Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar iyi geceler,
Akşam yine alışveriş yaptım online, tabiki Elaya yaptım :)
Atlet. Mont şapka aldım. 350 tl lik indirim vardı onu yakaladım. Mont yine son karar lcw de onun beğendiği unicornlu vardı onu aldım. Onu üzerinde de denemiştim zaten. Güzel durmuştu.herşey istediğim gibi de şapkası çıkmıyor, ne yapayım. Ne takıntılı müşteriyim🫣
Akşam saat 10 a doğru eşim hadi gidelim araba kullanmaya dedi. Geç olduğu için pek oralı olmadım.Elayı uyutacaktım. Aralıklarla bir kaç defa söyleyince hadi gidelim dedim. Ama o bile beni fena heyecanlandırdı korkum fenaydı. Gitmeyelim dese oturuverecektim. Fena araba fobim var.
Neyse çıktık anlattı ehliyet almamış gibi sıfırdan başladım. Tabi otomatiği zaten bilmiyordum. Ama ehliyetini aldığım manueli de unutmuştum😅
Başladım dur kalk ilerle dön sakin bir meydan vardı orada yaptık.Ama ağzım kurudu boğazım kurudu korkudan. Son dakikalar sakinleştim. Gayet iyiydim.
Eşim de eskisi gibi değildi şükür.
Eskiden hemen parlıyordu:) bir de daha ehliyet almadan iki direksiyon dersinden sonra bizim eski arabayla normal yola çıkartmıştı beni orda kalıp indim ona verdim arabayı.
Bir defa da karda kışta kaldırıma çıkmıştım onun yüzünden.
Bu arabamız çok rahat geldi hem yumuşak hem kolay. Yapacağım galiba ben bu işi ya 😅
Ela bile diyor, anne yarın sen beni jimnastiğe arabayla götürürsün artık😆
İnşallah olur kızlar dua edin bana.
Yapmayı isteyip yapamadığım şey.
Şimdi çalıştıkça yeni şey çıkacak yine korku olacak elbet.yapmalıyım aşmalıyım başka çarem de yok. Seneye okul için de lazım olacak.
Uyku da tutmadı. Fena çarpıntı olmuş da, kan akışımı durduramıyorum, uykum da gelmiyor🤣🤣🤣🤣

Selam kızlar

13+4 de cuma gittim randevuya.
Ultrasonda hersey normal çıktı
İkili test yaptırdım
Pazartesi de nipt testi yaptırdım 300 usd.
Doktor geçen sene hersey normal.olan 41 yaşındaki 2 kişide Down sendromu görüldü o yüzden yapalım dedi
İnşallah sonuç temiz çıkar.

Erkek hissediyorum dedim
Erkeğe benziyor ama net değil dedi.
Hayırlısı sağlıklı olsun da inşallah
🤲
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk..
Çok geçmiş olsun
İnşallah sonuç temiz çıkar 🤲
Amin canım amin inşallah.. Dualarımız hep o..

