cok gecmis olsunGünaydın kızlar
Moralimiz bozuk dün görümcemin kızı hastaneye kaldırmıslar bi anda bayılmıs cocuk
Menenjitten süphelenmis dr ama ins degildir.
Suan uyutuyorlar ins bisy cıkmaz
Dualarınıza talibizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok gecmis olsunGünaydın kızlar
Moralimiz bozuk dün görümcemin kızı hastaneye kaldırmıslar bi anda bayılmıs cocuk
Dualarınıza talibizz
InsAllah cabucak en hayırlı tedavıyı uygularlar lellim hem baban hem siz tedavıye basladıkça biraz olsun rahatlarsınız ınsAllahBabamı onkolojiye sevk ettiler, dün eve yolladılar saat 4 gibi eşim aldı.
Gidip gelecek mi nasil bir tedavi izlenecek bugun söyleyecekler.
Ama hic hali yok gördükce yüregim dağlanıyor.
Gece yine ambulans cagirmış.
Uyumus uyanmış bi an daralmış hastanede sanmış kendini uykudan uyaninca zaten kendini kaybediyormus bir süre annem öyle diyordu.
Sanırım o şokla ama gitmedi hastaneye kendine geldi sakinlestirdik. Bak havan var, seker ilacin var, insulinin var biz burdayız dedik. O da iyi hissetti zaten kendine geldi. Annem hic uyumuyor zaten.
Ama görmeye yürek dayanmiyor.
3den beri namaz kılıp dua ediyorum Allahım sen yardım et, kuvvet ver diye.
Dun o gelecek diye ona göre cesit cesit yemekler yaptım onun yiyebilecigi tuzsuz .
Makarna(hastanede veriyorlarmis) tuzsuz corba, haslama tavuk, patatesli köfte ve salata istemisti onuda yaptım.
İhlamur kaynattim 1 bardak icti limonlu.
Eskisi kadar yiyemiyor bile.
Kız dahada hasta olmaya basladi gececegi yere sabah onuda dr goturcez.
Hoş sabah oldu hic uyumadan.
Onada gece corba yaptım, eriste pisirdim, koftede vardi corba icti cok şükür ilaclarini vitaminini verdim. Bal ve 1 bardak ıhlamurda icirdim. O da uyumadı geri.
Gece hic sabah olmuyor sanki hastaya acısı olana hic olmaz
Yanında oturuyoruz gözlerim doluyor onu hasta psikolojisine iyice sokmak istemiyoruz.
Olagan davranıyoruz onu öyle gördükçe duramıyorum.
Hastanede yatar umarım göz görunce daha zormuş.
Sağol canım benim, size de geçmiş olsun. Acil şifalar canımCok gecmis olsunnn
Çook geçmiş olsun, tertemiz çıkar inşallahGünaydın kızlar
Dualarınıza talibizz
Cok Geçmiş olsun canim kötü bisey çıkmaz insallahGünaydın kızlar
Dualarınıza talibizz
İki gündür hava bayağı sıcakBu arada ateşim düştükten sonra, bir sıcak bastı anlatamam. Evde ısınmayı günlerdir açmıyorum.
Kalktım yazlık şort askılı ile gezdim evde.
Herşey vücutumuzda bir dengesiz oldu
Philips maraton hiç kullanmadım ama alan arkadaşlarımın hepsi memnun.Yazmasaydın bende tavsiye olarak o markayı yazacaktım.Merhabalar herkese. Anneme elektrikli süpürge alacağız da öneriniz var mı? Dyson kadar pahalı olmasın phlips maraton ve bir de arnica tesla dedi birileri, siz neler dersiniz?
Üzüldüm .Epilepsisi falan varmıydı bayılma derken nöbetmi geçirdi.Rabbim tez zamanda şifa versin.Çocuklara ayrı bi üzülüyorum . Görümceninde Allah yardımcısı olsunGünaydın kızlar
Dualarınıza talibizz
Teşekkür ederimPhilips maraton hiç kullanmadım ama alan arkadaşlarımın hepsi memnun.Yazmasaydın bende tavsiye olarak o markayı yazacaktım.
Bizde toz torbalı Arçelik var 4240 gibi birşeydi numarası.Uzun zamandır kullanıyordum 10 yıldan fazla oldu. Bir yıldır ısınmaya başladı bir iki oda süpürdükten sonra ısınıp duruyor.Bir robot süpürge İki tanede dikey süpürge var.Artık Arçeliği kullanmıyorum
Lellim babacığına tedaviye hemen başlanır, canım Alya ma da babana da acil şifalar diliyorum sana ve anneciğinede güç kuvvvet diliyorum.Babamı onkolojiye sevk ettiler, dün eve yolladılar saat 4 gibi eşim aldı.
Gidip gelecek mi nasil bir tedavi izlenecek bugun söyleyecekler.
Ama hic hali yok gördükce yüregim dağlanıyor.
Gece yine ambulans cagirmış.
Uyumus uyanmış bi an daralmış hastanede sanmış kendini uykudan uyaninca zaten kendini kaybediyormus bir süre annem öyle diyordu.
Sanırım o şokla ama gitmedi hastaneye kendine geldi sakinlestirdik. Bak havan var, seker ilacin var, insulinin var biz burdayız dedik. O da iyi hissetti zaten kendine geldi. Annem hic uyumuyor zaten.
