- 1 Ekim 2013
- 8.456
- 20.480
baby hayırlı ugurlu olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsın ödeme kolaylıgı versın ınsAllahHello
Gelemeyrum ev isini halletmeye calısıyoruz
2024 e borclu giriyorx kısmetse
Kredimiz onaylandı süküt
Haftaya satıs olur kısmetse
Ama bilin bakalım bizde ne yok
Resmn - de ev alıyorz
Bir de evin icinde bi is var abowwww ne sen sor ne ben söylüyim.
Site icinde konum falan iyi tmm ama asla paramzıın yetmediği bir ev.
Söyle söylüyim hintli evleri daha bakımlıdır
Mutfak zatn hint mutfagı bi görseniz,turuncu büyük cicekli kalebodurlu falan.
Hani kısmet olacak olanda nutkun tutulur ya oyle oldu.
Hayırlısı artık
Yapcam sana icini dedi,yapsın da görek
Mutfak ve parkeler en acil onları yapcaz gircez.
Gerisini icerde artık.
Terazide durum ne yaw Zeki Murende bizi gorecek mi :)
Başaklara varmı bişi acaba bu sene.ikizler iyiyse terazilerde iyidir ama her burcun 12 senede bir gelen jüpiter şansı oluyor .O zaman işler öyle kolay halollurki.25 mayıs 2024 te şans ikizlere geçiyor.
Hayirli ugurlu olsun canim.OkadR spn kurus kadar bagladıkki eve,tadilat icin elden borc alacagız ya kardesimden ya kocinin ablasındN.
50-100 artık .
Kardesim ikiletmez verir.
2-3 bin usd alalım dolar olarak öderiz dedi koci.
Onlarda zarar etmesin dedi.
Kredi ödememiz aylık 15bin.
Cünkü kocam bey gitti 60 ay kredi kullandı. Birimiz isten cıksa acız
Köy yanar deli taranır ama Alyayla oda kavgası yapıyoruz
3 +1 ama odalardan biri ütü odası gibi kücük.
Ben de hayaller kuruyorm,ikea divan alcam oraya,kendime oda yapcam falan diye.
Hanımefendi oyuncak odası yapcakmıs orayı.
4 yasında bebeyle sunu tartısıyırm bide
Ben de aynıyım canım.hala kısırmı eksik diyordum içimdenYedirekcim bence kısır yap, bana göre kaç çeşit salata olursa olsun kısırın yeri hep ayrıdır. Ben böyle gittiğim doğum günlerinde kısırı arıyorum tabi son karar sizin.
Çok sevindim hayırlısı olsun babym 2024 yılında evi olan bir baby olarak giriş yapıcaksın. Allah ev alanla düğün yapana yardım eder ne gerekiyorsa yaparsınız sonra bize atmak istersen foto atarsın. Güzel günlerde oturun en güzel anılarınızı biriktireceğiz bir ev olsun.
Babycim nasıl mutlu oldum anlatamam.OkadR spn kurus kadar bagladıkki eve,tadilat icin elden borc alacagız ya kardesimden ya kocinin ablasındN.
50-100 artık .
Kardesim ikiletmez verir.
2-3 bin usd alalım dolar olarak öderiz dedi koci.
Onlarda zarar etmesin dedi.
Kredi ödememiz aylık 15bin.
Cünkü kocam bey gitti 60 ay kredi kullandı. Birimiz isten cıksa acız
Köy yanar deli taranır ama Alyayla oda kavgası yapıyoruz
3 +1 ama odalardan biri ütü odası gibi kücük.
Ben de hayaller kuruyorm,ikea divan alcam oraya,kendime oda yapcam falan diye.
Hanımefendi oyuncak odası yapcakmıs orayı.
4 yasında bebeyle sunu tartısıyırm bide
Organik boya yapiyorlar denesenKızlar iyi geceler,
Saat 2 oldu şöööyle telefonumla başbaşa kaldım size koştum
Ela bu ara tablet sürem doldumu dolmadıysa kalan süremi oyun oynayarak geçirmek istiyorum diyor.
