- 27 Şubat 2013
- 14.239
- 40.714
Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun, güzel anılarınız olsun bol bol gezinİyi geceler kızlar,
Başım çatlıyor. Eve geldim çay içtim geçmedi, gece kahvesi içtik yine geçmedi.
Bugün sabah erken kalktım. Birşeyler atıştırdık. Elanın yolda atıştırması için de kuruyemiş vs koydum yanıma çıktık evden.saat 11 i buldu. Tabi o arada eşim de yeni arabayı alma işini hallediyor bana parayı gönder dedi. Yolda paldır küldür çocukla gönderdim mobilden.
Eminönüne gittik. Bir iki müze gezdirdim.
Sonra doğum günü için süs baktık. Şunu da alalım bunu da alalım. Cupcakesiz de olmazmış.kremalı cupcake istiyordu.üzerine süs renkli şekerini de aldıhe standını da istedi. hiç işim olmaz ama krema torbası da aldım. Arkadaşlarına verilecek doğum günü hediyesini de aldı.
Öyle hevesli hevesli beğenerek aldıki, ben de mutlu oldum. Tabaklar unicornlu olmalıymışneyse bardakları desensiz alalım dedim.
Bir de bana diyor hani anne kapalı bir yer vardı gezmiştik orayı gezelimmi. Şarkhanı diyor :) oraya da uğradık. Hızlıca girip çıktık.
Hediyeleri oradan aldım. İyi oldu toptan fiyatına aldım.
Arkadaş ip arıyordu, gitmişken aradım ne lazımdı dedim. İstediği ipleri aldım.
Çok geç kalmadan dönüş yolunu tuttuk. 16:30 falandı.Gezerken bir kez bile mızırdanmadı.
Marmaraya binince kaç durak kaldı demeye başladı :)
Ama hiç böyle olmıyordu. Çok kalabalıktı. Bilsem gerçekten gitmezdim
Hep gidiyorduk da ne orası ne de metrobüs marmaray böyle kalabalık olmuyordu. Çocuk okul tatilinde gitmemek lazım. Çünkü herkes çouğuyla geziyordu.
Eve dönüşte avm ye uğrayıp yemek yedik.
Eşim araba işini hallediyordu. Geç gelecekti.
Ela yorgun uykusu var babamı bekleyeceğim yeni arabamızı göreceğim diye uyumadı.
Arabaya binip bir tur attık. Eve döndük. Gözleri gidiyor. Kitap oku diye mızırdandı. Kısa bir tane okudum. Mışıl mışıl uyudu.
İnşallah canım sağol. En önemlisi bana araba kullanma cesareti getirsin.Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun, güzel anılarınız olsun bol bol gezin
Aslında o da ağlayınca babasının yapacağının farkında. Ondan o yöntemi kullanıyorElime telf aliyorum bir türlü buraya giremedim :)
Öyle oturamiyorum.
Pazar günü erken çıktık biraz orda gezelim diye miss gibi bi orman havası aldık.
Kızada iyi oldu.
Göl kenari yemek yedik aksam üzeri.
Evet yine vukaatsız eve dönemediğimiz günlerden bir gündü.
Sacma sapan bir oyuncak görmüş otoparkin girisinde dukkanda biz gormedik bile arabaya bindiremedik oturdu yerlere
Babasini geri döndürüp aldırdı.
Yemek yedigimiz yerde de sürekli çişim geldi dedi.
Wc gidelim yok bezini koydum arabada bezine yap yok eve gidelim diye agladi darladı yine.
Takıntılı mı? Inadindan mı yapiyor? Beni hayatdan bezdirmek icin mi bilmiyorum.
Bir tarafı düzelse öteki tarafdan burnumdan getiriyor.
Abisi biraz oyaladı unutturduk kac defa kaldirtti ama sayamadım masadan.
Aparat şeklindeki lazimlikdan alıcam.
Cişden cekcemiz var bizim uzun yolculuklar zehir olacak yoksa.
Dünde aksama kadar mutfakdan cikamadim.
Kendime ekmek ve lavas yapıp buzluga koydum.
Kuru fasulye pilav yaptim.
Kız beyaz corba dedi ona corba yaptim.
Supur sil as topla ne ara aksam oldu anlamadım bile.
Oglan kitap lazim diyordu 400tela dedim ver sipariş gelsin oraya
Canim ya garibim o da diyor ki alyanin aglayip aldirdigi oyuncak icin (50tl) 3 günlük yemek param o benim diyo ahh oğlum senin istemediklerinin kat kat fazlasını yaptiriyor bu sıpa.
Annemler 2000tl vermisler oglana.
Kyk burs Kredide çıktı.
Hic masrafı yok ya kuzumun yurt parasi haric.
Biriktiricem o parayi döviz hesabi acarim diyor.
Karışmıyoruz biz ne isterse yapsın.
Mandalina falan koydum onada 1 ay gelmez o daha.
