Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler herkese,
Bugün sabahtan üzerimde bir halsizlik vardı.
Onlar uyanmayınca tam geri uyuyacaktım. Kalktılar ben de kalktım.
Tost istediler.
Sonra oturduk biraz. Saat 4 e geliyordu dedim çıkalım otoparkta araba sürme çalışması yapalım.uykum da vardı.
Yapmasak sonra kalacak.
Daha kıza banyo yaptıracaktım.
Çıktık 1.5 saat çalıştık.
Çok direk var dönüşler zor pratikleşirmeye çalıştım.

Neyse devamı vardı :) yazarken göndermişim mesajı
Eve geldik. Banyoya soktum. Birşeyler yedik.
Tam kızı uyutup ben de yatacağım. Benim koci acıkmış birşeyler aranıyor.
Dün sağolsun eve gelince bana dedi, geç yat sen uyu mutfağı ben toplarım dedi. Ben toplarım dedim. Israrla git dedi.
Valla onun hatrına buzlukta sigara böreği vardı kızarttım verdim.
Ela da koltukta sızmış kuzum. Uykum var deyip duruyordu.
10 gündür okula gitmiyordu. Çok heyecanlı.

Gunaydın 7de kalktik
Babamin onkoloji randevusu var 08.20 de
Bakalım ne dicekler napcaklar.
Halamla enistem geldi esimde gitti hep beraber gittiler.

Dun pazara ciktik babamin ayaklar sis 43 no terlik olmuyor artık
45 aldik bulduk.
Birazda sebze bisiler aldım.
Dun yine babama ve eve yemek yaptım
Ustalar dünde calisti bugunde gelirler galiba.
Biraz daha isleri var.
Yukarısı cok para yicek napcaz bilmiyorum
Sanırım hepsini birden yaptıramıcam.
En azinda tesisati ince sıvası vs yapilsında diyorum artık.
Pimapenler takıldı ama o iyi oldu.
Kapı, mutfak, parke, seramik, banyo klozet kabin hep fabrika satış magzalari ya da tanıdık yerler gezip fiyat alıp yaptırcam.
Yavas yavas yaptırırım.
En önemli para yicek olan mutfak dolabi ve kapılar.
Çünkü L tezgah ve ada mutfak yaptiricam bayada dolap gider.
L koltuklara baktım (amerikan mutfak olacak) 50bin.
500bin yicek gözüyle bakıyorum artık olsun kiraya versem 20binden asagi vermem.
Satmaya kalksam 5 milyon rahat eder.
Kiraya falanda vermem okadar yaptırıp oturucam icinde.
Baya icime sindi komple yukarı yerlesebilirim.
Rabbimden 1 tane temiz evim olsun diye isterdim dua ederdim o 2 tane nasip etti.
Cok şükür verene nasip edene.

Babacıgının tedavısı ınsAllah cok ıyı olur hızlı ve etkılı kalıcı sıfa bırakır canım evin de hayırlı olsun aile apartmanı sanıyorum apartmanınız içine sınerse yaptırdıgın daireye gecersin dedıgın gıbı sımdı oturdugunu verırsın kıraya olmadı

Canım sağolasın.. Haftasonu gittim yanlarına.. çok şükür babam iy.. öncemli olan tedaviyle iyileşmesi.. bugün 3 . kür alıancak.. Şuan hastanedeler.
aynı anda yazmışız inşallah tedaviler iyi gelir kardeşim hocasına birşey soracak diyorsun sordumu ne diyorlar

Günaydın lelli babanın sonuçları nasıl merak ediyorum umarım erken teşhisle güzel sonuçlar alırsınız

Ev içinde hayırlı olsun ustalar geldi demek.

Arabanın borçları azaldı diye hatırlıyorum o bittimiydi rahat rahat yaptırırsın canım.Herşeyini sen seçeceksin o kadar emek verdikten sonra kiracıya verme boşver keyfini sür aşağısı küçük diyordun

Güzel bir hafta olsun hepimize güzellikler getirsin. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lellim yeni ev çok güzel duygular Allah gönlüne göre versin nasıl istiyorsan öyle yap.
Dün erkek kardeşimi yemeğe aldım mutfağa yeni avize almıştı büyük kızım uzun zamandır da kolinin içindeydi dün sohbette kızım söyledi ne zaman taktırmayı düşünüyorsunuz dedi erkek kardeşim ben takarım dedi sağolsun taktı. Pazar günleri evde pek temizlik yapamıyorum. Ancak mutfağın düzenini sağlıyorum. Akşam yemekten sonra kardeşim kahve içip gitti. Yalnızlığına çok alışmış sakin hayat istiyor annem kendi dairesinde kalıyor diyor ara da iniyormuş annemlere nasıl istiyorsa öyle olsun dedim. Bu gün harcama yapmak istemiyorum dünden eşim ekmek almıştı bu gün onlar yeter, yarın marketten alınacakları not ettim onları alırım çok harcanıyor en çok da mutfağa. Temizlik yaptım yorulmuşum ama evi misledim. Kızlar bizim burada bir yağmur yağıyor yaz yağmuru gibi hava nasıl günlük güneşlik ama bir yağmur yağıyor camlara vura vura bereketli olsun güzel memleketime. Akşama yemek derdim yok az az herşeyden var onları yeriz.

