Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günoo

İyi pazarlar
Dün kız babannedeydi,koci almaya gitti görümcemler de gelmis yemek falan yemisler,isten cıktım biz yedik dedi koci.
Sana da getircez dedi.
Bindim otobüse avmye attım kendimi.
Evin önünden gecerken baktım ısıklar kapalı gelmemislsr daha😅
600 tl migrosta bıraktım ortada bisey yok😕
Organik tavuk pirzola(260 flaan bu zatwn)brokoli,,muz,roka,sıvı deterjan,karanfil,pisirme torbası bukadarcık sey😣
Karacada pembe leoparlı maymunlı tabaklar gördüm 😁Tanesi 99 tl,kız dediki 6sı 300 tl ye geliyor👑Tabiki aldım ,bide kıvrılan kesme tahtası aldım 50 tl.350 bıraktım cıktm
Gelelim t.d batagına.
Begendiğim cizme de no kalmamıs,1250 tl di
Baska bi model Aldım ama ne renk bej😅
550 tl ona verdim
2 tane bluz aldım 350 tl.
Maasımı dagıtarak geldim🤦🏻‍♀️

Hadi gözün aydınnn🌺🌺🌺

Ev borcu ödenir geçer baby güzel borç sonuçta Allah yardım eder size😊İlk sene biraz zor oluyor sıkışıyorsun ama sonra zamanla rahatlıyorsun.Biz şimdi oturduğumuz evi alalı iki seneyi geçti.Ödeyeceğimiz konut kredisi ile maaşım hemen hemen aynıydı birde üniversite çocuk okutuyorduk.Eşim sen delimisin niye bu kadar yüksek borca girdin diye kızıyordu.Bir yandan geçimi düşünüyor bir yandan çocuğu....Ben nasılsa ocakta maaşlara zam gelecek ama kredimiz sabit kalacak temmuzda bir daha zam daha alırız zamanla rahatlarız dedim öylede oldu çok şükür .Şimdi iyiki almışız diyor.O zaman aylık ödediğim kredi miktarı maaşımla aynı iken şimdi maaşımın dörtte biri oldu.

İmkanım olsa maaş yetseydi bende beş yıllık çekerdim.Hem daha az faiz ödüyorsun hemde erken bitmiş oluyor.Bir yıl önce bile bitirmek ciddi farkettiriyor.

Yalnız bir yerde kardeşimden ya da enişteden 50-100 borç alırız onuda dolar olarak ödeyelim demişsiniz ama bence dolar olarak almayın .Çünkü doları baskıladıkları için seçimden sonra fırlama ihtimali var.Marttan sonra artabilir.Altın daha mantıklı gibi geldi.

Dolarla ilgili bir kere çok ucuz kurtuldum ben .Araba almak için teyzemden dolar almıştık .Borcu verdikten bir gün sonra dolar ikiye katlamıştı Devülasyon olmuştu .Bir günle ucu ucuna iki katı para ödemekten kurtulmuştum.Yaşadığım bu tecrübeden dolayı dolarla borç almaya mesafeliyim .
Altın döviz sakın alma 4 katı oldu bir senede benim ödediğimde
Harcamalarına dikkat et ummadıüında birşey çıkıyor

Biz evi aldık eşim hastalandı ameliyat olcak
Tıkantık kimse 1 lira vermedi yeni kredi çekmiştik 🥺
Çok zor zamanlar yasadık gecti gitti ama
Köşede paran olsun
Bu ay bizde ev borcunu kapatacaaz inş 9 bin kaldı
İşe girdiğim iyi oldu eşimin işler iyi değil para gelmiyor
Bu sıralar çok bunalıyor ya😣
Ay altin ne arttı öyle ya
Çeyrek günümüz var hazirana kadar 5bini bulcak herhalde🤣
Altın uçmusya
Saolasın kusum
Suan zaten mutfakla parkelere kadar paramız var onları halledip gircez.
Banyoya hemen bi dusakabin klozet.
Hilton banyo istıyordum ben ,biz olmusuz hilton cesmeleri degistirsek dua et dedi kocambey fkkfnffn
Zamanla yaparsınız hepsini birden olmuyo ama ilerde iyiki almısıx diyeceksin ödediğin para suan çok gelecek ama sonrası diyeceksin çerez parası olacak

Saolasın kusum
Suan zaten mutfakla parkelere kadar paramız var onları halledip gircez.
Banyoya hemen bi dusakabin klozet.
Hilton banyo istıyordum ben ,biz olmusuz hilton cesmeleri degistirsek dua et dedi kocambey fkkfnffn
Fistik gibi olur o ev hic merak etme senin koca da,becerikli masallah .iki ailede ne guzel destek olmus kiz deli deli kira istiyorlar artik ev iyidir 😍

