- 27 Şubat 2013
- 14.237
- 40.689
Biz de heyecanla kar yağsın diye bekliyoruz.Güzel bir hafta olsun hepimize güzellikler getirsin. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lellim yeni ev çok güzel duygular Allah gönlüne göre versin nasıl istiyorsan öyle yap.
Dün erkek kardeşimi yemeğe aldım mutfağa yeni avize almıştı büyük kızım uzun zamandır da kolinin içindeydi dün sohbette kızım söyledi ne zaman taktırmayı düşünüyorsunuz dedi erkek kardeşim ben takarım dedi sağolsun taktı. Pazar günleri evde pek temizlik yapamıyorum. Ancak mutfağın düzenini sağlıyorum. Akşam yemekten sonra kardeşim kahve içip gitti. Yalnızlığına çok alışmış sakin hayat istiyor annem kendi dairesinde kalıyor diyor ara da iniyormuş annemlere nasıl istiyorsa öyle olsun dedim. Bu gün harcama yapmak istemiyorum dünden eşim ekmek almıştı bu gün onlar yeter, yarın marketten alınacakları not ettim onları alırım çok harcanıyor en çok da mutfağa. Temizlik yaptım yorulmuşum ama evi misledim. Kızlar bizim burada bir yağmur yağıyor yaz yağmuru gibi hava nasıl günlük güneşlik ama bir yağmur yağıyor camlara vura vura bereketli olsun güzel memleketime. Akşama yemek derdim yok az az herşeyden var onları yeriz.
Daha tehsis koyulmadı test sonucu Ankaradsn gelecekmisTeşhis ne koyulmuştu canım, hadi gözünüz aydın. Sağlığına kavuşsun biran önce
Hadi hayırlı haberler canım..Günaydınnm
Dün banka isleri halloldu sükür,tapusan randevu aldık gün bekliyorız.
Kısmetse satıs olur ins artık bu hafta.
Görümcemin kız iyi süküe ama hala hastanede cocuk.
Yemeksiz günlerimdeyim
Ne yapsam begenmiyorşar,dün taze fasulye vardı yemediler omlet yediler
Bugun yapmadım valla,kendiniz yapın söyleyin dedim yeto
Maaslar hala yatmadı asaplarım bozuk.
Sube acıyolar masraf cokmus banane yani.
Benim de cok masrafım 10 da maas yatckmıs,valla canım burnumda zaten alıp cantayı cıkasım var
Bu cumartesi istanbula bekleniyormuş..Biz de heyecanla kar yağsın diye bekliyoruz.
Hergün ne zaman kar yağacak diye soruyor.
Kar spreyi ile odasının penceresine kar yağdırdık :)
Ama hakikaten kar yağsa da tüm hastalıklar azalsa.
Canım herşey ekstra o kadar pahalandıki maalesef..Gunaydınn
Aksam nasıl yatıyorum sabah nasıl kalkıyorum hic anlamıyorum.
Sanki hiç uyumamış gibiyim.
Simdiden extra masraflar çıkmaya başladı
Catı için extra izolasyon yapalım diyor muteahhit
O yapiyormusta o catiya yeterli gelmiyormusta 15 bin istiyor.
Onu babamlarda verecek 15×2 yani.
Yazin serin kışın sıcak olur dedi
Ben duvar panellerine bakıyorum elektrikli sömine falan istiyorum panel icine.
Cok para lazım çok
Su arabanin borcu bitsin aşırı bi sıkmam lazım.
2 sene dikkat etsem aslında yeter.
Ufaktan kap kacakda almaya baslıcam.
Yine nevresim, battaniye, yastık falan sifirdan ev duzucem.
Büyük kalemleri almamda onlari toptan alıp tek taksit öderiz beyaz esya, mobilya yani.
Sağol ekürimCanım herşey ekstra o kadar pahalandıki maalesef..
Rabbim büyük ev yapana evlenene yardım eder.. Yavaş yavaş olur.. Ama ne yapılacaksa baştan yaptır canım sonra kaldı mı kalıyor o işler öyle.. Nasılsa aceleniz yok yavaş yavaş hepsi de olur..
Rabbim ödeme kolaylığı versin yeter ki.. Sağlık olsun hepsi olur..
Yağdı yağdı. Sabah heyecanla uyandırdım kar yağıyor diye :)Bu cumartesi istanbula bekleniyormuş..
Umarım yağarda şu hastalıkların mikropları bir nebze osun kırlıır inşallah..
Bence kış doğumlu olmandan olabilir canım. Ben de yaz mevsimi doğumluyum, güneşi çokseverim, güneş yaz doyamam ikisine deGüzel bir kış günü olsun hepimize ben kışı çok severim, çocukluğumdan beri belki kış doğumlu olmamdandır. Hava nasıl buz gibi ama temiz mis gibi. Yağmur da nasıl güzel yağıyor birazdan çayımı alıp pencerenin kenarına geçiş yapıcam seviyorum çayımı yudumlarken yağmur damlalarının cama vurmasını. Sabah herkes gidince ev temizde tabii sadece topladım ve kombiyi kapatıp camları açtım evin içinde ki havada değişti. Mutfak topladım kabak mücver yaptım bu akşam için çorba zaten var yogurt ve salata ile yeter. Markete gittim alışveriş yaptım nakit ödedim, dün gitmemiştim çok iyi oldu böyle denicem artık arada gitmemeyi başarabilirsem çok seviniyorum. Akşam duramadım türk kahve makinelerini geri yolladım içime sinmediler akşam phillps aldım bu çok güzel çıkar da değiştirmek zorunda kalmam. Sonra kendime bir kot ve simli gri kazak aldım günlerdir inceledim bakalım nasıl olucaklar. Bu gün karyolanın yatağını değiştireceğiz kargo bu gün elimize geçecek rahat yatarız umarım.
