Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçen sene kız yigenimin doğumgünü ertesi günü pazara getirmişti yemek verdikten sonra çay saati gibi kek patates salatası haşhaşlı çörek vs birşeyler hazirlamisti.iki pasta almışlar hem oğlana hem kıza ufletmisti araları bir ay.annesi babası kardeşi gelinleri teyzelerini bizi halasını cagirmisti kalabalıktık bu sene öyle birşey yapmadı

Gerçi annesi ve teyzeleride yapmış olabilir çörekleri pastaları.annesi mutlaka yardım etmiştir. .ev hanımları kendide dahil ev hanimi .oldukça zamanı var

Geçmiş olsun canim
Bana sorarsan yaptırma derim. Kötü bisey çıkmaz Allahını izniyle. Sonra 9 ay üzüntü cektiginle kalirsin
Çalışan Bi kadınsın keşke böyle emrivakiler yapılmasa ya da yemek saatinde değilde 8 gibi gelseler ya da siz 8 gibi müsait oluruz deseniz

Ay ne güzel maşallah benimkilerde anca harcasin. Çokta güzel birikim yaparım ama feyz almıyorlar demektir neyse sağlık olsun
Akşam işten çıkınca çarşıya indik yeni telefonuma kılıf ekran koruyucu taktirdim 230 kiza kaynak kitap 260 gratise girdi 70 gözlük çerçevesini değiştirdi 300 birde yemek yedik 650de ona ödedim.
Telefonun içinden adaptör çıkmadı eski telefonun adaptörü uymadı yarın çıkıp almam lazım birde oğlan bilgisayara mause istedi bakalım kaç tutcak.
Birde pazara gidicem. Dayanabilirsen dayan witcher cabbar

Kızlar selam iyi uykular,
Bugün sabah jimnastik sonra okul daha sonra işe giriştim. Evi detaylı temizledim.ama bir tek elanın odasının mobilya tozu kaldı. Yerleri sildim süpürdüm. Elanın odası bayağı uğraştırıyor. Oyuncak kitap kaldır, tek tek toz al. Artık yapabilirsem yarın yaparım.
Bitkin düştüm işten. Normalde zaten yoruluyorum. Bir de hasta olunca hepten yoruldum.yemeğe de hızlıca makarna yaptım. Tavuk pirzola pişirdim. Kıymalı yumurtalı pırasa kavurdum. Çorba zaten arkadaş vermişti o duruyordu.öyle doyduk şükür.
Elaya mantı yapıp buzluğa atacağım ama bir fırsat olmadı.Böyle zamanda kolay oluyor şipşak.
Eşim de eve dönerken annemi aramış konuşmuşlar.Sonra diyor hasta olmasa giderdik. Ben de dedim hasta olunca gidilir ne alaka bazen böyle patavatsız konuşması öldürüyor beni :) insanların telaşı var yorgunlar bir de biz yük olmayalım onu demek istedim dedi, ona katılıyorım ama söyleme şekli falso!
Sonra hadi sen hastasın seni paçacıya götüreyim falan dedi kaç defa. Gerek yok çok pahalı dedim.
Biliyorum bu ara sıkışık biraz, tabi arabaya da bayağı para harcadı. Eğer sıkışık olmasa bugün bu konunun üzerine hadi gidelim anneye derdi. Çok kez de yaptı.
Ama belki ben ara tatilde giderim. Elayla gideriz daha iyi olur.
Annemin mr sonucu çıktı baktığımıza göre yine taş var. Niye bu kadar sık oluyor anlamış da değilim.
Doktor salı günü sabah aç karnına gelsin demiş. Büyük ihtimal yine ercp yapılacak. Umarım bu kez çok ağrı olmaz. Tamamen anesteziyi konuştuk. İşlemleri uzun süreceği için yapılmasa daha iyi olur deniliyor.
Bir de riskleri çokmuş kalp ciğer vs.
Bir yandan ağrı çekmektense hafif anestezi ile ercp yapılacak inşallah işlem sırasında çok ağrısı olmaz.
Eşime dedim anneme hücre yenileyici bir vitamin takviyesi almayı istiyorum. O da ben bakarım alırım dedi.
Daha hızlı toparlanır.
Bizde durumlar böyle.
Sizin hastalarınız ne durumda.
Annemle bugün konuşurken geleyim yardıma dedim. Hiç kendini zorlama ben yatalak değilim. Her işimi görüyorum. Sadece ani ağrı olunca herkesi gece uykusundan ediyorum falan dedi. Yani ihtiyacı olursa giderim.

Ben genelde böyle durumlarda çayın yanına karnımızı doyuracak şeyler yapıyorum. Börek poğaça salata kısır vs vs gibi.
Börek poğaçam buzlukta oluyor çıkart şipşak.
Yemekle uğraşmaktan daha kolay geliyor bana. Ama yemek kolaysa ardından sadece pasta olsa yeter. Tok olunduğu için başka şey yenilmez.

