- 27 Şubat 2013
- 14.237
- 40.691
Çok sağolasın, kan tahlili yapıldı crp çok aşırı yüksek çıkmadı.Geçmiş olsun
Geçen benim oglumda da ateş vardı devam eden
Testler negatif çıktı hep
Kan alıp bakinca kandaki crp yüksek çıktı
Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
Bu değildir insallah da
Çok sağolasın, kan tahlili yapıldı crp çok aşırı yüksek çıkmadı.
Sizin kaç çıkmıştı?
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler,
Dün gece eşim uyumadı ben biraz uyudum.Elanın ateşi düşmeyince saat 4te hastaneye götürdük. 40 dereceye çıktı ateş. Titreme oldu çok.Ben böyle şey hiç görmedim.ateş düşürücü düşürmedi.
Serum takıldı. Testler yapıldı infulanza covit şükür çıkmadı ama doktor dedi ateşi devam ederse yine gelin test yapalım. İnflanza olma ihtimali yüksek dedi
Serum bitince sabah eve döndük.antibiyotik yazdı.
Ateşi düştü keyfi yerindeydi.uyuduk ailecek. 12 ye doğru uyandık.
Kahvaltı yaptık. Toparla falan aile hekimine gittim kendim için. Bir haftadır geniz burun tıkanıklığı. Antibiyotik yazdı.
Eve döndüm. Baktım Ela da hafif ishal var o da ilaçların yan etkisi muhtemelen.
Pilav yaptım. Tavuklu pilav gizlice biz yedik ona sade pilav ve yoğurt yedirdim.
Muz patates yedi. Çok değildi ama her ihtimale karşı yedirdik.
Bugün annemin de ercp yeniden yapıldı. Bu defa taş değil çamur varmış. Temizlendi ama inşallah sondur ya. Bu kadar sık olması can sıkıcı. Neden kaynaklı acaba.
Akşam annemle konuştuk. Hava verdikleri için gaz ağrısıolmuş evde.
Elanın ateşi de akşam yine yükseldi
Sağol canım ya sorma bize de vurdu. Öğretmene dedim cuma günü de gelmeseniz, çocuklar da gelmese siz de dinlenseniz çocuklar da toparlansa daha iyi olmazmı diyeyedirenk79 canim ya cok gecmis olsun bu aralar ortalik karisik iyice virusler kotu baya
Çok sağol cnmÇok geçmiş olsun canım
Elaya kitap alacaktım daha dün baktım hastalıkla uğraşmaktan alamadım bugün baktım yapıştırmışlar 25-30 tl zammı.Hastalara cocuklara acil şifalar diliyorum.
Bugün zamlar belli oldu bazı kesimler arasi uçurumlar arttı. Bir hesap yaptım gelen zam kartlarımı anca ödüyor yine kenara bisey kalmıyor ucu ucuna geçiniyoruz ya. Gecen hafta en ucuz 22 lira olan bimin sütü 28 olmuş abi maaş bi elimize geçeydi be Bisey soylucem ama ban yerim diye susuyorum yazık
Elanın 10 çıktı :)159 çıkmıştı malesef
3 gün damardan antibiyotik tedavisi artı 7 gün evde antibiyotik kullandik
Çok sağolasın canımgeçmiş olsun
Bereketli olsun nazeninim.Geçmiş olsunyedirenk79 Elacıma, babyloading87 evin boşalmasına sevindim çok güzel ev sahibi olmak en kısa zamanda taşınırsınız inşallah.
Tüm hastalarımıza şifalar diliyorum.
