- 21 Ağustos 2015
- 31.355
- 95.053
- 37
Heyy masallahhHayırlı olsunnnkizlar ben psikiyatri uzmanligi kazandim yeniden tasinmam lazim ama gideceksem eger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyy masallahhHayırlı olsunnnkizlar ben psikiyatri uzmanligi kazandim yeniden tasinmam lazim ama gideceksem eger
ya baby guzel haberlerini alalim insallahHelloo
İyi paZarlar bacımlar
Gelemeyrummm
Bu cmrtsi is gunumdu zaten
Kızı anama kitledik.
Bugun de 75 kere ev süpürdüm.
Kpderim geldi bi ara.
O gitti koci kasaba biz markete kızla.
Misket kofte ıstedi Alya patatesli yaptım
Banyo faslı uyku kapanıs.
Yarın bi ev bakck koci yine,icinde is cok ama yeri güzel.
Anamın burnunun dbine tasıncam bu gidisle anam sok
Gercekden cok ama cok zor.Geldi cancağazım Pazartesi, akşam misafirlerimiz çocuklu olunca erken kalktılar ortalık topladım bulaşıkları hemen makinaya yerleştirdim çalıştırdım çerezimi aldım hemen tv karşısına oturdum Yargıyı seyrediyorum tabi bayagı ilerlemiş dizi ben oturuncaya kadar neyse seyrettim. Sonra yatış sabah kalkış herkes gitti tam banyoları temizlicem sular kesilmiş neyse süpürgeyi açtım paspas çektim sular gelince de banyoları ve tuvaletleri hallettim sonra hemen hızlıca hazırlanıp eczaneye gittim eşim ilaçlarımı yazdırmış sağolsun aldım katkı paysız olur mu hemen 103 tl ödeme yaptım hiç bir yere uğramadan mahalledeki bime girdim evin ihtiyaçlarını aldım 123 tl de o tuttu. Eve gel aldıklarımı yerleştirdim daha önceden hazırladığım lahana sarmamı ocağa koydum kızların detoks günüymiş iki gün onlara sebze çorbası tarifine göre yaptım akşam içinde nohutlu şehriyeli yoğurt varmış onları hazırladım dondurucu sağolsun nohutu ordan çıkardım şehriyeyi de pişirdim ayyy ne zor valla ayrı ayrı yap ocağın üstü tencere doluyor neyse bitti işlerin de bir kısmı bitti yarın devam ederim çok yoruldum şimdi sizi okuyorum bitki çayımı yudumluyorum.
Yemek işi bana da sıkıcı gelmeye başladı. İkisi ayrı şey yer.Gercekden cok ama cok zor.
Ben okadar bıktım ki şu durumdan imkanım olsa yemek icin anlasicam bir yerle o derece.
Hadi oglan gitti simdide kendime yapıyorum
Dun ve bugun az az 4 cesit oldu.
Bugun bi de karnabahar yaptim firinda kendime oldu 5 cesit.
3 cesit bitti
Ama esime ana yemek yok yarın ekleme yapılcak.
Aminn baybiciğimm. Gelirim artık Bursaya arabaylaHayırlı olsun cnm kazasız belasız insaa
Ben de kızıyorım böyle yorumlara. Kızlarına yapan sensin sonuçta rahatsız olmuyorsan, kimsenin buna yorum yapmaya hakkı yok.Güzel bir pazar günü olsun hepimize, soğumuş hava petekler yanıyor artık kapatmayız kış bitinceye kadar. Nur topu gibi faturamız gelicek neyse ısınıyoruz diyip geçicem bazen ruhumu da rahatlatmam gerek faturalar çok gelmeye başlayınca ev halkı olarak hafiften sinirleniyoruz, sonra hepsini kullanıyoruz ama diyoruz. Gerçekten suyu bir İzmirli olarak çok yüksek ödüyoruz elektrikte zaten hiç düşmüyor hep yukarı neyse kafanızı şişirmeyeyim. Sabah eşimle yine birlikte kahvaltı yaptık kızlar diyette ve geç kalkıyorlar. Eşim ikimize simit alıp geldi bende kahvaltıyı hazırladım yedik. Eşim bıçakları biledi çok körelmişlerdi yeni bir alet aldık bıçak bilemek için onunla yaptı ama beğenmedi aleti. Kargolar pazar günü bile geliyor hemde ptt kargo şaşırdım. Kızlar da az önce markete gittiler yulaf vb. almışlar ne yiyorlarsa diyetisyen ne dediyse onu yapıyorum onlara listeyi bana verdiler eşim diyor ki böyle diyeti ben de yaparım sen hazırla yesinler ben de ben yapıyorum sıkıntı etmiyorum dedim. Kızıyorum eşime ben hergün yemek yapıyorum ben pişiriyorum sen yiyorsun diye bir kez demedim. Nasıl çalışıyor kafası anlamadım. Neyse akşama yeğenim oturmaya gelicekmiş ailece buyursunlar dedim. Evde hazır kurupasta var çay kahve yeter zaten yarın okullar açılacak çocukları okula gideceği için çok kalmazlar diyorum. Eşimin dolabını düzenledik kışlıkları çıkardık yazlıkları kaldırdık üç kapaklı dolap full doldu benim kıyafetim yok onun kadar hazır düzenlemişken kilo aldığı için olmayanları ayırdık canım takım elbiseyide vericez çünkü kapanmıyor.
