- 27 Şubat 2013
- 14.239
- 40.714
Bizde de durum şöyleydi; geçen akşam eşim saçımı boyadı. O gece baban uyutsun işlerim var dedim. Saçımı boyadığını da biliyor tabi.Günooo
Köy yanar deli taranır
Evde bi dünya is var,ben aksm kadınlsr matinesine gittim dmfmdmdmfk
Koci kızı aldı is cıkısı,bizde ofisten kızlarla gittik.
Attık elemi kederi iyi oldı.
Alya bayılmıs geldiğimde,ilk kez koci uyuttu.
Biraz aglamıs benim annemm uyutsun diye
Koci annen gelcek sen uyu simdi demis,bayılmıs zaten.
Bende gelince dus aldım hemen,yanına yattım.
Gece uyandı su icmeye,anne ben seni istedim diyo
Allah hic bir cocugu ayırmasım anasından
TesekkurlerHakkında hayırlısı olsun gönlünden hangi bölüm geçiyorsa inşallah o olur doktorcum.
Aldıklarını güle güle kullanın canım. Biz ilçede oturduğumuz için İzmir e gidince mutlaka Metro markete uğrarım ama artık orası da ucuz değil yine de gezerim dolaşırım oradan en çok soyulmuş sarımsak alıyorum dondurucuya koyuyorum rahat oluyor.
ben metroyu cok seviyorum soslari,deniz urunleri,pizza tabani ,riobanin her seyi vs cok iyi .ama normal market alisverisi icin daha uyguna bi suru yer var tabi .Tesekkurler
Ben hic beğenmedim. Hem ürünler coklu genelde ya da buyuj paket hem de pahalı.
Özellikle bir kac ürünün fiyatı aklımdaydı mukayese ettimde pahalı metro.
Allah rahmet eylesin.Selam
Arkadasin babasi vefat etti.
Kardesiminde kargosu vardi.
Deprem saatlerinde ben yürüyormuşum bisi hissetmedim
Yolda konusuyorlardi onlardan ogrendim deprem olmus.
Ordan cay, seker, kurabiye falan alip bassagligina arkadasin annesine gectim.
Helallelik alınmaya gelene kadar oturdun pek kimsede yoktu helallik alındı eve geldim ben.
Ezan okundu ezan sonrasi kuran okunacak ama gidemem.
Esim 18 30 gibi geliyor annemde saatlerce baktı kiza bırakamam daha.
Allah rahmet eylesin elden gelen dua
Kelimeyi tevhid cekiyorlar bende cekip sayı veririm.
Eve girdim bismillah daha kız marketde market diye agladi onu aldik markete çıktım. Saatlerdir göremedi beni camlarda bekliyormuş kapıda karsiladı
Artik annemede gitmiyor cok nadir gittiği.
Markete ciktik sabah kahvalti bile yapmadan cikmsitim evden.
Saat 5 de ancak yedim bisiler.
Yicek hazırda bisimde yoktu zorlaniyorum boyle durumlarda.
Kiza bezelye yaptım.
Pilav yatım (birbirine karistirinca yiyor)
Dunden sulu köfte var.
Evde hic bisi yapamadim.
Adam yatmadan salonu topluyor 3dür sagolsun
O tv izliyo biz yatiyoruz daha erken.
Kizin terliklerine kadar duzeltiyor adam sabah toplu salona uyaninca mutlu oluyorum
Saolasın kuzuBursada deprem olmuş .Geçmiş olsun Baybi.
Toptancı marketi metro.Eskiden kartı olmayanlar giris yapamıyordu sadce esnaf kartı olanlara cıkarıyordu.Ama pahalı evet.Tesekkurler
Ben hic beğenmedim. Hem ürünler coklu genelde ya da buyuj paket hem de pahalı.
Özellikle bir kac ürünün fiyatı aklımdaydı mukayese ettimde pahalı metro.
geçmiş olsunDeprem olmuş çok geçmiş olsun.. Biz işyerinde duymadık .. Düz zemindeyiz sanırım ondan.. Rabbim bir daha yaşatmasın baya sallanmış
Çok üzüldüm canım..Benim içinden çıkamadığım Bi sorunum var kizlar yolun sonuna geldim beni bi aydınlatın.