Günoo

İyi pazarlar
Dün kız babannedeydi,koci almaya gitti görümcemler de gelmis yemek falan yemisler,isten cıktım biz yedik dedi koci.
Sana da getircez dedi.
Organik tavuk pirzola(260 flaan bu zatwn)brokoli,,muz,roka,sıvı deterjan,karanfil,pisirme torbası bukadarcık sey😣
Karacada pembe leoparlı maymunlı tabaklar gördüm 😁Tanesi 99 tl,kız dediki 6sı 300 tl ye geliyor👑Tabiki aldım ,bide kıvrılan kesme tahtası aldım 50 tl.350 bıraktım cıktm
Gelelim t.d batagına.
550 tl ona verdim
Guzel gunlerde kullan kuzu

Selamm
Yillar yıllar oldu metro markete gitmedim.
Dedim gitsek mi ne bulacağsam.
Iste market gezmek olsun bana
Carrefour migros anpa sıkıldım değişik market arıyorum.
Magza gezmek istemiyorum market reyon gezesim var.
Adamda ne isimiz var allasen orda demiyor tmm diyo garibim. Degisik market gezcem diye kacinci semt oldu bu :)
Ufak tefek eksikde var bir de oraya balık almaya gidiyormuş herkes bakarız bakalım.
Kıza zaten gezmek olsun dünden hazır.
Birazdan çıkarız.

Ben ancak ev supur, yemek yap kendime ekmek yaptım.
Dun aksam canim öyle hamburger istediki kendime hamburger ekmegi yaptim yedim rahat ettim.
Eve sulu köfte ve makarna yaptım.
Kiza corba yok aksam yaparım gelince.
Beyaz corba istiyor çünkü evde yogurt yok.
Kendime lcw kupa ve pecete aldım.
Kizin kazagida gelmis magzadaymis onu alırıZ
Ahsap sunum tablası ve geyikli fincan istiyorum. Bir de mumluk.
Bu yılbasi geyiğe taktım. :) Gözüm hep onlarda.

canim kizlar kazandigim bolume gitmemeye krar verdim .martta tekrar giricem bakalim hadi hayirlisi
Hakkında hayırlısı olsun gönlünden hangi bölüm geçiyorsa inşallah o olur doktorcum.
Selamm
Adamda ne isimiz var allasen orda demiyor tmm diyo garibim. Degisik market gezcem diye kacinci semt oldu bu :)
Ufak tefek eksikde var bir de oraya balık almaya gidiyormuş herkes bakarız bakalım.
Birazdan çıkarız.

Dun aksam canim öyle hamburger istediki kendime hamburger ekmegi yaptim yedim rahat ettim.
Aldıklarını güle güle kullanın canım. Biz ilçede oturduğumuz için İzmir e gidince mutlaka Metro markete uğrarım ama artık orası da ucuz değil yine de gezerim dolaşırım oradan en çok soyulmuş sarımsak alıyorum dondurucuya koyuyorum rahat oluyor.

Sizleri okudum ama yazamadım dün çok yoğun bir gündü sabah sabah eşimle mandıraya gittik süt aldık oradan markete peynir deterjan v.b. aldık eve geldik ben yumurtalı ekmek yaptım kahvaltıyı hazırladım eşim balkonu yıkadı kahvaltı sonrası yoğurdu mayaladım yazlığa gittik bahçeye ıspanak ekti eşim irice olanları topladım ısırganlar da olmuş poşet geçirdim elime biraz topladım maydanozlarımda olmuş onlarıda kestim ordan pazara çok pahalı muz, armut, elma, mandalina, yeşillik, marul, taze soğan, mantar, patates,soğan, lor, limon aldık ordan kasaba bir kilo kıyma aldık eşim diyor ki 1800 tl gitti bu gün hepsi yiyecek çok zamlı herşey. Eve geldik balık kızarttık eşim salata yaptı nasıl yorulmuşum. Bu günde kahvaltıya hazır yufkadan tava böreği yaptım eşim de kapıları sildi, kalhvaltı sonrası o annesine gitti ben mutfaga mantarlı tavuk sote, tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım. Dondurucuda dolmalık biberlerden bir poşet çıkardım asma yapragıda vardı onlardan da hazırladım buzdolabına koydum böyle hazırlayınca bir gün de olsa rahat ediyorum mutfak topla az önce oturdum sağlam yorulmuşum, yarın evi temizlicem.

