Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm
Bir yandan ev topluyorum bir yandan camasir ütüle katla oğlanın onlari bitirmeye calisiyorum.
Yarın erken cikariz belki bi orman gol kenari turlarız diyoruz Sakaryada.
Tabi hava durumu yagmur gösteriyor.
Bilemedim sansimiza artik.
Karisik izgara, pilav, salata ve mercimek corbasi menü
Kiz salonun anasını aglatti orayı toplayip esmalarimi cekicem.
Hic bisi yapasım yok bugun.
Kendime ispanak yikadim ispanak kavurcam.
aksamda izgara yerim.
Glutensiz hurma özlu helva ve findik ezmesi buldum kart kesilsin alicam.
Aradigim unuda buldum galiba artık hep ayni marka alırım.

Kızın istahı yine hic yok.
Biraz yiyor tmm duzeldi diyorum hoop istahı kesiliyor.
Böyle deneyip memnun kaldiginiz birsey tavsiye edin bana ya istah acan.
Zuhreana, karadut, cinko, multivutamin, yine üzüm ozlü vardi 1 tane marka unuttum o bunlarin hepsini denedim.
Istahı açılmıyor.
Napcami şaşırdım.
Kilo alamıyor yemiyor ki alsın.
Ben bir çare bulamamıştım canım. Doktor iştah açıcı şurup vermişti.o bile fayda etmemişti.
Bir de geçen yıl beline olan tayt bu yıl az bol geldi. Geçen onu ayarladım.Kıyafetler genelde boydan küçük gelmeye başlıyor. 20 kilodan 19,3 e düştü kilosu.
Bağırsaklar çok hızlı çalışıyor. Biraz da yapı gereği sanırım.
Bazen düşünüyorum, bizde onlar gibi az yeyip çok hareket etsek kesin dal gibi olurduk 😅

Canları sağolsunda diyoruz artık.
Suren doldu hadi çık diyorlar oyun alaninda aa cocuklar basbaya çıkıyor hic ses etmeden.
Biz öyle izliyoruz.
Hep kucagimizda zorla cikardigimizdan kızı .
Ben daha hic tek basima kızla avm gitmedim asla cesaretim yok.
Sanırım 2 sene daha gidemem :)
Hep eşimle
Hiç hazir degilim.
Bir de bende panikatak, anksiyete var cok stres yapıyorum.
O ciglik attikca ben ter döküyorum.
Benim ortamlar stressiz olmalı ama kızla malesef hep gerilim.

Etrafimdaki yaramaz cocuklari dusunuyorum hepsi büyüdü gayetde uslu oldular.
Rahmetli babannem kucukken yaramaz olan buyuyunce uslu cocuk sakin cocuk olur derdi.
Gercekten bildigim yaramazlar büyüdü hep ya okudu meslek sahibi oldu gayetde sakinler.
Kuzenim cok yaramazdi dayak yerdi, cinnet getirtirdi teyzeme inadina yapardi simdi meslegi elinde evli barkli ve aşırı sessiz sakin kendi halindedir.
Baska kuzenimin oglu öyle dayak yiyerek büyüdü cocuk öyle yaramazdi hatirliyorum yangın bile cikartmisti simdi besyo okuyo.
O da cok sessiz sakin bi cocuk oldu.
Darısı bizimkilere :)
Allah kolaylık versin zormuş ya,
Bizim küçükken tek sıkıntımız yemeğe falan gittiğimizde yerinde duramamasıydı. Zaten hareketli bir çocuktu.
Gezerken hiç sıkıntı yoktu bebek arabasına anaokuluna başlayana kadar bindirdim🫣
5 yaşa yakın bıraktım.gezerken ya da avm deyken tek kurtuluşum. Böyle yaparsan eve gideriz oluyordu. 😅 hemen düzeliyordu.
Ama yemeğe gittiğimizde kahvaltısını yapıp keyifle kahvesini içen anne babalara özeniyorduk.biz hızlı hızlı yeyip kalkardık.
Yerinde duramaması tek sıkıntımızdı.

