Küçük Düşün Büyük Olsun!

beren_naz
ben 42yasımda doğurdum. 12 cı haftaya kadar kanlada aynı test yapılıyor. Kolundan kan alıp özel test yapılıyor tamamen risksiz. Harmony testi ismi. Başka türlü test yapıp riske girmezdim ben.
Kaç haftalıksın bilmiyorum ama bence o kan testini bi sor doktora.
Arkadaşımda ilk doğumda 39 yaşındaydı, o hiç bir test yapmadı, çünkü ne olursa olsun kabulüm dedi.
Allah saglıkla kucagına versin.

38 yaşındayım.
Amin inşallah teşekkür ederim.
Sorarım hocaya

Lellim masAllah ogluna aklıma geldi kuruyemiş yetıstıremıyorum çok sevıyor dıyordun ya bak sımdı onların hakkını verıyor cocuk yaramıs demekki hep böyle bilinçli olsun ınsAllah, staja gelınce kesınlıkle çok faydası olur teoriden çok pratik önemli mühendislikte

Çok geçmiş olsun

Cok şükür canım.
Hala seviyor
Geldiginden beri ceviz, fındık yediriyorum hergün.
Orayada almıştım paket paket bitmemiş daha.

Teşekkür ederim teyzesi 11 yaşına girdi.Yemekler zaten doyuruyor çayın yanına dediğin gibi kuruyemiş meyve pasta çıkardık yetti. .

Huh ancak oturdum desem yeri.
Sabah 6 da kalktı kız
9 da biz evden ciktik doktor randevum 10da idi
Karsiya geç falan derken dönüşümüz 11.30 oldu
Annemin yanina ugradık hastaneye o da bahceye indi.
Ya kadın bunalıyor oralarda olursak ugrayalım yanına istiyor.
Esim icin aldırırım seni ben diyorum size zahmet veriyorum diyor.
Saçmalama dedim ki eşim kendi hep diyor gidip alırım diye.
Sonra eve geldim cocuklari doyurdum.
Evi topladim supurdum
Annemin çamaşırı vardı onlari astım.

Esim 5 gibi hastaneye gecelim babanın yanına bi çıkim dedi (annemin kartiyla) kızın cisini falan yaptırdım (sabahta bizle doktor randevusune gelmisti zaten hasta onu goturmek istemedim) kardesimle abisine bıraktım esimle hastaneye gectik.
Annemede üzümlü tarçınlı kurabiye yapmıştım gece yesin diye bi de kiyafet istemişti.
Sonra annem telf. Etti ben sizinle döncem diye.
Biz annemle hast. Bahcesinde oturduk esim yarim saat çıktı yukarı.
Annemi aldık geldik.
Bi eve girdim herkes aç
Hadiii valla bi eriste yapmistim gunduzde evde duramadim ki
Hemen kofte kizarttim yanina salata pesine künefe hepsini doyurdum.
İhlamur pesine meyve falan derken annem zaten eve gecti sen uyu dedim evde hic bisi yapma ben yarın hallederim.
Cok yorgunum ya.
Yorgunlugum nasıl belliyde doktorumda siz bi durgunsunuz, hastamisiniz dedi.
Şu günler bi geçsin hic biseye yetişemiyorum artık.
Annem nasıll hepimize yetisiyormuş
Allah başımızdan eksik etmesin.

Bir de uzerine kız bana extra isler çıkarmaya başladı
Hani hep üst üste gelir ya sanki inadina üzerime geliyor
Acik renk koltuğa visne suyu döktü
Hemde bile isteye gözume baka baka.
Okadar cok sildim ki ellerim aşındı silerken hala acıyor
Kusma yapar dedim ama yapmadı şükür çıktı
Halıda yeni yikamadan gelmisti sen zuberin baharatli cipsini ben kurabiye yaparken dök bastir hep halıya ufala
Allahim bi geldim halinin ortasi yemyesil.
Hadi supur topla onuda sil ellerim mafoldu.
Onuda cikardim.
Ama böyle extra extra isler çıktıkça bana zorlanıyorum artık.
Artık yalvarıyorum kıza nolur evladım yapma etme diye.

Bir ara buzluğa börek kek poğaça koyuyordum sonra hamurislerine ara verince bıraktım .Aslında ani misafir için hazırlamak lazım. Akşama zencefilli kurabiye havuçlu kek birde poğaça yapsammi dedim malzemeleri ilinmasi için çıkardım ama yemek temizlik ve alışverişi zor yetiştirdim onlar kaldı iyikide kaldı fazla
gelecekmiş pasta bile iki dilim arttı

Bence özel bir şeye gerek yok, hem yemekten sonra pasta var yenmiyor da. Çocuğu da mutlu eden yemek değil hediye oluyor zaten
Geçen sene yiğenlerime kalın sweet almıştım annesi giydiriyordu. Bugün yemek yapmaya vaktim yetmez diye avmye gitmedim yakın yere baktım onda da kararsız kaldım içime sinmedi almadım.kiz yigenime müzikli kar küresi aldım. aynı yerde de oğlana uzaktan kumandalı araba beğendim evde paketi açtı arabayı beğenmedi ben cocukmuyum dedi aslında araba güzeldi ama sürekli elinde cep telefonu olduğundan herhalde oyuncaklardan soğumuş. ablasinin kar kuresini beğendi onu istedi benim olsun bu dedi. Bizde annesiyle arabayı aldığımız yere geri gittik beğendiginden onada aldık eve geldik .Bu seferde onu istemiyorum dedi.kiz yigenim aldığım hediyeyi çok beğendi değiştirmek istersen degistirebiliriz dedim yok hala beğendim odama koyarım dinlerim dedi.Seneye para veririm

Anneciğin dinlenmiştir biraz .Allah başınizdan eksik etmesin.Bir hikaye vardı evin babası yatmaya gidene kadar evin annesi 40 tane şey düşünüyor ve yapıyordu o geldi aklıma. Anneler öyle hep her yere yetişir .Evin direkleri onlar

Tam da bu akşam canım kızımla zencefilli kurabiye yaptık yarın da süsleme glazürü alıp süsleyeceğiz.
Bu yıl da yapmak istedi yaptım.
Kabak tatlısı da yaptım. Ooo gelsin kilolar
Aslında yaş pasta için hazır pandispanyam vardı evde onu da yapmak istiyordum. Sabah güzelce plan yaptık sıraladık. Ama malesef vakit yetmedi. Çünkü bahçede bisiklet sürme evde biraz oyun vs gün bitti.
Zaman hiçbirşeye yetmiyor gerçekten

Gececek ins kuzu

Gecmis olsun abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…