Yok cnm aile apart. Degil
Arsa bizimdi muteahhide verdik ust dairelerle birlikte 7 daire bizim 5 daire satildi mal sahipleri oturuyor.

Yok cnm kiraya vermem
Babam oglanin okulu bitene kadar verin falan diyor hani onun masrafi ciksin diye vermem.
Ben sömine vs yaptircam icine
Arabanın borcu mayısta bitiyor Allahın izniyle.
Zaten 13bin öduyorduk arabaya
Birazda ata olacak yine elimizde (esim altın gününe girdi ofiste)100bin kadar onlar eder.
100binde patrondan isteriz.
En azindan birazini yaptiririz geriside bir sekilde zamanla yapılır.
Alt katda oglan durur yarin oburgun işe girer takılır tek basina orada tek alıştı zaten belki evlenir.
Ust bize yeter 2+1 olacak ama icime sine sine yaptiriyorum. Acelem yok

Babamlar geldi.
1 akcigeri sarmiş kanser digerine atlamış fakat arada lenfler varmış.
O lenflere sıcrama varmı petde tam anlasilmamis.
Endoskopi istemişler onkolojiden.
Persembe sabahına o yapılacak.
Endoskopi sonucuna göre bir tedavi sekli uygulayacaklar sanırım.
Halamla enistem gelmisti sabah hastaneye sagolsunlar esim ordan ise gecti
Halamda annemlerle geldi endoskopiye birlikte giderler yalnız annem yapamiyor.
Esim bırakır onlari sabah erkenmiş.

Ay babama e nabiz actim doktorun yazdigi tedavi özetlerine bakiyorum hasta bize hakaret etti, tedaviyi ret etti, hemsireleri dinlemedi sigara icmeye gitti tutanak tutuldu falan yazmışlar hep.
Hala da söz dinlemiyor.
Dunden beri bana acma yap diyor.
Surekli sigara iciyor
Baba sekerin çıkar eder anlamıyor adam anlamıyor.
Sekersiz meyve suyu aldim ona icmiyor yine gidip digerlerinden iciyor.
Yorulduk artık cidden.
Anneme dedim ne yiyorsa yesin icsin ben bittim artık.
Annemde bıktı artık bıraktık.
Zor insanla herşey extra zor.

Gerçekten hasta insan üzülüyor ama neden bu kadar tersine inadına hareketler ediyor ki
Ne ederse kendine ediyor.. Kimseye bişi olmaz ama kendine yapıyor be canım..İnşallah başka organlara sıçaramdan tedavisini olur tez vakitte inşallah canım.
Dr.lar yazmak zorunda diğer tedavilerde dr larada görsün ona göre hareket etsinler diye canım.. Sistemlerine bile uyarı veriyorlar o tür hastalarda..Ah be amca ya neden böyle yapıyorsun kiOnların amacı sana hizmet edip iyileştirmek..AH ki e Ah..
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin..
İnşallah tez vakitte oda iyileşsin buradan yazdığını görelim inşallah canım..

Canım sağolasın.. Haftasonu gittim yanlarına.. çok şükür babam iy.. öncemli olan tedaviyle iyileşmesi.. bugün 3 . kür alıancak.. Şuan hastanedeler.
Çok geçmiş olsun.Kemoterapiden sonra yoğurtlu makarna iyi geliyor bulantiyi engelliyor.Annem kemoterapi sonrasi yoğurtlu makarnayla bulantisi geçmişti.Bilginiz olsun

Allah yardımcınız olsun canım
Zor süreçler
Rabbim sizlere güç kuvvet versin ,
İnşallah yavaş ilerleyen cinstendir

İyi geceler herkese,
Çok şükür bugün rahat nefes alabildim.ve halsizliğim yoktu.Ama dün akşam birara yine ateşim yükseliyor gibi hissettim ölçtüm 38 derece. Günlerdir ateşim yok.Değişik hastalıklar dönemindeyiz.
Geçti sayılır şükür.
Gündüz okula bıraktım Elayı. Arkadaş çağırmıştı o da hastaymış. Gittim.
Birşeyler hazırlamış çayla yedik.
Sabah çorba yaptım. Bir makina çamaşır attım.
Mutfak dandini, çıktım evden.
Eve Elayı okuldan alınca döndüm.
Çorbadan komşuma da verdim.
Geldim eve kolları sıvadım.Elaya yemek yaptım.
Eşim arkadaştayken aradığında siz birşeyler yiyorsunuz belli, ben işyerinde yerim uğraşma yemekle dedi.
Gece babası Elaya ben uyutayım dedi.biraz mıyıldandı. Sonra ben mutfaktaydım su içeceğim diye bahane edip geliyor, biraz yüzü asık anne ama ben seninle uyumak istiyordum dedi. Baban uyutsun ben geçerim yanına dedim. Sabah o uyanmadan geçerim.
İkigün onun odasında kardeşim uyudu.dün de babası uyudu. Arada benle de uyudu ama işte bazen tutuyor illa annemle uyuyayım.

Canım çok geçmiş olsun, tekrardan acil şifalar.inşallah hastalığını atlatır diyeceğim ama siz ne deseniz boş, önce kendisi kendi canına sağlığına önem vermeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…