Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşim bugün bana diyor, teyze ve güya eltim doğum gününü ne zaman yapacaksınız diye soruyormuş.
Ben de dedim Teyze sormuş olabilir. Ama ben eltimin soracağını sanmıyorum. Geçen yıllarda kaç defa gelecekler diye duvar süslerini bozmamıştık gelmemişlerdi. Durup dururken ne zaman yapacaksınız diyemi soracak enteresan. Bence teyze uyduruyor.
Dedim istersen çağırırız. Ela dedi hayır istemiyorum ben sadece sınıf arkadaşlarımla kutlamak istiyorım.
Bence de çok gerek yok gerçekten zaten kalabalık olacağız. Ama isteyen gelsin, çocuk sayısına göre hediye aldım. Sen alırsın o zaman birara gidip dedim. Boşver alamam gelmesinler dedi.
Yardım et hazırlığa demem. Çünkü geçen yıl eşim onun evde mum üfletelim deyip durdu, sonra yok bir şey hazırlamamış böyle şeymi olur diye mırıldandı.
Kendi aralarında karar verirler, karışmam.
Ben de çoğu arkadaşımı çağırmıyorum.
Çünkü zaten sınıftan istediği arkadaşları 9 kişi biri ikizler 10 çocuk.ve ablası olanlar var.
Neyse sonra yok istemediler beni olmasın da.gelmeyi çok istiyorsa gelsin. Ne diyeyim.
Keşke okulda yapılsa da böyle karmaşayla uğraşmasak.

Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun, güzel anılarınız olsun bol bol gezin

Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun, güzel anılarınız olsun bol bol gezin
İnşallah canım sağol. En önemlisi bana araba kullanma cesareti getirsin.
Ela bile diyor, anne bugün sen kullanırsın arabayı. Unuttum çoğu şeyi dedim.
Ben olsam hemen arabayı sürerdim diyor.Ahh dedim inşallah hep bu cesaretin olsun. Hiç birşey engel olmasın cesaretine dedim içimden

Bu ara jimnastikte öğrendiği topal köpek hareketine takmış durumda. Bir de duvara yaslanıp eller üzerinde amuda kalkma. Sürekli yapmak istiyor. Sen tut anne ayaklarımıyla.. kaç defa yapmak istiyor.
Geçen onun yanında öğretmenine sordum, evde yapmasın dedi.
Eşim de diyor başına iş açtın, bir yeri kırılırsa görürsün.
Ela da diyor ben takla atmayı yanlış yapıyormuşum. Doğrusu böyleymiş diye gösteriyor.
Geçen aynı jimnastik sınıfından bir kızı gördüm. Maşallah çok süper eller üzerinde atlayış yapıyordu. Ama iki yıldır eğitim görüyormuş.
Faydası varmı bence var sanki, sonuçta Ela hareketli bir çocuk, doğru şeklini öğrenerek yapması daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bebekliğinden bu yana evde çok kısıtladık hareket konusunu.

Aslında o da ağlayınca babasının yapacağının farkında. Ondan o yöntemi kullanıyor
Oğluna da maşallah valla iyi yatırımcı olur.
Ela da bugün kumbarasındaki paraları veriyor bana. Anne ben yeniden biriktirmek istiyorum bunları al. Babamdan para isteme benimkileri al diyor.
Verdiklerim faiziyle geri geliyor

Ben çok anlamam canım bu işlerden :)
Ama ihtiyacı varsa para iyi olurdu.Bilemedim

Ben çok anlamam canım bu işlerden :)
Ama ihtiyacı varsa para iyi olurdu.Bilemedim
İhtiyacı yok canım çocuk zaten mühendis kendi parasını kazanıyo, ailesinin de durumu iyi, o yüzden napacağımı bilemedim sanırım tatlı ya da kek en iyisi olacak arkadaşların dediği gibi

yedirenk79 canım yeni arabanızı güzel günlerde ve tatillerde kullanın Ela nın doğum gününe gelmeside ayrıca güzel olmuş bizde bir arabamızı küçük kızımın doğum gününde almıştık hiç unutamıyor kızım bana doğum günü hediyesi aldınız demişti çok farklı bir bakışla söyledi hepimiz gülmüştük.