Benim buyukbas sadece marketi aidatı ve elektrik dogalgazi öder. Pazar çocuklar ev harcamaları bendedir. Birikimi de ben yaparim miktarını bilmez. kenarda 5 kurusu yok. Şöyle soyleyim evde bir copu yoktur. Ayrıca 1 kuruş ödemediği arabamı da gazli olduğu icin cayır cayır kullanır. Kamyonu dizel ve çok pahalandi diye. Ama günde 2 paket sigara icer. Babasıyla kesesi birdir.
Simdi mahsul kaldırdılar yaklaşık 1.5 milyonluk
500 bini masrafa gitmis. 500bin de dükkanın masraflarını odemisler. 500 bin kadar kaldı ellerine.
Arabamın bagaj kapağı bozuk sol sinyal lamba çalışmıyor ve triger kayısı degisecek. Yaptir diyorum biniyorsun diyorum yaptırmıyor. Bu hafta yaptir dedim yaptirmassa Arabanin anahtarını alıp asla vermiycem kendisine.
Philips şarjlı süpürgesini istedim alamam dedi babasına diyemezmiş!!!! Annene dyson aldiniz ben pahali bisey istemiyorum dedim ses yok
Çocukların ve evin bir kaç eksiği var (carsaf alez gibi) haftasonu kartını isteyip alacağım. Vermezse olay cikartacagim. İletişimini kestim dünden beri. Canim aşırı sıkkın. Evde köse yastığından farksiz bu mahluku çekmek istemiyorum daha fazla. Haksizmiyim ya.
Karı-koca calisanlarin hesaplarını pek anlamıyorum benBenim içinden çıkamadığım Bi sorunum var kizlar yolun sonuna geldim beni bi aydınlatın.
Benim buyukbas sadece marketi aidatı ve elektrik dogalgazi öder. Pazar çocuklar ev harcamaları bendedir. Birikimi de ben yaparim miktarını bilmez. kenarda 5 kurusu yok. Şöyle soyleyim evde bir copu yoktur. Ayrıca 1 kuruş ödemediği arabamı da gazli olduğu icin cayır cayır kullanır. Kamyonu dizel ve çok pahalandi diye. Ama günde 2 paket sigara icer. Babasıyla kesesi birdir.
Simdi mahsul kaldırdılar yaklaşık 1.5 milyonluk
500 bini masrafa gitmis. 500bin de dükkanın masraflarını odemisler. 500 bin kadar kaldı ellerine.
Arabamın bagaj kapağı bozuk sol sinyal lamba çalışmıyor ve triger kayısı degisecek. Yaptir diyorum biniyorsun diyorum yaptırmıyor. Bu hafta yaptir dedim yaptirmassa Arabanin anahtarını alıp asla vermiycem kendisine.
Philips şarjlı süpürgesini istedim alamam dedi babasına diyemezmiş!!!! Annene dyson aldiniz ben pahali bisey istemiyorum dedim ses yok
Çocukların ve evin bir kaç eksiği var (carsaf alez gibi) haftasonu kartını isteyip alacağım. Vermezse olay cikartacagim. İletişimini kestim dünden beri. Canim aşırı sıkkın. Evde köse yastığından farksiz bu mahluku çekmek istemiyorum daha fazla. Haksizmiyim ya.
Allah bir daha göstermesinGüno
Kafamın ici hala sallanıyo
Hemen okula kostuk
Zaten msj attılar hemen iyiyiz,bahcdeyız diye.
Ofiste arkadasın kızı var masanın önünde sallanmaya basladık cocugu kaptım hemen ,bitmesini bekledik.
İnsani degerleri 0 bir bölgede calısıyorz.
Deprem olmus adam gelmis sigorta soruyo,olcez gitcez sigorta derdine düsmüs
Gercekten buranın insanı berbo.
Annemden kızı aldık
Eve gectik aksam
Yanında uyudum heryerim tutulmus