Küçük Düşün Büyük Olsun!

Açıkçası çocuklarla alası yok durumun. Ben onu gönlümden sileli çok oldu. Cocuklarda babalarına düşkün degilki. Olmasa sormazlar.
Hem küçük bir ilde yaşıyorum. Hemde kiza özel ders aldıracam gelecek yıl. Birde oglan ergenliğe girmek üzere herseyle herkesle basedemem diye dusunuyorum bilmiyorum
Hesaplarımız ayri bizim esnaf olunca hesaplar karışıyor birde zamanında güvenimi sarsacak şeyler yaptığı icin hiç hesabıma karistirmadim. Eve nisanliyken tokiden girdiler bi miktar ödedikleri için onun üzerindeydi ama 8 yıl ben ödedim taksitleri. Tapu almaya haberim olmadan gitmis almis ustune. Ben salak birde kredi çekip evin içini yaptirdim eşyaları değiştirdim.
Eşek olunca binen çok olur hesabı iyi faydalandı benden
Kendileri olunca en iyisini alırlar özel hastanelere gidilir ablalara yemekler ismarlanir ailecek.

Ama ben artık başka bir boyuta gectim buz gibiyim Olacakları kestiremiyorum artik Benden sonrası tufan

Eşimde önceden olsa istediklerinde hic yok diyemezdi.
Ama taşınma kızın dogumu oglanin ünisi araba kredisi vs derken adam yok diye ağlıyor artık. Ofiste bile sen borsayami yatiriyorsun battin mi noldu yok yok diyorsun diyorlarmış.
(Biraz fazla üst üste geldi bizim ama sağlık olsun)
Yazın kredi bitecek baska borca girecek
Ben böyle araba, ev gibi borclara girsin istiyorum. Korkuyorum aslında büyük borcdan ama gazlıyorumda. (Oknayusta bogulim bari)
Hic bişi bulamazsam esyalari degistiririm.
Onlara kuruş vermesine fırsat bırakmam.
Eğer eşler kenara para atmiyorsa, eve de eli açik degilse borca sokacasın.

valla witch bu konu cok karisik .tamamen senin kararin ayrilsan da sorumluluk cok evli kalsan insani deli eder bu tarz insanlar Cennetmeyvesii umarim en dogru yolu secersin allah sabir versin
Yukari tukursem biyik asagi tükürsem sakal bilemedim. Düzenimi bozasim da yok evim cocuklarin okulları ve kendi okulumla aynı sitede. Tekrar ev ara birde kiralar uçuk gözüm de yemiyor ya bu deveyi gudeceğim ya bu diyardan gideceğim ya da deveye dünyayı dar edeceğim sanki bu seçenek daha iyi gibi

Sabit bi geliri olmadığı için borca girmiyorda
Once Pandemi sonra ekonomik kriz alt üst etti islerini. Ben yine sorun etmiyordum da eline o kadar para gectigi halde parmağını kimildatmamasi son damla oldu içimden taştı artik

Cennetmeyvesii canım mahsul parası aldığını bildiğin için şimdi patlarsan para var biliyorsun diye üste çıkabilir. Zor bir durum eşini hayatına dahil etmediğin sürece herşey yolunda gibi algıladım işin, çocuklarının okulları vb. Bence profesyonel bir destek al bizim görmediğimizi uzmanlar görüyorlar aile terapistine gidebilirsin benim ki nacizane öneri tabiki. Anladığım kadarı ile yuvanın da dağılmasını istemiyorsun sen hangi kararınla mutlu olucaksan onu yap.

Bu gün sabah eşimle hastaneye gittim diş protezim canımı acıtıyordu, neyse çok şükür sıkıntı yok sadece çıkarıp tekrar yapıştırdı ama devam ederse problem gel değişitireceğiz dedi. İnşallah gerek kalmaz o ölçü alma var ya mahvediyor beni. Neyse kızlar diyette bu gün ızgara balık varmış marketten dondurulmuş uskumru aldım yarım kilo, lahana da almam gerekiyordu carrefoura yürüdüm sardalye ve hamsi de aldım dondurucuya koymak için bir tane de orta boy lahana aldım. Fırından da iki ekmek aldım eve giriş yaptım. Saat 11 di gitti paralar birgün aldığım kararı bile uygulayamadım. Ev dandini hoppa çıkmadan makinayı çalıştırmıştım bitmiş hemen onla başladım serdim. Sonra aldıklarımı yerleştirdim kahvaltımı yaptım başladım mutfakta işlenmeye akşam için dondurucudan bamya yaptım eşimle bana, mutfağın camını sildim mutfak dolaplarını üstten sildim toz aldım bir makina çamaşır daha hazırladım birazdan çalıştırıcam. Sağlam yorulmuşum.