Kızlar iyi geceler,
Atlet. Mont şapka aldım. 350 tl lik indirim vardı onu yakaladım. Mont yine son karar lcw de onun beğendiği unicornlu vardı onu aldım. Onu üzerinde de denemiştim zaten. Güzel durmuştu.herşey istediğim gibi de şapkası çıkmıyor, ne yapayım. Ne takıntılı müşteriyim🫣
Akşam saat 10 a doğru eşim hadi gidelim araba kullanmaya dedi. Geç olduğu için pek oralı olmadım.Elayı uyutacaktım. Aralıklarla bir kaç defa söyleyince hadi gidelim dedim. Ama o bile beni fena heyecanlandırdı korkum fenaydı. Gitmeyelim dese oturuverecektim. Fena araba fobim var.
Neyse çıktık anlattı ehliyet almamış gibi sıfırdan başladım. Tabi otomatiği zaten bilmiyordum. Ama ehliyetini aldığım manueli de unutmuştum😅
Başladım dur kalk ilerle dön sakin bir meydan vardı orada yaptık.Ama ağzım kurudu boğazım kurudu korkudan. Son dakikalar sakinleştim. Gayet iyiydim.
Eskiden hemen parlıyordu:) bir de daha ehliyet almadan iki direksiyon dersinden sonra bizim eski arabayla normal yola çıkartmıştı beni orda kalıp indim ona verdim arabayı.
Bu arabamız çok rahat geldi hem yumuşak hem kolay. Yapacağım galiba ben bu işi ya 😅
Şimdi çalıştıkça yeni şey çıkacak yine korku olacak elbet.yapmalıyım aşmalıyım başka çarem de yok. Seneye okul için de lazım olacak.
Uyku da tutmadı. Fena çarpıntı olmuş da, kan akışımı durduramıyorum, uykum da gelmiyor🤣🤣🤣🤣
Canım bence de sürersin sürdükçe de alışırsın merak etme.. Hadi hayırlısı:)

Selam kızlar

13+4 de cuma gittim randevuya.
Ultrasonda hersey normal çıktı
İkili test yaptırdım
Pazartesi de nipt testi yaptırdım 300 usd.
Doktor geçen sene hersey normal.olan 41 yaşındaki 2 kişide Down sendromu görüldü o yüzden yapalım dedi
İnşallah sonuç temiz çıkar.

Erkek hissediyorum dedim
Erkeğe benziyor ama net değil dedi.
Hayırlısı sağlıklı olsun da inşallah
🤲
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🙏🙏🙏

Kızlar iyi geceler,
bir iki daha sürdünmü tamamdır artık😊sen bu işi kaptın😄

Selamm
Okuyamadim surekli uyuyorum surekli uykusuzum.
Bu sabahda tee bu saate kadar uyumusuz kızla.
Ama gece uyumadi 4 de uyandı bende uyandım mecbur.
Esimin pesine geri yatmışız.
Nerden baslıcam bilmiyorum gün bitti ya.
Supur sil toz al şart.
Ama dünü gecistirdim bugun yemek yapmam lazım.
Gelen giden olur dedim ama babamı balkonda sigara iciyo gören iyi bu adam diyordur gelmez kimse.
Gelmesin kimse cidden bi de onlarla ugrasılcak durum değil.
Annem canta hazırladı yine her an tekrar yatabilir.
Artık hazır bekliyoruz.
Babamin e nabizi yokmuş e deblet sifresini ögrenmem lazım kontrol edicem tahlilleri vs.
Aslada söylemez öyle huyları vardır napcaksak.
Esime dedim sen ögrenmeye çalış

Selamm
Okuyamadim surekli uyuyorum surekli uykusuzum.
Bu sabahda tee bu saate kadar uyumusuz kızla.
Ama gece uyumadi 4 de uyandı bende uyandım mecbur.
Esimin pesine geri yatmışız.
Nerden baslıcam bilmiyorum gün bitti ya.
Supur sil toz al şart.
Ama dünü gecistirdim bugun yemek yapmam lazım.
Gelen giden olur dedim ama babamı balkonda sigara iciyo gören iyi bu adam diyordur gelmez kimse.
Gelmesin kimse cidden bi de onlarla ugrasılcak durum değil.
Annem canta hazırladı yine her an tekrar yatabilir.
Artık hazır bekliyoruz.
Babamin e nabizi yokmuş e deblet sifresini ögrenmem lazım kontrol edicem tahlilleri vs.
Aslada söylemez öyle huyları vardır napcaksak.
Esime dedim sen ögrenmeye çalış
Oh miss cnm ..İyi olumş uyuman .. Dinlen canım .. Vücut istiyor..İş miş dert etme amman.
Ömür bitiyor iş bitmiyor ki..
Annen de bilmiyor mu şifresini?

