Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şimdiki gençler daha rahat.
Benim küçük kardeşim de preercing yaptırdı göbeğine ama anneme söyleme dedi hala da annemin haberi yok. Göbek açık da giymez oralarda.niye yaptırdığını hala anlamadım.
Birara Ela evlenmekten bahsediyordu. Ben de evlenmek yaşına uygun değil. Evlenme önce okulunu bitir büyü bir mesleğin olsun. En önemlisi o dedim. Okulda arkadaşlarıyla muhabbet ederken evlilik konusu geçmiş. Ben evlenmeyeceğim. Mesleğim olacak,işimi yapacağım dedim. Çocuğun aklına nasıl girdiysem
Boşanınca erkekler çocuk konusunda daha sorumsuz oluyor malesef.benim gördüğüm çoğu kişi de aynen anlattığın gibi.
Ama gerçekten, babadan da manevi eksiklik insanı ilerki hayatında da çok etkiliyor.

Bu ara ins bi delilik yapmam dkdkdksm
Cok cocuklu anaları izleyim ya yaapayım nolck diyorm ekranı kapatınca geciyo Allahtan.
Ama insana geliyomıs o 2.cocuk hevesi
Valla bilemicem baby, geneli ikinci çocuktan çekiyor
benim hiç ikinci çocuk hevesim yoktu.bekarken de tek çocuğum olsun o da kız olsun diyordum.
Ela da bugün diyor ablam olursa odamı onunla paylaşırım. Ama ablam olursa, kardeşim olursa değil

Lellim ben kardeşim üniversiteye giderken, gitsin ayaklarının üzerinde durmsyı öğrenir sorumluluk alır. Daha sosyal olur vs diyordum. Ama şimdi kızımı ilerde başka şehire gönderebilirmiyim, nasıl gönderirim gibi kafamda deli sorular, Annelik de işte bu oluyormuş. O sebeple sana çok hak veriyorum. Nasıl da gözünde tütüyordur şimdi. Allah her daim korusun onu.
Üniversite yurt hayatında nice arkadaşı olacak, ve inan en kalıcı arkadaşlar da üniversite yurt arkadaşlığı oluyor.
Hem için rahat olsun yakınmış. Ve sürekli gelecek eve. Ben hiç unutmuyorum. Üniversiteden ilk eve gittiğimde annem baklavaya kadar yapmıştı.

Valla ben ikincide rahat ettim bacim benim kız çok zor bi çocuktu cok aglardi.huysuz bir çocuktu hala öyle. Oglan öyle iyi geldiki cocuk böyle büyüdü gitti kendi kendine pamuk gibi böyle nasıl uyumlu masallah

Bereketli olsun bacim

Allah kavuştursun bacım
Oyle bi alışır ki sen bile şaşarsın
Hayatin kanunu bu yuvadan vakti gelen uçar
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın yavrularimizi

Amin kuzu
Leli sen yazdıkca bende hayaller kuruyorm skaaasız
Giderim Alyayla diyorm koci istemezki seni,napcan pesine takılıp diyo
Bide sey var,vatandaslık cıkarsa yurt dusında okur diyoruz.
Daha guzelleri olsun insAllah kuzu.
Ama zormus ya
Odasinin kapisi kapali hep odadaymis gibi oluyorum.
Sabah esimle kiza bi an sessiz olun dedim oglan uyuyo dicektim aklima geldi olmadigi demedim.
Yani sanki odasinda hep gibi.
Demin konustum yemek yememis hala.
Aksam bizimle yedigiyle istahim yok diyor.
Dedim kalkip yiyorsun hemen karti kontrol edicem yedin mi yemedin mi diye
Kremleri vardi kendi koydu çantasına soruyor anne nerde diye
Sen koydun ya dedim haa dogru dedi.
Ögrencek artık böyle böyle
Ama bence kızlar en azindan kendi arkalarini toplarlar el becerileri daha iyidir
Sadece uzakta olup etrafa nasıl guveniriz bilmiyorum.
Cok fazla zenci gördüm mesela
Tam nereliler anlayamadim ama baska ulkedende baya var ogrenci.

Dun bizde ogrenci kizlara bakiyoruz valla ben totosunu gördüm yani herkeste bakiyo donup
Hayir yagmur sakir sakir herkes hirkayla totondami donmuyor be kizim.
Etli butluda bisi.
Sorsan ailesinin yaninda giyinemiyordur orda saldim cayira yazik yani bilmiyorum.
Ben herseyin asirisina karsiyim.
Dininde asirisina karsiyim, acikliginda, kapaliliginda, modernlik adi altinda yapilan sacmaliklarada.
Hersey dozunda güzel.

