Küçük Düşün Büyük Olsun!

Babamı onkolojiye sevk ettiler, dün eve yolladılar saat 4 gibi eşim aldı.
Gidip gelecek mi nasil bir tedavi izlenecek bugun söyleyecekler.
Ama hic hali yok gördükce yüregim dağlanıyor.
Gece yine ambulans cagirmış.
Uyumus uyanmış bi an daralmış hastanede sanmış kendini uykudan uyaninca zaten kendini kaybediyormus bir süre annem öyle diyordu.
Sanırım o şokla ama gitmedi hastaneye kendine geldi sakinlestirdik. Bak havan var, seker ilacin var, insulinin var biz burdayız dedik. O da iyi hissetti zaten kendine geldi. Annem hic uyumuyor zaten.
Ama görmeye yürek dayanmiyor.
3den beri namaz kılıp dua ediyorum Allahım sen yardım et, kuvvet ver diye.
Dun o gelecek diye ona göre cesit cesit yemekler yaptım onun yiyebilecigi tuzsuz .
Makarna(hastanede veriyorlarmis) tuzsuz corba, haslama tavuk, patatesli köfte ve salata istemisti onuda yaptım.
İhlamur kaynattim 1 bardak icti limonlu.
Eskisi kadar yiyemiyor bile.

Kız dahada hasta olmaya basladi gececegi yere sabah onuda dr goturcez.
Hoş sabah oldu hic uyumadan.
Onada gece corba yaptım, eriste pisirdim, koftede vardi corba icti cok şükür ilaclarini vitaminini verdim. Bal ve 1 bardak ıhlamurda icirdim. O da uyumadı geri.
Gece hic sabah olmuyor sanki hastaya acısı olana hic olmaz :KK43:
Yanında oturuyoruz gözlerim doluyor onu hasta psikolojisine iyice sokmak istemiyoruz.
Olagan davranıyoruz onu öyle gördükçe duramıyorum.
Hastanede yatar umarım göz görunce daha zormuş.
InsAllah cabucak en hayırlı tedavıyı uygularlar lellim hem baban hem siz tedavıye basladıkça biraz olsun rahatlarsınız ınsAllah

Günaydın kızlar
Moralimiz bozuk dün görümcemin kızı hastaneye kaldırmıslar bi anda bayılmıs cocuk😑
Menenjitten süphelenmis dr ama ins degildir.
Suan uyutuyorlar ins bisy cıkmaz 🙏🏻
Dualarınıza talibizz🙏🏻
Cok Geçmiş olsun canim kötü bisey çıkmaz insallah

Merhabalar herkese. Anneme elektrikli süpürge alacağız da öneriniz var mı? Dyson kadar pahalı olmasın😄 phlips maraton ve bir de arnica tesla dedi birileri, siz neler dersiniz?
Philips maraton hiç kullanmadım ama alan arkadaşlarımın hepsi memnun.Yazmasaydın bende tavsiye olarak o markayı yazacaktım.

Bizde toz torbalı Arçelik var 4240 gibi birşeydi numarası.Uzun zamandır kullanıyordum 10 yıldan fazla oldu. Bir yıldır ısınmaya başladı bir iki oda süpürdükten sonra ısınıp duruyor.Bir robot süpürge İki tanede dikey süpürge var.Artık Arçeliği kullanmıyorum

Günaydın kızlar
Moralimiz bozuk dün görümcemin kızı hastaneye kaldırmıslar bi anda bayılmıs cocuk😑
Dualarınıza talibizz🙏🏻
Üzüldüm .Epilepsisi falan varmıydı bayılma derken nöbetmi geçirdi.Rabbim tez zamanda şifa versin.Çocuklara ayrı bi üzülüyorum . Görümceninde Allah yardımcısı olsun🙏

Philips maraton hiç kullanmadım ama alan arkadaşlarımın hepsi memnun.Yazmasaydın bende tavsiye olarak o markayı yazacaktım.

