Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlaaar iyi geceler,
Bugün erken uyurum. Yarın işim çok. Sarma saracağız.
Elanın dün gece burnu hırıltılıydı. Dün eşim aman dikkat edin hafta sonuna kadar hasta olmasın dedi. Hoop ertesi gün burnu tıkalı.
Çekme şu negatifliği üzerine dedim
Bugün de burnu fışırdıyordu ilaç verdim.
Yarın göndermem okula.
İnşallah hafta sonuna kadar birşeyi kalmaz.
Bugün eşim diyor küçük kardeşimi çağıracakmışım süsleme vs.için.. Daha önce o yapmıştı. Ben de dedim, onu çağırıp diğerlerini çağırmadan olmaz. Zaten gerek de yok dedim.sonuçta aileler de olacak niyetiyle başlamadım. Başlasam önceki gibi önce onlar gelirdi.hem ailem kalabalık. Sığamayız.O zaman bayağı çok kişilik yerde yapmıştık.gelmişlerdi sağolsunlar.
Hee teyze bile gelecekse mümkünse cumartesi gelsin. Valla ağırlayacak durumda değilim.kardeşlerim biliyor zaten arkadaşlarıyla yapacağımı. Ee zaten hepsi de çalışıyor.
Bugün dinleneceğim demiştim değilmi. Ela yılbaşı için çam ağacını kuralım baba deyip durdu.Birlikte kurdular. Ben de giriştim. Gardolabın üzerini sildim. Yazlık ayakkabıları temizlemiştim. Kutulara koyulmayı bekliyorlardı. Nihayet bugün onu da hallettim.Dağınıklık gitti.
Sonra kahve faslımız.
Ardından oyun oynayalım fasıllarımız.babasıyla da oynadılar ama anne sende gel bitmiyordu.
Dedim bulaşık makinası dolu beni bekler. Çamaşırlar katlanacak dünden bu yana beni bekliyor.
Kalktı eşim yardım etti sağolsun. Mutfağı topladık. Ela odasında resim yapıyordu ben de geçtim yatak odaya sakince çamaşır katladım.
Uyku öncesi bir oyun daha oynadık. İki tane kitap okudum. Aşağısı kurtarmıyor.
Bazen sürekli kızın işim var demek istemiyorum ama iş de bitmiyor.

Nasıl bir hafta sonu geçirdim dedim dün akşam oturduğumda, hafta sonu çocukluk arkadaşım adaşım geldi kaç yıl sonra buluştuk onunla sevdiğim biri dışarıda buluşalım dedi onlar başka bir ilçede oturuyor, asla kabul edemem dedim evimde ağırlamak istiyorum deyince geldiler. Çok güzel zaman geçirdim ama onlar gelmeden akşam yemeklerini hallettim yemeğe misafirim vardı. Onlar gitti yağmur yağıyor eşime dedim hadi pazara gidiyoruz misafirler gelicek dedi evde kızlar var onlar karşılar dedim ona zor geliyor pazara gitmek neyse gittik ama pazarda doğru düzgün birşey yok Antalyadan mal gelmedi diyor pazarcılar artık acilleri aldık eve geldik yemekler hazırdı sofrayı düzenledik yedik misafirlerimle güzel geçti. Ertesi gün kızlarla güzel bir kahvaltı yapalım dedim eşime fırından hamur işleri aldık kızlar yemedi biz yedik sonra dışarı çıkalım dedik dağın tepesinde bir kafe var orayı istediler gittik ama donduk evde ki kahvaltıda ki simite-bayoza hayır diyen bizim kızlar orada gözleme istediler bizde yedik ama ne soğuktu eve geldik ütü yap, banyo havlularını değiştir çamaşır as topla nasıl yorulduğumu oturunca anladım. Bu gün ev kırklandı ama yarın devam edicem çok yoruldum sabah nevresim değiştirdim çamaşırlar yıkanıcak ama hava yağmurlu peteklerin üzerine koyuyorum telde biraz havalandırıp öyle kurutuyorum hepsini akşama yemek çok dolap dolu kazancım o oldu.