Ay ben neler doldurdum kardesim diyo abla pazartesi temizlige gelen kadin sok olur buralara bakarsa temizlicem diye diyo.
Dedim icimde kalir benim.
Hatta arabayi park ettik ama bagaj tıka basa ayak altlarimiz bile dedik hepsini cikarmasak mi.
En ufak seye kadar aldim.
Meyveli soda seviyo sanki market yok hepsi dibinde ben 3 paket birden
Iste analık be
Inan annelerden baskasinin aklina gelmiyor böyle ucuk seyler.
Esim direk böyle market surasi kart elinde gitsin alsın.
Bende oldu ki gec saatde cani cekti olsun bulunsun fazla mal göz cikarmaz

Selammm
Kendimi temizlige vurdum.
Oglanin odasini baza altı, dolap arkalari vs vs ceke ceke supurup sildim.
Perdesini yikiyorum ascam bitiyor.
Yarinda y.odasini kirklarım.
Oda oda halletmeye basladim yoksa cikamicam icinden.
Canim kuru patlican dolmasi istedi böyle bol sumakli vardi evde pisirdim.
Mercimek corbasi yaptim.
Bi sote kaldi et sote yapicam az da.
Kiza tarhana corbasi yapmistim aksam ondanda var az.
Dolma yemezse bulgur pilavi yapicam.
Dün usuttu orda iceri gir cık gir cık marketede takildi pesimize islandi biraz.
Burnu akıyo
Ilaci var icmiyorda mızık mızık

Oglanı aradim o da istahim yok dedi genelde istahi olmazsa arkasina hasta olur o
Vitamin almam lazim
Bi de ıhlamur ve bal bırakcam pazar gunu ic diye tembihlerim.
Pastil falanda alırım.
Persembe aksami esim alacak is cikisi onun ofisten 50dk
Pazarda beraber birakiriz orda avm var oraya bakicaz bi de bot falan icin.
Aksam yoklama almislar resimlerini cekmis nobetci gorevli atti bizede.
Surda yemek yapiyorum ama aklim hep onda.
Bu hafta alisveris yaparim ben yine
Aklimda kalan bir kac parca daha var almazsam rahat edemem
Esim görse orda market yok sanki diyo hemen.
Ben alip atarim kenara

Lelli üniversiteli mi oldu yakışıklı masssalah
Kızlar ben de tercihlerimi yapıyorum yarın netleşir. Ama atama için acılan yerler arasında buraya en yakın yer 2 saat uzaklıkta. Sanırım orayı yazacağım ki orayı yazsam zaten gelir çünkü doğuda pek tercih edilmeyen bir yer.
Ben evime yakın diye yazacağım.
Veeeee bugün öğrendim ki lojman da varmış hem de bana da verilecekmis çok mutlu oldum buna. Eşim kalacak ben kızım ve kayınvalidem gidecegiz. Bakalım bir düzen kurunca birikimlerimi şekillendirecegim inşallah

İyi geceler
Gece kuşu geldi :)
Uyuturken uyuyakalan ben, yine uyandım. Kalktım namaz kıldım. O ara Ela su istedi. Onu verdim. Ben de çok susamıştım. İlaçlar susuzluk yapıyor. Bugün ilaç kullnmayacaktım ama burun tıkanıklığı gitmiyor.yattım uyuyamadım nefesim daraldı sprey sıktım. Nedir ya geçmek bilmiyor bu defa.
Sabah koci uyanmış başlamış boyaya. Elayla ben salonda yatmıştık. Kalktık kahvaltı yaptık topladım. Doğum gününe hazırlanmaya başladım. Eşim de diyor bu yağmurda ne güzel de gidersiniz. Ben de haftaya pazar olmam evde, pazar günü doğum günümü yapılırmış. Elaya da diyor pazar günü yokum evde vs. İşte aklı sıra hadi sen de gel dememi bekliyordu. Demem inadım inattır. Çünkü bir defa dedim; senin yorumlarını dinlememek için sana gel demedim diye. O da nispet yaptı ya.ondan minnet etmem.
Kalktı giyindi sizi bırakayım bu yağmurda gidilirmi metrobüsle dedi.giderim sıkıntı yok dedim. Ela da demezmi ama tühh keşke arabayla gitseydik.Ben alıştım arabayla gitmeye diye söyledi. o ara arkadaş da aradı çıktınızmı eşin de geliyor değilmi diye. Neyse eşim hemen atladı tabi. Durun geliyorum ben de diye. Gittik. Tabi Ela hemen telefonu istedi. Arkadaşının doğum gününe geldik sen telefon istiyorsun dedim. Meğer tüm çocukların elinde telefon varmış
Benim amacım hem arkadaşın gönlü olsun,bayağıfor da görüşememiştik hem birlikte vakit geçirsinler,çocuklar eğlensinlerdi. Olmadı. Neyse arkadaşın gönlü olmuştur.
Eve döndük, işimize devam ettik bitirdik. Ama ben de yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…