- 31 Ağustos 2017
- 2.224
- 10.312
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesacım kızım seçti ben hiç anlamam karaca ama hangi modeli hiç bilmiyorum daha doğrusu sormuyorum çünkü kahve yapmayı öğrensem temizliği bakımı bana kalıcak, diğeride arzum mokka onu da kızım seçti. Ama şöyle yanıtlayayım çok güzel aromasını veriyor nefis bir kahveye dönüşüyor ben sadece içiyorum evlenirken herkes malını alsın diyorum gülüyorlar bana.
AynenCidden ya yazmasalar keske o sebeplemi yemissin.
Biz bize yetiyoruz.
Gözünaydın lelli oğlun gelmişBabam pet cekilmis carsamba sonuc çıkar demisler.
Ama ilaclarla bisilerle zor dusurmusler sekerini.
Annem durmaz burda çıkar diyor.
Bakalım hayırlısı.
Dunden corba, pilav var.
Kizada yayla corbasi ve bamya yapmıştım.
Antrikot yapcam fritözde, salata tamam.
Sosis hasladim sosisli sandvic yaparim öglende acıkınca oğlan.
Kaymaklı ekmek kadayıfı siparis vermiştim birazda ondan var.
Oglanin camasir vardi 2 mak. onlari astim.
Evi süpürdüm, vileda yaptım.
Toz aldim.
Oglanla 1 kahve içtik.
Dun yine annemin koltukların kirlent yuzlerini yikadim gecirdim.
Yastik kiliflarini yikadim kurumus geçirdim.
Bisiler yapmaya calisiyorum onada kolaylim diye.
Gelirler falan 1 kat yine süpürür silerim.
Umarım cevreden hic iyi seyler duymuyoruzGözünaydın lelli oğlun gelmiş
babana pet çekmelerinede sevindim sonunda olmuş inşallah hem pedin hem biyopsinin sonuçları iyi çıkar
Amcayı çok merak ettim.Umarım cevreden hic iyi seyler duymuyoruz
Hastanede de babamin adı huysuz adammış.
Yan odada yatan teyze gece gelip bastonumla dövecektim demiş adam yan odaları bile uyutmuyor demek ay ne diyim bizi en iyi onlar anlarlar yasayan bilir.
Maşallah canım.Bereketli olsun.Oglum yapikrediye çıktı hesap actirmaya ilk taksit yatmis uzerindede nakiti varmis 1 ceyrek almis gelmis
Masallah yavruma 70 dolarda dolar hesabinda varmis.
1 gr da altin hesabinda varmis (bunlari bilmiyordum)
Bu ay 2 ceyrek almış oldu sadece harclik ve bursuyla.
Ek kartdanda 2 aydir hic harcama yapmiyor hep harcliklariyla.
Simdi 2 hafta sonra 1 ay evde ozamanda yatan parayla ceyrek alıcam diyor yani ocak ayı icin.
Hepsini toparlarsak bendeki dolari, altinlari hesabindakiler yine 20bin para biriktirmis oldu.
Bu sene icinde oldu hepsi masallah
insallah daimi olur
Boynuz kulağı geçiyor
Ne güzel idare ediyor ya cok gururlanıyorum.
Anne altina zam gelir simdi dedi yilbasi sonrasi hemen parasini cekti aldı getirdi verdi.
Biriktirdikce hosuna gidiyor onunda.
Yaz icinde esim ona tershanede bilg. Müh. Yaninda is ayarlicak.
Staj yapamiyor henüzde biraz bilg. Prog. Falan ögrensin diye.
Oglumda istiyor zaten 3 ay gitmese bile ne ögrenirse kârdır.
Biraz orayi ortami ögrensin istiyorum, kendini böyle yazlari kanıtlasin stajida orda yapar belki (insallah cok istiyorum)orada işe baslar nasip olur.
Orayı cok istiyorum hem eve yakın hem yurt dışı ayakları çok hem ortami esim cok iyi biliyor mudurlerle arasi cok iyi falan falan
Hemsireler bile gelmek istemiyormus kan almaya düşün.Amcayı çok merak ettim.
Gerçi ben huysuzlara alışkınım bazı musterilerim tatlı huysuz
Maşallah delikanlıya tam annesinin oğluOglum yapikrediye çıktı hesap actirmaya ilk taksit yatmis uzerindede nakiti varmis 1 ceyrek almis gelmis
Masallah yavruma 70 dolarda dolar hesabinda varmis.
1 gr da altin hesabinda varmis (bunlari bilmiyordum)
Bu ay 2 ceyrek almış oldu sadece harclik ve bursuyla.
Ek kartdanda 2 aydir hic harcama yapmiyor hep harcliklariyla.
Simdi 2 hafta sonra 1 ay evde ozamanda yatan parayla ceyrek alıcam diyor yani ocak ayı icin.
