Galiba ondan baya büyuk ve ağır bi cihaz.Günaydın
ufff şekeri 500 mü amcam ne yapmış öyle
Elektirikli taşınabilir oksijen konsantratörü var kocaman valiz büyüklüğünde ama ağır oluyor öyle birşeymi verdiler ? Onu ciğerin kapasitesini genişletmek için veriyorlar .Daha rahat nefes alsın diye
Hastanede tedavisi bitince evdede kullanabiliyorsunuz.Onlara rapor çıkartılıyordu.
Kolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin
Gule güle kullanın.Bu gün hava nasıl güzel hani derler ya yazdan kalma diye aynen onu yaşatıyor. Böyle yazıyorum havadan sudan ama inanın insanız hepimizin sıkıntıları var, ben burayı okuyunca ve yazınca benim gibi benden birileri ile sohbet etmiş kadar oluyorum. Sizler bana iyi geliyorsunuz hastalarımız hep aklımda duamıda esirgemem çünkü hepimizin başına gelebilecek birşey Allah şifalar versin hepimizin evlerine. Ev de temizlik yasak bana bir süreliğine, doktor onaylı olduğu için istirahat ediyorum gerçekten birşey yapmıyorum bazen beni kızlarım arıyor görüntülü olarak hangi odada olduğumu kontrol etmek için iyiyim çok şükür ilaçlar da iyi geldi sesim çıkıyor artık telefonla rahat konuşuyorum. Aslında mutluyumda onların bu hallerinden küçükken ben onlara ne söylüyorsam şimdi onlar bana söylüyor. Büyük kızım yeniyıl hediyesi kahve makinesi almış evimize sağolsun. Yemek var dünden evde kız çocuğu olunca çok fazla yemek yemiyorlar ama kahve, züber vb. tüketiyorlar kilo almamak için. Bu gün canım kahvaltıya simit istedi iade de vardı kargoya verdim marketten de simit, süt, tavuk fileto, yeniyıl çikolatası ekmek aldım illaki harcadım unuttuklarımı da şimdi eşime mesaj attım o alıcak.
Lellim bizde ondan da var, yeni alındı iki kahve makinası yanyana biraz ötesindede airfry ve tost makinesi var tezgah büyük olmasına büyük ama hareket alanım kısıtlanıyor. Sonra kredi kartı çok şişti diye burada yakınıyorum birde onların sosları var onlarda pahalı bir kilo tchibo çekirdek kahve aldılar mutfak barista hizmeti veriyor. Gençler seviyor, arada ben de içiyorum güzel oluyor ama ben kahve düşkünü bir insan değilim önceden kahvaltıdan önce bir fincan kahve içip güne başlardım şimdi canım çay bile istemiyor alışkanlıklar değişebiliyormuş. Lellim alırsan sosunu karamelli al enfesto evin içi mis gibi kokuyor.Gule güle kullanın.
Bende bu ara aşırı yükseldim şu sütü kopürten falan olana 12bin tl civarı esim al dedi yılbasindan önce zam gelir bir elim gitmedi.
Alıcam bende galiba
Yerimde yok ama olsundu.
Günaydın iyi sabahlarGünaydın.. Hayırlı sabahlar hayırlı Nurlu Cumalar arkadaşlar..
Gecmis olsun canimİyi geceler kızlar.
Aferin sinüs içtim. Fena uyku yaptı.
Hastalığı bana da geçirdi nihayet.
Nedir bu burnumdan çektiğim.
Bugün okula gönderdim. Çünkü iyiydi. Öksürüğü de kesildi. Ama saat 16:30 öğretmen aradı karnım ağrıyor demiş. Gittim almaya. Ama birşeyi yoktu. Sanırım anlık ağrı olmuş. Çıkınca sordum ağrımıyor geçti dedi.
Hatta okulda öğretmenin vereceği ödevi unutmuş. Nasıl ağlıyor, geri dönüp alalım diye.resmen yalvarıyor. Allahım sabır dedim :) anlatıyırum yarın alırsın dyoru. Ödevimi yapmam lazımndiye ağlıyor.
Öğretmene söyledim bizim sitede oturan arkadaşıyla göndermsini.Nihayet aldık ondan eve girdik. Hemen yaptı.umarım hep böyle derslerini seversin.
Gündüz bir iş yapmadım. Kaç günün yoğunluğu ile dinlendim.
