Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim birikim hesaplarını takipten cıkmam lazım:)
Modumu düsürüyorlar.
Yeni bi sayfa hele beni depresyona sokuyor
Birikimcianne diye.
Kadın 3 krs satıs yapsa birikime atıyor masallah ya
Kızı varmıs 4 yasında.Ya bu cocuk hic mi dısarı cıkmıyor?Hic mi bisey istemiyor.
Anladıgıma göre ayda bir altın almaya gidiyo cocuk annesiyle.Onda da bi gofret alıp dönüyr.
Al bütün motivasyonum sıfır
Ben cıkıyorm Alya yan gözle baksa biseye aa canın mı cekti gel alalım kızım:)
Ben hergün soruyorm ne getireyim sana diye mesela.
Yanlıs aslında.
Cocuum genelde simit diyoır ama sormamak mı lazım bilemedim.

Kızlar selamlar,
Birkaç gündür bakamadım. Film izlemeye devam ediyorduk bir de kitap sipariş vermiştim ona daldığım oldu zaten kız da geç uyuyor artık. Tabi sabah da o da uyuyor ben de
Dün akşam arkadaşla eşler bizim evde ney çalacaklardı.kızlar bizimle dursun dediler.
Biz de arkadaşın evinde fırsat bu fırsat film izledik. Tabi son dakika Ela kıyameti koparmış. Arkadaşın eşiyle kızı giderken başlamış ben de gideceğim annemin yanına ağlamış. Uyumak da istememiş ben yokum diye..babası bayağı bozuk bu konuya
Bir de ağlıyor diye kızmış bayağı Ela da bana şikayet etti yuhhh ya dedim öyle konuşulurmu hiç ağlayan çocuğa Kızdım ama sonra üzüldüm dedi.işte konuşmaya çalıştım falan dedi. Çocuk eylemeyi hiç beceremiyor hiiiç.
Akşam seni çok özledim anne diye diye uyudu. Sabah da dedim babayı araylımmı hayır özlemedim akşam ararız o zaman özlerim dedi. Bunu da duysa iyice sinirleri gerilecek
Bugün getirden 25 tl indirim kullandım. Bulaşık mk deterjanı aldım. Çayım ve yumurta yok onlara da indirim kovalıyorum.
Sitenin ek bütçesi belli oldu 13400 tl 6 taksitte ödenecek aidatlarda 795 tl oldu. Eşime gönderdim gelen maili. Ocak ayına da fark yansıtmışlar. Onu da söyledim. Bana yazdığı cevap dert etme paramız var öderiz yahu ne rahat. Nerde paran var dön de bir borcun varmı ona bak değilmi. Valla sinir etti diyebilirim. Paran var niye borcunu ödemiyon. Neyse konuşacağım bunu. Ben ses etmiyorum haa biraz da rahatlasın diye. Borcunı ödemeyip param var diyor
Valla para konusunu takip etsem de ayrı bir strese gireceğim o kesin. Geçmişten deneyimliyim.bırak kendi baksın başının çaresine diyorum ama şu annemin parayı veremediğimiz için içim rahat değil

Ben de markete birlikte gitmek istemiyorum artık kendi alıp sepete atıyor bir tane alalım desem de 3 tane rahat alıyoruz.almadığım da çok nadir oldu ama almayınca sonra içimde kalıyor.
Eşim de hergün arayıp soruyor ne istiyorsun kızım diye. Ben de diyorum hergün alma alışmasın, alışınca almadığın zaman niye almadın diye sorup ağlayabilir diyorum.
Hergün almasan daha iyi olur canım.

Canim bende bir süre kiza her alisverise gidisimde kücük birsey aliyordum. Baktim kizim bi ara aksamlari anne bana yarin ne alcan diye sormaya basladi.
Bir haftadir birsey almiyorum. Aksam oyuncak al bana diyor, bende paramiz yok alamam diyorum.
Aldiklarimizin bir degeri kalmiyor sürekli alinca. Birazda yoklugu bilmeli diye düsünüyorum, yoksa ilerde doyumsuz olur diye korkuyorum. Biz cok cile cektik cocukken. Yoklugu bildik ve onun icin kücük seylerden bile mutlu olabildigimi düsünüyorum. Cocugumda öyle olsun istiyorum.