O kadar iyi anlıyorum ki.. biz kaç defa çığlık kıyamet AVM den çıktık. Kucağımda kendini paraladi otoparka kadar. Herkes bize baktı. İnanır misiniz AVM= üzerimden kamyon geçmesi 😅😅😅 dönünce aynı öyle oluyorum. Mesela.avm.de bebek arabası süren insanlar görüyorum, sakin sakin mağaza geziyorlar. Bizim için sozkonusu bile degil, asla durmaz çünkü. Daha üçümüz oturup da yemek bile yiyemedik. Anca çizgi film açarsam. Gerçekten zor çocuğa bakmak nasıl desem, bir sinav gibi. Bir de bizimki hala konusmadi. Onun hırçınlığı da var. Allah sağlık versin hep iyi olsunlar. Ama ben de tükendim ya🥲🥲🥲
Kaç yaşında?

Hepimizin Cuması Mübarek olsun kızlar, bu gün Atatürk'e saygı duruşu için evde süpürgeyi açmadım saygımı kendime göstereyim öyle açıcam dedim öyle de yaptım. Süpürge yaptım koltukların üstü altı heryeri kaldırdım sonra tekrar yerine koydum. Toz almadım hergün alsam toz çıkıyor bana da yazık dedim. Elektrik süpürgesinin toz hanesini boşalttım yıkadım evde bayan ağırlıklı olunca içi bayağı doluyor genelde. Evi havalandırdığıma değiyor çünkü hava soğudu evin içi misler gibi kokuyor. Ama akşam astığım çamaşırlar kurumamış hava nemli. Bu gün havuçlu ıspanak yaptım yanına makarna ve akşamdan kalan tavuk suyu çorbam var rahat durmadım bol ekşili kısır yaptım özledim severimde kısırı dün arkadaş yapmış güzelde olmuş onu da yedim. Arkadaşım robot süpürge almış çok sevdiğim birisi ama dün biraz canımı sıktı size süpürgemi göstereyim çocuk gibi neyse gönlü olsun diye gittik gördük diğer arkadaşım geçen yıl aldı ama aldığını bile bize söylemedi markası falan konuşulunca benim ki de o marka dedi öyle öğrendik. Arkadaşım diyor ki sen de al bak çok rahat edersin iyi de dedim ben robot süpürge istemiyorum süpürgemden memnunum yok evi kendi temizliyorda şöyle rahat böyle rahat valla kollarım dinlendi dedi ben dinliyorum sonra al sen al dedi anladım konuyu maddiyata getirecek asla parasından değil dedim ben alırsam kendime bu süpürgem bozulunca dik dyson veya Xiamio istiyorum dedim aman sen süpürdükten sonra dedi artık yüzümde ki ifade nasıl olduysa tabi sen bilirsin dedi ben insanlara bende olan birşeyi onların alması için hiç ısrar etmem arkadaşımı da yıllardır tanırım böyle biri değildi ne oldu anlamadım niyeti ne kadar iyi olursa olsun bu şekilde hiç kimseye zorla kabul ettiremezsin neyse kızlar size yazdım kusura bakmayın evdekilere söyleyemiyorum hemen onun maddiyatını benim gözüme sokuyorlar bende söylediğime pişman oluyorum.
Canım ben de çoğu kişiye anlatmadığımı burada anlatıyor paylaşıyorum.
Eve alınan şeyleri de konu açılmadan hiç söylemedim arkadaşlarıma. Gösteriş yapıyor gibi tavırları hiç sevmem. Hatta bir kere arkadaş geldiğinde robot çalışıyordu, yenimi aldın dedi ooo eskidi bile dedim.
Israr etmek de saçma.
Kimi öyle sever kimi böyle.herkesin tercihi farklı.
Bana göre robot yorgun olunca sana destek olan yardımcı gibi düşün.Ben ondan dolayı seviyorum robotumu.mesela o temizlik yaparken ben kahve keyfindeyim, işte tam da bana göre olan yanı bu kısmı☕😅 Ama temizlik olarak tabiki dyson.onu aldığımızdan bu yana, mobilyalar bile daha az toz oluyor. Elanın öksürüğü azaldı.
Tamamen tercih meselesi.
Ama bence sen dyson ı daha çok seversin.
Çünkü detaylı temizliği seviyorsun. Ve severek keyifle yapıyorsun.