Eşim bu gün çok yoğunum dedi bankadan transfer yaptı diğer hesaplara zaten çoğu kredi kartı ve fatura borcu hepsini mobilden ödedi kalanın bir kısmını da bana gönderdi bir yarım altın ve 50 euro aldım Allah bereket versin çok ödeme var bu ay ama aldım yoksa alamıyorum. Bu ay zor geçicek biliyorum, ama yetmediği zaman ek hesaptan kullanırız eşime de söyledim sen bilirsin dedi bende bildiğim gibi yaptım. Dönüşte markete uğradım 1 paket tavuk fileto, 2 paket tavuk ciğeri, tomurcuk çay bir paket ve ekmek aldım kredi kartı geçtim. Evden çıkmadan eşim fava istemişti onu pişirdim. Bütün evin tozu alındı mutfak toplandı silindi. Biten baharatları doldurdum beni en çok oyalayan o oluyor. Akşam trendyoldan alış veriş yaptım kendime bu ay çok oldu ama durduramadım iyi oldu dedim şimdi ben de kızlarım gibi kargo bekliyorum.

Bereketli olsun ablacım bende gun icin bir çeyrek 3 gr aldim bugun.
Bu ay bende costum ama kendime alacagim bisey kalmadı artık son kargolari bekliyorum.

Bereketli olsun ablacım bende gun icin bir çeyrek 3 gr aldim bugun.
Bu ay bende costum ama kendime alacagim bisey kalmadı artık son kargolari bekliyorum.
Senin birikimlerinde bereketli olsun artsın, çoğalsın canım aldıklarını da güzel günlerde giymek nasip olsun.

selam kizceler kart 90 bin geldi evde gergin bir hava hakim borsadan bozup takviye yapicam kenardan tirtikliyorum iki aydir.icinde yatirimlik avanslar da var ama yine de asiri cok . az evden ciksam,planda olmayan bisi alsam kart ucuyor .evde kucuk deftere esimle not aliyoruz her gun .ay sonu oturup bi bakalim dedik .sinav sonucum da istedigim yerler olmadi yeniden basladim calismaya .bu sirada hala eve kadin bulamadik aman hayat telasesi
kilom artmaya basladi aksamlar uzayinca gece ogunu ekleniyor otomatik .ona da bi yol bulmam lazim

Kızlar selamm,
Çok sağolun güzel dilekleriniz için, Allah isteyen herkese daha daha güzellerini versin.Dua edin kullanabileyim. Tek duam o
Tabi paralar suyunu da çekti. Sil baştan damlaya damlaya göl olur yapacağım
Haziranda eşim emekli olacak, o zamana kadar biraz dikkatli gideriz inşallah.
eşime de dedim emekli olunca rahatlarız biraz.O da diyor Maaş kartımı sana verecektim. Versin ben yine gömü yaparım
Neyse bugün sabah 8:30 da kalktım. Misafirim gelecekti. Buzluktan poğaça çıkarıp pişirdim. Kısır yaptım. O azimle sarma sardım. Şaşkınım kendime sarma sarmayla işim olmazdı. Ama arkadaşın gazına geldim galiba. Doğum günü için birlikte sararız elim çok hızlıdır dedi. Ben de elim ne kadar hızlıymış ona baktım ehehehehhee
minik tencereye sardım yeter
Akşam da ödevlerimizi yaptık.

Bana da hep kilo aldıran o gece öğünü. Şimdi aralıklı oruç diyetindeyim. Yürüyüş pek yapamadım. Ama 1 kilo verebildim nihayet.
Maddi olarak hiç birşeye yetilemiyor.
Geçen düşündüm. Ev araba kredisi ödüyorduk.o biçim de para harcıyorduk
Şimdi nerdeeee. Çoğu şeyi artık yapamıyoruz. düşündüm acaba kaaaaç yılda toparlanır bu ekonomi de eski haline ne zaman gelir.zor gibi

Amin abla insallah ya hala bi gelisme yok

Tahin yemende sıkıntı yoksa ben hep sekersiz yaparım kbagı,üzerine tahin ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…