Benimkininde çocuk isteği yoktu. Olsa da olur olmasa da modundaydı. Az demedi bana boşver hayatımızı yaşar gezeriz, yurtdışına çıkarız vs vs. Hayatımıza bakarız şartmı çocuk olması diyordu. Ama şimdi iyiki diye şükürler ettiği en önemli şey kızı.
Valla Berencim ben gebelik geçirmedim hiç bilgim yok. Ama kızımın hastane evrağında kontrolsüz gebelik yazıyor, yani hiç doktor kontrolü olmamış. Ona rağmen doğduğundan bu yana çok şükür hiçbir hastalık vb şey çıkmadı. Ondan önce çok dua etmiştim sağlıklı gelişsin diye.
Bence sen de riski varsa hiç girişme. Onca çocuk doğuyor sıkıntısız.
Ama içim rahat olsun diyorsan yaptır.

Maşallaaahh
Kime çekmiş belli :) anasının oğlu.
Bereketli olsun birikimi

Kızlar kahve makinası konuşulmuş, benim de kahve köşem var ama kahve makinam yok iyimi
Türk kahve için minik makinam var. Filtre kahve için de öğütücü mk ve french press
Eşim çok kez dedi makina alalım yok türk kahve makinasını yeni model alalım dedi. Hep gerek yok dedim.
Bunlar yetiyor bana.kahve konusunda çok profesyonel değilim.
Arkadaşım kahve çeşitlerini bilir makinası var yapıyor ama bana kahve çok soğuk geliyor nedense. Bir de fincanı tam doldurmuyor.
Çok tat alamadım.

Bencede gerek yok cay pasta yeterli

Çalışan Bi kadınsın keşke böyle emrivakiler yapılmasa ya da yemek saatinde değilde 8 gibi gelseler ya da siz 8 gibi müsait oluruz deseniz
Onun yapısı öyle biraz.Bana ters ama o şekilde kabul ettik artık .18 yıl oldu .İki tane yiğenim var.Biraz tellinin elti kızı kafasında .Onun kadar değil Allah'a şükür de benzer . Sizde yiyelim içelim bizde gezelim. Biraz uyanıktir .Şimdi gene evler uzak eskiden çok yakındı .Yine çalışıyorum aksi gibide küçük oğlanın öbek öbek kustugğu yorganın battaniyenin gittiği zamanlar .Abla musaitsen size gelelim.Bir değil iki değil.Halbuki çalıştığımi biliyor çocuğun durumunu biliyor kendisi ev hanımı bütün gün evde annesi yine öyle . Hafta içi bize haftasonu annesine giderdi .Tam tersi olması gerekirken. Bu evdede çocuk ameliyat olmuştu bende biraz rapor aldım evdeyim.pazar geldi salı teyzesine ev görmeye ve ittik bu alıştı yarinda sana gelmeye diye .Neyseki kardeşim yok dedi durdurdu.Calismaya başladığımda da zamanım yok vs dedim biraz arayı uzattım bilerek yoksa iki günde bir gelmek istiyordu.Büyük bir ihtimal cumarteyi bizde pazarida annemlerde geçiririz demiştir yemek yapmaya uğraşmam demiştir onun yapısı bu alıştık artık .Bir nevi yigenlerle vakit geçireceğim için mutluyum yılbaşında beraber olmayacağız en azından birgün öncesi olacak

İşleri kolayladim Allah'a şükür kahvaltıdan sonra hediye almaya gittim .vaktim az olduğu için avmye gidemedim.Yakindaki.magazalardan kıyafet baktım içime sinmedi Oğlana uzaktan kumandalı araba kizada müzikli kar küresi aldım ikisi 650 tuttu.oradanda kasaba gittim o da 600 tuttu oradan markete gittim 750 de o tuttu ekmek aldım geldim Özellikle dikkat ettim markette az şey aldım ama fiyatlar artmış herhalde. Geldim oğlanı banyo yaptırdık eşimle.Havuc tarator şehriye salatası yaptım sigara böreği sardım Fırına İzmir köfte atacağım yaninada az birşey pilav birde çorba yapayım diyorum.Tulleri aştık evi süpürdüm sildim az biraz oturup dinleneyim dedim.Aksama oynarız diye birde kızma birader le bir oyun daha aldım okeyde var .kizada pasta alsammi dedim ikisine de ufletiriz diye sonra vazgeçtim.artacak ziyan olmasın.bir pasta getirecekler zaten.oda yeter diyetteyim neyse ben kaçar öbür işleride halledeyim görüşürüz

Hellooo
babyloading87 nerelerdesin kuzu
Oglus hastalandı gece ateşledi
Sabah 9 gibi acile gittik boğaz enfeksiyonu varmis antibiyotik verdi. Karnını doyurup ilaçlarını icirdim yatırdım çıktım evden.
Önce teknosaya şarj aletine 600tl verdim
Mause pahaliydi bime girdim ordan 110tllik vardı onu aldım iyisine kötüsüne aynı gidiyor
Pazara geçtim sadece meyve ve yeşillik aldım 200tl kiza simit kendime haşhaşlı açma aldım
eve geldim evi toparlayıp oğlana çorba koydum o arada eski müdürüm yeni komşum oldu onlara kek yaptım götürdüm evde yoklarmis akşam bidaha çıkarım olmazsa
kahvemi içip utuye giriscem temizlik yarına kalır artik

Hiç sevmem böyle insanları hiç çekemem valla. Çalışıyorum diye ben çağırmadan kimse gelmez kolay kolay böyle bir arsızlığa da ben izin vermem kendime zor yapıyorum yemeği zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…