bu ara sürekli herkese dem vurdugum hastayım, yorgunum bla bla..
Ama öyle.
Artık annemin eve yetisemiyorum çünkü ben yapsamda asla devamını getirmiyor ve 3-5güne ev hooop eski haline dönuyor yoruldum.
Bıraktım napim 15gunde 1 alsın birini onuda almaz.
Evimu goturuyor ne goturuyor artık götürsün
ciddi anlamda yorgunum.
Diyorum bak evde hasta var gelen giden olur aman kim gelcek diyo hoop biri geliyor.
Sonra lelli diyip bana geliyor.
Öglen gelmis bilmem ne geliyormus yoldaymis ben napcam diyo.
Babamin kuzeni gelen.
Gittim süpürdüm, toz aldım, dolapların disini bi sildim.
Bi de yemek hazirladik corbam vardı goturdum onda da olanlarla artık..
Tamam yoruluyor yaşıda var yapamıyor zaten de hep temizlikte rahattır annem e al birini bari ayda 1 ya.
En son ben kanepelerin arkasini supurup sildim 1 ay oldu o kanepeler cekilmemistir bugun yine ben süpürdüm.
Cok yorgunum 9584763 defa daha yazarım
Zaten elimden geldigi kadar destek oluyorum ama dip kösede giremicem artık.
Ama gözüm görüyor icim almıyor.
Sonra evi topla yemek yap kızla uğraş erkenden pilim bitiyor.
Anneme izah ediyorum ee yapma diyor
Oldu sen yapma ben yapma ozaman biri gelince tutuşma yani.
Bana niye geliyosun hemen?
Bu eve gelen giden olacak yani biliyosun toplu temiz tut evi.
Bu adam 7/24 uyanık degil ki gündüz uyuyor ara ara ne bilim o ara bi toz alirsın ya da wc ovarsın
Robot supurge al bari diyorum.
Ağrılarım kroniklesecek korkuyorum.
Bacim senin kayinvalidenin tek bir iyi ozelligi var mi ya icim almadiAnlattiginin aynısı benim kv
Para var ama sırf ev toplamamak kadının arkasında dönmemek için almıyor. Valla kusura bakmasın ben kendi evime yetişemiyorum canim çıkıyor. Arada bir oğlunu çağırıyor ev süpür diye de kocamı tanıyorsam supurmus gibi yapar kesin yaptığı iş biseye yaramaz. Buzdolabının görsen yemeğini yemezsin lavabosunda banyosunda el yikayamazsin öyle pis. O yüzden gider 15 20dk oturur kalkarım içim almıyor.
Annemde 2 oda bir mutfağı kullanıyor yukarıdaki odalara cikmiyor kardeşimgil gelince temizliyorlar. Birde robot aldı süpürür siliyor mis. Yazık ben yoruluyorum diye hiç iş yaptirmaz
Kesinlikle 75 yasinda kadin var komsu evide temizdir ayrica Bursaya ev yaptilar senelerdir bahce yapar gelinlerine kizlarina herseyi getirir.Lellim Allah yar ve yardımcın olsun, ama kendine iyi bak canım. Okudukça ben yoruluyorum, biliyorum senin durumunu aynısı benim annem. Para diye bir sıkıntıları yok, ikisi de emekli para geliyor ama bir kadın tutmaz. Ben de artık saldım inan kendi evime zor yetiyorum. Annem detaylı temizlik hiç yapmaz zor geliyor ama bir çene var yorulmak bilmez, işe gelince hep bir yerleri ağrır tamam kabul ediyorum yaşı var, ama annemden yaşça daha büyük insanlar var tüm işini yapıyor. Ben artık annemle temizlik konusunu hiç konuşmuyorum.
lelli ise baslasan rahat edersin gibi duruyor ben iste daha rahatim bu araKesinlikle 75 yasinda kadin var komsu evide temizdir ayrica Bursaya ev yaptilar senelerdir bahce yapar gelinlerine kizlarina herseyi getirir.
Yani kadin 2 ev temizleyip bahce yapiyor.
Buraya gelincede goruyorum geleni gideni bitmiyor kadinın.
Oturup sigara cay kahve keyfi yapma yani.
Ben utanıyorum artık.
Ama kollarım okadar agriyor ki her gün ilac icer oldum.
Bak sabah 3 cesit yemek yaptım evime
Kiz mozaik pasta istedi onuda yaptım.