Ev temizliğine başladım iki gündür normal temizlik bile yaptırmadı bu grib neyse şimdi daha iyiyin dün evi temizledim toz aldım sadece salonun tozu kalmıştı onu da bu gün aldım mutfak balkonunun camlarını sildim, bugdağ haşladım salata için yemekler daha var bitmeden de yapmıcam. Biriktirdiğim param vardı niyetim ata yapmaktı ama ani bir kararla gidip yarım altın 7000 tl 50 dolar 1500 tl yaptım geldim. Az daha kaldı param ama elimde dursun dedim lazım olur. İki makina çamaşır yıkadım astım kargoya da gittim. Şimdi biraz dinlenirim. Marketde yaptım gidiyor paralar birşekilde.
Cok gecmis olsunnnİyi geceler,
Dün gece eşim uyumadı ben biraz uyudum.Elanın ateşi düşmeyince saat 4te hastaneye götürdük. 40 dereceye çıktı ateş. Titreme oldu çok.Ben böyle şey hiç görmedim.ateş düşürücü düşürmedi.
Serum takıldı. Testler yapıldı infulanza covit şükür çıkmadı ama doktor dedi ateşi devam ederse yine gelin test yapalım. İnflanza olma ihtimali yüksek dedi
Serum bitince sabah eve döndük.antibiyotik yazdı.
Ateşi düştü keyfi yerindeydi.uyuduk ailecek. 12 ye doğru uyandık.
Kahvaltı yaptık. Toparla falan aile hekimine gittim kendim için. Bir haftadır geniz burun tıkanıklığı. Antibiyotik yazdı.
Eve döndüm. Baktım Ela da hafif ishal var o da ilaçların yan etkisi muhtemelen.
Pilav yaptım. Tavuklu pilav gizlice biz yedik ona sade pilav ve yoğurt yedirdim.
Muz patates yedi. Çok değildi ama her ihtimale karşı yedirdik.
Bugün annemin de ercp yeniden yapıldı. Bu defa taş değil çamur varmış. Temizlendi ama inşallah sondur ya. Bu kadar sık olması can sıkıcı. Neden kaynaklı acaba.
Akşam annemle konuştuk. Hava verdikleri için gaz ağrısıolmuş evde.
Elanın ateşi de akşam yine yükseldi
Bereketli olsunn ablaGeçmiş olsunyedirenk79 Elacıma, babyloading87 evin boşalmasına sevindim çok güzel ev sahibi olmak en kısa zamanda taşınırsınız inşallah.
Tüm hastalarımıza şifalar diliyorum.
Ev temizliğine başladım iki gündür normal temizlik bile yaptırmadı bu grib neyse şimdi daha iyiyin dün evi temizledim toz aldım sadece salonun tozu kalmıştı onu da bu gün aldım mutfak balkonunun camlarını sildim, bugdağ haşladım salata için yemekler daha var bitmeden de yapmıcam. Biriktirdiğim param vardı niyetim ata yapmaktı ama ani bir kararla gidip yarım altın 7000 tl 50 dolar 1500 tl yaptım geldim. Az daha kaldı param ama elimde dursun dedim lazım olur. İki makina çamaşır yıkadım astım kargoya da gittim. Şimdi biraz dinlenirim. Marketde yaptım gidiyor paralar birşekilde.
Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Babamı onkolojiye sevk ettiler, dün eve yolladılar saat 4 gibi eşim aldı.
Gidip gelecek mi nasil bir tedavi izlenecek bugun söyleyecekler.
Ama hic hali yok gördükce yüregim dağlanıyor.
Gece yine ambulans cagirmış.
Uyumus uyanmış bi an daralmış hastanede sanmış kendini uykudan uyaninca zaten kendini kaybediyormus bir süre annem öyle diyordu.
Sanırım o şokla ama gitmedi hastaneye kendine geldi sakinlestirdik. Bak havan var, seker ilacin var, insulinin var biz burdayız dedik. O da iyi hissetti zaten kendine geldi. Annem hic uyumuyor zaten.
Ama görmeye yürek dayanmiyor.
3den beri namaz kılıp dua ediyorum Allahım sen yardım et, kuvvet ver diye.
