- 28 Mart 2020
- 6.017
- 23.931
Açıkçası çocuklarla alası yok durumun. Ben onu gönlümden sileli çok oldu. Cocuklarda babalarına düşkün degilki. Olmasa sormazlar.Çok üzüldüm canım..
Dediğin gibi köşe yastığından başka bir işe yaramıyorsa sal gitsin ya.. Anasından babasından ayrılamayanlar lütfen evlenmesin ya.. Bu ne demek babama nasıl derim.. Ne demek nasıl derim yla. Valla sonuna kadar haklısın canım.. Sırf çocuklar babasız büyümesin diye çekilir çile değil..Ne desem bilemedim yanii.. Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği çile ya
Hesaplarımız ayri bizim esnaf olunca hesaplar karışıyor birde zamanında güvenimi sarsacak şeyler yaptığı icin hiç hesabıma karistirmadim. Eve nisanliyken tokiden girdiler bi miktar ödedikleri için onun üzerindeydi ama 8 yıl ben ödedim taksitleri. Tapu almaya haberim olmadan gitmis almis ustune. Ben salak birde kredi çekip evin içini yaptirdim eşyaları değiştirdim.Karı-koca calisanlarin hesaplarını pek anlamıyorum ben
Calişma durumum olmadigindan bilemiyorum.
Ama gecen haftalarda bi arkadasla gayri ihtiyari öyle konustuk.
Evin kredisini kendi oduyormus.
Cocugunun diş masrafi vardi 15bin kadar onuda kendi ödemis.
Marketde ondaymis.
Adam 1-2 fatura ve cocugun servisini ödüyormus. (Lütfetmis)
Ee zaten tüm gün evde yoklar neredeyse ne fatura gelcek ki?
Birikimde senin gibi arkadasda adamin haberi bile yokmus.
Kız altin alip balon ödeme yapip kredi bitirmeye calisiyor haldir haldır.
Adamin haberi bile yok.
Valla yürü git bi boğaz eksilir evden derim sanki ben o arkadasin konumunda olsam.
Onlari odeyen 2 faturayida öder yani.
Ki ögretmen maasida iyi ihtiyacı yok eşinin parasına.
Dert cekesin var senin anacım dedim onada.
Bence yık bisileri uzerine.
Mesela su eksik bu lazım de siparis ver gelirken alsın.
Ya da avm birlikte gidin ona ödet.
Almayın böylede herseyi uzerine.
Arkadasimda minnet etmicem diye kendi üstleniyor adam sacma sapan seylere para veriyor.
Genelde kadınlar mizacen hep hallederimdiye düşünüp herseyi sırtlanıyorlar ve cabuk yıpranıyorlar.
Eşimde önceden olsa istediklerinde hic yok diyemezdi.Açıkçası çocuklarla alası yok durumun. Ben onu gönlümden sileli çok oldu. Cocuklarda babalarına düşkün degilki. Olmasa sormazlar.
Hem küçük bir ilde yaşıyorum. Hemde kiza özel ders aldıracam gelecek yıl. Birde oglan ergenliğe girmek üzere herseyle herkesle basedemem diye dusunuyorum bilmiyorum
Hesaplarımız ayri bizim esnaf olunca hesaplar karışıyor birde zamanında güvenimi sarsacak şeyler yaptığı icin hiç hesabıma karistirmadim. Eve nisanliyken tokiden girdiler bi miktar ödedikleri için onun üzerindeydi ama 8 yıl ben ödedim taksitleri. Tapu almaya haberim olmadan gitmis almis ustune. Ben salak birde kredi çekip evin içini yaptirdim eşyaları değiştirdim.
Eşek olunca binen çok olur hesabı iyi faydalandı benden
Kendileri olunca en iyisini alırlar özel hastanelere gidilir ablalara yemekler ismarlanir ailecek.
Ama ben artık başka bir boyuta gectim buz gibiyim Olacakları kestiremiyorum artik Benden sonrası tufan
Yukari tukursem biyik asagi tükürsem sakal bilemedim. Düzenimi bozasim da yok evim cocuklarin okulları ve kendi okulumla aynı sitede. Tekrar ev ara birde kiralar uçuk gözüm de yemiyor ya bu deveyi gudeceğim ya bu diyardan gideceğim ya da deveye dünyayı dar edeceğim sanki bu seçenek daha iyi gibivalla witch bu konu cok karisik .tamamen senin kararin ayrilsan da sorumluluk cok evli kalsan insani deli eder bu tarz insanlarCennetmeyvesii umarim en dogru yolu secersin allah sabir versin
Sabit bi geliri olmadığı için borca girmiyordaEşimde önceden olsa istediklerinde hic yok diyemezdi.