Kızlar iyi geceler,
Bende ilk kullandığımda sırtımdan terler bosaliyor kalbim deli gibi atıyordu. Direksiyonu nasıl sıkı tutuyorsan kollarım ağrıyordu. Ama alışıyorsun merak etme iyiki almisim arabamı iyiki ogrenmisim

Dün bizde İzmire gittik kızım için ama işlemler olmadı mesai dolunca dişi almadılar gün verdiler kızım sakin bir yapıya sahip ama dün o da sinirlendi neyse gitmem ben diyor eşimde onla bir yükseliyor dedim sen sakin ol genç o birazdan sakinlicek, kızım özelde çekim olsun istiyor onu da ben istemiyorum, çene cerrahisine yönlendiren zaten özel doktoru, bir tek doktor o mu diyor ama diğerlerinin çene uzmanlığı var mı diyorum. Neyse baktım başedemiyorum, sustum yol boyunca konuşmadan geldik. Dün metroya da gittik kızların kahve ve karamel sosu için eşimle ben de et reyonuna gitttik kıyma 340 tl bir kilo aldım iki paket tavuk baget, bir kilo kuzu ciğer, 4 kilo portakal, bir adet karamel sos aldık eşim ne kadar kredi kartından geçti bilmiyorum kızım Alsancak pilavcısına gidelim dedi gittik yolunuz düşerse gidin çok güzel pilavı, dönüşte arabanın benzinini de fulledi eşim kart coştukça coşuyor. Eve geldik ben aldıklarımızı yerleştiriyorum kızım babam bu gün için çok teşekkür ederim dedi sarıldı öptü babasını işte bu kadar dedim.
Bu günde mutfaktayım kızlar için diyete uygun alışverişler de yapıldığı için evde sebze çok lahanayı haşladım sardım kalanınıda küçük küçük doğrayıp dondurucuya koydum kapuska yaparım. Eşim fava istedi ona fava pişirdim. Canım havuçlu-cevizli-tarçınlı kek istiyordu yanına da un kurabiyesi yaptım mutfak topladım defalarca evi topladım süpürgeyi yarına bıraktım yorulmuşum. Şimdi oturdum sabah altıda kalkıp şimdi oturmak nedir diyorum kendime ama ayakta kalmaktan belim ağrıyor. Dinlenicem birazdan bir bitki çayıda yaparım kendime. Sonra akşam koşuşturması başlar.

Telli nazenin bende sem marka bir airfair vardı alalı bir ay olmamıştır.Birkaç defa kullandım en son pazartesi günü patlıcan kızarttım dünde patates kızartayım dedim ama elektrik bağlantısı yok ışığı yanmıyor tık tık diye ses geldi ama pişirme yapmadı sizde de böyle şeyler oldumu hiç denk geldimi?İçindeki parçayı yıkayıp süzdürmüştüm suyunu çekti diye geri takmıştım ayrıyetten kurulama yapmamıştım ondan olurmu acaba?

Şimdi servisine göndermeyede üşeniyorum .Hiç sevmem böyle iade olaylarını ara getir götür uzun iş .Akşam bir daha bakayacağım inşallah çalışır
Benim öyle birşey olmadı ama ben kullandıktan sonra soğumadan yerinden kıpırtdatmıyorum onu okumuştum kullanma kılavuzunda. Bende temizliğini yapınca genelde bulaşık makinesinde yıkıyorum iyice kurumasından emin olduktan sonra takıyorum haznesine.