Aidatlar okadar yuksekmi canım ya Allah ödeme kolayligi versin erkeklere göre herşey ödeniyor biz stres yapıyoruz malesef

sekretercim orucunu Allah kabul etsin senin icin cok sevindim .gorunce ozeniyorum benim de cok eksigim var .makinen de hayirli olsun uzun yillar kullanilsin insallah

Ohh güle güle kullan canısıı
Saolun kızlar
canim hepsicim 20 tl indirim vermis eve yag aldim
ikizlere 2 karyola 2 yatak 3 kapili dolap 12 bin tuttu
her ay 1000 seklinde oducez gibi duruyir
Allah ödeme kolayligi versin canım güle güle kullansinlar

Selam kızlar
Dışarı çıktım geldim perdem vardı onardı perdeci yirtilmisti ,30 ona verdim Onur'a girdim kıvırcık muz fln çekirdek 20 verdim iki ekmek Halk ekmek ten geldim çamaşır astım şehriye çorbası kısır içini hazırladım kıvırcık dogruycam namaz kılıp çıkarım oglusu alırım

ay beybicim suna dair o kadar cok sey yazabilirim ki .para biriktirmek istiyorum ama pintilik yapmak istemiyorum .
ikizlere her istedigi oyuncagi almam kabul ama bir sey yemek istediklerinde yedirmek isterim .top havuzu o yas icin cok makul bir istek bence .
2 sebebim var birikim icin
1.saglik .daha once ciddi bir saglik sorununda guzel para harcadim .
2.cocuklarin egitim masrafi .uni okumam cok maliyetliydi . unide tanistigim bir kiz arkadasin annesi dogumdan itibaren gelen altinlar harcliklar pazar parasindan artanlar kumbara derken universite icin ciddi birikim yapmis mesela .bu fikir cok hosuma gitmisti
her ay 1 gram alsam ki alabilirim gibi 18 yasa kadar az cok elimde bisi olur.ama olmuyor nasil olmuyor anlamadim ama . herhalde

1500 baydık bizde 5 gün önce mutfaktan çok yiyo
Bende yapabilirim inş ne kadar güzel ya

abov o aidat ne masallah

Evrt bizimkide genelde simit ve oyun hamuru istiyor ama algısı acılıyor dediğin gibi
Bugun marketin önünden gecerken,markete girmicez mi dedi
Hayır bugun bisey almıcaz annecim dedim devam ettik.
Cocuga biz empoze edityorz aslında ne istiyosn diye sorarak

BEn kısa vadede issiz kalırsam diye atmaya calısıyorm kenara.İssiz kalmazsam egitime degerlendiririz
Yeme icme konusunda ben de özenmesin diye almaya calısıyorm.
Bugun mesela anne ben ananas istiyorum dedi
Gelde alma kitapta gördü ananas dedim

Selam kızlar bugün buzluktan çıkarıp zeytinyağlı barbunya yanına hazır sarmısaklı yoğurtlu hazır mantı üzerine salçalı kıymalı sos yaptım birde tel şehriye çorbası yaptım süt duruyordu bir lt den sütlaç yaptım buzluktan azıcık vişne erik karışık komposto yaptım bayağı iş yapmışım ama mutfağa çalıştim bugün ev kaldi yarına yemek telaşi yok ins evi yaparım
T thesekreter makinen hayırlı olsun inşallah uzun süre sağlıkla kullanın

Selamm
Eşim evdeydi ve coook kosturmaliydı gün uzaninca ayaklarım sızladı suan.
Dün akşam eşim kötü oldu hastaneyede ikna edemedim titreme ishal falan.
İlaç, vitamin,çorba , ıhlamur, meyve falan derken uyudu rahat.
Sabah iyi hissetmedi gitmedi ise.
Yine besiye çektim şimdi iyi çok şükür
Köyde çok ıslanmış mezarlıkta
Sonra sobanın başında oturmuş sonra yine soğuk yemis usuttu demek.

