Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hello
Gelemeyrum ev isini halletmeye calısıyoruz
2024 e borclu giriyorx kısmetse😀
Kredimiz onaylandı süküt
Haftaya satıs olur kısmetse
Ama bilin bakalım bizde ne yok🤦🏻‍♀️
Resmn - de ev alıyorz
Bir de evin icinde bi is var abowwww ne sen sor ne ben söylüyim.
Site icinde konum falan iyi tmm ama asla paramzıın yetmediği bir ev.
Söyle söylüyim hintli evleri daha bakımlıdır😅
Mutfak zatn hint mutfagı bi görseniz,turuncu büyük cicekli kalebodurlu falan.
Hani kısmet olacak olanda nutkun tutulur ya oyle oldu.
Hayırlısı artık
Yapcam sana icini dedi,yapsın da görek😅
Mutfak ve parkeler en acil onları yapcaz gircez.
Gerisini icerde artık.
baby hayırlı ugurlu olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsın ödeme kolaylıgı versın ınsAllah

🤣.ikizler iyiyse terazilerde iyidir ama her burcun 12 senede bir gelen jüpiter şansı oluyor .O zaman işler öyle kolay halollurki.25 mayıs 2024 te şans ikizlere geçiyor.
Başaklara varmı bişi acaba bu sene😥😥😩😌😊Gerçi eşim ve küçül kızım ikizler:)büyük kızım terazi:)belki onlardan bana bulaşırmı acepss😜

OkadR spn kurus kadar bagladıkki eve,tadilat icin elden borc alacagız ya kardesimden ya kocinin ablasındN.
50-100 artık .
Kardesim ikiletmez verir.
2-3 bin usd alalım dolar olarak öderiz dedi koci.
Onlarda zarar etmesin dedi.
Kredi ödememiz aylık 15bin.🙈
Cünkü kocam bey gitti 60 ay kredi kullandı. Birimiz isten cıksa acız🤦🏻‍♀️
Köy yanar deli taranır ama Alyayla oda kavgası yapıyoruz😅
3 +1 ama odalardan biri ütü odası gibi kücük.
Ben de hayaller kuruyorm,ikea divan alcam oraya,kendime oda yapcam falan diye.
Hanımefendi oyuncak odası yapcakmıs orayı.😒
4 yasında bebeyle sunu tartısıyırm bide🙈
Hayirli ugurlu olsun canim. 🧿 Oda tartismasini kim kazandi? 😁

Kızlar iyi geceler,
Saat 2 oldu şöööyle telefonumla başbaşa kaldım size koştum😅
Ela bu ara tablet sürem doldumu dolmadıysa kalan süremi oyun oynayarak geçirmek istiyorum diyor.
Sabah uyandık hazırlanıp jimnastiğe gittik.sonra çok az parkta oyalandı. Oradan çıktık kahvaltı yapmamıştık. Pastanede birşeyler yedik, kahvaltı yaptık.
Oradan markete girdim. Çocuklara meyve mini suyu kaşık büyük rulo havlu kağıt, normal peçete aldım.
Geç kalıyorduk, okula koştuk.
Geri kalan alışverişi yarın yapacağım.Evimde küp şeker yok iyimi😂 hiç kullanmayınca.. zaten gelen çoğu kişi de kullanmıyor
Okula bıraktım. Site muhasebesine ödeme yapmaya gittim. Oradan yönetime geçtim lokalin anahtarını almaya. Ama priz konusu vardı. Yönetimdeki arkadaş dedi ben tekniğe hallettiririm.
Ordan eve geçtim. Evi toparladım. Havuç toplarını yapıp buzdolabına attım.Evin tozunu aldım. Eşim erken geldi. Çıktık Elayı almaya.Diğer iki arkadaşın çocukları da aldık bıraktık eve. Elaya babası Elsa ve Anna bebek almış sürpriz yapmak istemiş. Çocukları bırakınca sürprizini yaptı.çok mutlu oldu. Kardeşimin hediyesi de bugün geldi.ona da ekstra mutlu oldu.
Eşimin arkadaşına uğradık. Bir şey alacaktı ondan. Bir kahveye girin illa dedi. Ben de yemek saati rahatsız etmeyi sevmem.
Israr etti. Arabadaydık Elayla biz.
Çok ısrar edince girdik.
Oradan çıktık. Eşim yemeğe gideriz akşama demişti.dışarda yemek yedik.
Eve geçtik. Az oturduk. Saçımı boyadı. Elayı o uyuttu bugün.tek ve kısa kitap okumuş. Neden hemen uyuduğu belli. Ben uyuturken iki kitap okumam için ısrar ediyor :)
Saç beyazına bir çare olsa keşke. Zehirlendim resmen. Nefes aldıkça göğsüme doğru sızlama oluyor. Relvar ve desmont içtim. Sadece hafifletti.
Yaşlanınca beyaz saçla gezeceğim net!