Bizde toz torbalı Arçelik var 4240 gibi birşeydi numarası.Uzun zamandır kullanıyordum 10 yıldan fazla oldu. Bir yıldır ısınmaya başladı bir iki oda süpürdükten sonra ısınıp duruyor.Bir robot süpürge İki tanede dikey süpürge var.Artık Arçeliği kullanmıyorum
Teşekkür ederim 💕

Babamı onkolojiye sevk ettiler, dün eve yolladılar saat 4 gibi eşim aldı.
Gidip gelecek mi nasil bir tedavi izlenecek bugun söyleyecekler.
Ama hic hali yok gördükce yüregim dağlanıyor.
Gece yine ambulans cagirmış.
Uyumus uyanmış bi an daralmış hastanede sanmış kendini uykudan uyaninca zaten kendini kaybediyormus bir süre annem öyle diyordu.
Sanırım o şokla ama gitmedi hastaneye kendine geldi sakinlestirdik. Bak havan var, seker ilacin var, insulinin var biz burdayız dedik. O da iyi hissetti zaten kendine geldi. Annem hic uyumuyor zaten.
Ama görmeye yürek dayanmiyor.
3den beri namaz kılıp dua ediyorum Allahım sen yardım et, kuvvet ver diye.
Dun o gelecek diye ona göre cesit cesit yemekler yaptım onun yiyebilecigi tuzsuz .
Makarna(hastanede veriyorlarmis) tuzsuz corba, haslama tavuk, patatesli köfte ve salata istemisti onuda yaptım.
İhlamur kaynattim 1 bardak icti limonlu.
Eskisi kadar yiyemiyor bile.

Kız dahada hasta olmaya basladi gececegi yere sabah onuda dr goturcez.
Hoş sabah oldu hic uyumadan.
Onada gece corba yaptım, eriste pisirdim, koftede vardi corba icti cok şükür ilaclarini vitaminini verdim. Bal ve 1 bardak ıhlamurda icirdim. O da uyumadı geri.
Gece hic sabah olmuyor sanki hastaya acısı olana hic olmaz :KK43:
Yanında oturuyoruz gözlerim doluyor onu hasta psikolojisine iyice sokmak istemiyoruz.
Olagan davranıyoruz onu öyle gördükçe duramıyorum.
Hastanede yatar umarım göz görunce daha zormuş.
Lellim babacığına tedaviye hemen başlanır, canım Alya ma da babana da acil şifalar diliyorum sana ve anneciğinede güç kuvvvet diliyorum.
Günaydın kızlar
Dualarınıza talibizz🙏🏻
Çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur masumun, Allah acil şifalar versin babym.

Merhabalar herkese. Anneme elektrikli süpürge alacağız da öneriniz var mı? Dyson kadar pahalı olmasın😄 phlips maraton ve bir de arnica tesla dedi birileri, siz neler dersiniz?
Canım, arkadaşım Xiamio aldı biraz pahalıydı yeni aldı 12000 tl di ama çok memnun son karar sizin. Hayırlısı olsun.

Ben bugün günüm vardı oraya gittim sağolsun arkadaşım çok güzel hazırlanmış, birbirimize yeni yıl hediyelerimizi verdik gün paramızı verdik. Kuyumcudan zincirimi tamir için vermiştim aldım.Markete gittim alış verişimi yaptım eve geldim merdivenleri zor çıktım ellerim dolu olunca eşimde arabanın siğortasını yaptırmış ne kadar ödedi bilmiyorum sormadım da, Çamaşır makinesini çalıştırdım. Yemekler var en güzeli o.

