Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sorma canım telefonum çalındı 1 ay önce.. Yeni almıştım:KK43:telefon numaralarım hep gitti.:KK43:senin kide gitti.
üzüntüden vertigo da oldum.. anca anca kendime geliyorum.. baya stres üzüntüler yaşadım bu ara.. keyfim tadımda pek yok:KK43:
Ayyy cok üzüldüm :KK43:
Yaziyorum cnm sana hemen

Sorma canım telefonum çalındı 1 ay önce.. Yeni almıştım:KK43:telefon numaralarım hep gitti.:KK43:senin kide gitti.
üzüntüden vertigo da oldum.. anca anca kendime geliyorum.. baya stres üzüntüler yaşadım bu ara.. keyfim tadımda pek yok:KK43:
Gecmiş olsun
Nasıl oldu çok üzüldüm😩

Selammm
Bir arkadasim var oglanin teee 1.sinifindan beri veli arkadasim.
Senede toplasan 3-4 gorusuruz yüzyüze sık sık telefonda konusuyoruz hep bi kosturmaca.
Kahvaltiya cagirdim
Ya ben bisi yiyemiyorum hamur isini bulasmak istemedim ona yapip kendim yemesem ayıp olur.
Kahvalti ederiz bari dedim.
Hic kopmadik ya 4 arkadasiz böyle okuldan.
Ayda yılda bir bir araya geliyoruz ama sanki hep birarada gibiyiz.
Seviyorum böyle insanları.
Benim tarzım tam :)
Ölene kadar bırakmam Allahın izniyle
Hep irtibatimiz olur insallah.

Evi dip köse süpürdüm sildim
Toz aldim.
Camlarin uzerinden gectim hep el izi
Aynalari sildim kapılari sildim.
Banyoyu temizledim
Balkonu sildim.
Aslinda temizligi yaptim temizligi yapmisken bari cağirim dedim.
Simdi bir kat daha vileda attim sabah süpüremem daha.
Ancak toplarim.
Bi ocak kaldi silincek sildim onu ama yemek yaptim aksam.
Yarin yemekle ugrasmim dedim.
Dualarimi okudum biraz.
3000 tesbih cektim
Agri kesici ve kas gevsetici ictim bi tane kolumu agrittim zorladım mutfagi banyoyu elimle sildim.
Kiz nasil mutlu hep biri gelsin bekliyor.
Ismini bildikleri icin X teyzeyi arasana bize gelsin diyo.
Ya da biz gidelim onlara diyor.
Yarin sabah nasıl mutlu olur simdi.

Market yapılması lazim.
Ben anpadan kızla pek bisi alamadim
Ozellikle kahvaltılık hic bakamadim.
Kahvaltilik almak lazım.
Sekersiz recel( elma suyuyla tatlandirilmis) siparis verdim.
Benim kahvaltida en sevdigimdir.
Sarelle findik ezmesi vs hic aramam ama recele aninda duserim.
Bari öyle alimde 1 kasik yerim hevesim gecer.
Ben hepten cikaramiyorum hayatimdan yavas yavas.
Lellim sen, görüşmem gidip gelmem diyorsun ama, Alya daha küçük, şimdiden biri gelsin diye bekliyor, mutlu oluyor. bir iki yıla da kendi davet edecek eve :)
Ela geçen yıl arkadaşlarından davet etti. öğretmenini kaç defa davet etti. Sonra Elanın arkadaşı da davet etmiş öğretmeni.
Öğretmeni de ne yapsın. Bu yıl veli ziyareti programı yaptı 😅
Ben de çalışırken kapı komşumla bile çok muhattap olmazdım.
Ama evde durup bir de çocuk olunca kendimi komşu gezmelerinde buldum, puuhhahahaa🤣🤣🤣🤣

Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın

İyi geceler kızlar.
Uyku öncesi selamlar benden,
Fırtına kopuyor. Ev sallanıyor resmen. Gürültüsü de fena...
Dün arkadaşla sarma sarmıştık. Sarma içi kaldı. Bugün kalanla sardım akşam yemeği için.
Bol sebzeli çorba yaptım. Bir de airfryerde fırın poşetinde tavuk yaptım.pilav vardı dünden.
Elayı okula bugün de göndermedim.
Öksürüğü vardı.yarın geçer büyük ihtimal.
Yeni nebulizatör almıştık. Çok çabuk bitiyor.
Diğerini arkadaşa verdim. O da küçük nebulizaör ama daha uzun sürüyordu.
Bugün evde her boş kalmamın saniyesinde anne işin bittimi 😆 gün boyu aralıklarla oyunlar oynadık.
Akşam yemekten sonra mecbur evi dysonla süpürdüm.çünkü tozdan öksürüğü artmasını istemiyorum.Doğum gününe kadar geçer inşallah geçmezse haftaya erteleyeceğim.
Bugün sitenin insan kaynakları ile görüştüm. Haftaya boşmuş lokal. Dün eşimle lokale gidip masaları düzenledik. Müzik için hoparlörü kontrol ettik vs.
Süslemeyi cuma yaparız.
Yarın tuzlu kurabiye yapacağım.
Sonraki gün havuç toplarını hallederim.
Bugün eşimle konuşuyorduk. Teyzeye yarın haber vereyim dedim. Gerek yok bence boşver kızım çocuklarla eğlensin dedi. Kardeşini de arayacaktım, eşimle konuşurken Ela hayır o gelmesin dedi. Biraz uzlaşamıyorlar o kuzeniyle. Gelince doğum günümü dağıtır dedi😊

Bugün de kargom geldi. Zeka küpü anahtarlık.. çocuklara doğum gününde unicornlu anahtarlık hediyeye ekleme yapmıştım. Bir de Ela ya 2 tane görünmez ışıklı kalem aldım. Çok hoşuna gitti.Önceki gün de pinyatamız geldi.
Şimdi de çocukluğumuzun simli yılbaşı kartpostallarına bakıyorum.
Öyle çoook çocukluğumu hatırlatıyorki.
Elaya sevdiklerimize gönderelim diyeceğim 😊

Tesekkur ederim bebisim ama öğretmen değilim ben okulda teknisyenim😂
Olsundu yinede kutlama yaptik çünküm dogum günümdü hem😂
Hediye ,pasta istemiom dedim kayinbabam sagolsun pasta almış buyukbasta benetton çanta almis nasıl kıymış paraya hayret😂 hiçte tarzım değildi gittim avmye değiştirdim hemen😂
Babamda 5bin göndermiş sagolsun hemen 1gr altin ve kalanını karta yatircam uctu bu ay alez havlu hediyelik kahve fincanı carsaf falan indirimlere kandim cocuklara defactodaki indirimden pntolon corap kizin gratisi vs. Patladı kart yine eksik hiç bitmiyor
Ohh miss bereketli olsunn,güle güle kullan🙏🏻

Ayyy cok üzüldüm :KK43:
Yaziyorum cnm sana hemen
Sağolasın canım..
Gecmiş olsun
Nasıl oldu çok üzüldüm😩
teşekkür ederim cnm.. Pazarda cebmden çaldılar.. Normalde çanamda olurdu ama bir yandan kızım yurt dışına gidicekti o gün mesaj atıyordu bana ona cvp verirken cebime attım:KK43:cebimden çekmişler::KK43:
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın
Teşekkür ederim canım.. Toparladım daha iyiyim..