Yedirekcim bence kısır yap, bana göre kaç çeşit salata olursa olsun kısırın yeri hep ayrıdır. Ben böyle gittiğim doğum günlerinde kısırı arıyorum tabi son karar sizin.

Çok sevindim hayırlısı olsun babym 2024 yılında evi olan bir baby olarak giriş yapıcaksın. Allah ev alanla düğün yapana yardım eder ne gerekiyorsa yaparsınız sonra bize atmak istersen foto atarsın. Güzel günlerde oturun en güzel anılarınızı biriktireceğiz bir ev olsun.
Ben de aynıyım canım.hala kısırmı eksik diyordum içimden🤭
Oysa eskiden kısırı tutturamoyordum. Şimdi tutturabiliyorum.
Valla kanıma girdin😂😂 kim tutar beni🤣🤣🤣 cumartesi inşallah sabah erken kalkar yaparım.

OkadR spn kurus kadar bagladıkki eve,tadilat icin elden borc alacagız ya kardesimden ya kocinin ablasındN.
50-100 artık .
Kardesim ikiletmez verir.
2-3 bin usd alalım dolar olarak öderiz dedi koci.
Onlarda zarar etmesin dedi.
Kredi ödememiz aylık 15bin.🙈
Cünkü kocam bey gitti 60 ay kredi kullandı. Birimiz isten cıksa acız🤦🏻‍♀️
Köy yanar deli taranır ama Alyayla oda kavgası yapıyoruz😅
3 +1 ama odalardan biri ütü odası gibi kücük.
Ben de hayaller kuruyorm,ikea divan alcam oraya,kendime oda yapcam falan diye.
Hanımefendi oyuncak odası yapcakmıs orayı.😒
4 yasında bebeyle sunu tartısıyırm bide🙈
Babycim nasıl mutlu oldum anlatamam.
Allah ödeme kolaylığı versin. İnan bir bakmışsın bitmiş borç. Ve tek huzurun iyiki evimi almışım deyişin olacak.
En güzel günleriniz bu evde geçsin ailecek

Kızlar iyi geceler,
Ela bu ara tablet sürem doldumu dolmadıysa kalan süremi oyun oynayarak geçirmek istiyorum diyor.
Sabah uyandık hazırlanıp jimnastiğe gittik.sonra çok az parkta oyalandı. Oradan çıktık kahvaltı yapmamıştık. Pastanede birşeyler yedik, kahvaltı yaptık.
Oradan markete girdim. Çocuklara meyve mini suyu kaşık büyük rulo havlu kağıt, normal peçete aldım.
Geri kalan alışverişi yarın yapacağım.Evimde küp şeker yok iyimi😂 hiç kullanmayınca.. zaten gelen çoğu kişi de kullanmıyor
Okula bıraktım. Site muhasebesine ödeme yapmaya gittim. Oradan yönetime geçtim lokalin anahtarını almaya. Ama priz konusu vardı. Yönetimdeki arkadaş dedi ben tekniğe hallettiririm.
Ordan eve geçtim. Evi toparladım. Havuç toplarını yapıp buzdolabına attım.Evin tozunu aldım. Eşim erken geldi. Çıktık Elayı almaya.Diğer iki arkadaşın çocukları da aldık bıraktık eve. Elaya babası Elsa ve Anna bebek almış sürpriz yapmak istemiş. Çocukları bırakınca sürprizini yaptı.çok mutlu oldu. Kardeşimin hediyesi de bugün geldi.ona da ekstra mutlu oldu.
Eşimin arkadaşına uğradık. Bir şey alacaktı ondan. Bir kahveye girin illa dedi. Ben de yemek saati rahatsız etmeyi sevmem.
Çok ısrar edince girdik.
Eve geçtik. Az oturduk. Saçımı boyadı. Elayı o uyuttu bugün.tek ve kısa kitap okumuş. Neden hemen uyuduğu belli. Ben uyuturken iki kitap okumam için ısrar ediyor :)
Saç beyazına bir çare olsa keşke. Zehirlendim resmen. Nefes aldıkça göğsüme doğru sızlama oluyor. Relvar ve desmont içtim. Sadece hafifletti.
Organik boya yapiyorlar denesen