Benim öyle birşey olmadı ama ben kullandıktan sonra soğumadan yerinden kıpırtdatmıyorum onu okumuştum kullanma kılavuzunda. Bende temizliğini yapınca genelde bulaşık makinesinde yıkıyorum iyice kurumasından emin olduktan sonra takıyorum haznesine.
teşekkür ederim😊 servise göndereyimde bundan sonra daha dikkat ederim

Günaydınn
Hayırlı cumalar.
Uykulara nezaman doycam ben ya.
2-3 gundurde yemegi gecistiriyorum bir sekilde günü kurtariyorum esimde sagolsun iyi yapmışsın diyo yemek yapmadım diyince.
Zor biri olsa ne olurdu bilmem.
Adam sesini çıkarmıyor.
Kart olmus bilmem kac para.
Benim aralik sonunda dr randevum var rozaseam için.
Ne çok harcandı bu ay yine
Marketede gitti baya.
Ben kendime ekmek yapamadım bugun ekmek yapıcam.
Dikkatde edemedim su kosturmacada glutensiz olayına ama iyiyim kiloda almamışım.
Tekrar duzene sokucam.
Unlarımda geldi.
Kart kesilincede biraz glutensiz bisiler alayım.
Sebzem bitti sebze almam lazım.
Eşimde biraz kilo aldı bende yiyim onlardan diyo begenmezsin sen dedim.
Adam sebze agzina sürmüyor zaten.
Yulaf falan zaten yemez.
Hep ben zayiflayinca onada bisiler oluyor
Kuzenler gelcekti bugun bilmem gelirlermi
Dun balik kizarttim kardesim olta baligi getirmisti
Ocagi, ara seramikleri sildimde dolaplari silmem lazım
Onlari silcem bugün
Kız krep istiyor ona krep yapıcam
Bitmeyen isler

Günaydın hayırlı cumalar 😊sabahları bende zor uyanıyorum .Sabah karanlık oluyor ondanmı bilemedim.Gözümü açamıyorum.
Bugün maaş aldık .Yüklü iki tane kredi ödemem vardı aylık 26000 tl tutuyordu.Neyseki onların son taksitlerinide tamamladım çok şükür🙏🙏🙏bir tanecik 2500 tlik bir kredim kaldı

2024 te çok büyük konuşmayayım ama kredi falan çekmeyeceğim.Stres yapıyor çünkü.Bankalar habire arıyor şu kadar kredi verelim bu kadar kredi verelim diye kulağımı kapatıyorum .

Kilo verme işi güzel gidiyor. 27 Kasımdan beri 5 kilo verdim. Şekersiz besleniyorum meyve falan yemiyorum. Makarna,börek,ekmek, yok.Arada bir kırmızı mercimekten ekmek yapıyorum.Dün akşam internette gezinirken yeşil mercimektende poğaça gibi küçük ekmekçikler yaptıklarını gördüm .Pırasa havuç ve peynir karışımdan poğaça yaptıklarını .Hiç un yok içerisinde.Sağlıklı görünüyor.Onlardan yapıp deneyeceğim.En azından poğaça niyetine yeriz.

Önceden yemek yediğimde midemde ağrı olurdu gasrit vardı .Unlu ve şekerli ürünleri bırakalı midem ağrımıyor kendimi daha iyi hissediyorum.

Cumamız mübarek olsun. Nasıl da geçti bir hafta çok hızlı akıyor zaman. Eşimde bu gün ödemelerden sonra kalanını bankadan çekicek bu ay çok harcama oldu, kredi kartları coştu Ocak-2024 de araba vergisi ve sigortası var nasıl olucak bilmiyorum çok harcanıyor istek harcamasından ziyade alınması zorunlu olanları öncelikli alıyorum, kabul ediyorum kızlarımda çok harcıyor Allah sağlık versin de ödeyelim. Bu gün baharatçıya gidecektim sonra vazgeçtim sadece markete gittim günlük ihtiyaçları aldım. Evi topladım akşama balık salata cola ve tatlı var. Evi süpürdüm sadece çamaşır katladım kızların dolaplarını düzenleyeyim dedim bıraktım kendileri toplasınlar. Neleri var neleri yok unutuyorlar böyle uygulamalı görüp düzenlerler. Mutfak topladım yerleştirdim. Eşim akşama para vericek evin ihtiyaçları için biraz artırabilirim inşallah.

X