Yuvam dağılmasın diyecegim bir yuva yok ablacim. Anasının kuzusu bir adam. Duygum yok hiç bir şekilde. Ev arkadaşının bile daha faydası vardır insana. Ben çocukların alistiklari düzeni bozulsun istemiyorum yoksa 50 kere bosardim da sanırım iyice doldum son olaydan sonra durulurum bi kac güne sagolasin

benim oz ablam gibi gordugum bi ablam var witch .onun adam aileci degil ama ayni senin gibi kocasi .umursamaz,ilgilenmez,maddi hesaplari hep ayri vs vs. abla yillardir ev arkadasligi gibi yasiyor umivetsitede iki kizi var biri bitirdi sukur .universite masraflarini karsilayamam kira odersem dedi o kadar iyi anliyorum ki seni o yuzden hani kapiyi carp cik desem maddiyat engel oluyor

Aynen canım kendim olsam iyi kötü idare ederim ama kiraya çıkıp 2 cocuga nasıl bakayim kuş kadar nafakayla. Birde kiza gelecek yıl sayısal dersleri için özel hoca tutacağım sadece matematikçi 750tl istiyor 3 ders için neredeyse 10 bin odeyecegim. Ev kirası desen en az 15 bin bu civarda. Aidat fatura derken Hesap yapinca içinden çıkamıyorum. Gördüklerinden geri kalsınlar istemiyorum yavrularimin. Ben bi şekilde idare ediyorum onu yok sayarak. En azindan maasimi istemiyor diyorum iyi tarafından bakıyorum. Aslında sorun etmiyorum bi çok şeyi ama şu an yaşadığım şeyi hazmedince normale dönerim ancak.

Valla ben o adamda hayret etmisim adam bize karsi kibar falan cocuklarina karsi o kadar umursaz ki .yada evle alakali islere .dunya yansa adamin umru degil sabir istiyor ama hayat zor valla .bi omrumuz var o da hayatla ugrasak geciyor

cok gecmis olsun canim

Kullandigi arabayi tamir etdirmezse verme. Annesine dyson aliyorsa sende iste. Bence faturalarin cok fazlasi senin üstünde. Birazini ona devret ve birikimini böylece cogalt, en azindan birikimin olunca gitme özgürlügpn var. Gitmesen bile gide bilecegini bilmek o güven bence cok önemli. Hakkinda hayirlisi canim

Sagol canim amin

Oy kuzum ya
Benimde ev sahibi geldiğinde öyle olmustu kendime dediki ev sahibine rabbim inş bu evden çıkarsam ev sahibi olarak çıkayım çok şükürçok zor ya adam eviyle ilgili şeyler söylerken dedim ki kötü ev sahibi kiracısnı mal sahibi yaparmıs
O kadar haklısın kii
Bende çalışıyorum hem eşime işinde yardım edip hemde farklı bir işte çalışıyorum ayrıca gecen ben işe gittiğimde kaynanam benimkini fişeklemiş gaz vermiş küçük yasta da değil fişek yiyecek
Demişki ev faturalar kredi biriniz ödeyin
Mutfak kızın servis biriniz ödeyin
Evde kıvranıyor kaynanam gitti e sana bişey diyecegım söyle dedim
İşte faturaları birimiz ödesek
Dedim ki nerden çıktı bu benn işe gireli şu kadar ay oldu böyle birşey konusmadık dün ben işteyken annen örgütleri seni demi dedim dediğim gibi olmus benim kız dinle diyorum
Anne babanem dedi dedi al dedim çocuktan haber al
Sinsi hem geliyor hem evi karıstırıyor
Düşünsene benimkinin işte işyeri sürekli para gelmiyor çünkü
Bu erkekler anca gelsin ve hep yapsın istiyor
Yapmayacaksın bende dediki bir lira verirse citl sana dedim vermiyorum evde gecindir
Anasıda dyson istiyor
Ya bunlar. Böyle bacım bazen benimde gömesim var
Olan kadına oluyo heep bazısı sömürüuo öyle kadın olacaksın valla bak üçe beşe bakmayacaksın lelli
Benimkide öyle gelir olmayınca ne gelcek safta kalıyor ben borca sokuyorum yoksa anası ordan istiyor verdirmem
Daha benden para bekliyor haspam

Selam
Oglan yarın gelecek pazar bırakırız. Sonra ocagın ortasina kadar gelmez yariyıl tatili var o ara 1 ay burda.
Kahvaltilik ve meyve alınacağım.
Akşam anpa yapalım bari dedim meyvesi güzel oluyor.
Liste yaptım
Kızın degisecegi var zaten onları degistircem hemde.
Yemek menusu belirliyorum yarın için.
Künefe falanda alıcam ben serbetlerim.

Kendime un siparis verdim.
İhe unu daha uygunmus bi de onu denicem.
Cennethurmali ketentohumlu falan yulaf yedim.
Kıymalı menemen yapıcam corba var.
Bezelye var.
Evi supurcem.
Arkadasin babasinin ruhuna kelimeyi tevhid cekiyorum.
21 gunluk kendi esmalarim var.
Ayrica ya mucib ya fettah cekiyorum bu hafta.
Kızda sagolsun anında her yeri dağıtıyor
O da sıkıntıdan sarıyor bana

Yok artık yani bu kadarda olmaz.Hem arabanı kullansın hem bozsun hem masrafını yapmasın .Kesinlikle arabanı verme baksın başının çaresine.Bencil ve cimri erkeklere tahammül edemiyorum .Benimkide öyle maalesef. Ömür törpüsü oluyorlar maalesef.Bir şansım daha olsa bu kadar yıl çekmezdim şahsen .

Kesinlikle öyle yapacağım ve evdeki hicbirsey icin 5 kurus odemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…