Ama taşınma kızın dogumu oglanin ünisi araba kredisi vs derken adam yok diye ağlıyor artık. Ofiste bile sen borsayami yatiriyorsun battin mi noldu yok yok diyorsun diyorlarmış.
(Biraz fazla üst üste geldi bizim ama sağlık olsun)
Yazın kredi bitecek baska borca girecek
Ben böyle araba, ev gibi borclara girsin istiyorum. Korkuyorum aslında büyük borcdan ama gazlıyorumda. (Oknayusta bogulim bari)
Hic bişi bulamazsam esyalari degistiririm.
Onlara kuruş vermesine fırsat bırakmam.
Eğer eşler kenara para atmiyorsa, eve de eli açik degilse borca sokacasın.
Yuvam dağılmasın diyecegim bir yuva yok ablacim. Anasının kuzusu bir adam. Duygum yok hiç bir şekilde. Ev arkadaşının bile daha faydası vardır insana. Ben çocukların alistiklari düzeni bozulsun istemiyorum yoksa 50 kere bosardim da sanırım iyice doldum son olaydan sonra durulurum bi kac güne sagolasinCennetmeyvesii canım mahsul parası aldığını bildiğin için şimdi patlarsan para var biliyorsun diye üste çıkabilir. Zor bir durum eşini hayatına dahil etmediğin sürece herşey yolunda gibi algıladım işin, çocuklarının okulları vb. Bence profesyonel bir destek al bizim görmediğimizi uzmanlar görüyorlar aile terapistine gidebilirsin benim ki nacizane öneri tabiki. Anladığım kadarı ile yuvanın da dağılmasını istemiyorsun sen hangi kararınla mutlu olucaksan onu yap.
benim oz ablam gibi gordugum bi ablam var witch .onun adam aileci degil ama ayni senin gibi kocasi .umursamaz,ilgilenmez,maddi hesaplari hep ayri vs vs. abla yillardir ev arkadasligi gibi yasiyor umivetsitede iki kizi var biri bitirdi sukur .universite masraflarini karsilayamam kira odersem dedi o kadar iyi anliyorum ki seni o yuzden hani kapiyi carp cik desem maddiyat engel oluyorYuvam dağılmasın diyecegim bir yuva yok ablacim. Anasının kuzusu bir adam. Duygum yok hiç bir şekilde. Ev arkadaşının bile daha faydası vardır insana. Ben çocukların alistiklari düzeni bozulsun istemiyorum yoksa 50 kere bosardim da sanırım iyice doldum son olaydan sonra durulurum bi kac güne sagolasin
Aynen canım kendim olsam iyi kötü idare ederim ama kiraya çıkıp 2 cocuga nasıl bakayim kuş kadar nafakayla. Birde kiza gelecek yıl sayısal dersleri için özel hoca tutacağım sadece matematikçi 750tl istiyor 3 ders için neredeyse 10 bin odeyecegim. Ev kirası desen en az 15 bin bu civarda. Aidat fatura derken Hesap yapinca içinden çıkamıyorum. Gördüklerinden geri kalsınlar istemiyorum yavrularimin. Ben bi şekilde idare ediyorum onu yok sayarak. En azindan maasimi istemiyor diyorum iyi tarafından bakıyorum. Aslında sorun etmiyorum bi çok şeyi ama şu an yaşadığım şeyi hazmedince normale dönerim ancak.benim oz ablam gibi gordugum bi ablam var witch .onun adam aileci degil ama ayni senin gibi kocasi .umursamaz,ilgilenmez,maddi hesaplari hep ayri vs vs. abla yillardir ev arkadasligi gibi yasiyor umivetsitede iki kizi var biri bitirdi sukur .universite masraflarini karsilayamam kira odersem dedi o kadar iyi anliyorum ki seni o yuzden hani kapiyi carp cik desem maddiyat engel oluyor
Valla ben o adamda hayret etmisim adam bize karsi kibar falan cocuklarina karsi o kadar umursaz ki .yada evle alakali islere .dunya yansa adamin umru degil sabir istiyor ama hayat zor valla .bi omrumuz var o da hayatla ugrasak geciyorAynen canım kendim olsam iyi kötü idare ederim ama kiraya çıkıp 2 cocuga nasıl bakayim kuş kadar nafakayla. Birde kiza gelecek yıl sayısal dersleri için özel hoca tutacağım sadece matematikçi 750tl istiyor 3 ders için neredeyse 10 bin odeyecegim. Ev kirası desen en az 15 bin bu civarda. Aidat fatura derken Hesap yapinca içinden çıkamıyorum. Gördüklerinden geri kalsınlar istemiyorum yavrularimin. Ben bi şekilde idare ediyorum onu yok sayarak. En azindan maasimi istemiyor diyorum iyi tarafından bakıyorum. Aslında sorun etmiyorum bi çok şeyi ama şu an yaşadığım şeyi hazmedince normale dönerim ancak.
