Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şimdiki aklım olsa asla evi kiraya vermezdim büyük konusnayayimda boş dursun daha iyi .Ya da vereceksemde noterden tahahhütname yaptirırdim.Normal tahahhütname de sonradan itiraz edenler varmış. 2.5 senede herşey allak bullak oldu .Arkadaşım kiracili ev aldı.Kendi hem kira veriyor hemde konut kredisi ödüyordu Kiracisida ikiside calissn insanlar hatta biruside öğretmen.Hani durumu kötü olan insanlar değil.Arjadadim ilk ay noterden ihtarname çekti Evi ben aldım oturacağım diye Altı ay süre oluyor taşınmak için.Kendileri 6 ay oturdu sonra gut mahkemeye dediler kızı mağdur ettiler.Ev yok dediler sürekli bahaneler.Kiz o kiracılara ev buluyor begenmiyorlar sonra taşınma parası 30 bin istemiş arkadaş onada tamam demiş bu sefer öbürleri iyice yuzsuzlesip 100 bin lira taşınma parası istemişler.Alti ay doldu baktı bunlarda hareket yok mahkemeye verdi.Allahtan mahkeme çabuk sonuçlandı tahliye kararı verdi hakim.Kiraci gizlice taşınmış gitmiş bu seferde içeride eşyalarım var diye yalan attı.Direkt eve girsen haneye tecavüz gibi suçlu oluyorsun.Bircsure brklenek gerekiyormus tebliğ olacak vs.Birde kızı öyle mağdur ediyor ahlaksız.Alkahtan kızın avukatı akıllı çıktı.Bir kararla ve yanında birileriyle içeri girdiler.iceryde hiç eşya falan yokmuş kiracı yalan söylemiş .Neyse sinunds kız evine yerlestide rahatladı kira vermekten kurtuldu .Allah iyilerle karşılaştırsın.

Kiracı sanki kızın tapusuna ortak gibi evden çıkmak bilmedi işi yokuşa sürdü Kızın şansına mahkeme o kadar sürmedi hakim komsusunu dinlemiş kızın eve gerçekten ihtiyacı varmı yokmu diye.Baska evi olmadığı için tahliye kararı cikti.birde o uzun surseydi çok kötü olacaktı. paranla rezil oluyorsun hiç insaf yok .Bu kadın borç harç ev almış evi varken kira ödüyor diyen yok

Yemek seçenlerle yaşamak zor gercekten
Bak şimdi pırasa pişiyor yanına mecbur çorba makarna yapicam çünkü çocuklar pırasa yemiyor.
Bende market yapmam haftasonundan önce vakit bulabilirsem bakalim
Yemek konusunda ben de deli oluyorum. Kızım herşeyi yemiyor ona ayrı yemek yapıyorım. Eşim de seçiyor. Vahhhki vahh

Emeklilik ne zaman canım. benim 2025 kasım ortası. Şimdilik sgklıyım. Her ay gün sayıyorum. Eşim de haziranda emekli. Dün bana diyor emekliliğime aylar kaldı. Kartı sana vereceğim. Sen emekli olmuş olacaksın diyor.
Valla sigortasız çalıştığım 2.5 yılımın acısı şimdi çıktı. Tabi o zaman ne olsa geç yaşta emekli olacağım diyordum. Çok da takılmıyordum. Bir de çocuk gelişimi diploması almak için derslere giriyordum. Patron idare ediyor diye ses çıkartmamıştım.
Diplomayı alınca yaptırdım sigortamı.
Şimdi emekli olacaktım ne güzel.

Valla baby inan çok dolap güzel eşya topluyor ama o temizliği varya hiç temizleyesim gelmiyor. Birini temizliyorum sonra hadi diğerini de temizlerim diyorum. Sonra öyle kalıyor. benim mutfak boyunca dolap var, diğer tarafta da yarısından çoğu dolap. Bezdim ben.
Ben evdeyim yapamıyorsam, sen hiç yapamazsın düşün
Akıllıca konuşmuş eşin.