Lellim sen, görüşmem gidip gelmem diyorsun ama, Alya daha küçük, şimdiden biri gelsin diye bekliyor, mutlu oluyor. bir iki yıla da kendi davet edecek eve :)
Ela geçen yıl arkadaşlarından davet etti. öğretmenini kaç defa davet etti. Sonra Elanın arkadaşı da davet etmiş öğretmeni.
Öğretmeni de ne yapsın. Bu yıl veli ziyareti programı yaptı 😅
Ben de çalışırken kapı komşumla bile çok muhattap olmazdım.
Ama evde durup bir de çocuk olunca kendimi komşu gezmelerinde buldum, puuhhahahaa🤣🤣🤣🤣
Malesef annesine ayak uydurmak zorunda kalacak :)
O gelsin diye bekliyor cocuga degisik geliyor ama gelincede kendi yasiti biri yoksa yani cocuk yoksa sarmıyor onu mesela dün anneme gitti.
Ben gidiyorum dedi gitti.
Cocuk iste bisi zannediyor.
Benim cocuk tahammulumde yok.
Gecen arkadas ogluyla gelmisti ya cocuksun yani oyna tmm da elyaf bebegin elyafinida oturup sökmezsin. Oyuncaklari dagitsinlar oynasinlar bisi dökülsün onada eyvallah. Ama ugrasamam böyle cocuklu insanlarla ben.
Alyanin asla aklına gelmez öyle seyler ama o da gördü o cocukdan simdi bebeklerin her yerini kontrol ediyor sökebilirmiyim diye.
İstemiyorum böyle cocuklu arkadaslarimida agirlamak. Bir dahada cagirmam net.
Alir tiyatro, avm, müze gezdiririm.
Yazın zaten orman dag köy geziyor.
Simdi kış diye sıkılıyor seneye zaten anaokula gidecek. Vakti kalmaz.
Yani Alya sıkılmasın aman misafirde pek sever diye oturup onu bunu çağırmam ben
Bu konuda cok netim.
Okulda sosyallessin, kurslarda sosyallessin.
Benim kafam kaldırmıyor insan.
Valla zaten cok insan tanimasin kazık cesitleri artıyor sadece.
Su zamanda güvendiğim, evime rahatca sokabilecegim insan sayisi zaten azıcık.
Dun bile onu konustuk arkadasla.
Yeni birini tanimak istemiyorum falan diye konuştuk.(ki o arkadasta kimseyle paylasmadigini anlatir bana bende ona ama sor senede 3-4 gorusuyoruzdur yüzyüze. Güveniyormuyuz birbirimize evet alo desek kosarmiyiz birbirimize evet. Canim sıkıldı be kahven var mi desem asla çevirmeyiz birbirimizi sukadari yeter bana göre. Hani afedersin b.kunu cikarmayı sevmiyorum ben sık gorusmek tez ayrılık getirir)
Güven baabında.
Ben haftasonuda kolay kolay kimseyi almam evime.
Çünkü esim evde.
Esimi biri gelecek diye evden yollamam.
Direk söylerim ben haftasonlari musait olmuyorum.
Ki yakin çevrem der aricaktimda haftasonu siz disarda oluyorsunuz rahatsiz etmek istemedim derler.
Özsaygı önemli bence.

Son düzenleme:
Uyandım ama nasil bedenim sağ bedenim saĝ :)
Kız aksam su, ekmek, ciş, diş her yattigimda geri kaldırdı sagolsun evladim
3 olmustu yattım.
O uyuyor bende sürünüyorum
Asla geri uyuyamıyorum iste sıkıntı.
Bi de sey çıktı ciş diyor yapiyor daha 5dk geciyor yine ciş.
Corapsız geziyor üşütüyor ama giydiremiyoruz.
Yeni sendromumuz bu.
Nurtopu gibi.
Yazin corap giyen evladim kışın giymiyor.
Ciş başı bekliyorum tüm gün ve gece.
Rüzgar fırtına ucuyor yine.
D.gaz yanıyor kapatmiyorum artık kısık ayarda gidiyoruz bakalım.

Bugün yemek yok günü
Ev toplu ama supurge ister.
Annemin kuzeni gelmek istiyordu ama gelmeden arar.
Alo derse 1-2 cesit bisi yaparım.
Kafamda pratik menü belirliyorum.
Eksikler var.
Yalnız ben nekadar az insan desemde gelmek isteyen eksik olmuyor sagolsunlar.
Demirbaş bunlar ama sayılmaz.