cok gecmis olsun canimGüno
Kafamın ici hala sallanıyo
Hemen okula kostuk
Zaten msj attılar hemen iyiyiz,bahcdeyız diye.
Ofiste arkadasın kızı var masanın önünde sallanmaya basladık cocugu kaptım hemen ,bitmesini bekledik.
İnsani degerleri 0 bir bölgede calısıyorz.
Deprem olmus adam gelmis sigorta soruyo,olcez gitcez sigorta derdine düsmüs
Gercekten buranın insanı berbo.
Annemden kızı aldık
Eve gectik aksam
Yanında uyudum heryerim tutulmus
Kullandigi arabayi tamir etdirmezse verme. Annesine dyson aliyorsa sende iste. Bence faturalarin cok fazlasi senin üstünde. Birazini ona devret ve birikimini böylece cogalt, en azindan birikimin olunca gitme özgürlügpn var. Gitmesen bile gide bilecegini bilmek o güven bence cok önemli. Hakkinda hayirlisi canimSabit bi geliri olmadığı için borca girmiyorda
Once Pandemi sonra ekonomik kriz alt üst etti islerini. Ben yine sorun etmiyordum da eline o kadar para gectigi halde parmağını kimildatmamasi son damla oldu içimden taştı artik
Sagol canim aminKullandigi arabayi tamir etdirmezse verme. Annesine dyson aliyorsa sende iste. Bence faturalarin cok fazlasi senin üstünde. Birazini ona devret ve birikimini böylece cogalt, en azindan birikimin olunca gitme özgürlügpn var. Gitmesen bile gide bilecegini bilmek o güven bence cok önemli. Hakkinda hayirlisi canim
Oy kuzum yaBen cok ev takıntılı degildim.10 sene oturdum yine otururdjm kirada.
Ben 1 seyi unutmuyorm ozaman cok istedim.
Evi bakmaya geldiklerinde evi geziyorlar,Alyanın bacagıma sarılıp korkması
Ozaman Alya bidaha yasamasın böyle bisey cok istedim.
O kadar haklısın kiiBenim içinden çıkamadığım Bi sorunum var kizlar yolun sonuna geldim beni bi aydınlatın.
Benim buyukbas sadece marketi aidatı ve elektrik dogalgazi öder. Pazar çocuklar ev harcamaları bendedir. Birikimi de ben yaparim miktarını bilmez. kenarda 5 kurusu yok. Şöyle soyleyim evde bir copu yoktur. Ayrıca 1 kuruş ödemediği arabamı da gazli olduğu icin cayır cayır kullanır. Kamyonu dizel ve çok pahalandi diye. Ama günde 2 paket sigara icer. Babasıyla kesesi birdir.
Simdi mahsul kaldırdılar yaklaşık 1.5 milyonluk
500 bini masrafa gitmis. 500bin de dükkanın masraflarını odemisler. 500 bin kadar kaldı ellerine.
Arabamın bagaj kapağı bozuk sol sinyal lamba çalışmıyor ve triger kayısı degisecek. Yaptir diyorum biniyorsun diyorum yaptırmıyor. Bu hafta yaptir dedim yaptirmassa Arabanin anahtarını alıp asla vermiycem kendisine.
Philips şarjlı süpürgesini istedim alamam dedi babasına diyemezmiş!!!! Annene dyson aldiniz ben pahali bisey istemiyorum dedim ses yok
Çocukların ve evin bir kaç eksiği var (carsaf alez gibi) haftasonu kartını isteyip alacağım. Vermezse olay cikartacagim. İletişimini kestim dünden beri. Canim aşırı sıkkın. Evde köse yastığından farksiz bu mahluku çekmek istemiyorum daha fazla. Haksizmiyim ya.