Altın döviz sakın alma 4 katı oldu bir senede benim ödediğimde
Harcamalarına dikkat et ummadıüında birşey çıkıyor

Biz evi aldık eşim hastalandı ameliyat olcak
Tıkantık kimse 1 lira vermedi yeni kredi çekmiştik 🥺
Çok zor zamanlar yasadık gecti gitti ama
Köşede paran olsun
Bu ay bizde ev borcunu kapatacaaz inş 9 bin kaldı
İşe girdiğim iyi oldu eşimin işler iyi değil para gelmiyor
Bu sıralar çok bunalıyor ya😣

Altın uçmusya

Zamanla yaparsınız hepsini birden olmuyo ama ilerde iyiki almısıx diyeceksin ödediğin para suan çok gelecek ama sonrası diyeceksin çerez parası olacak
Ben cok ev takıntılı degildim.10 sene oturdum yine otururdjm kirada.
Ben 1 seyi unutmuyorm ozaman cok istedim.
Evi bakmaya geldiklerinde evi geziyorlar,Alyanın bacagıma sarılıp korkması😕
Ozaman Alya bidaha yasamasın böyle bisey cok istedim.

Selamm
Birazdan çıkarız.

Dolapta geyikli tabla 2li 110 tl .Atarım ben sana link

Kızlaaaar selamm
İyi geceler,
Doğum gününü yaptık bitirdik. Ama ben bir şey anladımmı tabiki anlamadım 😅 çocuklar eğlendi ya o güzeldi.
Çok çocuk vardı ya biran düşündüm okulda nasıl oluyor ortam diye😂 oldukça fazla ses vardı. Tabi müzik açtım ama koşturma zaten full. Hiç durmak yoktu. Enerji tavan hepsinde😅
Sağolsun herkes toplamaya yardım etti. Ben zaten gerçekten yorulmuştum. Bir de uykusuzdum. Çok iş de yaptığım söylenemez. Dolandım durdum:)
Birara sesimi duyurmaya çalışmaktan sesim kısılacaktı.
Allah tüm öğretmenlere sabır versin🤣🤣🤣
Toplam 17 çocuk vardı.büyüklü küçüklü.
Daha ikisi de gelmemişti.😆
Gelmeyen arkadaşın birinin bebeği var gelemedi.
Biri de akşam uğrayacağım yarım saatliğine dedi.
Akşam da saat 23 ü geçiyordu gittiklerinde.
Hatta son dakikalarda uykudan esnemeye başladım.çayın ardından kahvemizi de içtik. ama kızlar da birbirini özlemişti sağolsunlar geldiler.
Akşam mutfağı toplayacaktım eşim boşver sabah toplarız dedi.
Yattık uyuduk.ama sabah namaz vakti tesadüfen uyandım.namaz kılıp yattım.
Eşim saat 10 da uyanmış mutfağı toplamaya başlamış.uyandım ama hala uykum vardı.
O kahvaltı hazırladı ben ekmek almaya gittim.
Kahvaltıdan sonra onlar eşimin arkadaşına elektrikli sobayı bırakmaya gittiler. Sen de gel dedi ama gitmedim. .
Onlar gidince evi süpürdüm. Sonra da yattım uyudum😊 ohh iyi geldi.

yedirenk79 yedirenk79 ela ne kadar sansli valla kac gun ugrastiniz cok guzel olmus,dogum gunu .ailecek mutlu huzurlu yillariniz olsun
Çok teşekkürler canım, bazı şeyleri eksik bile yaptım diyorum da o da tecrübesizliğimden😅
Arkadaşım var, evli olmayan tabi çocuğu da yok.malum.
Bana mesaj yazmış, beni niye çağırmadın,gerçi bir defa harici görmedim çağırdığını diye sitemli şekilde.
Gören de her yıl doğum günü yapıyorum sanacak.Şimdiye kadar iki kere kalabalık doğum günü yaptım.
Bu defa sadece arkadaşlarıyla istedi. Ailelerimizi bile çağırmadım.
Neyse birdahakine sadece onu çağırır ona özel yaparım😅

Günoo

İyi pazarlar
Sana da getircez dedi.
Gelelim t.d batagına.
550 tl ona verdim
Kocinin evde olmayışının zararları bacım bunlar🤣🤣🤣
Güle güle kullan aldıklarını.

Kuzuu cok tesekkür Aminn🙏🏻
Anam kirli cıkı cıktı mutfak dolaplarını yaptırıırım ben demisti.
Sonra ben biraz acık var diyince,ozman size verelim parayı kullanın orda dedi geri ödemesiz 🙈
Borc almamıza gerek kalmadı kardesimden falan🙏🏻
Kvdem de 225 falan veriyo😅
Gerisi sen de dedim kociye.
Benim maasın okulu var sonucta cnxmxnxmnx
Bu analarımız ne kirli çıkı ya😅 birikimi kimlerden öğrendiğimiz belli :)

X