İyi geceler kızlar,
Hastalarımız nasıl oldu, benim de annem rahatsızlandı.
Bayağıdır süren ara ara tutan ağrısı oluyor.
Safra kanalında taş çamur oluşuyor ve ercp yapıldı iki defa.
Daha önce yazmıştım.
Dün gece yine tutmuş ağrısı. Hastanede serum veriliyor vs.
Ama doktor bakmış kan tahlilinde birşey yok. Tomografi istemiş. Bunu söyleyen genel cerrah.
Bir de dahiliye doktoru görecek
Annem kendi kendine dertleniyor kimseye yük olmayayım diyor.gece uykularından etmesinmiş kimseyi :)
anneee dedim. Sen bizim için kaç defalarca gece uykundan oldun.ameliyat oldum o düğün telaşında bayram telaşında çıktı geldi.
Daha çocukluğumuzda hem anne oldu hem baba oldu. Canını kattı bizim için daha neler düşünüyor.
Kardeşim yanında şimdilik ağrısı yok iyi.
Üç kardeşim orada ilgileiyorlar.Bizim gelin de sağolsun ilgilenmiş.
Bir de annem telaşeleniyor, işte baban yalnız, çocuk gibi artık o vs vs.
İlacını içmezse yok, merdivende başı döner düşerse. Kimse yok yanında.
Alt katta gelinin evi, arkada kardeşimin evi...
Neyse bakalım anne babalarımız artık yaşlılar, hastalıklar elbet oluyor inşallah kötü hastalık yaşamasın hiçbiri.
Neyse bugün evi süpürdüm.Elanın odanın tozunu aldım.yemek yaptım.gün bitti.Eşim Erken geldi Elayı okuldan aldı.Okula da arkadaşın eşi götürdü. Rahattım bugün.
Ama evin dağınıklığı bayağı zamanımı aldı
Sipariş verdiğim mont geldi. Ben şok montun dışı kadife kumaştan. O kadar da aradım sordum bir çok şeyi. Aklıma gelmediki kumaşını sormak
valla hepsi iyice bozmuş kaliteyi. Eşim çok beğendi. Ama su geçirir o dedim. Kaç saat yağmurda kalacakki çocuk dedi. Yani niye daha kaliteli olanla kalitesiz olana aynı parayı vereyimki.
İade edeceğim. Terazi yanım tutuyor bu aralar. Bir kararsızlıktır, yaz gelecek ben mont alana kadar ahshahfjk
Olanla idare ederim ne yapalım.
Yine alır beğenmezsem iade ederim.
En kötü ihtimal lcw de bir model beğenmiştik Elayla. İstediğim kalınlıkta değil ama çok ince de değil onu alırım.
Oysa 5-6 yaşa kadar çooook güzel montlar var. 6 yaştan sonra bayağı düz sade çıkır fıkır değil. Arkadaş da diyor niye siyah almıyorsun.sevmiyırum o rengi Ela da hiç sevmiyor.
Eşim erken geldi diye hadi çıkalım araba çalışalım dedi. Oralı olmadım. Tabi biraz da tırstım. Elayı uyutacaktım. Uyku saati dedim.
Yarın çıkarız diyor. İnşallah bana panik yaptırmaZ.
Bir de bugün ne trafik varmış okul çıkış saatinde diyor. Günaydın dedim. Uzağa okula göndeririz sen bırakır alırsın demek kolay tabi. Haberi yok o tarafın trafiğinden.