Kızlaaar iyi geceler,
Bugün erken uyurum. Yarın işim çok. Sarma saracağız.
Elanın dün gece burnu hırıltılıydı. Dün eşim aman dikkat edin hafta sonuna kadar hasta olmasın dedi. Hoop ertesi gün burnu tıkalı.
Çekme şu negatifliği üzerine dedim
Bugün de burnu fışırdıyordu ilaç verdim.
Yarın göndermem okula.
İnşallah hafta sonuna kadar birşeyi kalmaz.
Bugün eşim diyor küçük kardeşimi çağıracakmışım süsleme vs.için.. Daha önce o yapmıştı. Ben de dedim, onu çağırıp diğerlerini çağırmadan olmaz. Zaten gerek de yok dedim.sonuçta aileler de olacak niyetiyle başlamadım. Başlasam önceki gibi önce onlar gelirdi.hem ailem kalabalık. Sığamayız.O zaman bayağı çok kişilik yerde yapmıştık.gelmişlerdi sağolsunlar.
Hee teyze bile gelecekse mümkünse cumartesi gelsin. Valla ağırlayacak durumda değilim.kardeşlerim biliyor zaten arkadaşlarıyla yapacağımı. Ee zaten hepsi de çalışıyor.
Bugün dinleneceğim demiştim değilmi. Ela yılbaşı için çam ağacını kuralım baba deyip durdu.Birlikte kurdular. Ben de giriştim. Gardolabın üzerini sildim. Yazlık ayakkabıları temizlemiştim. Kutulara koyulmayı bekliyorlardı. Nihayet bugün onu da hallettim.Dağınıklık gitti.
Sonra kahve faslımız.
Ardından oyun oynayalım fasıllarımız.babasıyla da oynadılar ama anne sende gel bitmiyordu.
Dedim bulaşık makinası dolu beni bekler. Çamaşırlar katlanacak dünden bu yana beni bekliyor.
Kalktı eşim yardım etti sağolsun. Mutfağı topladık. Ela odasında resim yapıyordu ben de geçtim yatak odaya sakince çamaşır katladım.
Uyku öncesi bir oyun daha oynadık. İki tane kitap okudum. Aşağısı kurtarmıyor.
Bazen sürekli kızın işim var demek istemiyorum ama iş de bitmiyor.