13.14 de nöroloji randevum vardi.
Kizi uyuttum çıktım.
Ilaci 1 gun al 1 gün alma böyle azalt bırakalım dedi.
Uyuyamıyorum bu seferde dedim.
Norolojilik bir durumun yok yapılması gereken tüm tetkikler yapılmış psikiyatriye git bi de dedi.
Carrefour yakın hast. Oraya geçtim ordan.
Lcw outletede Bi bakım dedin.
34.90 erkek hırka, 35.90a kıza esofman tkm aldım..
Fiyatlar çok iyi ama beden bulmak sıkıntı
Sık gitmek lazım sürekli yenileniyor kendime yine esofman bulurum dedim ama bulamadım bu sefer.
Ordan hemen eve geçtim kız da yeni uyanmış
Sabahtan yemeklerimi yapmistim
Ahaliyi doyur, mutfak topla
Evi süpür
Tekrar ilaç, ıhlamur faslı.
Buzlukdaki sufleleride pişirdim.
Ancak uzandım.

Bende dolmuş parası vermim diye otobüs bekledim akbilde vardi
Giderkende dönerkende kartla geldim.
Zaten yine sıfır parayla çıkmışım bu ara çok yapmaya başladım bunu bisi olsa mazallah parasız kalcam öyle.

Eşim acıkmış bisi yememis beni bekliyo
Ben hangi ilaçları içiyordum ki diyo.
Ay hazır yemegide isitmaz, içtiği ilaçtan bile Bi haber.
Ben eline veriyorum içiyor, ısıtıp getiriyorum yiyor
Ne güzel dünya valla.

İyi geceler kızlar,
Bugün akşamüstü kızı parka çıkarttım. 1 saat parkta kaldık.oradan A101 ile bime girdim. Para varmış ya benim koci de harcayayım ne olcek
A101 den kıza birşeyler aldım. Şöyle bir aktüel ürünlere baktım. Bimden tost ekmeği Kahve yanına şekerleme vs ve yine gerisi kıza aldığım şeylerdi. Aktüelde pek bişey bulamadım. Ama A101 de finish bulaşık mk deterjanı kampanyalıydı. 42 lisi 32 tl bilginiz olsun. Eşime de gelirken muz ve elma al dedim. Muzlar hoşuma gitmedi.
Bugün kızı bebek arabasıyla götürmedim ama yarın uzağa gideceğim. Altın almaya niyetim var. Bebek arabası ile görürsem daha iyi olacak. Yolda kesin der yoruldummm kucağına al. Burası bir de dik yokuş. Kendim zor çıkıyorum.

Saol canım baya iş yapmışsın benimde yemek işi olmayınca kafam çok rahat oluyor o gün temizlik dışarıya rahat çıkıp dolaşıyorum

Bizim burda a101 e gitcektim unuttum bende finish bakcam birde bime gidip o çikolatalardan alırım yarına kalırsa

Bizim burda bir export mağazası var yazdan beri baktım 10 TL ye sepet çıkarmışlar karışık bedenimin bir üstü gecelik elbise aldım yarım kol yazlık giymeye ufak bir defosu var ama modeli fln güzel 10 TL'ye ne var sankialdım bir tanede Beyaz atlet kendime oda 10 tm idi 20 verdim yıkadım geceliği yarın defolu yeri dikerim zaten parmak ucu gibi küçük yer daha baksam vardı biseler yoruldum bakamadim

Kız bu ara surekli sıkma ısırma gibi şeyler yapıyor.
Birazda esim ogretiyor.
Sürekli üzerimizde tepinecek, istediğini yapmayınca cimcikliyor bizi.
Babasini ozellikle ısırıyor
Eşim öyle yapıyor ona hirpalayarak seviyor korkmuyorda hiç ağlamıyor
Valla herkese yaparsa işimiz iş
Oğlan korkardı mesela atlayamazdı koltuktan bile.
Bu pat küt atıyor kendini.
Hiç bir yeri acır mı, ordan atlanır mi eyvallahı yok.
Ay bisi olcak yüreğim ağzımda.

O tehlikeli, onu yapmamalıyız, canımız yanabilir, acır ama diye diye uyarıyorum.
Ben uyarınca yapmıyor arkamı döndüğüm an yine aynı.
Dün mutfakda bacaklarımı cimcikliyor onunla oynamadığım yemek yaptığım için.

Eşime diyorum senin eserin.
Atla üzerime kızım
Tut kızım
Zıpla kızım çocuk terör estiriyor evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…