Ama görmeye yürek dayanmiyor.
3den beri namaz kılıp dua ediyorum Allahım sen yardım et, kuvvet ver diye.
Dun o gelecek diye ona göre cesit cesit yemekler yaptım onun yiyebilecigi tuzsuz .
Makarna(hastanede veriyorlarmis) tuzsuz corba, haslama tavuk, patatesli köfte ve salata istemisti onuda yaptım.
İhlamur kaynattim 1 bardak icti limonlu.
Eskisi kadar yiyemiyor bile.
Kız dahada hasta olmaya basladi gececegi yere sabah onuda dr goturcez.
Hoş sabah oldu hic uyumadan.
Onada gece corba yaptım, eriste pisirdim, koftede vardi corba icti cok şükür ilaclarini vitaminini verdim. Bal ve 1 bardak ıhlamurda icirdim. O da uyumadı geri.
Gece hic sabah olmuyor sanki hastaya acısı olana hic olmaz
Yanında oturuyoruz gözlerim doluyor onu hasta psikolojisine iyice sokmak istemiyoruz.
Olagan davranıyoruz onu öyle gördükçe duramıyorum.
Hastanede yatar umarım göz görunce daha zormuş.
Çok geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur masumun, Allah acil şifalar versin babym.Günaydın kızlar
Dualarınıza talibizz
Canım, arkadaşım Xiamio aldı biraz pahalıydı yeni aldı 12000 tl di ama çok memnun son karar sizin. Hayırlısı olsun.Merhabalar herkese. Anneme elektrikli süpürge alacağız da öneriniz var mı? Dyson kadar pahalı olmasın phlips maraton ve bir de arnica tesla dedi birileri, siz neler dersiniz?
Ben yeni Philips dikey şarjlı süpürgesini aldım beğendim emiş gücü çok iyiMerhabalar herkese. Anneme elektrikli süpürge alacağız da öneriniz var mı? Dyson kadar pahalı olmasın phlips maraton ve bir de arnica tesla dedi birileri, siz neler dersiniz?
Geçmiş olsun canim.@babyloading87İyi geceler bacımlar
Tüm gün teleefonda gecti
kimseyle konusmaya elim gitmiyor her aradııgım aglıyor,ben de baslıyorm aglamaya
Herkese sakin olun demekten baska bisey gelmiyor elimdn.
Suanki hastanede annemin kuzeni docent tesadüfen.
Saolsun cok yardımcu oldu,stabil durumu kızımızın ilk 72 saat cok önemlli demis dr.
Ara ara uyanıyor ,haalasını falan tanımıs bilinci acık sükür
Kardesim de saolsun kim aklına geliyorsa arıyor.
Bekliyoruz ins toparlıycaz
Amin tüm hastalara sifa diliyorum rabbim kimseyi darda koymasınHayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar arkadaşlar..
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüüm hasta olup şifa bekleyen kullarına şafi ismi şerifi ile şifalar versin..
tr_lelli canım Rabbim ferahlık rahatlık versin babacığına.. Psikolojide çok önemli.. Hastanede sürekli hastaları görü gre de bazen insan etkilneyor.. Ev o bakımdan daha iyi gelmiştir babana..
Birde şeker de strese bağlı çok yükseliyor.. Umarım evde daha iyi olur..
Bu ara gerçekten de kanser çok bende duyuyorumBilmiyorum ama şu korona biontek aşılarımı tetikledi bilmiyorum.. kafam o konuda çok karışık.. Babamda mesela 3 doz biontek olmuştu.. Geçen yılda dayımın eşi öyle birden kanser oldu.. Ama şükür iyileşti..(yani inşallah)Bilmiyorum tesadüf müdür? yoksa bir bağlantısı varmı bilmiyorum.. Ama umarım yoktur
babyloading87 canım Rabbim şifalar versin o masum yavruya anacığına babacığına bağışlasın inşallah.
halasını tanıyorsa iyidir bilincinin açık olduğuna çok sevindim hayırlısıyla toparlarİyi geceler bacımlar
Tüm gün teleefonda gecti
kimseyle konusmaya elim gitmiyor her aradııgım aglıyor,ben de baslıyorm aglamaya
Herkese sakin olun demekten baska bisey gelmiyor elimdn.
Suanki hastanede annemin kuzeni docent tesadüfen.
Saolsun cok yardımcu oldu,stabil durumu kızımızın ilk 72 saat cok önemlli demis dr.
Ara ara uyanıyor ,haalasını falan tanımıs bilinci acık sükür
Kardesim de saolsun kim aklına geliyorsa arıyor.
Bekliyoruz ins toparlıycaz
Bu ara bende çok duyuyorum.Hatta senin kızlarımcanın babalarınızın hasta olduğunu söylediğiniz haftalarda onlarıda duydum.Toplam 5 kişi duydum.Rabbim sifa versin beybi
Allahım herkes hastaliktan kiriliyor.
Bi komsumuzun kizinin kocasininda kanser oldugunu ogrendim ki daha 2 tane küçük bebesi var.
Allahım nolurr kimseyi darda koyma, dertlerimize derman ver, icimize ferahlık ver.
Hastane kapılarında sifa bekleyen kullarına sifalar nasip eyle..
Sen dermansız dert vermezsin bizim gibi aciz kullarına acı nolur Allahım.