Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizimde biyopsi sonucumuz bugün çıkmış..
Kemoaterapi alamadı bugün.. NONHODKİNG lenfoma diğer adıyla..İlk tanı buradan mı geldi ilk tanıdan mı hodkinge dönüştü bilmiyoruz henüz..
Tam açıklaması nasıl henüz bilmiyorum. Abim hocası ile görüşecek..
ALLAH'ım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ALLAHIM CANIM ALLAHIM tüüüm şifa bekleyen hasta darda kalmış kullarına sen yardım et sen şafi isminle şifalar ver yarabbimm aminnnnnnnnnnnnnnn..

Amin canım

Evet hatta en son onun katında biri vefat etmiş
Evde daha iyi simdilik

Amin ekurim amin sabahlara kadar dua ediyorum Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasın.

Selam hayırlı cumalar
Sabahtan islerimi yaptım
Babamın orman kebabını ve buglamasini evede buğlama yaptım.
Evi süpürdüm.
Bi annemi yokladim babam uyuyordu
Ustalar calisiyor onlara kek yaptım ikindi cayı vericem saat 3 gibi onlara.
Anneme cok is kalmasin o babamla ilgilensin diye cabalıyorum cunkü o yapsın istiyor bir de wc falan götürüp geliyor.

Dün anneme beni burdan götür demis
Kimse onu öyle görsün istemiyor .
Ama nereye götürelim tedavi görecek gidip gelecek.
Bi an acillik oluyor ambulans hastane ahh.

Babamın tüpü bitti o doldurulcak yarin eşim onu halledecek evde elektrikli olani kullaniyorda biyere gitse lazim
Uzun yola gidebilse yuvacık taraflarina götürmek istiyorum.
Ama o iyiykende uzun yolu istemiyordu gelmiyordu bizimle.

Biraz annemin oraya gecip orayi supurcem eger babam uyanıksa.
Ahh o ustaların basindan 1 dk ayrılmazdı aksama kadar cene calardı onlarla iyi olsaydı ama ayakta duracak hali yok.
Insanın icine oturuyor.

İnşallah tez zamanda yine o günelrine döer be canım.. Dualarımız onlar için.. Hastane gerçekten insan psikolojisi için zor canım..
Yine gezersiniz yine ustaların başına gider,Yine huysuzluklarını yapar sen üzülme.. Rabbim büyük.. Her zaman umut var.. İnşallah bu da geçti diyeceğiz umut her zaman var.. Çıkmadık candan asla ümit kesilmez..

Cumamız mübarek olsun canlar Öyle bir cuma olsun ki şifa bulmadık hasta kalmasın amin. Bu gün temizlik yaptım buzdolabını biraz hafiflettim diyelim Allahım affet diyerek biraz yemek attım. Çok üzüldüm ama herkese ayrı yapınca diğer yemekler tazeliğini kaybetmiş yenmez artık dedim. Akşam içinde pırasa ve ıspanak kavurdum tabi kardeşim akşama mangala çağırdı yemeği saklama kabına koyup buzdolabına koydum. Eşim öğlen geldi küçük kızımızın boğazları şişmiş eczaneden ilaçlarını aldık, büyük kızıma ip aldım süeter örücem, market yaptık acilleri aldım, yarın diğerlerini alıcaz, yarın elimiz cebimizden çıkmaz.

Merhabalar kahvaltıydi bulasikti supurgeydi çamaşırdı derken akşam oldu .Bugün cumartesi pazarımız var.Sadece yeşillik alacağım evde meyve var.Dondurucudan ve konserveler den kullanmaya başladım .Geçen yazdan yaptığım Menemenli türlüyü ve tarhanayi açtım.Tsrhana dediğim yarmayi yoğurtla pişirip kaynar haldeyken kavonozluyorum.Az bi su koyunca yoğurt çorbası gibi oluyor bazen öyle yapıyorum bazende soğan kavurup ikisini tarhanayla karıştırıp isitiyorum.Bizimkiler corbasindan ziyade öyle daha çok seviyorlar.Buzlukta da önceden yıkayıp dogradigim lahana ,pırasa ,yeşil fasulye,haşlanmış nohut var.Tavuk et balık birazda kisliklari karıştırıp haftayı öyle geçiririm.Pazara çıkmışken kasabada gidip kelle paça alacağım .Pişirir bol sarımsakla yeriz.