Sonra çıkmadan önce hayrına ebeveyn banyosunun lavabosunu tenizledim.yoksa ben temizlemesem eşim kolları sıvayacak
Okuldan gelince de oyunla geçti.
Marketten döner almıştım. Eşim dürüm yap dedi.onu hazırladım. Salata yaptım.
Çorba vardı.
Masa hazırlayacağım. Anne amuda kalkacağım yanımda dur. 30 defa yaptı. Sonunda yeter dedim.
Yemekleri halledeceğim.acıktık diyorum. Ben acıkmadım diyor. Kahvaltıda az yedirdim okulda yesin diye yememiş. Hala aç değilim diyor.
Bende istiyorum ama almamak için zor duruyorum hem mutfak küçük yer yok hemde kahvesi sütü şurubu onlarda pahali birde temizliğine useniyorumGule güle kullanın.
Bende bu ara aşırı yükseldim şu sütü kopürten falan olana 12bin tl civarı esim al dedi yılbasindan önce zam gelir bir elim gitmedi.
Alıcam bende galiba
Yerimde yok ama olsundu.
Evet dün yoktun sanırım ceza görünyordu..Aman değmez be canım cvp vermeye .Bana da yemişim dun.
Burayı sessiz okuyan arkadaşlar please yani yukseltmen beni
kaale alma boşver ceza yediğine değmezBana da yemişim dun.
Temizligi zor degilmis onu izlemistimGecmis olsun canim
Bende istiyorum ama almamak için zor duruyorum hem mutfak küçük yer yok hemde kahvesi sütü şurubu onlarda pahali birde temizliğine useniyorum
Cidden ya yazmasalar keske o sebeplemi yemissin.Bana da yemişim dun.
Lellim bizde ondan da var, yeni alındı iki kahve makinası yanyana biraz ötesindede airfry ve tost makinesi var tezgah büyük olmasına büyük ama hareket alanım kısıtlanıyor. Sonra kredi kartı çok şişti diye burada yakınıyorum birde onların sosları var onlarda pahalı bir kilo tchibo çekirdek kahve aldılar mutfak barista hizmeti veriyor. Gençler seviyor, arada ben de içiyorum güzel oluyor ama ben kahve düşkünü bir insan değilim önceden kahvaltıdan önce bir fincan kahve içip güne başlardım şimdi canım çay bile istemiyor alışkanlıklar değişebiliyormuş. Lellim alırsan sosunu karamelli al enfesto evin içi mis gibi kokuyor.
Hadi hayırlı sonuçlar olsun canım.. Rabbim iyi haberler almayı nasip etisn.. Çok şükür demek çekilebildi nihayetinde peti..Babam pet cekilmis carsamba sonuc çıkar demisler.
Ama ilaclarla bisilerle zor dusurmusler sekerini.
Annem durmaz burda çıkar diyor.
Bakalım hayırlısı.
Dunden corba, pilav var.
Kizada yayla corbasi ve bamya yapmıştım.
Antrikot yapcam fritözde, salata tamam.
Sosis hasladim sosisli sandvic yaparim öglende acıkınca oğlan.
Kaymaklı ekmek kadayıfı siparis vermiştim birazda ondan var.
Oglanin camasir vardi 2 mak. onlari astim.
Evi süpürdüm, vileda yaptım.
Toz aldim.
Oglanla 1 kahve içtik.
Dun yine annemin koltukların kirlent yuzlerini yikadim gecirdim.
Yastik kiliflarini yikadim kurumus geçirdim.
Bisiler yapmaya calisiyorum onada kolaylim diye.
Gelirler falan 1 kat yine süpürür silerim.
Yesacım kızım seçti ben hiç anlamam karaca ama hangi modeli hiç bilmiyorum daha doğrusu sormuyorum çünkü kahve yapmayı öğrensem temizliği bakımı bana kalıcak, diğeride arzum mokka onu da kızım seçti. Ama şöyle yanıtlayayım çok güzel aromasını veriyor nefis bir kahveye dönüşüyor ben sadece içiyorum evlenirken herkes malını alsın diyorum gülüyorlar bana.ıyı gunler
elınızdekı kahve makınası phılıps latte go mu acaba
ben de almayı dusunuyorum da EP4346/70 modelini
tesekkurler cevap ıcın