Gunaydın
Hem cuma hem yeni bir ay saglik, huzur, bereket getirsin.
21 günlük dua ve tesbihe niyetlendim yine.
Vakit buluncada surelerden okuyorum.
Hergün ya Vedud cekiyorum bol bol.
Rabbim ol der ve olur insAllah.

Artık bisi yapasımda yiyesimde yok.
Kendim icin bisi yapmadım.
Yulaf yedim, ton balikli salata yapıcam yine.
Ana yemek yapmam lazım bi de.

Surekli bir eksik durumu kart harcamaları hep mutfak alisverisine gidiyor.

Dün kardesim mozik pasta istedi tmm yapim ama annem şunun icin bile yormuyor kendini asla.
Ugrasmıyor diyelim ki bilmiyo zibilyon tane tarif var telefon hep elinde aç bak yap.
Kadin canını asla yormuyor ya.
Hemen ablan yapsın.
Aksam yaptım esimde daha gelmemisti kız surekli bisi istiyor ondanda elimi cikardim 2 defa.
Hep yarım kaldı.
Artık söyle seyler beni cok geriyor ugrasmakta yapmakta istemiyorum.
Kendimize göre ancak ugrasiyorum zaten
Eve yapamadım bugun eve de yapıcam.
Ben yemiyorum diye eve yapmamazlık edemem az az yapıyorum yine bisiler

Cumamız mübarek olsun canlar, Yeni bir ay ve yeni yılın son ayı bereket getirsin hepimize. Nasılda geçti diyorum koca bir sene güzel yıllar da yaşayacağımız gelecek yıllarımız olsun. Sabah kurulu saat gibi kalk kahvaltı olayı bitince ev işlerine başlıyorum bu gün sabah biraz ev toplayınca oturdum dualarımı okudum Allah kabul etsin sonra kalktım evi süpürdüm toz aldım mutfagı öylece bıraktım bankada işlerimiz vardı bugün ben onları hallettim ama çok kalabalıktı eşim hesabıma para atmış euro almam için onu da aldım. Ne kadar biriktirebilirsek artık yurt dışına niyetimiz var o zaman harcamak için. Lazım olanları aldım baharatcıdan marketten pirinç ve ekmek aldım nakit ödedim kredi kartları kesilmeden kullanmak istemiyorum ayın 5 de kesiliyor. Eve giriş yaptım nasıl acıktım kahvaltı yapmadan çıktım evden kahvaltımı yapıp mutfak topladım çayımı aldım size geldim güzel bir cuma günü olsun hepimize.