Hepsini toparlarsak bendeki dolari, altinlari hesabindakiler yine 20bin para biriktirmis oldu.
Bu sene icinde oldu hepsi masallah
insallah daimi olur
Boynuz kulağı geçiyor
Ne güzel idare ediyor ya cok gururlanıyorum.
Anne altina zam gelir simdi dedi yilbasi sonrasi hemen parasini cekti aldı getirdi verdi.
Biriktirdikce hosuna gidiyor onunda.
Yaz icinde esim ona tershanede bilg. Müh. Yaninda is ayarlicak.
Staj yapamiyor henüzde biraz bilg. Prog. Falan ögrensin diye.
Oglumda istiyor zaten 3 ay gitmese bile ne ögrenirse kârdır.
Biraz orayi ortami ögrensin istiyorum, kendini böyle yazlari kanıtlasin stajida orda yapar belki (insallah cok istiyorum)orada işe baslar nasip olur.
Orayı cok istiyorum hem eve yakın hem yurt dışı ayakları çok hem ortami esim cok iyi biliyor mudurlerle arasi cok iyi falan falan
Geçmiş olsun canım bebişin iyi olduğuna sevindimBebis çok şükür iyiymiş.
İkili test yaptırdım
Nipt testi (Fetal dna analizi ) yaptırdım bir kaç hafta önce
Herşey çok şükür iyi çıktı
Ama hoca down sendromu için amniyosentez öneriyor
Onda da 200 de 1 düşük yapma riski var
Aslında fetal dna da hiçbir hastalık çıkmadı onda diyor doğruluk payı %98-99 diyor.Öneriyor yaptirmami
Esim de gerek yok diyor kararsız kaldım
Siz yaptırmış miydiniz?
Hep erkek hissediyordum
Gecen randevuda erkeğe benziyor dedi
Bugün kiza benzetti.
Eşim gelemedi bugün, kızmış dedim bozuldu galiba
Erkek mi istiyordu ne ya da ben erkek hissediyorum diye diye adamin aklina düşürdümYok bozulmadım diyor
İkinci erkek olur dedim
İkinciyi istemiyormuş beyfendi canımı sıktı.
Bi istemesin boşar gider başkasiyla evlenir ikinciyi yaparim
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bebişin iyi olduğuna sevindim
Bence özel bir şeye gerek yok, hem yemekten sonra pasta var yenmiyor da. Çocuğu da mutlu eden yemek değil hediye oluyor zatenYarın yigenimin doğumgünü .Az önce gelinimiz aradı .Abla bir işin yoksa yarın size gelmeyi istiyoruz oğlanın dogumgününü sizde kutlamak istiyoruz dedi.Pasta alıp gelecekler mis.Buyrun gelin dedim kaçta geleceksiniz dedim akşam 5_6 gibi.Sanirim akşam yemeğine gelecekler biz 6 gibi yemek yeriz hep onlarda biliyor.Yemek dışında özel birşey yapmam gerekirmi yemekten sonra pasta kesilse birde meyve olsa yeter diye düşünüyorum oğlumun doğum gününde öyle yapmıştım .İlk defa çocuklarım dışında doğumgünü olacağı için özel birşey yapmasam yadirganirmiyim acaba. illa kurabiye kek vs girmelimiyim
Yanıtladiğın için teşekkür ederimBanada fazla olur gibi geliyor o yüzden gerek yok diye düşünüyorum ama Instagram'da birseyler gördüm yılbaşı ağacı şeklinde meze yapabilirim yılbaşı kompsepti gibi hediye ne alacağım onuda bilmiyorum inşallah zaman yeter. Sabah oğlanı banyo yaptiracağım.Temizlik yemek hediye .Haftaici çalıştığım için temizligi hafta sonu yapıyorum mecburenBence özel bir şeye gerek yok, hem yemekten sonra pasta var yenmiyor da. Çocuğu da mutlu eden yemek değil hediye oluyor zaten
Doğumgünü pazara denk gelseydi daha çok zaman kalırdı kısmet artik..Herşey olduğu kadar .Her sene yılbaşını annesiyle geciriyorlardi bir nevi bizimle ailece yılbaşı kutlaması gibi olacak yarın bizimle öbür gün annesiyle gibiYanıtladiğın için teşekkür ederimBanada fazla olur gibi geliyor o yüzden gerek yok diye düşünüyorum ama Instagram'da birseyler gördüm yılbaşı ağacı şeklinde meze yapabilirim yılbaşı kompsepti gibi hediye ne alacağım onuda bilmiyorum inşallah zaman yeter. Sabah oğlanı banyo yaptiracağım.Temizlik yemek hediye .Haftaici çalıştığım için temizligi hafta sonu yapıyorum mecburen