- 28 Mart 2020
- 6.017
- 23.931
Açıkçası çocuklarla alası yok durumun. Ben onu gönlümden sileli çok oldu. Cocuklarda babalarına düşkün degilki. Olmasa sormazlar.Çok üzüldüm canım..
Dediğin gibi köşe yastığından başka bir işe yaramıyorsa sal gitsin ya.. Anasından babasından ayrılamayanlar lütfen evlenmesin ya.. Bu ne demek babama nasıl derim.. Ne demek nasıl derim yla. Valla sonuna kadar haklısın canım.. Sırf çocuklar babasız büyümesin diye çekilir çile değil..Ne desem bilemedim yanii.. Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği çile ya
Hem küçük bir ilde yaşıyorum. Hemde kiza özel ders aldıracam gelecek yıl. Birde oglan ergenliğe girmek üzere herseyle herkesle basedemem diye dusunuyorum bilmiyorum
Hesaplarımız ayri bizim esnaf olunca hesaplar karışıyor birde zamanında güvenimi sarsacak şeyler yaptığı icin hiç hesabıma karistirmadim. Eve nisanliyken tokiden girdiler bi miktar ödedikleri için onun üzerindeydi ama 8 yıl ben ödedim taksitleri. Tapu almaya haberim olmadan gitmis almis ustune. Ben salak birde kredi çekip evin içini yaptirdim eşyaları değiştirdim.Karı-koca calisanlarin hesaplarını pek anlamıyorum ben
Calişma durumum olmadigindan bilemiyorum.
Ama gecen haftalarda bi arkadasla gayri ihtiyari öyle konustuk.
Evin kredisini kendi oduyormus.
Cocugunun diş masrafi vardi 15bin kadar onuda kendi ödemis.
Marketde ondaymis.
Adam 1-2 fatura ve cocugun servisini ödüyormus. (Lütfetmis)
Ee zaten tüm gün evde yoklar neredeyse ne fatura gelcek ki?
Birikimde senin gibi arkadasda adamin haberi bile yokmus.
Kız altin alip balon ödeme yapip kredi bitirmeye calisiyor haldir haldır.
Adamin haberi bile yok.
Valla yürü git bi boğaz eksilir evden derim sanki ben o arkadasin konumunda olsam.
Onlari odeyen 2 faturayida öder yani.
Ki ögretmen maasida iyi ihtiyacı yok eşinin parasına.
Dert cekesin var senin anacım dedim onada.
Bence yık bisileri uzerine.
Mesela su eksik bu lazım de siparis ver gelirken alsın.
Ya da avm birlikte gidin ona ödet.
Almayın böylede herseyi uzerine.
Arkadasimda minnet etmicem diye kendi üstleniyor adam sacma sapan seylere para veriyor.
Genelde kadınlar mizacen hep hallederimdiye düşünüp herseyi sırtlanıyorlar ve cabuk yıpranıyorlar.
Eşek olunca binen çok olur hesabı iyi faydalandı benden
Kendileri olunca en iyisini alırlar özel hastanelere gidilir ablalara yemekler ismarlanir ailecek.
Ama ben artık başka bir boyuta gectim buz gibiyim Olacakları kestiremiyorum artik Benden sonrası tufan