Hello
Gelemeyrum ev isini halletmeye calısıyoruz
2024 e borclu giriyorx kısmetse😀
Kredimiz onaylandı süküt
Haftaya satıs olur kısmetse
Ama bilin bakalım bizde ne yok🤦🏻‍♀️
Resmn - de ev alıyorz
Bir de evin icinde bi is var abowwww ne sen sor ne ben söylüyim.
Site icinde konum falan iyi tmm ama asla paramzıın yetmediği bir ev.
Söyle söylüyim hintli evleri daha bakımlıdır😅
Mutfak zatn hint mutfagı bi görseniz,turuncu büyük cicekli kalebodurlu falan.
Hani kısmet olacak olanda nutkun tutulur ya oyle oldu.
Hayırlısı artık
Yapcam sana icini dedi,yapsın da görek😅
Mutfak ve parkeler en acil onları yapcaz gircez.
Gerisini icerde artık.
Ev borcu ödenir geçer baby güzel borç sonuçta Allah yardım eder size😊İlk sene biraz zor oluyor sıkışıyorsun ama sonra zamanla rahatlıyorsun.Biz şimdi oturduğumuz evi alalı iki seneyi geçti.Ödeyeceğimiz konut kredisi ile maaşım hemen hemen aynıydı birde üniversite çocuk okutuyorduk.Eşim sen delimisin niye bu kadar yüksek borca girdin diye kızıyordu.Bir yandan geçimi düşünüyor bir yandan çocuğu....Ben nasılsa ocakta maaşlara zam gelecek ama kredimiz sabit kalacak temmuzda bir daha zam daha alırız zamanla rahatlarız dedim öylede oldu çok şükür .Şimdi iyiki almışız diyor.O zaman aylık ödediğim kredi miktarı maaşımla aynı iken şimdi maaşımın dörtte biri oldu.

İmkanım olsa maaş yetseydi bende beş yıllık çekerdim.Hem daha az faiz ödüyorsun hemde erken bitmiş oluyor.Bir yıl önce bile bitirmek ciddi farkettiriyor.

Yalnız bir yerde kardeşimden ya da enişteden 50-100 borç alırız onuda dolar olarak ödeyelim demişsiniz ama bence dolar olarak almayın .Çünkü doları baskıladıkları için seçimden sonra fırlama ihtimali var.Marttan sonra artabilir.Altın daha mantıklı gibi geldi.

Dolarla ilgili bir kere çok ucuz kurtuldum ben .Araba almak için teyzemden dolar almıştık .Borcu verdikten bir gün sonra dolar ikiye katlamıştı Devülasyon olmuştu .Bir günle ucu ucuna iki katı para ödemekten kurtulmuştum.Yaşadığım bu tecrübeden dolayı dolarla borç almaya mesafeliyim .

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler,
Çok ısrar edince girdik.
Şimdiden minik prensesin doğumgünü kutlu olsun 🥰 🥰sağlıklı ve mutlu yaşlar diliyorum.Sanada kolay gelsin🥰🥰

Ev borcu ödenir geçer baby güzel borç sonuçta Allah yardım eder size😊İlk sene biraz zor oluyor sıkışıyorsun ama sonra zamanla rahatlıyorsun.Biz şimdi oturduğumuz evi alalı iki seneyi geçti.Ödeyeceğimiz konut kredisi ile maaşım hemen hemen aynıydı birde üniversite çocuk okutuyorduk.Eşim sen delimisin niye bu kadar yüksek borca girdin diye kızıyordu.Bir yandan geçimi düşünüyor bir yandan çocuğu....Ben nasılsa ocakta maaşlara zam gelecek ama kredimiz sabit kalacak temmuzda bir daha zam daha alırız zamanla rahatlarız dedim öylede oldu çok şükür .Şimdi iyiki almışız diyor.O zaman aylık ödediğim kredi miktarı maaşımla aynı iken şimdi maaşımın dörtte biri oldu.

İmkanım olsa maaş yetseydi bende beş yıllık çekerdim.Hem daha az faiz ödüyorsun hemde erken bitmiş oluyor.Bir yıl önce bile bitirmek ciddi farkettiriyor.

Yalnız bir yerde kardeşimden ya da enişteden 50-100 borç alırız onuda dolar olarak ödeyelim demişsiniz ama bence dolar olarak almayın .Çünkü doları baskıladıkları için seçimden sonra fırlama ihtimali var.Marttan sonra artabilir.Altın daha mantıklı gibi geldi.

