- 27 Şubat 2013
- 14.240
- 40.716
Şimdiki gençler daha rahat.Allah cocukların hepsine akıl fikir versin valla.
Bi stajer aldılar yanıma,22 yasında kız su gibi.
İnsan anne olunca ici acıyo
Su gibisin,okumussun dur kendi ayaklarının üzerinde iste.
Bi kıyafetler giyiyo inanamaSınız,cıtcıtlı badyler varya bu kenarları acık ,cıtcıtlı oldugu belli olan v seklinde onlarla geliyo ise.
İlk gün ise bi geldi göbek acık preercing falan.
Ki acık bi insanım ama isyerinde olmuyo.
Bide kafası degisik evlenmem ben,cocuk icin evlenmeye gerek yokki falan diyo.
Nasıl kolay geliyo genclere.
Babası anlasamazsam bakacak essek gibi diyo.
Maddi olarak hadi bktı (ki öylesini bulsan kacırma zaten dedim)manevi olarak aclıgı ne olacak cocugun.
Bosanan onlarca arkadasım var,yolda görse yolunu degistirdiği adamlara cocugu ara sor diye yalvarıyorlar.
Napsin
Benim küçük kardeşim de preercing yaptırdı göbeğine ama anneme söyleme dedi hala da annemin haberi yok. Göbek açık da giymez oralarda.niye yaptırdığını hala anlamadım.
Birara Ela evlenmekten bahsediyordu. Ben de evlenmek yaşına uygun değil. Evlenme önce okulunu bitir büyü bir mesleğin olsun. En önemlisi o dedim. Okulda arkadaşlarıyla muhabbet ederken evlilik konusu geçmiş. Ben evlenmeyeceğim. Mesleğim olacak,işimi yapacağım dedim. Çocuğun aklına nasıl girdiysem
Boşanınca erkekler çocuk konusunda daha sorumsuz oluyor malesef.benim gördüğüm çoğu kişi de aynen anlattığın gibi.
Ama gerçekten, babadan da manevi eksiklik insanı ilerki hayatında da çok etkiliyor.