Ne yemek yapcam ben ya.
Pilav yapmadim bu hafta pilav yapim.
Yanina sote yapim
Kiza dolma corba var.
Pidesi var buzlukda.

Benim ekmegim azaldi.
Arkadasta benim ekmegimden yedi.
Ekmek yapmam icap ediyor.
Sekersiz recelde aldım güya elma suyuyla tatlandirilmis ama asiri tatlı geldi o da.
Haftada 1 yerim galiba.
Niye sekersiz yazip bukadar tatli oranini yüksek yapıyorlar anlayamadım

Yağmurlu fırtınalı bir güne uyandık hava aydınlanmakta bile zorlandı, bu arada saat 9 kadar sabah ışık açık duruyoruz karanlık oluyor ev. Önce eşime kahvaltı sonra kızlara kahvaltı onlar evden gidince derin bir nefes alıyorum sonra başlıyorum toparlamaya akşam eşimin yeğeni geldi kızıyla sadece bir kahve içimlik dedi buyursun dedim. Ama saat 12 ye geliyordu gittiğinde anlamadığım kızı sabah okula gidecek neyse sohbet ettik iyi oldu. Sabah evi derleyip toparladıktan sonra balkonda kasanın içinde ayvalar vardı çok, önce onları ayıkladım iki tanesi bozulmuş üzüldüm attım ihmal ettim onları kontrol etmeyi bir kısmını ayva reçeli yapmak için doğradım şekere bastım buzdolabına koydum diğer ayva ve mandalinalarıda kaplara koydum buzdolabına kaldırdım. Kızların karnıbahardan kısır varmış listelerinde onlara karnıbaharlı bana ince bulgurlu kısır yaptım birde sütlaç pişirdim mutfaktan kaçasım geldi bu gün ama markete kadar da gidemedim hava muhalefeti yüzünden mutfak topladım bulaşıkları yıkadım elektrikliye tuttum çıktım yorulmuşum. Bu cümleyi de söylemeyi hiç sevmiyorum.

Karşı komşum dairesini satıyormuş eşime söylemiş zeytinlik alıcaklarmış içinde kiracı var. Bende akşama oturmaya gelen eşimin yeğenine söyledim yatırımlık almak istermisiniz diye çok isterim dedi hemen elindekileri toplamaya başladı araba, altınlar, kredi ama yetmiyor dedi istiyorsan bulabilirsin dedim kimden dedi ben de ilk önce bize söylediklerini almamızı istediklerini ama bizim arabanın üzerine koyabilecek pek birikimimiz olmadığı için sana söylüyorum dedim. Olsa verirmiydim diye kendimi sorgularken buldum, sonra hayır vermezdim dedim biz de yatırımlık alım yaparken kimse ihtiyacınız varmı diye sormadı dedim gerçekten sormadılar.