Ohh sükür daha iyi olacak inss

Slm kızlar
Bizim kızda kendine geldi sükür
Tedavi devam ediyor tabi hala ama en azından uyutulmuyyo cocuk sükür
Daha iyi olacak insalalh
Sabah anneme geldik bugun burdayız,cocuklar hava alsın diye carsuya cıktık bi ara.
Kardesimin icinden gectiler cocuklar eve geldik.
Kocinin ayrı asapları bozuk hic yaklasmıyorz carsambaya kadr satıs olması lazım,ev sahipleri yurtdıısında yasıyır carsamba döncekler ama her gün baska bi eksik evrak cıkıyor delircz
Hayırlıysa olsun yapck bisey yok dedim.

Ahh ya Allah sifa versin insallah

Gözünüzaydin baby çok çok sevindim inşallah taburcu olduğu günüde görürsünüzev icinde kolaylıklar diliyorum

Pazara ve kasaba gittim geldim hepsi 1585 TL tuttu.Aldiklarimi dolaba kaldırdım.Aksam yemeğimizi yedik.Mantar almıştım onları sirkeye koydum temizlenince kavurdum. Kelle paçayı sirkeye koydum yarin pisirecegim.Yogurt yapmak için 3 litre süt almıştım onu ocağa koydum çay demledim bir yorgunluk çayı içerim artık .İyi akşamlar

Tekrardan cok gecmis olsun canim

Günaydın,
Günlerdir bakamadım.
İki gün ateş yüksekliği yaşadım atlattım şükür.ama covit olduğumda bile böyle olmamıştım.burun tıkanıklığım gece geçmek bilmiyorum. Hala devam ediyor. Öksürük zaten standart
Perşembe akşamı kardeşim eşi geldiler.
Komşum hastayım diye fazladan çorba ve pilav yapmış sağolsun.ben de hızlı diye fırında tavuk ve birşeyler ekledim.
Yeğenimle Ela çok sevindiler. Ama yine de biraraya gelince çocukların tv tablet izleme konusu
Bu yeğenimin pek işi olmazdı izlemeyle, o da sarmış biraz.yaşın verdiği şeymi bilmiyorum.
Cuma günü ateşim geçmişti şükür.bahçeye çıkarttık çocukları, sonra cafeye geçtik açık yerinde oturduk. Maske takıp gezdim mecbur ama böyle de burun tıkanıklığım arttı. Maske de hava almayı engelliyor.ama mecbur.
Akşam yemeğine mantı yapmayı düşünüyordum. Seviyorlar. Ela da bayağıdır istiyordu. Yeğenim ve kardeşimin eşi de istiyormuş kardeşim fırsat bulup yapamamış. İsabetli oldu.
Eşim aramış pişirmeyin mantıyı ciğerciye götüreyim onları. Onlar da yok mantı bekliyoruz heyecanla dediler :)
Cumartesi onlar yola çıkacaklardı. Göndermek için aşağıya indik, yeni arabalarına hayırlı olsun dedik. Kardeşimin eşi giderayak Elanın cebine para sıkıştırıverdi. Kardeşim de istediği bir etkinlik kitabı vardı onun siparişini vermiş.
Ben de yeğenime birşey alıp gönderirim.
Bir de eşim cimri der insanlara. Gerçi bana da cimri derde hesaplı harcamak parayı savurmamak cimrilikse...
Dün trafik başlamadan gidecekler diye saat 7:30 da kalktık.12 de çıktılar..Ela kum oynamak istiyorım hava güzel dedi, sahile gittik fena rüzgar.biryerde oturduk salep içtik.
Sonra Elayı tiyatroya götürdük.yemek yeyip eve 18 gibi döndük.
Gün boyu sersem gibi gezdim ama uyuyamadım. Gece 10 saat uyumuşum,

Dün öyle sersem götürdü beni araba çalışmasına, bazı şeyleri unutmuşum.ara verdik ya. Unuttuğum şeyler bana da enteresan geliyor. Keyfim kaçtı biraz.Zaten unutkanlık var ben de biraz
Neden kaynaklı acaba.
Bazen diyorum acaba beyin ameliyatı olmamlamı alakalı, tam da hafıza kısmını yöneten bölgeydi işlem yapılan yer.
Eskiden çocuktan unutkan hale gelmiştim Şimdi daha da unutkan oldum.
Olmazsa kan değerlerime baktıracağum.

Teşhis ne koyulmuştu canım, hadi gözünüz aydın. Sağlığına kavuşsun biran önce

Yazını okuyunca baktım canım, bu ikisini ayrı çeşit olarak ele almış.
İnşallah geçti aştık bu hastalığı diye yazdığın günleri de görürüz hep dua edeceğim

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…