Aşırı pışpış kesinlikle sonucu kötü oluyor. Çok da gördüm burada. Bir baktım can ciğer görünüyorlar, bir de baktım birbirlerine düşman olmuşlar, birbirlerini görseler yol değiştiriyorlar o derece.
Ben o kadar olamıyorum.
Kimisi akşam havalar güzelken bahçeye çıkıyor gündüz havuzda takılıyor. Bu kadarını da yapamadım.Enerjim yetmez
Akşam eşim geldiğinde ev daha iyi benim için. Ayda yılda bir hafta sonu oturmaya gittiğim oluyor. O da nadir.
Çalışan arkadaşlarımla başka türlü görüşme şansım olmuyor.cunartesi en iyi zaman. O da binde bir.
Arkadaşla görüşme iyi geliyor bana. Ama oturup güzel sohbet edip güzel vakit geçirdiğim arkadaşlarımla.
Ben cok merhametliyimdir ama cok da kinciyimdir
Affetmemde, unutmamda.
Ben birini sildiysem ortak tanıdıklarımida silerim direk mesafe.
Ne alaka falan diyenede laf bırakmam.
Ondan bana benden ona tiplere asla tahammülüm yok.
Yani benim nefret ettigim insanla ortak arkadasim olamaz net.
Cok hatrida olsa bana o ortak arkadasin helallik isterim helallik veririm o sag ben selamet.
Kolay silmem birini ama silersemde bitmiştir.
Tam iste o yolunu degistiren benim.
Ben gormemezlige geliyorum gerci.
Yoklarmis gibi davraniyorum
Selaminida almam selamda vermem.
Cok cok kötü bir yanimda vardir.
Simdiye kadar eşimin ailesi hariç kimseyle bu raddeye gelmedim umarımda gelmem.
Kirgin olduklarim mutlaka var ama koptuk gittik karsilasma vs olma durumu hic olmadi.
Ya da kendi sulalemde varsada ancak cenaze dugunde denk geliyoruzdur selamin aleyküm aleykümselam okadar.
Konusmadigin kisiyle ortak tanidiginda olmayinca asla basin agrimiyor kesin bilgi.
Mesela elti kızının gorumcesiyle görüşüyorum.
Kız ariyor hal hatir soruyor memlekete gitse etse hep bisi alır banada alyaya hediye alır vs.
Haa onuda senede 2-3 ancak görürüm toplasan
Telf. Hal hatır sormak babında ama güveniyorum ki benle ilgili konusmaz.
Guvenmesem onada hemen mesafe koyarim.
Ayrıca beni yanlis anlamayacagini bildigimden biliyorum benim mevzumu gecirmezsin bile ama lütfen iyi olan bisiyi bile söyleme dedim.
Misal oglumun okul, sinav zamani vs cok destek oldu bize.
Cok olayin icindeydi çünkü kendide eğitimci.
Eside ünide sagolsun cok sordular ettiler yardimci oldular.
Mutlaka esim annesine soylediginde ogrendiler duyuldu vs ama kıza asla oglumun okulu nereyi kazandi o donemleri hic bisi bilmelerini istemiyorum demistim.
Abisine söyler o gider karisina ben iyiligimide bilsinler istemiyorum.
Kimisinin hosuna gider ovunur hava atar sırf nispet vs.
Asla nazar cekiyor helede böyle pis insanların gözlerini.
Ama o kızada yine %95 guveniyorum diyorum hep %5 ihtimal var
O sebeple onunlada bisey paylasmiyorum artık. Güven sıkıntım var zaten. Helede ufacik sarılırsa asla taviz vermem.
Gizli gizemli severim ben.