Canları sağolsunda diyoruz artık.
Suren doldu hadi çık diyorlar oyun alaninda aa cocuklar basbaya çıkıyor hic ses etmeden.
Biz öyle izliyoruz.
Hep kucagimizda zorla cikardigimizdan kızı .
Ben daha hic tek basima kızla avm gitmedim asla cesaretim yok.
Sanırım 2 sene daha gidemem :)
Hep eşimle
Hiç hazir degilim.
Bir de bende panikatak, anksiyete var cok stres yapıyorum.
O ciglik attikca ben ter döküyorum.
Benim ortamlar stressiz olmalı ama kızla malesef hep gerilim.

Etrafimdaki yaramaz cocuklari dusunuyorum hepsi büyüdü gayetde uslu oldular.
Rahmetli babannem kucukken yaramaz olan buyuyunce uslu cocuk sakin cocuk olur derdi.
Gercekten bildigim yaramazlar büyüdü hep ya okudu meslek sahibi oldu gayetde sakinler.
Kuzenim cok yaramazdi dayak yerdi, cinnet getirtirdi teyzeme inadina yapardi simdi meslegi elinde evli barkli ve aşırı sessiz sakin kendi halindedir.
Baska kuzenimin oglu öyle dayak yiyerek büyüdü cocuk öyle yaramazdi hatirliyorum yangın bile cikartmisti simdi besyo okuyo.
O da cok sessiz sakin bi cocuk oldu.
Darısı bizimkilere :)
gunaydın lellim seni öyle iyi anlıyorumki ben de hiç avm ye yalnız gıtmedim oglumla desem yeri iki üç kişiyken bıle neler yapıyor babası yanımızdayken rahatım o ılgılenıyor yoksa tam zulüm. cevremdekı cocuklar bakıyorum ne guzel gıdıp gelıyolar masAllah bana da alıstır sen gıtmedıgınden alısmıyor dıyorlar e napım strese gıreceksem evımde dururum daha ıyı. gorumcemle gıttık bı gun şok oldu aslında yaramaz bı cocuk degıl napcagını sasırıyo tek gezcem dıyo koşuyor falan ızın vermeyınce dırekt katılarak aglama tepınme:KK43: pandemiden dolayı iki sene evdeydk bebek arabasını 10 defa kullanmamısızdır yuruyunce de kendi bınmedi öylece duruyor bakıyorum yasıtları hala üstünde o bile kurtarıcı yani tutup elinden gezim istiyorum ama nooo.

