- 27 Şubat 2013
- 14.240
- 40.716
Okurken ahh dedim annelikAy ben neler doldurdum kardesim diyo abla pazartesi temizlige gelen kadin sok olur buralara bakarsa temizlicem diye diyo.
Dedim icimde kalir benim.
Hatta arabayi park ettik ama bagaj tıka basa ayak altlarimiz bile dedik hepsini cikarmasak mi.
En ufak seye kadar aldim.
Meyveli soda seviyo sanki market yok hepsi dibinde ben 3 paket birden
Iste analık be
Inan annelerden baskasinin aklina gelmiyor böyle ucuk seyler.
Esim direk böyle market surasi kart elinde gitsin alsın.
Bende oldu ki gec saatde cani cekti olsun bulunsun fazla mal göz cikarmaz
Al benden de o kadar.Dun bizde ogrenci kizlara bakiyoruz valla ben totosunu gördüm yani herkeste bakiyo donup
Hayir yagmur sakir sakir herkes hirkayla totondami donmuyor be kizim.
Etli butluda bisi.
Sorsan ailesinin yaninda giyinemiyordur orda saldim cayira yazik yani bilmiyorum.
Ben herseyin asirisina karsiyim.
Dininde asirisina karsiyim, acikliginda, kapaliliginda, modernlik adi altinda yapilan sacmaliklarada.
Hersey dozunda güzel.
Hadi gözün aydın,tebrikler canım.Ben hatırlıyorum. Sanki birara da ev mi yaptırıyordunuz. Siyah mutfak tezgahımı yaptırıyordun.İşten çıktığını net hatırlıyorum da, hafızam çok iyi değilKızlar ben 2021 Kasım ayında işten istifa ettim ve uzun zamandır kpss düşündüğüm için evde oturup ders çalışmaya başladım veeeeeeee iki gün önce atanma haberimi aldımçok mutluyum, iki yıldır evde kitaplar ile haşır neşir idim. Şükür bitti:)
Evet cnmLelli üniversiteli mi oldu yakışıklı masssalah
Kızlar ben de tercihlerimi yapıyorum yarın netleşir. Ama atama için acılan yerler arasında buraya en yakın yer 2 saat uzaklıkta. Sanırım orayı yazacağım ki orayı yazsam zaten gelir çünkü doğuda pek tercih edilmeyen bir yer.
Ben evime yakın diye yazacağım.
Veeeee bugün öğrendim ki lojman da varmış hem de bana da verilecekmis çok mutlu oldum buna. Eşim kalacak ben kızım ve kayınvalidem gidecegiz. Bakalım bir düzen kurunca birikimlerimi şekillendirecegim inşallah
Lellim mevsim geçişlerinde çok rüya görülür hayra çevirsin canım. Oğlunu da yurda yerleştirmişsiniz hayırlısı olsun Rabbim mezuniyetini de göstersin.Selammm
Ay ben anlatmadim tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum resmen ruyalar aleminde yasiyorum.
Sirlar dünyasi gibi oldu benim ruyalar.
Ruyamda elinde baltali bir cocuk bahceye girdi ve kızın parmagina vurdu baltayi ay bir sicramam vardi baktim saat 2.5 hemen kiza baktim.
Hemen tabire baktim
Guzelde bi tabiri varmis ikna olmadim ama (korkan smly)
Hep boyle mutluluk huzur falanmis.
Ben niye boyle ruyalar goruyorum ya benim gibi panik atakli anksiyeteli bir tipe reva mı ya.
Benim böyle bulutlar, dereler, göller gormem lazim minnos seyler gormem lazim.
Uyamaya korkar oldum ayol.
Geçmiş olsun Alyoşuma canım.Sonbaharın salgın hastalık mevsimi. Ondan dolayı şifayı kapmıştır. Ben bir hafta olacak düzelemedim. Genzim bugün fena tıkandı. Aile hekimine gittim. İlaç yazdı almadım ilaçları. Kulak burun boğaza git dedi. Yarın gideceğim kbb a,çok fena oldum geçmek bilmiyor. Bir de benim standart tat koku alma gidiyor. Tat alıyorum ama az. Covit mi oldum dedim bugünKızımda okadar yayla gezdi, derelerde gezdi, buz gibi sularda gezdi hasta olmadi
Orda accık yagmur gordu o da kapsonu semsiye oldugu halde pert oldu.
Okyanusu gec denizde bogul oldu mu be kızım dedim aksam. Salgın bizide vurdu.
Tum gece ayaktaydik burnu tıkanıyor agliyor, cisi geliyor agliyor, pecete istiyor ağlıyor, ateside hafif cikar gibi oldu 37.5 soydum hemen düştü.
Zuhreana macun bitmisti veremiyordum siparis verdim.
O iyi geliyordu bize baslayalim bakalim.
Her vitamini iciremiyorum istemiyor.
Onu seviyor.
Benim de canım artık alışveriş yapmak istemiyor. Eskiden alışveriş yapınca mutlu olurdum şimdi ise alışveriş yapınca mutsuz oluyorumHafta sonu yazlığa gittik eşimle nur topu gibi birde trafik cezamız gelmiş yapacak birşey yok adam yeni yetmeler gibi araba kullanıyor. Evi temizledim toz alamadım oda yarına kalsın. Mercimek yemeği yaptım yanına pilav tamamdır. Birazdan eşim işten gelince pazara gideceğiz canım artık ne pazara ne markete gitmek istemiyor. Hayat pahalılığından canım sıkılıyor ama yapacak birşey yok.
