- 27 Şubat 2013
- 14.239
- 40.714
Canım geniz eti alırken de anestezi yapılıyor. Bencd çok takılma anestezi konusuna. Travma oluşması daha kötü birşey.Ben oglani anaokulu yasindayken goturmustum ilk ama çürüğü yoktu sallanan süt dişi rahatsız ediyordu onu aldirmistik cok az aglamıştı ama ikna olmustu.
Ilk dolgusunuda sanirim 12 yasinda falan yaptirmistik. Hiç ağlamamıştı korkmuyordu.
Kizin cok erken çürüdü ve oglandan daha zor bir cocuk.
Aksam discinin kapısından girmeden baslicak ağlamaya eminim ona.
Ikna ederek yaptırmanız imkansız ama anestzi ve sedasyon verip yapilabiliyormus
Yan etkisi olmaz insallah korkuyorum biraz daha cok küçük.
Ama sòyle bir kolaylık sanki defalarca onu ikna edip aglatmaktansa fobi olusmasindansa tek seferde yaptırırız biter diyorum.
Süt dişi aslında dokulecek ama ileride bosluk olmaması icin dokulene kadar dolduruyorlarmış.
Biraz yapısal da olabilir. Tabi fırçalama olayı da etkili.Kizlar bisi sorucam erken yaşta dişi çürüyen, ya da çürük tedavisi gören çocuklarınız tanıdıklarınızin cocuklari var mı?
Kızın arkada çürüğü var malesef cokda erken dis çıkarmıştı ondan mı erken çürüdü, duzenli fircalamıyor ondan mı bilmiyorum.
Gecen sene kontrol icin götürmüştüm agzini actiramadik doktor tam anlamiyla muayine edememisti.
Bu aksam bi doktara gostericez tabi yine ciglik kiyamet acmicak dolgu vs yaparsa anesteziyle yapılıyor falan yazıyor nette bi korktum.
Hic böyle bir durumda olan oldumu?
Valla bi bilsem neredeyse hepsi market bu arada bogazimiza harcadim desem cok netBacim ne harcadın 90bin
Hayirli olsun arabanız canim
Benim ikisininde erken çürüdü ilk doldulqri 3 yaslarinda basladi ilkinde agla zirla zor oldu ama alıştılar sonra. Cok eziyet etmediler o konuda ama arkadaşın kızına anestezi verdiler hiç bi şekilde ağzını açmadı cocuk
Ayy hayırlı olsunnn. Çook sevindim. İnşallah güzel bir yer olur taşınacağınız yerkizlar ben psikiyatri uzmanligi kazandimyeniden tasinmam lazim ama gideceksem eger
Çok sevindim doktorcum ayağına taş gözüne yaş değmesin Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Tebrikler.kizlar ben psikiyatri uzmanligi kazandimyeniden tasinmam lazim ama gideceksem eger
Yaaaaa hayırlı olsunnn cok sevindimm.kizlar ben psikiyatri uzmanligi kazandimyeniden tasinmam lazim ama gideceksem eger
Hayirli olsun canim masallah tebrik ederim.kizlar ben psikiyatri uzmanligi kazandimyeniden tasinmam lazim ama gideceksem eger
Hayırlı olsun altın asla kaybettirmez.3 aydır kenara ayırdığım bir bütçe ile her ay 3 adet çeyrek altın almaya başladım.
İlk ay 2.750 Tl den almıştım.
Bu son ay 3.045 den aldım.
Bunu yapabildiğim kadar sürdüreceğim. 1 yıl 2 yıl mesala.
Zaman koymadım kendime.
İleriki süreçte ne olacak bende merak ediyorum.
Umarım doğru karar vermiş olurum.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun altın asla kaybettirmez.
Oglumun bayram harcliklariyla gr almistim nisandi galiba 1.200falandi sindi 1.800tl gecti.
Ocak ayi sonrasi kesin 2bin diyorlar.
Tabi yatirim yapmak altin alabilmek adina zorlanicaz.Teşekkür ederim.
Evet yeni yıl ile birlikte altın fiyatlarında yeni bir yükseliş dalgası başlayacağını söylüyor bazı ekonomisler.
Aslında hoş bir durum değil ama En azından paramızın değerini bir miktar koruyalım.
Hayırlısı bakalım.
Gerçi mevduat faizleri de şu an cazip görünüyor ama biz bayanlar altından vazgeçemeyiz sanırımTabi yatirim yapmak altin alabilmek adina zorlanicaz.
Herseyede zam gelecek ama tl tutmak hic mantıklı degil.
Ogluma da dedim dün 4bin tl kadar nakiti var uzerinde üniversite icin baska sehirde suan nakitde harcamıyor kredi kartida hesap kartida elinde o nakitide altin döviz bisi yap dedim.
Az cok tl tutmak mantikli degil hic