Ben çok anlamam canım bu işlerden :)Merhabalar. Size bir sorum var
Komşumun oğlu askere gitti bir aylık paralı askerlik, allah kavuştursuna gideyim dedim ama ne götürsem? Çok samimiyetimiz yok, bir kere bana kahve içmeye geldi, bir kere ben gittim . Normalde akrabalardan gençler askere gidince biz de para verilir gence ama bunda olmaz o. Eli boş da gidilir mi emin olamadım. Bi el atın bana napayım
İhtiyacı yok canım çocuk zaten mühendis kendi parasını kazanıyo, ailesinin de durumu iyi, o yüzden napacağımı bilemedimBen çok anlamam canım bu işlerden :)
Ama ihtiyacı varsa para iyi olurdu.Bilemedim
Bereketli olsun ablacım bende gun icin bir çeyrek 3 gr aldim bugun.Eşim bu gün çok yoğunum dedi bankadan transfer yaptı diğer hesaplara zaten çoğu kredi kartı ve fatura borcu hepsini mobilden ödedi kalanın bir kısmını da bana gönderdi bir yarım altın ve 50 euro aldım Allah bereket versin çok ödeme var bu ay ama aldım yoksa alamıyorum. Bu ay zor geçicek biliyorum, ama yetmediği zaman ek hesaptan kullanırız eşime de söyledim sen bilirsin dedi bende bildiğim gibi yaptım. Dönüşte markete uğradım 1 paket tavuk fileto, 2 paket tavuk ciğeri, tomurcuk çay bir paket ve ekmek aldım kredi kartı geçtim. Evden çıkmadan eşim fava istemişti onu pişirdim. Bütün evin tozu alındı mutfak toplandı silindi. Biten baharatları doldurdum beni en çok oyalayan o oluyor. Akşam trendyoldan alış veriş yaptım kendime bu ay çok oldu ama durduramadım iyi oldu dedim şimdi ben de kızlarım gibi kargo bekliyorum.
Senin birikimlerinde bereketli olsun artsın, çoğalsın canım aldıklarını da güzel günlerde giymek nasip olsun.Bereketli olsun ablacım bende gun icin bir çeyrek 3 gr aldim bugun.
Bu ay bende costum ama kendime alacagim bisey kalmadı artık son kargolari bekliyorum.
Tesekkur ederim ablacimSenin birikimlerinde bereketli olsun artsın, çoğalsın canım aldıklarını da güzel günlerde giymek nasip olsun.
Bana da hep kilo aldıran o gece öğünü. Şimdi aralıklı oruç diyetindeyim. Yürüyüş pek yapamadım. Ama 1 kilo verebildim nihayet.selam kizceler kart 90 bin geldi evde gergin bir hava hakim borsadan bozup takviye yapicam kenardan tirtikliyorum iki aydir.icinde yatirimlik avanslar da var ama yine de asiri cok . az evden ciksam,planda olmayan bisi alsam kart ucuyor .evde kucuk deftere esimle not aliyoruz her gun .ay sonu oturup bi bakalim dedik .sinav sonucum da istedigim yerler olmadi yeniden basladim calismaya .bu sirada hala eve kadin bulamadik aman hayat telasesi
kilom artmaya basladi aksamlar uzayinca gece ogunu ekleniyor otomatik .ona da bi yol bulmam lazim
Amin abla insallah ya hala bi gelisme yokAldıklarını güzel günlerde kullan babym kendine ev hediyesi alıyosun bence en güzeli bu evi de alırsınız inşallah çok yaklaştınız tapunuza tekrar hayırlısı olsun. Ev sahibi olanlara ben çok seviniyorum sana ait bir mülk istediğin gibi evini değiştirirsin güzel günler bunlar.
Amin cnm insallahİstediğiniz gibi ev olsun inşallah, her ev değiştirme de illa oluyor yeni eşya alma olayı. İnsan mutlu oluyor. Güle güle kullanın canım.
Tahin yemende sıkıntı yoksa ben hep sekersiz yaparım kbagı,üzerine tahin cevizKız yine erken uyucak
Herkesler yemegini yedi
Esim maca gidecek
Bugun tek ögün yemistim aksam basim döndü .
Ekmegimde bitmisti 2 lavas yaptım artik üsenmedim tavuk, biber izgara yaptim yedim.
Gundüz cok iyiydim, hic oturamadim belki ondan döndü.
Bende erken yatıcam.
Balkabagi almıştım sekerde tuketmiyorum ne akla hizmet aldiysam.
Ziyanda edemem.
Bende pisirdim kendi suyuyla en son kendi suyundan azicik alip 1 kasik bali o suyla actım uzerine dokup kapadim altini.
Biraz tatlanmıs öyle yicem artık.
Birazinida ezerim üzerine cennet hurmasi püre yaparım muhallebi gibi yerim.
Kabak yüksek lif iceriyor bi de yanlis bilmiyorsam magnezyum K vit. Falanda var
Yicem bir sekilde ziyan edemem.