Dolarla ilgili bir kere çok ucuz kurtuldum ben .Araba almak için teyzemden dolar almıştık .Borcu verdikten bir gün sonra dolar ikiye katlamıştı Devülasyon olmuştu .Bir günle ucu ucuna iki katı para ödemekten kurtulmuştum.Yaşadığım bu tecrübeden dolayı dolarla borç almaya mesafeliyim .
Katılıyorum.
Marta kadar sabit tutmaya calisiyorlar ya da cuzi zamlar geliyor sonrasında nolcak düşünemiyorum bile ben.
Borç göz korkutuyor soguk geliyor girince alışıyorsun:)

Ben evi topladım kız dağıttı.
Noldu simdi ben bisi anlamadım .
2 arkadasimla konustum ikiside baya hasta cocuklarida öyle crp de yüksekmis.
Dikkat etmek lazım.

Cumartesi- pazar tiyatro var ama farkli kültür merkezlerindeler yakın semtler goturcem kızı yani esim evde götürürüz.
Heves ediyor.
Haftayada burda bi cocuk kutuphanesi var orada etkinlik olacakmış ebeveynli sali günü kayit aciliyormus sadece 15 kisi
Salı onu denicem yani dolmazsa.
Haftayada hem ona götürürüm hemde buradaki kültür merkz. Var ona gideriz.
Aksamda konser varmış pazar günü
eşim gelmezde arkadaş musaitse ona sorcam. Onunla gideriz.
Etkinlik kuşu olduk çıktık.
Gecen sene yaşı tutmuyordu kızın +3 ya da +4 geneli. Bu sene tiyatroyla gecer kış hem cok sevdi.
Her hafta görürücem.
Hafta sonu etkinlik hafta ici avm atsın enerjisini

Selaaamm,
Oturamadığım bir gündü. Ya benim kociş akşam keyif yapaydım diyordu.
Eee dersen kızııım sana doğum günü yapalımmı kızııım deyip sürekli aklına sokarsan olacağı budur dedim.
Sabah Ela gidip balonları şişirip süslemeyi istedi. Vakit yok hadi acele etmeliyiz diyorum.kıyafetini giymediği gibi ben giydirirken yok şu jimnastik hareketini yapayım yok bunu yapayım. Kaç defa anlattım. En son gitmiyoruz o zaman oraya direk okula gidiyoruz dedim.başladı ağlamaya.sonra çekilidi odasına annemle benim resmim var hep onu alır ağlar🤣🤣🤣 Gitmemeye kararlıydım. Çünkü hergün aynı acele telaşımız.
Okula bıraktım gittim yeri süslemeye, ben balonları yapıştıyorum onlar patır patır düşüyor.tekrar yapıştırdım. En son bıraktım eve geçtim. Namaz kılıp çıktım. Ela erken al anne beni demişti
Alınacakları aldım.Elayı aldım. Geçtik doğum günü yerine. Balonlar dökülmüş 😅 iple zincir balon yaptım.
Eşim geldi eve geçtik yemek yedik.
Bu telaşta hala diyetteyim diyor. Allahımm.
Makarna çorba sarma yoğurt vardı. Hala ne yiyeceğiz diye soruyor.püff
He bir de teyzeyi son karar çağırmayalım dedi.
Akşam diyor teyze olsaydı Elayı bırakır ona, gidip süsler gelirdik.
Ben kızımla birlikte yapmayı seviyorum.yardım da etti. Durmaz diye düşündü ama heyecanla çok rahat süsledik beraber
Süslemeyi halletik. Lazım olan eşyaları götürdük.Ela da herşeye yardım etti.popcorn ve cupcake standını hazırlamasa olmazdı :)
Eve geçip bir kahve içtik. Kısır malzemelerini doğradım. nazenin9320 nazenin9320 canım beni gazlamayacaktın kısır için 😂
Mutfağı topladım.
Fena yoruldum.
Ama bugün kaç defa dedi Ela, çok mutluyum sizin sayenizde, çok teşekkür ederim bana bunu yaşattığınız için. Hayatımdaki en güzel doğum günümdü deyip deyip sarıldı.
Yorgunluğumuz gidiyor bunu söyleyince.
Yarın akşam da arkadaş uğrayacakmış. Doğum günü saatinde çalışıyor, akşam uğrayalım dedi.
Uzun yazdım hakkınızı helal edin.

X