Sabah uyandık hazırlanıp jimnastiğe gittik.sonra çok az parkta oyalandı. Oradan çıktık kahvaltı yapmamıştık. Pastanede birşeyler yedik, kahvaltı yaptık.
Oradan markete girdim. Çocuklara meyve mini suyu kaşık büyük rulo havlu kağıt, normal peçete aldım.
Geç kalıyorduk, okula koştuk.
Geri kalan alışverişi yarın yapacağım.Evimde küp şeker yok iyimihiç kullanmayınca.. zaten gelen çoğu kişi de kullanmıyor
Okula bıraktım. Site muhasebesine ödeme yapmaya gittim. Oradan yönetime geçtim lokalin anahtarını almaya. Ama priz konusu vardı. Yönetimdeki arkadaş dedi ben tekniğe hallettiririm.
Ordan eve geçtim. Evi toparladım. Havuç toplarını yapıp buzdolabına attım.Evin tozunu aldım. Eşim erken geldi. Çıktık Elayı almaya.Diğer iki arkadaşın çocukları da aldık bıraktık eve. Elaya babası Elsa ve Anna bebek almış sürpriz yapmak istemiş. Çocukları bırakınca sürprizini yaptı.çok mutlu oldu. Kardeşimin hediyesi de bugün geldi.ona da ekstra mutlu oldu.
Eşimin arkadaşına uğradık. Bir şey alacaktı ondan. Bir kahveye girin illa dedi. Ben de yemek saati rahatsız etmeyi sevmem.
Israr etti. Arabadaydık Elayla biz.
Çok ısrar edince girdik.
Oradan çıktık. Eşim yemeğe gideriz akşama demişti.dışarda yemek yedik.
Eve geçtik. Az oturduk. Saçımı boyadı. Elayı o uyuttu bugün.tek ve kısa kitap okumuş. Neden hemen uyuduğu belli. Ben uyuturken iki kitap okumam için ısrar ediyor :)
Saç beyazına bir çare olsa keşke. Zehirlendim resmen. Nefes aldıkça göğsüme doğru sızlama oluyor. Relvar ve desmont içtim. Sadece hafifletti.
Yaşlanınca beyaz saçla gezeceğim net!
Ev borcu ödenir geçer baby güzel borç sonuçta Allah yardım eder sizeHello
Gelemeyrum ev isini halletmeye calısıyoruz
2024 e borclu giriyorx kısmetse
Kredimiz onaylandı süküt
Haftaya satıs olur kısmetse
Ama bilin bakalım bizde ne yok
Resmn - de ev alıyorz
Bir de evin icinde bi is var abowwww ne sen sor ne ben söylüyim.
Site icinde konum falan iyi tmm ama asla paramzıın yetmediği bir ev.
Söyle söylüyim hintli evleri daha bakımlıdır
Mutfak zatn hint mutfagı bi görseniz,turuncu büyük cicekli kalebodurlu falan.
Hani kısmet olacak olanda nutkun tutulur ya oyle oldu.
Hayırlısı artık
Yapcam sana icini dedi,yapsın da görek
Mutfak ve parkeler en acil onları yapcaz gircez.
Gerisini icerde artık.
Şimdiden minik prensesin doğumgünü kutlu olsunKızlar iyi geceler,
Saat 2 oldu şöööyle telefonumla başbaşa kaldım size koştum
Ela bu ara tablet sürem doldumu dolmadıysa kalan süremi oyun oynayarak geçirmek istiyorum diyor.
Sabah uyandık hazırlanıp jimnastiğe gittik.sonra çok az parkta oyalandı. Oradan çıktık kahvaltı yapmamıştık. Pastanede birşeyler yedik, kahvaltı yaptık.
Oradan markete girdim. Çocuklara meyve mini suyu kaşık büyük rulo havlu kağıt, normal peçete aldım.
Geç kalıyorduk, okula koştuk.