Olan kadına oluyo heep bazısı sömürüuo öyle kadın olacaksın valla bak üçe beşe bakmayacaksın lelliKarı-koca calisanlarin hesaplarını pek anlamıyorum ben
Calişma durumum olmadigindan bilemiyorum.
Ama gecen haftalarda bi arkadasla gayri ihtiyari öyle konustuk.
Evin kredisini kendi oduyormus.
Cocugunun diş masrafi vardi 15bin kadar onuda kendi ödemis.
Marketde ondaymis.
Adam 1-2 fatura ve cocugun servisini ödüyormus. (Lütfetmis)
Ee zaten tüm gün evde yoklar neredeyse ne fatura gelcek ki?
Birikimde senin gibi arkadasda adamin haberi bile yokmus.
Kız altin alip balon ödeme yapip kredi bitirmeye calisiyor haldir haldır.
Adamin haberi bile yok.
Valla yürü git bi boğaz eksilir evden derim sanki ben o arkadasin konumunda olsam.
Onlari odeyen 2 faturayida öder yani.
Ki ögretmen maasida iyi ihtiyacı yok eşinin parasına.
Dert cekesin var senin anacım dedim onada.
Bence yık bisileri uzerine.
Mesela su eksik bu lazım de siparis ver gelirken alsın.
Ya da avm birlikte gidin ona ödet.
Almayın böylede herseyi uzerine.
Arkadasimda minnet etmicem diye kendi üstleniyor adam sacma sapan seylere para veriyor.
Genelde kadınlar mizacen hep hallederimdiye düşünüp herseyi sırtlanıyorlar ve cabuk yıpranıyorlar.
Benimkide öyle gelir olmayınca ne gelcek safta kalıyor ben borca sokuyorum yoksa anası ordan istiyor verdirmemSabit bi geliri olmadığı için borca girmiyorda
Once Pandemi sonra ekonomik kriz alt üst etti islerini. Ben yine sorun etmiyordum da eline o kadar para gectigi halde parmağını kimildatmamasi son damla oldu içimden taştı artik
Hepsi aynı b.kun laciverti bacimAy çok konustum içim kalktı sanki ben i anlatmıs kız içim costu
Benim içinden çıkamadığım Bi sorunum var kizlar yolun sonuna geldim beni bi aydınlatın.
Benim buyukbas sadece marketi aidatı ve elektrik dogalgazi öder. Pazar çocuklar ev harcamaları bendedir. Birikimi de ben yaparim miktarını bilmez. kenarda 5 kurusu yok. Şöyle soyleyim evde bir copu yoktur. Ayrıca 1 kuruş ödemediği arabamı da gazli olduğu icin cayır cayır kullanır. Kamyonu dizel ve çok pahalandi diye. Ama günde 2 paket sigara icer. Babasıyla kesesi birdir.
Simdi mahsul kaldırdılar yaklaşık 1.5 milyonluk
500 bini masrafa gitmis. 500bin de dükkanın masraflarını odemisler. 500 bin kadar kaldı ellerine.
Arabamın bagaj kapağı bozuk sol sinyal lamba çalışmıyor ve triger kayısı degisecek. Yaptir diyorum biniyorsun diyorum yaptırmıyor. Bu hafta yaptir dedim yaptirmassa Arabanin anahtarını alıp asla vermiycem kendisine.
Philips şarjlı süpürgesini istedim alamam dedi babasına diyemezmiş!!!! Annene dyson aldiniz ben pahali bisey istemiyorum dedim ses yok
Çocukların ve evin bir kaç eksiği var (carsaf alez gibi) haftasonu kartını isteyip alacağım. Vermezse olay cikartacagim. İletişimini kestim dünden beri. Canim aşırı sıkkın. Evde köse yastığından farksiz bu mahluku çekmek istemiyorum daha fazla. Haksizmiyim ya.
Kesinlikle öyle yapacağım ve evdeki hicbirsey icin 5 kurus odemeyecegimYok artık yani bu kadarda olmaz.Hem arabanı kullansın hem bozsun hem masrafını yapmasın .Kesinlikle arabanı verme baksın başının çaresine.Bencil ve cimri erkeklere tahammül edemiyorum .Benimkide öyle maalesef. Ömür törpüsü oluyorlar maalesef.Bir şansım daha olsa bu kadar yıl çekmezdim şahsen .