Cok gecmis olsun canimKızımda okadar yayla gezdi, derelerde gezdi, buz gibi sularda gezdi hasta olmadi
Tum gece ayaktaydik burnu tıkanıyor agliyor, cisi geliyor agliyor, pecete istiyor ağlıyor, ateside hafif cikar gibi oldu 37.5 soydum hemen düştü.
Onu seviyor.
Ay benim de canım gün menüsü istedi biri yapıp çağırsada yesemSelam kızlar,
Bugün sabah da geç uyandım 10:30 da. Bu ilaçlar fena uyuttu. Bugün içmedim ilaç. Ama hem halsiz düştüm hem de genzim tıkandı.
Bugün okula poğaça götürülecekti. Hazır alır koyuveririm dedim. Ela da ordan x in annesi ( komşumu söylüyor :) arkadaşın çocuğu hasta okula göndermedi ) yapmamışmıdır o poğaça deyince içime sinmedi. Sıvadım kolları, annelik bunu gerektirirdiyaptım mayalı poğaça. Salatalık ve meyve suyu da koydum. Tabi Ela ne yapmış. İki poğaçadan birer ısırık almış. Öğretmenine de koymuştum iki tane ona vermiş.
Doğum yapan veliye de sordum. Onun kızı bugün okula gitmeyecekmiş.
Kahvaltı da sadece sucuklu yumurta yapacaktım. İştahsız kızımın iştahı arttı. Sade o olmaz, normal kahvaltı yapalım dedi. Standart tabağını hazırladım. Zeytin,domates salatalık biber koydum peynir kızartmadım.
Erik suyu yapmıştım onu da koydum.
Kahvaltıdan sonra koştur koştur gittik okula.
Oradan aile hekimine geçtim. Eşim hastaneye git dedi. Gittim kbb doktoru doluydu. Çıktım. Diğer hastaneye git diyor eşim. Valla gidecek halim yok dedim. Geldim markete uğradım,eve girdim evde az oturup kahve içtim. Eve giriştim. Çamaşır at topla deşir :) Poğaça var diye akşama kısır ve tavuklu makarna salatası yapayım dedim. Eşimin doğum gününe de birşey yapamamıştım pasta alırım dedim. Çayla yeriz.
Elayı almaya gittim. Sen unut dönüşte pasta almayıkafa iyice gitmiş.
Oturdum pasta baktım yemek sepetinden. Elaya çorba yaptım. Balık çıkartmıştım buzluktan onu yapmadım. Valla yemek yetiştirecek ne zamanım vardı ne de halim. Ela sadece çorba yemek istedi. Balığı yarın yaparım.bize kısır ve makarna salatası yaptım.
Eşim gelince sürpriz yaptık pasta mumla karşıladık onu.
Şimdiden yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum püüüff. Bu yemek işi çok yorucu ve sıkıcı. Çorbam var bişeyler düşüneceğim.
Günlük yemek planlarınızı yazın kızlar. Fikir olsun.
Geçmiş olsun. Benim kız da ateşlendi bugün kulak enfeksiyonu çıktıKızımda okadar yayla gezdi, derelerde gezdi, buz gibi sularda gezdi hasta olmadi
Onu seviyor.
Evet evet aynen öyle. Siyah tezgâh ve dolap kapaklarını beyaz ile değiştirmiştimHadi gözün aydın,tebrikler canım.Ben hatırlıyorum. Sanki birara da ev mi yaptırıyordunuz. Siyah mutfak tezgahımı yaptırıyordun.İşten çıktığını net hatırlıyorum da, hafızam çok iyi değil
Ayyy sorma o konuya biraz da mecbur düştüm. Kızım yanımda olacak okula en azından kv bırakıp alır ya da servise o bırakır. Benimle gelirmisin dedim gözleri parladı. Yani inşallah sıkıntılı geçmez. Eşimle ayrı olacağız ama ben zaten göze almıştım ve kpss yoluna girmistim.Evet cnm
Hayırlısı olsun kaynanasiyla oturcak bir gelin bak bu topik bunuda gördü
Gecmis olsun fena geliyor gelmekte olan.Geçmiş olsun. Benim kız da ateşlendi bugün kulak enfeksiyonu çıktı
Cok guzel bir yatırım olur kesinlikleEvet evet aynen öyle. Siyah tezgâh ve dolap kapaklarını beyaz ile değiştirmiştim
Bir yıldan fazla evde ortalama 6-7 saat ders çalışma ile geçti. Zor günler de geçirdim ama şükür bitti. Atanmak daha doğrusu özel sektörden kurtulma hissi inanılmaz iyi geldi. Ne kadar şükretsem az.
Ayyy sorma o konuya biraz da mecbur düştüm. Kızım yanımda olacak okula en azından kv bırakıp alır ya da servise o bırakır. Benimle gelirmisin dedim gözleri parladı. Yani inşallah sıkıntılı geçmez. Eşimle ayrı olacağız ama ben zaten göze almıştım ve kpss yoluna girmistim.
Ayyy ardından bir iki ay harcama yaparım içimde çok şey kaldı, eksiklerim çok. Ama ardından snein o güzel bileziklerinden biriktiririm. Daha doğrusu çubuk bilezik almak istiyorum ne diyorlar Ajdar bilezik. 10 Gr 16 bine. Ayda bir tane alsam çok güzel olur