Malesef annesine ayak uydurmak zorunda kalacak :)
O gelsin diye bekliyor cocuga degisik geliyor ama gelincede kendi yasiti biri yoksa yani cocuk yoksa sarmıyor onu mesela dün anneme gitti.
Ben gidiyorum dedi gitti.
Cocuk iste bisi zannediyor.
Benim cocuk tahammulumde yok.
Gecen arkadas ogluyla gelmisti ya cocuksun yani oyna tmm da elyaf bebegin elyafinida oturup sökmezsin. Oyuncaklari dagitsinlar oynasinlar bisi dökülsün onada eyvallah. Ama ugrasamam böyle cocuklu insanlarla ben.
Alyanin asla aklına gelmez öyle seyler ama o da gördü o cocukdan simdi bebeklerin her yerini kontrol ediyor sökebilirmiyim diye.
İstemiyorum böyle cocuklu arkadaslarimida agirlamak. Bir dahada cagirmam net.
Alir tiyatro, avm, müze gezdiririm.
Yazın zaten orman dag köy geziyor.
Simdi kış diye sıkılıyor seneye zaten anaokula gidecek. Vakti kalmaz.
Yani Alya sıkılmasın aman misafirde pek sever diye oturup onu bunu çağırmam ben
Bu konuda cok netim.
Okulda sosyallessin, kurslarda sosyallessin.
Benim kafam kaldırmıyor insan.
Valla zaten cok insan tanimasin kazık cesitleri artıyor sadece.
Su zamanda güvendiğim, evime rahatca sokabilecegim insan sayisi zaten azıcık.
Dun bile onu konustuk arkadasla.
Yeni birini tanimak istemiyorum falan diye konuştuk.(ki o arkadasta kimseyle paylasmadigini anlatir bana bende ona ama sor senede 3-4 gorusuyoruzdur yüzyüze. Güveniyormuyuz birbirimize evet alo desek kosarmiyiz birbirimize evet. Canim sıkıldı be kahven var mi desem asla çevirmeyiz birbirimizi sukadari yeter bana göre. Hani afedersin b.kunu cikarmayı sevmiyorum ben sık gorusmek tez ayrılık getirir)
Güven baabında.
Ben haftasonuda kolay kolay kimseyi almam evime.
Çünkü esim evde.
Esimi biri gelecek diye evden yollamam.
Direk söylerim ben haftasonlari musait olmuyorum.
Ki yakin çevrem der aricaktimda haftasonu siz disarda oluyorsunuz rahatsiz etmek istemedim derler.
Özsaygı önemli bence.
Aşırı pışpış kesinlikle sonucu kötü oluyor. Çok da gördüm burada. Bir baktım can ciğer görünüyorlar, bir de baktım birbirlerine düşman olmuşlar, birbirlerini görseler yol değiştiriyorlar o derece.
Ben o kadar olamıyorum.
Kimisi akşam havalar güzelken bahçeye çıkıyor gündüz havuzda takılıyor. Bu kadarını da yapamadım.Enerjim yetmez😅 Akşam eşim geldiğinde ev daha iyi benim için. Ayda yılda bir hafta sonu oturmaya gittiğim oluyor. O da nadir.
Çalışan arkadaşlarımla başka türlü görüşme şansım olmuyor.cunartesi en iyi zaman. O da binde bir.
Arkadaşla görüşme iyi geliyor bana. Ama oturup güzel sohbet edip güzel vakit geçirdiğim arkadaşlarımla.

Aşırı pışpış kesinlikle sonucu kötü oluyor. Çok da gördüm burada. Bir baktım can ciğer görünüyorlar, bir de baktım birbirlerine düşman olmuşlar, birbirlerini görseler yol değiştiriyorlar o derece.
Ben o kadar olamıyorum.
Kimisi akşam havalar güzelken bahçeye çıkıyor gündüz havuzda takılıyor. Bu kadarını da yapamadım.Enerjim yetmez😅 Akşam eşim geldiğinde ev daha iyi benim için. Ayda yılda bir hafta sonu oturmaya gittiğim oluyor. O da nadir.
Çalışan arkadaşlarımla başka türlü görüşme şansım olmuyor.cunartesi en iyi zaman. O da binde bir.
Arkadaşla görüşme iyi geliyor bana. Ama oturup güzel sohbet edip güzel vakit geçirdiğim arkadaşlarımla.
Ben cok merhametliyimdir ama cok da kinciyimdir
Affetmemde, unutmamda.
Ben birini sildiysem ortak tanıdıklarımida silerim direk mesafe.
Ne alaka falan diyenede laf bırakmam.
Ondan bana benden ona tiplere asla tahammülüm yok.
Yani benim nefret ettigim insanla ortak arkadasim olamaz net.
Cok hatrida olsa bana o ortak arkadasin helallik isterim helallik veririm o sag ben selamet.
Kolay silmem birini ama silersemde bitmiştir.
Tam iste o yolunu degistiren benim.
Ben gormemezlige geliyorum gerci.
Yoklarmis gibi davraniyorum
Selaminida almam selamda vermem.
Cok cok kötü bir yanimda vardir.
Simdiye kadar eşimin ailesi hariç kimseyle bu raddeye gelmedim umarımda gelmem.
Kirgin olduklarim mutlaka var ama koptuk gittik karsilasma vs olma durumu hic olmadi.
Ya da kendi sulalemde varsada ancak cenaze dugunde denk geliyoruzdur selamin aleyküm aleykümselam okadar.
Konusmadigin kisiyle ortak tanidiginda olmayinca asla basin agrimiyor kesin bilgi.