Güzel bir hafta olsun hepimize kızlar, çok şükür bu gün yagmur sabah saatlerinde başladı çokta güzel yağıyor bizim buralara yağmur yağmayalı çok uzun zaman oldu. Nasıl güzel yağıyor, biraz seyrettim. Ev temizlendi, süpürgeyi tuttum paspas çektim banyo ve tuvaletleri ovmak daha çok zamanımı alıyor neyse bu günde bu kadar yeter dedim yarın kaldığım yerden devam ederim. Hafta sonu pazara gittik peynire zam gelmiş yine, meyve az sebze ve yeşillik aldım eşim ödedi ne kadar ödedi hiç bilmiyorum. Sütçüden de 6 kilo süt aldık yoğurt yapmak için, tuğbadan çerez aldık kahve yanı çikolata aldık aldık da aldık. Cumartesi günü ilk defa alman pastası yaptık kızlarla güzel oldu. Pazar günü kahvaltıya sarımsaklı ekmek yaptım çok güzel olmuş ev kokudan geçilmiyor ama ekmekte koku yoktu. Dün hava güzel olunca yazlığa gittik meyveleri topladık mandalina, ayva ve nar birazını oradaki komşularımıza dağıttık sonra aileden saydığımız bir ağbimiz aradı yazlıkta olduğumuzu söyledik gelin bekliyoruz dedik o zaman çayı koyuyorum dedim bahçede çay çekirdek keyfi yaptık. Eve girmeden markete girdik, iki koli yumurta aldık bir koli de büyük boy yumurta aldık yumurta dayanmıyor evde kahvaltıya, hamur işlerine derken evde yumurta kalmadan alıyoruz bayağı masraflı bir hafta sonu oldu. Eve geldik eşimle turşu malzemesi almıştık lahana beyaz, mor lahana, acı biber, pancar, havuç iki bidon turşu kurduk eşimle acılı olanı amcama yaptık şifa olsun hepimize. Yemek olarakta evde ne varsa onu yedik yapıcak gücüm kalmamıştı yetti çok şükür.
Bu günde patlıcan, biber ve patates kızartıcam az makarna da yaparım yoğurt da var yeter. Marketten alınacakları eşime söyledim iş çıkışı alıcak dışarı çıkmak istemedim. Kargolar geliyor kızlar yine coştu biraz ben de aldım bakalım kredi kartları ne gelicek

yedirenk79 yedirenk79 canım doğum günü menün çok güzel bence ekleme yapmana gerek yok. Ben kızlarım için böyle bir organizyon yapacağım zaman tatlı-tuzlu eşit miktarda olmasına dikkat ederdim. Aklımda kalan sadece o oldu.
Evet dyson süpürgeyi istiyorum ama phillps süpürgem gayet iyi şimdi düşünmüyorum aslında ama arkadaşım da çok memnun, memnuniyet gerçekten kişiye göre değişiyor. Teşekkür ederim yazdıkların için canımsın.

Merhabalar. Size bir sorum var😀
Komşumun oğlu askere gitti bir aylık paralı askerlik, allah kavuştursuna gideyim dedim ama ne götürsem? Çok samimiyetimiz yok, bir kere bana kahve içmeye geldi, bir kere ben gittim . Normalde akrabalardan gençler askere gidince biz de para verilir gence ama bunda olmaz o. Eli boş da gidilir mi emin olamadım. Bi el atın bana napayım🥰

Komşumun oğlu askere gitti bir aylık paralı askerlik, allah kavuştursuna gideyim dedim ama ne götürsem? Çok samimiyetimiz yok, bir kere bana kahve içmeye geldi, bir kere ben gittim . Normalde akrabalardan gençler askere gidince biz de para verilir gence ama bunda olmaz o. Eli boş da gidilir mi emin olamadım. Bi el atın bana napayım🥰
Güzel bir limonlu kek yapıp gotururdum sanırım ben olsam😋🥧

Balıklara ekmek vericem, kurbağa bakicam 😍😍😍 çok tatlı ♥️

Evet doğada daha güzel oyalaniyolar. Fakat biz mesela su olan yere gidemiyoruz, içine girmek istiyor, çok kriz çıkıyor kabus gibi😅

Bir sekilde ama öyle ama böyle zaman geçecek ve buyuyecekler. Benim üzüldüğüm en bıcır bıcır zamanlarını aşırı tükenmiş halde geciriyorum ve keyfine varamiyorum. ne diyelim, yeter ki sağlıklı ve neşeli olsunlar🥲🙏🏻🧿
Kesinlikle çok haklısın
Keşke keyfini çıkarabilmek
Ben sürekli gerginim mesela
Her evden ciktigimizda mutlaka bir vukaat var.
Bir inatlaşma var.
Cogu zaman sacini arabada tarayip bağlıyorum hala mesela
Firca tokalar hep cantamda.
Taratmiyor baglatmiyor aciyo aciyo bellemis acımasada acıyor diyor.

Ben galiba tatlı, pasta gibi bisi alır götürürdüm.

Elime telf aliyorum bir türlü buraya giremedim :)
Öyle oturamiyorum.

Pazar günü erken çıktık biraz orda gezelim diye miss gibi bi orman havası aldık.
Kızada iyi oldu.
Göl kenari yemek yedik aksam üzeri.
Evet yine vukaatsız eve dönemediğimiz günlerden bir gündü.
Sacma sapan bir oyuncak görmüş otoparkin girisinde dukkanda biz gormedik bile arabaya bindiremedik oturdu yerlere
Babasini geri döndürüp aldırdı.
Yemek yedigimiz yerde de sürekli çişim geldi dedi.
Wc gidelim yok bezini koydum arabada bezine yap yok eve gidelim diye agladi darladı yine.
Takıntılı mı? Inadindan mı yapiyor? Beni hayatdan bezdirmek icin mi bilmiyorum.
Bir tarafı düzelse öteki tarafdan burnumdan getiriyor.
Abisi biraz oyaladı unutturduk kac defa kaldirtti ama sayamadım masadan.
Aparat şeklindeki lazimlikdan alıcam.
Cişden cekcemiz var bizim uzun yolculuklar zehir olacak yoksa.

Dünde aksama kadar mutfakdan cikamadim.
Kendime ekmek ve lavas yapıp buzluga koydum.
Kuru fasulye pilav yaptim.
Kız beyaz corba dedi ona corba yaptim.
Supur sil as topla ne ara aksam oldu anlamadım bile.

Oglan kitap lazim diyordu 400tela dedim ver sipariş gelsin oraya
Canim ya garibim o da diyor ki alyanin aglayip aldirdigi oyuncak icin (50tl) 3 günlük yemek param o benim diyo ahh oğlum senin istemediklerinin kat kat fazlasını yaptiriyor bu sıpa.
Annemler 2000tl vermisler oglana.
Kyk burs Kredide çıktı.
Hic masrafı yok ya kuzumun yurt parasi haric.
Biriktiricem o parayi döviz hesabi acarim diyor.
Karışmıyoruz biz ne isterse yapsın.
Mandalina falan koydum onada 1 ay gelmez o daha.

Disarida yemek konusunda cok zorlaniyorum ya.
Kofte yedik bir ev tursusu geldi aman Allahim nasil guzel kokuyor otursam 2 tabak yerim öylede severim kokladim sadece.
Tursuda rozami azdiriyor malesef
Yedigim zaman kasinip kizariyorum hemen.
Ekmekde sicacik köy ekmegiydi onuda yemedim
Yanimda ekmegimden tasiyorum
Sadece mercimek corbası icip 2 köfte yedim.
Ya cok erken daha en az 3 ay sonra tamamen etki gormeye baslarsiniz deniyor yorumlarda, 1 ay oldu daha ama alevlenmelerim sanki daha azaldı.
Seker ozellikle etken onuda tuketmiyorum.
Umarım bu iradem bu dirayetim kalıcı baki olur.

Kendime bugun hindistancevizli kurabiye yapicam.
Azicik esmer seker katicam ama.
Kahve yanında canım istiyor bisiler.
Brokoli hasladim.
Dun kargoya çıktım donuste karnabahar, ispanak falan aldım.
Bu hafta yemegim bunlar olur.

Ben bir çare bulamamıştım canım. Doktor iştah açıcı şurup vermişti.o bile fayda etmemişti.
Bir de geçen yıl beline olan tayt bu yıl az bol geldi. Geçen onu ayarladım.Kıyafetler genelde boydan küçük gelmeye başlıyor. 20 kilodan 19,3 e düştü kilosu.
Bağırsaklar çok hızlı çalışıyor. Biraz da yapı gereği sanırım.
Bazen düşünüyorum, bizde onlar gibi az yeyip çok hareket etsek kesin dal gibi olurduk 😅
Boyu uzadı bende fark ediyorum taytlari pantolanları kısa geliyor
Ama kilo almıyor.
Yeme duzenini bozunca kabizlik basladi yine.
Yemesi lazım

gunaydın lellim seni öyle iyi anlıyorumki ben de hiç avm ye yalnız gıtmedim oglumla desem yeri iki üç kişiyken bıle neler yapıyor babası yanımızdayken rahatım o ılgılenıyor yoksa tam zulüm. cevremdekı cocuklar bakıyorum ne guzel gıdıp gelıyolar masAllah bana da alıstır sen gıtmedıgınden alısmıyor dıyorlar e napım strese gıreceksem evımde dururum daha ıyı. gorumcemle gıttık bı gun şok oldu aslında yaramaz bı cocuk degıl napcagını sasırıyo tek gezcem dıyo koşuyor falan ızın vermeyınce dırekt katılarak aglama tepınme:KK43: pandemiden dolayı iki sene evdeydk bebek arabasını 10 defa kullanmamısızdır yuruyunce de kendi bınmedi öylece duruyor bakıyorum yasıtları hala üstünde o bile kurtarıcı yani tutup elinden gezim istiyorum ama nooo.
Bizimki her oyun alanına girmek istiyor.
Her oyuncak dükkanına
e bebege takık mesela o mağazayı tanıyor uzaktan görse bile e bebek diyor hemen.
Yakın mesafedeki marketlere gidiyoruz.
Parkdan çıkmakta zorlanıyoruz sadece ikna ediyorum dil döküyorum.
Benim eşimde sabırlı adam uğraşıyor oynatıyor.
En rahat sahilde ormanda
Sahilde park cok buralarda o parkdan ona ondan ötekine yorulunca arabasına biniyor hemen uykusu varsa uyuyor.
Yazın köydeyken her aksam sahilde uyudu mesela arabasında.
O uykuyla cikardik eve sabaha kadar uyuyordu.
Havasındanmıydı bilmiyorum aksamları rahatça gezmiştik

Canım bizim buralarda annem iç çamaşırı götürüyor ya da el yüz havlusu alıyor onu götürüyor. İç çamaşırı bana ters geliyor annemde askere çok alınıyor iç çamaşırı diyor ama ben havlu alıp götürüyorum.
Elime telf aliyorum bir türlü buraya giremedim :)
Öyle oturamiyorum.

Pazar günü erken çıktık biraz orda gezelim diye miss gibi bi orman havası aldık.
Kızada iyi oldu.
Göl kenari yemek yedik aksam üzeri.
Evet yine vukaatsız eve dönemediğimiz günlerden bir gündü.
Sacma sapan bir oyuncak görmüş otoparkin girisinde dukkanda biz gormedik bile arabaya bindiremedik oturdu yerlere
Babasini geri döndürüp aldırdı.
Yemek yedigimiz yerde de sürekli çişim geldi dedi.
Wc gidelim yok bezini koydum arabada bezine yap yok eve gidelim diye agladi darladı yine.
Takıntılı mı? Inadindan mı yapiyor? Beni hayatdan bezdirmek icin mi bilmiyorum.
Bir tarafı düzelse öteki tarafdan burnumdan getiriyor.
Abisi biraz oyaladı unutturduk kac defa kaldirtti ama sayamadım masadan.
Aparat şeklindeki lazimlikdan alıcam.
Cişden cekcemiz var bizim uzun yolculuklar zehir olacak yoksa.

Dünde aksama kadar mutfakdan cikamadim.
Kendime ekmek ve lavas yapıp buzluga koydum.
Kuru fasulye pilav yaptim.
Kız beyaz corba dedi ona corba yaptim.
Supur sil as topla ne ara aksam oldu anlamadım bile.

Oglan kitap lazim diyordu 400tela dedim ver sipariş gelsin oraya
Canim ya garibim o da diyor ki alyanin aglayip aldirdigi oyuncak icin (50tl) 3 günlük yemek param o benim diyo ahh oğlum senin istemediklerinin kat kat fazlasını yaptiriyor bu sıpa.
Annemler 2000tl vermisler oglana.
Kyk burs Kredide çıktı.
Hic masrafı yok ya kuzumun yurt parasi haric.
Biriktiricem o parayi döviz hesabi acarim diyor.
Karışmıyoruz biz ne isterse yapsın.
Mandalina falan koydum onada 1 ay gelmez o daha.
Allah kavuştursun lellim, oğluna maşallah diyorum.

Bu gün bir lahana ile bu saati yaptım, sabah bir makina çamaşır yıkayıp astım bir makina da hazırladım teldekiler kurusun yıkıcam onlarıda havalar da soğudu nasıl kururlar bilmiyorum. Turşu için eşim iki lahana almıştı gerçekten turşulukmuş lahana nasıl kalın yaprakları bir tencere sarma sardım iki su bardağından onu hazırladım buzdolabına koydum bu gün içinde kapuska pişirdim. üç paket yemeklik doğradım bir küçük pakette sarmalalık hazırladım dondurucuya koymalık bu kış herhalde artık lahana almam yeter bunlar. Aşure tenceremi çıkardım kilerden onun içinde haşladım ama çok zamanımı aldı mutfak bir anda karıştı her yer küçük leğen süzgü tencere Allahım dedim ne ara bu kadar dağıldı neyse topladım. Tvnin tozunu aldım oturduğumuz odanın kızların odasının tozunu alabildim diğer yerler kaldı bıraktım alsam alırdım ama çok yoruluyorum sonra. Bu akşam üzeri eşim annemin ve babamın ikramiyelerini çekicek onları götürürüz biraz orda hasret gideririz eve geliriz.

İyi geceler kızlar,
Başım çatlıyor. Eve geldim çay içtim geçmedi, gece kahvesi içtik yine geçmedi.
Bugün sabah erken kalktım. Birşeyler atıştırdık. Elanın yolda atıştırması için de kuruyemiş vs koydum yanıma çıktık evden.saat 11 i buldu. Tabi o arada eşim de yeni arabayı alma işini hallediyor bana parayı gönder dedi. Yolda paldır küldür çocukla gönderdim mobilden.
Eminönüne gittik. Bir iki müze gezdirdim.
Sonra doğum günü için süs baktık. Şunu da alalım bunu da alalım. Cupcakesiz de olmazmış.kremalı cupcake istiyordu.üzerine süs renkli şekerini de aldı 😅 he standını da istedi. hiç işim olmaz ama krema torbası da aldım. Arkadaşlarına verilecek doğum günü hediyesini de aldı.
Öyle hevesli hevesli beğenerek aldıki, ben de mutlu oldum. Tabaklar unicornlu olmalıymış😂 neyse bardakları desensiz alalım dedim.
Bir de bana diyor hani anne kapalı bir yer vardı gezmiştik orayı gezelimmi. Şarkhanı diyor :) oraya da uğradık. Hızlıca girip çıktık.
Hediyeleri oradan aldım. İyi oldu toptan fiyatına aldım.
Arkadaş ip arıyordu, gitmişken aradım ne lazımdı dedim. İstediği ipleri aldım.
Çok geç kalmadan dönüş yolunu tuttuk. 16:30 falandı.Gezerken bir kez bile mızırdanmadı.
Marmaraya binince kaç durak kaldı demeye başladı :)
Ama hiç böyle olmıyordu. Çok kalabalıktı. Bilsem gerçekten gitmezdim
Hep gidiyorduk da ne orası ne de metrobüs marmaray böyle kalabalık olmuyordu. Çocuk okul tatilinde gitmemek lazım. Çünkü herkes çouğuyla geziyordu.
Eve dönüşte avm ye uğrayıp yemek yedik.
Eşim araba işini hallediyordu. Geç gelecekti.
Ela yorgun uykusu var babamı bekleyeceğim yeni arabamızı göreceğim diye uyumadı.
Arabaya binip bir tur attık. Eve döndük. Gözleri gidiyor. Kitap oku diye mızırdandı. Kısa bir tane okudum. Mışıl mışıl uyudu.

X