Bende ekim dogumluyum tam bu havaların kadınıyım.Güzel bir kış günü olsun hepimize ben kışı çok severim, çocukluğumdan beri belki kış doğumlu olmamdandır. Hava nasıl buz gibi ama temiz mis gibi. Yağmur da nasıl güzel yağıyor birazdan çayımı alıp pencerenin kenarına geçiş yapıcam seviyorum çayımı yudumlarken yağmur damlalarının cama vurmasını. Sabah herkes gidince ev temizde tabii sadece topladım ve kombiyi kapatıp camları açtım evin içinde ki havada değişti. Mutfak topladım kabak mücver yaptım bu akşam için çorba zaten var yogurt ve salata ile yeter. Markete gittim alışveriş yaptım nakit ödedim, dün gitmemiştim çok iyi oldu böyle denicem artık arada gitmemeyi başarabilirsem çok seviniyorum. Akşam duramadım türk kahve makinelerini geri yolladım içime sinmediler akşam phillps aldım bu çok güzel çıkar da değiştirmek zorunda kalmam. Sonra kendime bir kot ve simli gri kazak aldım günlerdir inceledim bakalım nasıl olucaklar. Bu gün karyolanın yatağını değiştireceğiz kargo bu gün elimize geçecek rahat yatarız umarım.
Yedirenkcim geçen haberlerde gördüm yumurta çok pahalı diye çoğaltmak için içine su ve un koyup pişiriyorlarmış ben bu yaşımda böyle birşeyi ilk defa duydum çok fena oldum. Gerçekten ekonomi konusu beni çok darlıyor, çok üzülmemin yanında elden birşey gelmemesi daha da içime korku salıyor. Bende pozitif bakmak istiyorum markete gittiğimde dumura uğramak istemiyorum, herkes istediğini alsın hiç kimsenin gözü birşeyde kalsın istemiyorum. Bende senin gibiyim Yedirenkcim.İyi geceler,
Bugün de pek keyifsizdim. Bir sorun da yok ama ara ara oluyorum böyle. Biraz ekonominin ülkede kötü gitmesi düşünmeden edemiyorum.yılbaşı sonrası zamlar yine üzdü beni.
Elayı uyuturken sarıldığımda olsun çok şükürki o var ve çok şükürki ben onun yanındayım dedim. Kendimi teselli ettim.
Oysa hastalığımdan sonra yeniden sıfırdan başlayarak pozitif olarak hayata başlamıştım.
Ama her geçen gün kötüye giden şeyler malesef eski pozitif düşünceyi azaltıyor
Gündüz standart işleri yaptım. Çamaşır da attım. Katladım da.
Yemek yaptım. Komşuma da verdim. Kapuska yapmıştım.
Akşam çocukları almaya gittik birlikte onların arabayla.
Akşam Ela yine anne sen odamda yat demeye başladı.babası dedi bugün de ben yatayım.
Hayır sen çok yattın annem yatsın dedi.
Yattığım anda burun tıkanıklığım devam ediyor. Yarın aile hekimine uğrayacağım
2 ocakta doktora gittim. Eee bir de bunun öncesi var. Bakalım bu kadar uzun süren burun tıkanıklığına ne diyecek. Daha da zorlanırsam kulak burun boğaza giderim.
Sigorta hakkımı kullanmak istemiyorum daha yeni yaptırdık ama bakalım zorda kalırsam kullanacağım mecbur
Ben de kış doğumluyum ama yazı severimBence kış doğumlu olmandan olabilir canım. Ben de yaz mevsimi doğumluyum, güneşi çokseverim, güneş yaz doyamam ikisine de
Güneşi gördüğüm anda enerjim yerine gelir.
Kış günü de mümkünse kış uykusuna yatayımbugün sabah yataktan kalkasım gelmedi.
Yağmurlu bir gündü geçen, Ela diyor şimdi bu yağmurlu havada kitabını ve kahveni alıp pencereye yakın oturmak kitap okumak vardı annee :)
Buraya sürekli yazmazsamda baştan beri takip ettiğim için hepinizin mücadelelerini ,fedakarlığını ,yaşadıklarınızı kısacası hikayelerinizi biliyorum. Adınıza çok sevindim.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Ben de kış doğumluyum ama yazı severim
Sabahları ben de kalkmak istemiyorum
Sabahın 8 inde karanlık,bi yaz saati uygulamasından vazgeçmediler.
Mecbur kalkıp işe gidiyorum hayırlısı ile bebişin gelmesini bekliyorum.
Annem diyor sen o zaman yatabileceğini mi zannediyorsun diyor
En azından iş stresi olmaz bebeğime bakarım
Allah'ım hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah