- 21 Ağustos 2015
- 31.355
- 95.053
- 37
Aha ben akaksks yeni birini tanımak istemiyırmMalesef annesine ayak uydurmak zorunda kalacak :)
O gelsin diye bekliyor cocuga degisik geliyor ama gelincede kendi yasiti biri yoksa yani cocuk yoksa sarmıyor onu mesela dün anneme gitti.
Ben gidiyorum dedi gitti.
Cocuk iste bisi zannediyor.
Benim cocuk tahammulumde yok.
Gecen arkadas ogluyla gelmisti ya cocuksun yani oyna tmm da elyaf bebegin elyafinida oturup sökmezsin. Oyuncaklari dagitsinlar oynasinlar bisi dökülsün onada eyvallah. Ama ugrasamam böyle cocuklu insanlarla ben.
Alyanin asla aklına gelmez öyle seyler ama o da gördü o cocukdan simdi bebeklerin her yerini kontrol ediyor sökebilirmiyim diye.
İstemiyorum böyle cocuklu arkadaslarimida agirlamak. Bir dahada cagirmam net.
Alir tiyatro, avm, müze gezdiririm.
Yazın zaten orman dag köy geziyor.
Simdi kış diye sıkılıyor seneye zaten anaokula gidecek. Vakti kalmaz.
Yani Alya sıkılmasın aman misafirde pek sever diye oturup onu bunu çağırmam ben
Bu konuda cok netim.
Okulda sosyallessin, kurslarda sosyallessin.
Benim kafam kaldırmıyor insan.
Valla zaten cok insan tanimasin kazık cesitleri artıyor sadece.
Su zamanda güvendiğim, evime rahatca sokabilecegim insan sayisi zaten azıcık.
Dun bile onu konustuk arkadasla.
Yeni birini tanimak istemiyorum falan diye konuştuk.(ki o arkadasta kimseyle paylasmadigini anlatir bana bende ona ama sor senede 3-4 gorusuyoruzdur yüzyüze. Güveniyormuyuz birbirimize evet alo desek kosarmiyiz birbirimize evet. Canim sıkıldı be kahven var mi desem asla çevirmeyiz birbirimizi sukadari yeter bana göre. Hani afedersin b.kunu cikarmayı sevmiyorum ben sık gorusmek tez ayrılık getirir)
Güven baabında.
Ben haftasonuda kolay kolay kimseyi almam evime.
Çünkü esim evde.
Esimi biri gelecek diye evden yollamam.
Direk söylerim ben haftasonlari musait olmuyorum.
Ki yakin çevrem der aricaktimda haftasonu siz disarda oluyorsunuz rahatsiz etmek istemedim derler.
Özsaygı önemli bence.
Hayırlı olsun , mutlulukla oturun canım , hep güzel anılarınız olsunHello
Gelemeyrum ev isini halletmeye calısıyoruz
2024 e borclu giriyorx kısmetse
Kredimiz onaylandı süküt
Haftaya satıs olur kısmetse
Ama bilin bakalım bizde ne yok
Resmn - de ev alıyorz
Bir de evin icinde bi is var abowwww ne sen sor ne ben söylüyim.
Site icinde konum falan iyi tmm ama asla paramzıın yetmediği bir ev.
Söyle söylüyim hintli evleri daha bakımlıdır
Mutfak zatn hint mutfagı bi görseniz,turuncu büyük cicekli kalebodurlu falan.
Hani kısmet olacak olanda nutkun tutulur ya oyle oldu.
Hayırlısı artık
Yapcam sana icini dedi,yapsın da görek
Mutfak ve parkeler en acil onları yapcaz gircez.
Gerisini icerde artık.
pazarda canım.. Cebimden çekmişlerAaa nasl calındı ya cok gecmis olsun
Çok sevindim canım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Güle güle sağlıcakla oturun inşallah.Hello
Kredimiz onaylandı süküt
Resmn - de ev alıyorz
Hayırlısı artık
Gerisini icerde artık.
Hayirli olsun canim güle güle oturunHello
Kredimiz onaylandı süküt
Resmn - de ev alıyorz
Hayırlısı artık
Gerisini icerde artık.
Yedirekcim bence kısır yap, bana göre kaç çeşit salata olursa olsun kısırın yeri hep ayrıdır. Ben böyle gittiğim doğum günlerinde kısırı arıyorum tabi son karar sizin.İyi geceler kızlar,
Yağmurlar bitmek bilmiyorduuu.
Sabah kahvaltı öncesi bir oyun faslımız. Bitmek bilmiyordu.kahvaltı yaparken bile oyun oynanırmı. O süreçte anne kız veya öğretmen okul oyunları.
Öksürüğü bitti şükür. İyi oldu. Okulu çok istedi götürdüm bugün. Çok yağmur vardı. Komşum dedi birlikte gidelim diye. Onun eşi götürdü bizi arabayla. İyi oldu yoksa mümkün değil gidemezdim.
Günlerdir görüşemiyoruz. Benim telaşım onun da direksiyon çalışması var kaç gündür.
Gel kahveye dedim. Taze mehmet efendi kahvesi var bayılır arkadaş :)
Otoparkta eşiyle direksiyon çalışıyor. Biraz çalışayım gelirim dedi.
Eve geldim. Evi toparladım. Tuzlu kurabiye yaptım. Fırına attım.
Arkadaş geldi. Geri kalan hamura da birlikte şekil verdik. Onu da Elaya yaptım. Çok seviyor. Arkadaşa da verdim giderken.
işimiz bitince kahve içtik. Kurabiye yedik.
O tatlı kurabiyeyi yapacak. Başka yapılacak şey varsa yapayım dedi. Diğer arkadaş şehriye salatası yapacak, ben de başka çeşit salata yaparım dedi. Kısır yapan yokhala aklım kısırda.Hiç belli olmaz kafama eserse erken kalkar yaparım
Yarın da havuç toplarını yaparım. Buzdolabına atarım. Çünkü cuma günü işim yoğun olacak.
Bugün eşim yemek yemeyeceğim dedi. Ela da okulda tavuklu pilav yemiş.çorba yedi sadece. Makarnayı sever onu bile yemedi.
Ben de dünden kalanları yedim.
Yarın bize ne yapsam Elaya ne yapsam diye kara kara düşünüyorum
Alışveriş de yapmam lazım. Sabah da jimnastik var. Cuma günü götürmem belki.
Evle de çok ilgilenemedim. Haftaya acısını çıkartırım.
Çok sevindim hayırlısı olsun babym 2024 yılında evi olan bir baby olarak giriş yapıcaksın. Allah ev alanla düğün yapana yardım eder ne gerekiyorsa yaparsınız sonra bize atmak istersen foto atarsın. Güzel günlerde oturun en güzel anılarınızı biriktireceğiz bir ev olsun.Hello
Kredimiz onaylandı süküt
Resmn - de ev alıyorz
Hayırlısı artık
Gerisini icerde artık.
Gözünaydın tebrik ediyorumKızlar ehliyetten geçtim şükürler olsun
çok geçmiş olsunSağolasın canım..
teşekkür ederim cnm.. Pazarda cebmden çaldılar.. Normalde çanamda olurdu ama bir yandan kızım yurt dışına gidicekti o gün mesaj atıyordu bana ona cvp verirken cebime attımcebimden çekmişler:
Teşekkür ederim canım.. Toparladım daha iyiyim..
Bisiler oluyorsa o raddeye gelmeye izin veriliyordur.Ben de kinciyim malesef bu huyumu çok sevmem ama elimde değil. Eskisi gibi olamıyorum. Geçmişte anlatmıştım bir arkadaşım konusunu, uzun süre konuşmamıştık. Sonra yeniden konuşmaya başladık ama hiç eskisi gibi olamadım.olamıyorum. Çok kez aradı görüşelim dedi. Görüşmedim. Hep bir bahanem vardı. Beni sosyal medyadan yeniden ekledi. Bir süre sonra sildim. Zaten istemeyen oradanda siliyor.En son taşınırken otoparkın orada gördü beni, korna çaldı,söyledi bana taşınacağını. Hayırlu olsun dedim. Gerisi gelmedi. İyice kopardım.
Ortak arkadaşım olsa görüşmeme olayım yok benim. Herkesin yeri başka.Herkesi aynı kefeye koyamam.
Ama ortak olan arkadaş ikiyüzlü davranıyorsa hiçç sevmediğim şeydir. Hemen silerim.
Heleki yüzüne gülüp arkadan konuşanlara hiç tahammülüm yok.
Harika bir haber bu.Oleyy çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun evi alında eksik gedik tadilat ne varsa yaparsınız.2024 yılı zaten ikizlerin şans yılı herşey güzellikleriyle gelecek inşallahHello
Kredimiz onaylandı süküt
Resmn - de ev alıyorz
Hayırlısı artık
Gerisini icerde artık.
Is ortami zaten en can sikıcılarından mecbursun falan görmeye sıkıntı.Aha ben akaksks yeni birini tanımak istemiyırm
Yeni bi kız aldılar ofise,resmn toksik.
Acık arayan,patron yalakası bi tip.
Böyle carpasım var.
Yanımdaki kızın acıgını arıyo resmn ,bugun patladım artık.
Herkes isine baksın dedim.
Patronda benim sözüm babynin sozu,dedi .
Gercekten hala böyle insanların olması ürkütücü.
Yıl olmus 2023 .
Hala mı ya
Terazide durum ne yaw Zeki Murende bizi gorecek mi :)Harika bir haber bu.Oleyy çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun evi alında eksik gedik tadilat ne varsa yaparsınız.2024 yılı zaten ikizlerin şans yılı herşey güzellikleriyle gelecek inşallah
Beybimmmmm cok ama cok sevindim kendim almış kadar.Hello
Kredimiz onaylandı süküt
Resmn - de ev alıyorz
Hayırlısı artık
Gerisini icerde artık.
Aynen en zorlarından helede aynı odadaysan .8 saat aynı odada çalışmak zorundasın konuşmasan bile sesini duyuyorsun falan .Bir ara biriyle tartışmıkta çok zorlanmıştım neyseki sonra tatlıya bağlandı.Is ortami zaten en can sikıcılarından mecbursun falan görmeye sıkıntı.
O hassas dönemlerde cidden mantıklı hareket etmek gerekiyor.Aynen en zorlarından helede aynı odadaysan .8 saat aynı odada çalışmak zorundasın konuşmasan bile sesini duyuyorsun falan .Bir ara biriyle tartışmıkta çok zorlanmıştım neyseki sonra tatlıya bağlandı.
Birde akraba ile olan çok zor.Atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun görüşmek zorundasın.Örneğin küçük kardeşimin kayınvalidesini hiç sevmem annemlede araları bozuktu bir süre bende konuşmadım selam vermedim .Covit olduğumda ben hastanedeyken geçmiş olsun diye telefonla aradığında, o zamanki duygusal ruh halimidir nedir konuşmaya başladım . Birde bana faceden arkadaşlık teklif etti kabul ettim keşke etmeseydim .Hastane ortamı çok duygusaldım ölümlü dünya falan gibi düşünüyordum .Çıktığımda evlerine falan hiç gitmedim zaten uzaktı.Ama o davetli olmadığı halde evime hayırlı olsuna geldi.Kardeşleri gelmişti o da yanlarına katılmış gelmiş.
Şimdi oğlu boşanıyormuş evinide oğlunun borçları yüzünden satmış .Bizim olduğumuz mahalleye yakın bir yere kiraya gelmiş.Yalan yok içimden şimdiye kadar aldığı ahların cezasını çekiyor dedim bütün dünürlere eziyet etti.
Ama ortada küçük bir kız çocuğu olduğu için oğlunun boşanmasınıda istemezdim.Sap döner hesap döner hesabı oldu.Millete yaptığı şey kendi başına geldi.
(Erkekleri hep doldurarak ailelerine iftiralar atarak kendi ailesinden ayırmaya soğutmaya çalıştı kiminde de başarılı oldu.Kendi kayınvalidesine kayınpederine kötülük yaptığı gibi eltilerinide kayınvalidesine karşı doldurdu.O yetmedi kız kardeşlerini kayınvalidelerine karşı doldurdu oda yetmedi onların çocuklarını.Erkek ailesi düşmanlığı var.Kendi kardeşleri ve çocukları olsun istiyor sadece)
Geçen eltimler onlara hem hoşgeldine hem geçmiş olsuna gittiler banada sende gelirmisin dediler yok dedim.Öbür eltimde soruyor gittinizmi diye yok dedim gitseniziyi olur diyor.İnsan yapılan kötülükleri unutamıyor Allah var hiç içimden evlerine hoşgeldine gitmek gelmiyor ama arada kardeşim ,gelinimiz ve çocukları var ne yapacağım bilmiyorum.