İyi geceler kızlar,
Bugün yine geç uyandım. Uyanıyorum kafamı kaldıramıyorum.
Erken uyanmak istiyorum artık.
sabah kahvaltı yaptık.
Okula mısır patlattım. Sinema günü yapacaklardı.öğretmene de gönderdim.
Elayı okula bırakınca avm ye doğum günü hediyesi bakmaya gittim.
Online aldığım elbise vardı. Onu değiştiririm dedim. Veli arkadaşlardan biri de avm ye uğrayacaknış. Kızı bir elbise istedi. İnternetten al indirim kazanırsın lcw den dedim.
Süper de indirim oldu.
Onlar gitti. Ben hediyeyi aldım. Kalanına da Elaya peluş çanta aldım. Jimnastik öğretmeni kaymayan çorap giydirin demişti. Üçlü olanlardan aldım.
Biraz daha gezdim.
Eşim biliyordu avm de olduğumu. Akşama tavuk dürüm yap demiş. Böyle menüyü belirleyince süper oluyor
Tavuk döner aldım. Mandalina elma muz aldım.dönüşte lavaş aldım.
Elayı okuldan alacaklardı. Zaten gidecek halim yoktu çok yorulmuştum.
Eve geldim az bir dinlendim. İndim otoparka.
Ela gelince eve çıktık. O dürüm yemiyor. Ona mantı pişirdim. Yanına yoğurt koydum.
Bize de hatay usulü tavuk dürüm yaptım.
Eşim çok beğendi.Bol malzemeli :)
Elaya dolu çantası olduğu halde çanta aldım dedim, elbiseyi iade etseydin dedi. Ben de ee sen almıyorsun diyordun ya artık alıyorım bak hoşuma gideni dedim
Lafı söylemesem olmazdı.
Yarın okulda şarkı yarışması yapacak Ela, akşam onun antremanını yaptı.
Yarın için pırasa çorbası yaptım.
Patates püresi için de patates haşlamıştım.
Eşim de yarın akşam kahvaltı yaparız belki dedi. Kaymak ve tahin almış.Ela da duymasın o da babası gibi kahvaltı delisi.
Bakalım evi temizlemeyi düşünüyorum. Eğer yemekyetişmezse kahvaltı olabilir.
Patatesle de gözleme yaparım.

Yedirenkcim gözleme neli olursa olsun en bi sevdiğimdir. Gerçi ben hamur olan herşeyi çok seviyorum. Tek mantıyla aram iyi değil hiç yemek gelmiyor içimden. Haşlanıyor ya onun için pişmiş gibi olmuyor bana ama Ela'cığıma afiyet şifa olsun minnoşuma. Aldıklarını da güzel günler de kullansın.

Kısmetse dört sene sonra

Yaş ve hizmet süresi sorunum yok ne zaman dilekçe versem olabiliyorum.26 yıl oldu.

Her zamanki gibi bitmeyen ev işleri ile gün başladı ev halkına tek tek kahvaltı sonrası hepsi gidince sabah sabah bir makina çamaşır yıkandı onları astım. Teldekiler hafif nemliydi peteğin üstüne koydum. Ev topladım, çamaşır katladım yerleştirdim ütülenecekler yakında benim boyuma yetişecek bir ara onları da aradan çıkarırım. Bu akşam bize yemek var küçük kızıma tavuklu salata yapıcam. Toz aldım mutfak dolaplarını temizlemek istiyorum ama eşimle yaparız diye bıraktım. Çok yüksek raflara yetişemiyorum. Mutfağı topladım ekmek var bu günlük başka ihtiyaç olmazsa sıfır harcamalı bir gün yapmak istiyorum haftada bir gün demiştim ama iki olursa benim için iyi olur. Dünkü yağmurdan sonra hava nasıl güzel güneş var dışarı da yürümek isterdim ama hiç canım dışarı çıkmak istemiyor. Çayımı aldım sizi okuyorum. Siparişlerim vardı onlar gelicek bu gün çok harcama oluyor kredi kartı yine coştu. Allah sağlık versin herşey birşekilde hallolur. Komşumuzun kendi köyünde de evi var bahçesinden incir ağacı getirmiş tarlaya ekmemiz için o kadar sevindim ki inciri çok seviyorum, sevmeyen de yoktur. Tarla su içinde eşimle bir ara gider ekeriz.

kiracının ev aldığını ve fazla kira aldığını nasıl öğrendiniz

Söyleleride duydukca yeni kiracı koymaya insan korkuyor cidden.

Selam kizlar
Benim eski elti beni tacizlere gene basladi
5 yıl geçmiş kadin benle uğraşıyor
Twitterdan takip isteği atıp çekmis bildirim geldi.
Instgramdan facedan ulaşamıyor engelli ayarlarimi degistirdim ortak arkadasim dışındaki kimse ne istek atabiliyor ne mesaj atabiliyor.Yoksa yeni hesap açıp acip mesaj atıyordu.Ordan kurtulduk
Şimdi twitter çıktı.
Ne ruh hastasıymış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…