İyi geceler bacımlar
Tüm gün teleefonda gecti
kimseyle konusmaya elim gitmiyor her aradııgım aglıyor,ben de baslıyorm aglamaya😕
Herkese sakin olun demekten baska bisey gelmiyor elimdn.
Suanki hastanede annemin kuzeni docent tesadüfen.
Saolsun cok yardımcu oldu,stabil durumu kızımızın ilk 72 saat cok önemlli demis dr.
Ara ara uyanıyor ,haalasını falan tanımıs bilinci acık sükür🙏🏻
Kardesim de saolsun kim aklına geliyorsa arıyor.
Bekliyoruz ins toparlıycaz🙏🏻

Ben yeni Philips dikey şarjlı süpürgesini aldım beğendim emiş gücü çok iyi

İyi geceler bacımlar
Tüm gün teleefonda gecti
kimseyle konusmaya elim gitmiyor her aradııgım aglıyor,ben de baslıyorm aglamaya😕
Saolsun cok yardımcu oldu,stabil durumu kızımızın ilk 72 saat cok önemlli demis dr.
Geçmiş olsun canim.@babyloading87
İnşallah hemencecik iyileşir 🤲

Rabbim sifa versin beybi
Allahım herkes hastaliktan kiriliyor.
Bi komsumuzun kizinin kocasininda kanser oldugunu ogrendim ki daha 2 tane küçük bebesi var.
Allahım nolurr kimseyi darda koyma, dertlerimize derman ver, icimize ferahlık ver.
Hastane kapılarında sifa bekleyen kullarına sifalar nasip eyle..
Sen dermansız dert vermezsin bizim gibi aciz kullarına acı nolur Allahım.

Babamın morali bugün daha iyiydi.
Sanki ev daha iyi geldi.
Cok şükür sekeride cikmadi 200lerde hemde insülinsiz masallah.
Az yemek veriyoruz hepsi yagsiz tuzsuz.
Evdeki seker aletini aldim ecz. Götürdüm
Annem ölcuyor ama te nezaman alinmis dogrumu olcuyor haberi bile yok.
Ecz kan koyulan seylerin tarihi gecmis dedi
Yenisini aldim pilinide saatcide degistirttim.
Annem 2 gundur uykusuzdu market gorülcek halim yok dedi.
Ahh babam marketi kimseye bırakmaz tek tek secerdi bizim aldıklarımızı asla begenmezdi :KK43:.
Anneme dedim biz hallederiz liste yap.
Onun sevdigi peyniri olan avm gectik hepsini aldim ordan.
Evede aldim alcaklarimi
Ecz bir rapor vardi onu sordurduk esimle
Hamsi aldim, tavuk aldim.
Yarin babama orman kebabı yapıcam ama tavuklu istiyor.
Hamsi buglamada yapıcam.
Bisi istiyor mesela ama benim kartimla alcaksiniz diye israr ediyor.
Olmaz diyorum beni üzmeyin diyor.
Nasıl alim yedircem 1 tabak yemek.
Esim kandirmis senin kartınla aldik demis hemen mobilden bakmış.
Yalan soylemeyin bana diyor.
Hemen kiza cikarip para veriyor
Ben kendim almak yapmak istiyorum ne isterse.
Demin baktım ikiside uyumuş baktım dedim Allahım ferahlık ver rahatlık verde uyusun böyle rahatça

Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar arkadaşlar..
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüüm hasta olup şifa bekleyen kullarına şafi ismi şerifi ile şifalar versin..
tr_lelli tr_lelli canım Rabbim ferahlık rahatlık versin babacığına.. Psikolojide çok önemli.. Hastanede sürekli hastaları görü gre de bazen insan etkilneyor.. Ev o bakımdan daha iyi gelmiştir babana..
Birde şeker de strese bağlı çok yükseliyor.. Umarım evde daha iyi olur..
Bu ara gerçekten de kanser çok bende duyuyorum:KK43:Bilmiyorum ama şu korona biontek aşılarımı tetikledi bilmiyorum.. kafam o konuda çok karışık.. Babamda mesela 3 doz biontek olmuştu.. Geçen yılda dayımın eşi öyle birden kanser oldu.. Ama şükür iyileşti..(yani inşallah)Bilmiyorum tesadüf müdür? yoksa bir bağlantısı varmı bilmiyorum.. Ama umarım yoktur:KK43:
babyloading87 babyloading87 canım Rabbim şifalar versin o masum yavruya anacığına babacığına bağışlasın inşallah.

Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar arkadaşlar..
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüüm hasta olup şifa bekleyen kullarına şafi ismi şerifi ile şifalar versin..
tr_lelli tr_lelli canım Rabbim ferahlık rahatlık versin babacığına.. Psikolojide çok önemli.. Hastanede sürekli hastaları görü gre de bazen insan etkilneyor.. Ev o bakımdan daha iyi gelmiştir babana..
Birde şeker de strese bağlı çok yükseliyor.. Umarım evde daha iyi olur..
Bu ara gerçekten de kanser çok bende duyuyorum:KK43:Bilmiyorum ama şu korona biontek aşılarımı tetikledi bilmiyorum.. kafam o konuda çok karışık.. Babamda mesela 3 doz biontek olmuştu.. Geçen yılda dayımın eşi öyle birden kanser oldu.. Ama şükür iyileşti..(yani inşallah)Bilmiyorum tesadüf müdür? yoksa bir bağlantısı varmı bilmiyorum.. Ama umarım yoktur:KK43:
babyloading87 babyloading87 canım Rabbim şifalar versin o masum yavruya anacığına babacığına bağışlasın inşallah.
Amin tüm hastalara sifa diliyorum rabbim kimseyi darda koymasın 🙏🙏🙏

Son düzenleme:
İyi geceler bacımlar
Tüm gün teleefonda gecti
halasını tanıyorsa iyidir bilincinin açık olduğuna çok sevindim hayırlısıyla toparlar
Rabbim sifa versin beybi
Allahım herkes hastaliktan kiriliyor.
Bi komsumuzun kizinin kocasininda kanser oldugunu ogrendim ki daha 2 tane küçük bebesi var.
Allahım nolurr kimseyi darda koyma, dertlerimize derman ver, icimize ferahlık ver.
Hastane kapılarında sifa bekleyen kullarına sifalar nasip eyle..
Sen dermansız dert vermezsin bizim gibi aciz kullarına acı nolur Allahım.
Bu ara bende çok duyuyorum.Hatta senin kızlarımcanın babalarınızın hasta olduğunu söylediğiniz haftalarda onlarıda duydum.Toplam 5 kişi duydum.

Amcamın kızının üniversiteden yeni mezun olmuş kızı var .22-23 yaşlarında .Onda rahim ağzı kanseri çıktığını duyduk mesela şok olduk. Gencecik kız.Ameliyat oldu .Onunda çocukluğundan beri kanaması çok ağrılı sancılı geçermiş.Ama son zamanlarda ayın yarısından fazlasında regli olunca ve ağrısı çok olunca doktora muayene olmuş.Orda ortaya çıkmış.

(Rahim ağzı kanseri olmamak için aşı varmış genç kızlara özellikle öneriyorlar.)

Yine babamın kuzeni oda gırtlak kanseri olmuş.Sigara çok içiyormuş.Bir hafta olmuş bırakalı grip gibi birşey olmuş sesi kısılmış.Oda ses kısıklığı grip soğuk algınlığındandır diye düşünmüş.Kızı ile gelini ısrar edince doktora gitmiş orada belli olmuş.Normalde başka hiçbir belirti yokmuş.Ne ağrı ne öksürük. Kızlar ısrar edip doktora götürmese öğrenemeyeceklerdi .Şimdi konuşamıyor bir makineye yazarak iletişim kuruyor.Şimdilik kendi beslenemiyor sıvıyla besleniyor bebek gibi zamanla katı gıdaya geçecekmiş sonra normal düzene.

Üst üste çok duydum bu ara.Rabbim tüm hastalara şifa versin🙏🙏🙏🙏🙏Erken teşhis ve doktorlarımızn tedavisiyle iyi olurlar umarım

Son düzenleme:
X