Mesela elti kızının gorumcesiyle görüşüyorum.
Kız ariyor hal hatir soruyor memlekete gitse etse hep bisi alır banada alyaya hediye alır vs.
Haa onuda senede 2-3 ancak görürüm toplasan
Telf. Hal hatır sormak babında ama güveniyorum ki benle ilgili konusmaz.
Guvenmesem onada hemen mesafe koyarim.
Ayrıca beni yanlis anlamayacagini bildigimden biliyorum benim mevzumu gecirmezsin bile ama lütfen iyi olan bisiyi bile söyleme dedim.
Misal oglumun okul, sinav zamani vs cok destek oldu bize.
Cok olayin icindeydi çünkü kendide eğitimci.
Eside ünide sagolsun cok sordular ettiler yardimci oldular.
Mutlaka esim annesine soylediginde ogrendiler duyuldu vs ama kıza asla oglumun okulu nereyi kazandi o donemleri hic bisi bilmelerini istemiyorum demistim.
Abisine söyler o gider karisina ben iyiligimide bilsinler istemiyorum.
Kimisinin hosuna gider ovunur hava atar sırf nispet vs.
Asla nazar cekiyor helede böyle pis insanların gözlerini.
Ama o kızada yine %95 guveniyorum diyorum hep %5 ihtimal var
O sebeple onunlada bisey paylasmiyorum artık. Güven sıkıntım var zaten. Helede ufacik sarılırsa asla taviz vermem.
Gizli gizemli severim ben.

Ben cok merhametliyimdir ama cok da kinciyimdir
Affetmemde, unutmamda.
Ben birini sildiysem ortak tanıdıklarımida silerim direk mesafe.
Ne alaka falan diyenede laf bırakmam.
Ondan bana benden ona tiplere asla tahammülüm yok.
Yani benim nefret ettigim insanla ortak arkadasim olamaz net.
Cok hatrida olsa bana o ortak arkadasin helallik isterim helallik veririm o sag ben selamet.
Kolay silmem birini ama silersemde bitmiştir.
Tam iste o yolunu degistiren benim.
Ben gormemezlige geliyorum gerci.
Yoklarmis gibi davraniyorum
Selaminida almam selamda vermem.
Cok cok kötü bir yanimda vardir.
Simdiye kadar eşimin ailesi hariç kimseyle bu raddeye gelmedim umarımda gelmem.
Kirgin olduklarim mutlaka var ama koptuk gittik karsilasma vs olma durumu hic olmadi.
Ya da kendi sulalemde varsada ancak cenaze dugunde denk geliyoruzdur selamin aleyküm aleykümselam okadar.
Konusmadigin kisiyle ortak tanidiginda olmayinca asla basin agrimiyor kesin bilgi.

