Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun

Geçen benim oglumda da ateş vardı devam eden
Testler negatif çıktı hep
Kan alıp bakinca kandaki crp yüksek çıktı
Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
Bu değildir insallah da
Çok sağolasın, kan tahlili yapıldı crp çok aşırı yüksek çıkmadı.
Sizin kaç çıkmıştı?

Hastalara cocuklara acil şifalar diliyorum.
Bugün zamlar belli oldu bazı kesimler arasi uçurumlar arttı. Bir hesap yaptım gelen zam kartlarımı anca ödüyor yine kenara bisey kalmıyor ucu ucuna geçiniyoruz ya. Gecen hafta en ucuz 22 lira olan bimin sütü 28 olmuş abi maaş bi elimize geçeydi be Bisey soylucem ama ban yerim diye susuyorum yazık

Çok geçmiş olsun canım

yedirenk79 canim ya cok gecmis olsun bu aralar ortalik karisik iyice virusler kotu baya
Sağol canım ya sorma bize de vurdu. Öğretmene dedim cuma günü de gelmeseniz, çocuklar da gelmese siz de dinlenseniz çocuklar da toparlansa daha iyi olmazmı diye iyi olsa da cuma günü göndermeyeceğim ben. Ama her veli razı olurmu bilmiyorum.çalışanlar için zor.
Öğretmen de toplu mesaj atacağız, hasta çocuklar toparlanmadan iyileşmeden getirilmesin diye dedi.

Kızlar selam iyi geceler,
Yine evde binekledik :)
Elanın gece ateşi yoğundu. Sabah düşmüştü. Gündüz hiç yükselmedi şükür.
Akşamüstü küvette su ile oynadı.banyo yaptırdum.
Ama akşam benim anlık ateşim yükseldi.elim ayağım soğudu.üşüme geldi. Sonra ersağın bir kremi var alnıma ve ayak bileklerime sürdüm. Bir baktım ateşim düştü.rahatladım.
Öncesinde baş ağrısı ve bacak ağrısı vardı.
Şimdilik yok şükür.
Akşam komşum sağolsun tavuklu pilav ve çorba getirmiş. Hasta olduğumu biliyordu.
Gündüz evi süpürdüm komple. İki gündür süpürülmemişti.
Çamaşır attım.
Eşim bugün de işe gitmedi.
O da banyo tuvalet ve wc leri temizledi.
Cif sevdasına cifle temizledi komple
Akşam da biz banyoda iken masayı hazırlamış. Bitki çayı içtik onu getirdi.
O da hasta olacak gibi.
Bizim sitede oturan veli arkadaşlardan birisi okul olmayınca aradı yarın için çağırdı. Hastayız başka zamana dedim.
Kardeşim de günler önce söylemişti, yarın bize geleceklerdi.buradan bayiinden araba alacaklar. Tabi arabayı satmışlardı. Otobüsle gelecekler bilet almışlar. Hastalık konusunu söyledim de gelmeyin demedim tabi.
O da gelince yardımcı olurum sana iyi olur dedi. Sonuçta şehir dışından gelecekler ne diyeyim. Bayağıdır da gelmediler.
Ela düzelti zaten benim de ateşim olmazsa çok iyi olur.
Ela da duyar duymaz hemen masamı toplamalıyım dedi
Kaç defa topla diyorum. Toplama günüm var bugün toplayamam diyor.
Bir hışımla topladı. Ben şokkk.

Elaya kitap alacaktım daha dün baktım hastalıkla uğraşmaktan alamadım bugün baktım yapıştırmışlar 25-30 tl zammı.
Ell insaf yaaa

Bereketli olsun nazeninim.
Sana da çok geçmiş olsun

Babamı onkolojiye sevk ettiler, dün eve yolladılar saat 4 gibi eşim aldı.
Gidip gelecek mi nasil bir tedavi izlenecek bugun söyleyecekler.
Ama hic hali yok gördükce yüregim dağlanıyor.
Gece yine ambulans cagirmış.
Uyumus uyanmış bi an daralmış hastanede sanmış kendini uykudan uyaninca zaten kendini kaybediyormus bir süre annem öyle diyordu.
Sanırım o şokla ama gitmedi hastaneye kendine geldi sakinlestirdik. Bak havan var, seker ilacin var, insulinin var biz burdayız dedik. O da iyi hissetti zaten kendine geldi. Annem hic uyumuyor zaten.
Ama görmeye yürek dayanmiyor.
3den beri namaz kılıp dua ediyorum Allahım sen yardım et, kuvvet ver diye.
Dun o gelecek diye ona göre cesit cesit yemekler yaptım onun yiyebilecigi tuzsuz .
Makarna(hastanede veriyorlarmis) tuzsuz corba, haslama tavuk, patatesli köfte ve salata istemisti onuda yaptım.
İhlamur kaynattim 1 bardak icti limonlu.
Eskisi kadar yiyemiyor bile.

Kız dahada hasta olmaya basladi gececegi yere sabah onuda dr goturcez.
Hoş sabah oldu hic uyumadan.
Onada gece corba yaptım, eriste pisirdim, koftede vardi corba icti cok şükür ilaclarini vitaminini verdim. Bal ve 1 bardak ıhlamurda icirdim. O da uyumadı geri.
Gece hic sabah olmuyor sanki hastaya acısı olana hic olmaz
Yanında oturuyoruz gözlerim doluyor onu hasta psikolojisine iyice sokmak istemiyoruz.
Olagan davranıyoruz onu öyle gördükçe duramıyorum.
Hastanede yatar umarım göz görunce daha zormuş.

Cok gecmis olsunnn

Bereketli olsunn abla

Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Ah be canım Rabbim size de ona güç kuvvet versin.. İnan hep aklıma geldikçe dua ediyorum babacığına da kendi babacığıma da tüm hasta dermen bekleyen HastalarımızaRabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın.. Dermansız hastalıklarla dertlerleÇok zor yaşayan bilirSen çok hayırlı bir evlatsın bu arada canım.. Sende evlatlarından görürsün inşallah karşılığını.. Alyoşa da acil şifalar canım..
Günaydın kızlar
Moralimiz bozuk dün görümcemin kızı hastaneye kaldırmıslar bi anda bayılmıs cocuk
Menenjitten süphelenmis dr ama ins degildir.
Suan uyutuyorlar ins bisy cıkmaz
Dualarınıza talibizz
Yaa..Çok geçmiş olsun canım ya.. İnşallah önemli bir durum değildir.. Rabbim şafi ismiyle şifalar versin ..
Gelmiş geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…