Canim sana yazicam hep bende firsat bulamadim .
Amin beden yorgunlugu geciyor bir sekilde sağlık olsun napalım

Selammm
Bir arkadasim var oglanin teee 1.sinifindan beri veli arkadasim.
Senede toplasan 3-4 gorusuruz yüzyüze sık sık telefonda konusuyoruz hep bi kosturmaca.
Kahvaltiya cagirdim
Ya ben bisi yiyemiyorum hamur isini bulasmak istemedim ona yapip kendim yemesem ayıp olur.
Kahvalti ederiz bari dedim.
Hic kopmadik ya 4 arkadasiz böyle okuldan.
Ayda yılda bir bir araya geliyoruz ama sanki hep birarada gibiyiz.
Seviyorum böyle insanları.
Benim tarzım tam :)
Ölene kadar bırakmam Allahın izniyle
Hep irtibatimiz olur insallah.

Evi dip köse süpürdüm sildim
Toz aldim.
Camlarin uzerinden gectim hep el izi
Aynalari sildim kapılari sildim.
Banyoyu temizledim
Balkonu sildim.
Aslinda temizligi yaptim temizligi yapmisken bari cağirim dedim.
Simdi bir kat daha vileda attim sabah süpüremem daha.
Ancak toplarim.
Bi ocak kaldi silincek sildim onu ama yemek yaptim aksam.
Yarin yemekle ugrasmim dedim.
Dualarimi okudum biraz.
3000 tesbih cektim
Agri kesici ve kas gevsetici ictim bi tane kolumu agrittim zorladım mutfagi banyoyu elimle sildim.
Kiz nasil mutlu hep biri gelsin bekliyor.
Ismini bildikleri icin X teyzeyi arasana bize gelsin diyo.
Ya da biz gidelim onlara diyor.
Yarin sabah nasıl mutlu olur simdi.

Market yapılması lazim.
Ben anpadan kızla pek bisi alamadim
Ozellikle kahvaltılık hic bakamadim.
Kahvaltilik almak lazım.
Sekersiz recel( elma suyuyla tatlandirilmis) siparis verdim.
Benim kahvaltida en sevdigimdir.
Sarelle findik ezmesi vs hic aramam ama recele aninda duserim.
Bari öyle alimde 1 kasik yerim hevesim gecer.
Ben hepten cikaramiyorum hayatimdan yavas yavas.

Bende oglanin odasina actim çamaşırligi iyi oldu böyle
Kışın zor ya camasir işi

Ay bi de bugun kendime tavada pizza yaptim glutensiz undan hamur yaptim
Kiz benden cok yedi.
Yavrum meğer glutensiz yemek istiyormuş
Glutensiz kurabiye falan almistim hani kahve yani yerim diye onuda actirdi yedi.
Keşke hep yese.
Evin duzeninide kendime göre degistiriyorum bazı konularda.
Sekersiz alıp, abur cubur aldirmayip falan.
Probiyotikli, laktozsuz peynir falan buldum onlardan alıcam.
Ben hic spor yapmadigim halde vucudumun sekli bile degisti.
Seker cidden nasıl zarar veriyor bize insallah bir daha yemem canim hic istemez.

Ama su hakmarda ki glutensiz findikli leblebi kurabiyesinden bi alın ya.
Kime aldirdiysam gidip bir daha aldilar.
Esim, annem hepsi benden cok yiyor.
Esim dun 3 kutu daha almis.
Ama en guzeli findikli olan

Çok soğudu hava petekler cayır cayır yanıyor ama ev istenilen sıcaklığa bir türlü gelmiyor. Dışarısı şuan 5 derece ve şiddetli yağmur yağacak diye cep telefonlarımıza mesaj geldi. Bereketli yağmurlar yağsın, sabah sabah bir makina çamaşır astım az önce bir kısmını topladım koridorun ve yatak odasının peteklerinin üzerine koydum. Toz aldım kızların istediği yemeği yaptım kabak istediler pişirdim. Markete gittim havuç ve karnıbahar aldım kızlar için şu diyetleri bitsinde normale dönsünler çok zor oluyor benim hiç bitmiyor mutfakla muhabbetim. Bize de sebze kavurdum yoğurtla yeriz çorbamda var yeter. Akşam eşimle kredi kartlarını hesapladık bu ay bayağı bir fazla kartlar çok alışveriş yaptık malum kasım ayı olduğu neyse diyorum.

Canim sana yazicam hep bende firsat bulamadim .
Amin beden yorgunlugu geciyor bir sekilde sağlık olsun napalım
Sorma canım telefonum çalındı 1 ay önce.. Yeni almıştımtelefon numaralarım hep gitti.senin kide gitti.
üzüntüden vertigo da oldum.. anca anca kendime geliyorum.. baya stres üzüntüler yaşadım bu ara.. keyfim tadımda pek yok

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…