Dun o gelecek diye ona göre cesit cesit yemekler yaptım onun yiyebilecigi tuzsuz .
Makarna(hastanede veriyorlarmis) tuzsuz corba, haslama tavuk, patatesli köfte ve salata istemisti onuda yaptım.
İhlamur kaynattim 1 bardak icti limonlu.
Eskisi kadar yiyemiyor bile.
Kız dahada hasta olmaya basladi gececegi yere sabah onuda dr goturcez.
Hoş sabah oldu hic uyumadan.
Onada gece corba yaptım, eriste pisirdim, koftede vardi corba icti cok şükür ilaclarini vitaminini verdim. Bal ve 1 bardak ıhlamurda icirdim. O da uyumadı geri.
Gece hic sabah olmuyor sanki hastaya acısı olana hic olmaz
Yanında oturuyoruz gözlerim doluyor onu hasta psikolojisine iyice sokmak istemiyoruz.
Olagan davranıyoruz onu öyle gördükçe duramıyorum.
Hastanede yatar umarım göz görunce daha zormuş.
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin.Günaydın kızlar
Moralimiz bozuk dün görümcemin kızı hastaneye kaldırmıslar bi anda bayılmıs cocuk
Menenjitten süphelenmis dr ama ins degildir.
Suan uyutuyorlar ins bisy cıkmaz
Dualarınıza talibizz
Ah be canım Rabbim size de ona güç kuvvet versin.. İnan hep aklıma geldikçe dua ediyorum babacığına da kendi babacığıma da tüm hasta dermen bekleyen HastalarımızaBabamı onkolojiye sevk ettiler, dün eve yolladılar saat 4 gibi eşim aldı.
Gidip gelecek mi nasil bir tedavi izlenecek bugun söyleyecekler.
Ama hic hali yok gördükce yüregim dağlanıyor.
Gece yine ambulans cagirmış.
Uyumus uyanmış bi an daralmış hastanede sanmış kendini uykudan uyaninca zaten kendini kaybediyormus bir süre annem öyle diyordu.
Sanırım o şokla ama gitmedi hastaneye kendine geldi sakinlestirdik. Bak havan var, seker ilacin var, insulinin var biz burdayız dedik. O da iyi hissetti zaten kendine geldi. Annem hic uyumuyor zaten.
Ama görmeye yürek dayanmiyor.
3den beri namaz kılıp dua ediyorum Allahım sen yardım et, kuvvet ver diye.
Dun o gelecek diye ona göre cesit cesit yemekler yaptım onun yiyebilecigi tuzsuz .
Makarna(hastanede veriyorlarmis) tuzsuz corba, haslama tavuk, patatesli köfte ve salata istemisti onuda yaptım.
İhlamur kaynattim 1 bardak icti limonlu.
Eskisi kadar yiyemiyor bile.
Kız dahada hasta olmaya basladi gececegi yere sabah onuda dr goturcez.
Hoş sabah oldu hic uyumadan.
Onada gece corba yaptım, eriste pisirdim, koftede vardi corba icti cok şükür ilaclarini vitaminini verdim. Bal ve 1 bardak ıhlamurda icirdim. O da uyumadı geri.
Gece hic sabah olmuyor sanki hastaya acısı olana hic olmaz
Yanında oturuyoruz gözlerim doluyor onu hasta psikolojisine iyice sokmak istemiyoruz.
Olagan davranıyoruz onu öyle gördükçe duramıyorum.
Hastanede yatar umarım göz görunce daha zormuş.
Yaa..Çok geçmiş olsun canım ya.. İnşallah önemli bir durum değildir.. Rabbim şafi ismiyle şifalar versin ..Günaydın kızlar
Moralimiz bozuk dün görümcemin kızı hastaneye kaldırmıslar bi anda bayılmıs cocuk
Menenjitten süphelenmis dr ama ins degildir.
Suan uyutuyorlar ins bisy cıkmaz
Dualarınıza talibizz