Yaaa süper canım, hayırlı olsun.kizlar ben psikiyatri uzmanligi kazandim yeniden tasinmam lazim ama gideceksem eger
Lellim hayırlısı olsun çok güzel olur iki kardeş altlı üstlü otururlar. Allah size de kolaylıklar versin hemencecik bitsin canım. İstediğin gibi bir yazlığa da en kısa zamanda kavuşman dileğinle burdan yazarsın bizede.Gunaydınn
Gun gecmiyor ki yeni olaylar seetmesin
Bizim yılan hikayesine dönen teras kat ayyukta bu ara
2 ay icinde yapacakmis ben artık dursun yapılmasın diyordum
Masraf cok çünkü
Ama Allah icimi biliyor cocuklarım icinde istiyordum.
Yeni bir daire alamam cocuklarinda birer tane dairesi olsun hemde altlı üstlü bir arada olurlar (ileride nasil isterlse ben karışmam) başka kimseleri yok neticede icim öyle istiyordu.
Direk kafadan pencereler icin 20bin istiyor.
Sonra ona ödicez artık yapıldikca.
Çünkü ic masraflar bize ait olarak anlasmistik sadece iscilik almayacak.
Hic acelem yok icime sindigi gibi yaptiririm..
Zaten mutfak, kapı gibi seyleri yaptirdiginiz yer gelip takıyor..
Parke, seramik, kabin gibi seyler var.
Kapı kollarindan bataryasina kadar kendim secicem.
Biraz internetden biraz yapı marketlerden.
Halledicem.
Teras kat ama normal daire gibi oluyor sadece 1 tuglami ne alcak oluyor.
Yeter benim cocuklara.
Kendim icin asla düşünmüyorum artık böyle seyler.
Cocuklarin bir yatırımı olsun.
Kira ödemesinler.
Benim tek hevesim yazlık.
Bize emekli maaşı ve diger evin kirası yeter otururuz diyorum esime.
Çocuklarında daireleri olur daha nolsun gerisini kendileri yapsın cabalasınlar biriktirsinler.
Ilerde ne olur bilemiyorum alamayız, yapamayız isin durumu ne olur.
Artık tek dusuncem cocukların gelecegi.
Oglum okulu bitirsin, kız büyüsün okusun hic biside gözüm yok.
Bu ara extra hevessizim.
Ne yeni bisi almak istiyorum, ne magza bakmak, ne gezmek.
Canım istemiyor.
Artık daha kabuguma cekildim sessizlik istiyorum.
Arkadaslarimla bile gormesem ozluyorum gorusunce sıkılıyorum.
Kafam kaldırmıyor.
Oyalaniyorum bir sekilde mutfak, kız, temizlik falan derken.
Gecen diyo arkadas suraya gidelim buraya gidelim kırmamak icin tamam diyorum ama plan yaparsa bahane bulcam.
Istemiyorum.
Bi kızı tiyatro falan istiyorum goturim o da yasina uygun bulamadim.
Önceden bi rezervasyon yaptirmistim onada hastaydi gidemedik.
Simdide 5+ geneli almazlar.
Valla ins ya kocam depresyona girdi bu ev isi yüzündenOlmuyo olmuyo diye geziyo ortalardaya baby guzel haberlerini alalim insallah