Mesela elti kızının gorumcesiyle görüşüyorum.
Kız ariyor hal hatir soruyor memlekete gitse etse hep bisi alır banada alyaya hediye alır vs.
Haa onuda senede 2-3 ancak görürüm toplasan
Telf. Hal hatır sormak babında ama güveniyorum ki benle ilgili konusmaz.
Guvenmesem onada hemen mesafe koyarim.
Ayrıca beni yanlis anlamayacagini bildigimden biliyorum benim mevzumu gecirmezsin bile ama lütfen iyi olan bisiyi bile söyleme dedim.
Misal oglumun okul, sinav zamani vs cok destek oldu bize.
Cok olayin icindeydi çünkü kendide eğitimci.
Eside ünide sagolsun cok sordular ettiler yardimci oldular.
Mutlaka esim annesine soylediginde ogrendiler duyuldu vs ama kıza asla oglumun okulu nereyi kazandi o donemleri hic bisi bilmelerini istemiyorum demistim.
Abisine söyler o gider karisina ben iyiligimide bilsinler istemiyorum.
Kimisinin hosuna gider ovunur hava atar sırf nispet vs.
Asla nazar cekiyor helede böyle pis insanların gözlerini.
Ama o kızada yine %95 guveniyorum diyorum hep %5 ihtimal var
O sebeple onunlada bisey paylasmiyorum artık. Güven sıkıntım var zaten. Helede ufacik sarılırsa asla taviz vermem.
Gizli gizemli severim ben.
Ben de kinciyim malesef bu huyumu çok sevmem ama elimde değil. Eskisi gibi olamıyorum. Geçmişte anlatmıştım bir arkadaşım konusunu, uzun süre konuşmamıştık. Sonra yeniden konuşmaya başladık ama hiç eskisi gibi olamadım.olamıyorum. Çok kez aradı görüşelim dedi. Görüşmedim. Hep bir bahanem vardı. Beni sosyal medyadan yeniden ekledi. Bir süre sonra sildim. Zaten istemeyen oradanda siliyor.En son taşınırken otoparkın orada gördü beni, korna çaldı,söyledi bana taşınacağını. Hayırlu olsun dedim. Gerisi gelmedi. İyice kopardım.
Ortak arkadaşım olsa görüşmeme olayım yok benim. Herkesin yeri başka.Herkesi aynı kefeye koyamam.
Ama ortak olan arkadaş ikiyüzlü davranıyorsa hiçç sevmediğim şeydir. Hemen silerim.
Heleki yüzüne gülüp arkadan konuşanlara hiç tahammülüm yok.

İyi geceler kızlar,
Yağmurlar bitmek bilmiyorduuu.
Sabah kahvaltı öncesi bir oyun faslımız. Bitmek bilmiyordu.kahvaltı yaparken bile oyun oynanırmı. O süreçte anne kız veya öğretmen okul oyunları.
Öksürüğü bitti şükür. İyi oldu. Okulu çok istedi götürdüm bugün. Çok yağmur vardı. Komşum dedi birlikte gidelim diye. Onun eşi götürdü bizi arabayla. İyi oldu yoksa mümkün değil gidemezdim.
Günlerdir görüşemiyoruz. Benim telaşım onun da direksiyon çalışması var kaç gündür.
Gel kahveye dedim. Taze mehmet efendi kahvesi var bayılır arkadaş :)
Otoparkta eşiyle direksiyon çalışıyor. Biraz çalışayım gelirim dedi.
Eve geldim. Evi toparladım. Tuzlu kurabiye yaptım. Fırına attım.
Arkadaş geldi. Geri kalan hamura da birlikte şekil verdik. Onu da Elaya yaptım. Çok seviyor. Arkadaşa da verdim giderken.
işimiz bitince kahve içtik. Kurabiye yedik.
O tatlı kurabiyeyi yapacak. Başka yapılacak şey varsa yapayım dedi. Diğer arkadaş şehriye salatası yapacak, ben de başka çeşit salata yaparım dedi. Kısır yapan yok😆 hala aklım kısırda.Hiç belli olmaz kafama eserse erken kalkar yaparım😁
Yarın da havuç toplarını yaparım. Buzdolabına atarım. Çünkü cuma günü işim yoğun olacak.
Bugün eşim yemek yemeyeceğim dedi. Ela da okulda tavuklu pilav yemiş.çorba yedi sadece. Makarnayı sever onu bile yemedi.
Ben de dünden kalanları yedim.
Yarın bize ne yapsam Elaya ne yapsam diye kara kara düşünüyorum😅
Alışveriş de yapmam lazım. Sabah da jimnastik var. Cuma günü götürmem belki.
Evle de çok ilgilenemedim. Haftaya acısını çıkartırım.

Aaa nasl calındı ya cok gecmis olsun😕

X