Yine kiyamadim annem yalanci tavuk gogsu sayikliyordu 1 borcam onu yaptim
Evimi süpürdüm, banyoyu temizledim
Balkonu sildim
Davlumbazinocagi sildim
Ee annemin evini supurup toz aldim
Aynalarini falan sildim oda parfumune kadar sıktım
Evde 1 oda parfümü bile yok onudami ben alim okadar kira aliyorlar hic abartmiyorum kardesimin maasiyla evlerine 60bin rahat giriyordur.
Arabalari yok, disarda yemezler, avm gitmezler, gezmeleri yok.
Bi giderleride yok cocuk okutmuyorlar, kucuk cocuk yok evde gunduz bi annem babam var kardesim is cikisi arkadasi esnaf ona takilir gec gelir.
Yani ayaginda bağ da yok.
Gunduz babam uyurken yap yani
Tmm hepsini 1 günde yapma 1 gün dolap sil 1 gün kapı 1 gün 1 tane cam.
Hep benim yaptığımda benimkide can..
Lafa gelince ee yapma ama bisi olsa hemen benim kapıma kosuyor.
Bugun babam bile bana kek yok mu diyo.
Ya yaparım yapıyorumda helede babam simdi ne derse yapıyorum ama alamicakta insanlar degiller
Babamin yemeklerinide bana kitledi annem.
Yarin musakka yapıcam.
Tmm yapimde yapıyorumda yorgunum artik
Oglan zaten seciyor esim seciyor kiza bir yemek yedirisim var gören halime ağlar
Butun pelus hayvanlarina yediriyorum tek tek 2 lokma yesin diye yeter ki.
Cok yoruldum artık..
Ben bile ust kata cikarsam burda oglan kalacak tmm kisin yok gibi bir sey ama yazin 3 ay kalacak yazin ayda 1 çağırırım birini burası için.Anlattiginin aynısı benim kv
Para var ama sırf ev toplamamak kadının arkasında dönmemek için almıyor. Valla kusura bakmasın ben kendi evime yetişemiyorum canim çıkıyor. Arada bir oğlunu çağırıyor ev süpür diye de kocamı tanıyorsam supurmus gibi yapar kesin yaptığı iş biseye yaramaz. Buzdolabının görsen yemeğini yemezsin lavabosunda banyosunda el yikayamazsin öyle pis. O yüzden gider 15 20dk oturur kalkarım içim almıyor.
Annemde 2 oda bir mutfağı kullanıyor yukarıdaki odalara cikmiyor kardeşimgil gelince temizliyorlar. Birde robot aldı süpürür siliyor mis. Yazık ben yoruluyorum diye hiç iş yaptirmaz
Galiba.lelli ise baslasan rahat edersin gibi duruyor ben iste daha rahatim bu ara
Aminn kuzu cümlemizin insbeybi ya ailenizle mutlu yillariniz olsun masallah hepinize
Hayır olsun kuzuselam kizlar canim cok sıkkın pek yazamiyorum ondan .bu ay ilk kez kenarda para kaldi ben sok .nisanda ikizler krese baslayana kadar biraz biriktirmem lazim araba alicam kendime insallah .esimdeki araba buyuk zor kullaniyorum ufak kendime ait bisi istiyorum bakalim nasip .
Bereketli olsun ablaHava nasıl soğuk, bu gün dışarı çıkmıcam dedim ama eşim aradı eczaneden bir döküman istemiş dışarı çıkıcaksan alır mısın dedi, yürüyüş olsun diye çıktım önce eczaneye, ordan kuyumcuya gittim ilk defa 24 ayar gram altın aldım 3 tane 6200 tl bundan sonra gramla devam edeyim diyorum tabii yapabilirsem nasip. Ordan gratise gittim siparişlerini aldım kızların kargo ödememek için magazadan alıyoruz. Eve yürüdüm, geldim aldıklarımın içinden sadece gramları yerleştirdim onlar benim kızlarımın bile haberi yok sadece sizler biliyorsunuz. Sonra kış çorbası koydum kızım bu gün tavuk göğüs haşlamamı istedi onu da yaptım. Yemek yedim, toz aldım mutfak balkonunun camını da sildim evi de havalandırdım şimdi oturdum. Dinlenicem biraz yorulmuşum, siparişler geliyor kargodan aldıklarımı bile açmadım sonra acıcam daha da gelicek var akşama toptan açarım.