Geri kalan alışverişi yarın yapacağım.Evimde küp şeker yok iyimihiç kullanmayınca.. zaten gelen çoğu kişi de kullanmıyor
Okula bıraktım. Site muhasebesine ödeme yapmaya gittim. Oradan yönetime geçtim lokalin anahtarını almaya. Ama priz konusu vardı. Yönetimdeki arkadaş dedi ben tekniğe hallettiririm.
Ordan eve geçtim. Evi toparladım. Havuç toplarını yapıp buzdolabına attım.Evin tozunu aldım. Eşim erken geldi. Çıktık Elayı almaya.Diğer iki arkadaşın çocukları da aldık bıraktık eve. Elaya babası Elsa ve Anna bebek almış sürpriz yapmak istemiş. Çocukları bırakınca sürprizini yaptı.çok mutlu oldu. Kardeşimin hediyesi de bugün geldi.ona da ekstra mutlu oldu.
Eşimin arkadaşına uğradık. Bir şey alacaktı ondan. Bir kahveye girin illa dedi. Ben de yemek saati rahatsız etmeyi sevmem.
Israr etti. Arabadaydık Elayla biz.
Çok ısrar edince girdik.
Oradan çıktık. Eşim yemeğe gideriz akşama demişti.dışarda yemek yedik.
Eve geçtik. Az oturduk. Saçımı boyadı. Elayı o uyuttu bugün.tek ve kısa kitap okumuş. Neden hemen uyuduğu belli. Ben uyuturken iki kitap okumam için ısrar ediyor :)
Saç beyazına bir çare olsa keşke. Zehirlendim resmen. Nefes aldıkça göğsüme doğru sızlama oluyor. Relvar ve desmont içtim. Sadece hafifletti.
Yaşlanınca beyaz saçla gezeceğim net!
Katılıyorum.Ev borcu ödenir geçer baby güzel borç sonuçta Allah yardım eder sizeİlk sene biraz zor oluyor sıkışıyorsun ama sonra zamanla rahatlıyorsun.Biz şimdi oturduğumuz evi alalı iki seneyi geçti.Ödeyeceğimiz konut kredisi ile maaşım hemen hemen aynıydı birde üniversite çocuk okutuyorduk.Eşim sen delimisin niye bu kadar yüksek borca girdin diye kızıyordu.Bir yandan geçimi düşünüyor bir yandan çocuğu....Ben nasılsa ocakta maaşlara zam gelecek ama kredimiz sabit kalacak temmuzda bir daha zam daha alırız zamanla rahatlarız dedim öylede oldu çok şükür .Şimdi iyiki almışız diyor.O zaman aylık ödediğim kredi miktarı maaşımla aynı iken şimdi maaşımın dörtte biri oldu.
İmkanım olsa maaş yetseydi bende beş yıllık çekerdim.Hem daha az faiz ödüyorsun hemde erken bitmiş oluyor.Bir yıl önce bile bitirmek ciddi farkettiriyor.
Yalnız bir yerde kardeşimden ya da enişteden 50-100 borç alırız onuda dolar olarak ödeyelim demişsiniz ama bence dolar olarak almayın .Çünkü doları baskıladıkları için seçimden sonra fırlama ihtimali var.Marttan sonra artabilir.Altın daha mantıklı gibi geldi.
Dolarla ilgili bir kere çok ucuz kurtuldum ben .Araba almak için teyzemden dolar almıştık .Borcu verdikten bir gün sonra dolar ikiye katlamıştı Devülasyon olmuştu .Bir günle ucu ucuna iki katı para ödemekten kurtulmuştum.Yaşadığım bu tecrübeden dolayı dolarla borç almaya mesafeliyim .
Çok teşekkürler canımŞimdiden minik prensesin doğumgünü kutlu olsunsağlıklı ve mutlu yaşlar diliyorum.Sanada kolay gelsin
Aminnn cnm saolasımHayırlı olsun , mutlulukla oturun canım , hep güzel anılarınız olsun
Cok tesekkürler AminnnHarika bir haber bu.Oleyy çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun evi alında eksik gedik tadilat ne varsa yaparsınız.2024 yılı zaten ikizlerin şans yılı herşey güzellikleriyle gelecek inşallah