- 31 Ağustos 2017
- 2.228
- 10.325
- 34
Ablamlarda köy de oturuyor Yalova'da bende evlenmemistim daha bir yaz tüm gün çaba sulama temizleme uğraşmıştım güzel kg vercem diyordum ki dünyayı yedim açık hava o çalışma aciktiriyorPazar gününü zeytinliğe ayırdık, eşimle gittik o budama yaptı bende onun yere aktıklarını topladım ateş yaktım onları toplamak o kadar yordu ki beni ama iyi hareket ettik eşimle spor salonuna gitsek bu kadar hareket etmezdik, bittimi tabi ki bitmedi haftada birgünü zeytinliğe ayırmamız lazım, çok iş var orda bakalım inşallah yetişiriz. Ama doğa ile başbaşa olmak çok güzel yorgunluğuma değdi. Eve geldik saçımı boyadı eşim bir duş-bir kahve iyi geldi az önce meyvemizi de yedik çünkü acıktık birazdan da sofrayı hazırlıycam. Ben toprakla uğraşınca çok acıkıyorum doymak bilmiyorum. Bir makine çamaşır attım yıkanıyor. Bu gün de böyle geçti.
Aynen dediğin gibi sekreterim, valla dünyaları yedim ama mutluyum bu gün kendimi işe yaramış gibi hissediyorum.Ablamlarda köy de oturuyor Yalova'da bende evlenmemistim daha bir yaz tüm gün çaba sulama temizleme uğraşmıştım güzel kg vercem diyordum ki dünyayı yedim açık hava o çalışma aciktiriyor
Ne güzel kendi yeriniz çalışıp üretmek mutlu ediyordur tabi canım güzel hasat alırsınız inşallahAynen dediğin gibi sekreterim, valla dünyaları yedim ama mutluyum bu gün kendimi işe yaramış gibi hissediyorum.
Amcan olur dayın olur falan tmmBende aynı sehirdeysem giderim çok uzaksa şuan onu bile çocukla kesmiyor gözüm okdayken gidiyorum çoğu yere sıkılıyor hemen
Annesi kadin zaten hastaydiAnnesi mi?Arkadası sandım ben.
Allah rahmet eglesin.
Ozman tabi cnm gitmeyebilir ben arkadası sandım.
Bereketli olur inşallah mahsullerinizPazar gününü zeytinliğe ayırdık, eşimle gittik o budama yaptı bende onun yere aktıklarını topladım ateş yaktım onları toplamak o kadar yordu ki beni ama iyi hareket ettik eşimle spor salonuna gitsek bu kadar hareket etmezdik, bittimi tabi ki bitmedi haftada birgünü zeytinliğe ayırmamız lazım, çok iş var orda bakalım inşallah yetişiriz. Ama doğa ile başbaşa olmak çok güzel yorgunluğuma değdi. Eve geldik saçımı boyadı eşim bir duş-bir kahve iyi geldi az önce meyvemizi de yedik çünkü acıktık birazdan da sofrayı hazırlıycam. Ben toprakla uğraşınca çok acıkıyorum doymak bilmiyorum. Bir makine çamaşır attım yıkanıyor. Bu gün de böyle geçti.
Rica ederim canım sevindimtr_lelli bacım sufle tarifini denedim ilk defa sufle yapabildim beğendik hepimiz teşekkürler tarif için
Benzini nasıl koymuyorlar ya?Günaydınlar bebisi uyuttum geldim ne hikmetse bizde araba yokken kimseden istemeyiz eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz faydaları yoktur ama gereksizleri sinir ediyor beni kardeşi arabayla eşini alıp gitti şehir dışına h sonu babasinda bu sabah da küçük kardeşine lazimmis araba alıp götürmüş bana demeden otobüse binemiyorlar paşalar biz arabayi istemedik en zor da bile istidimizde onlara hep lazımdı benzinde konmaz gezilir bırakılır ne diyeyim ki sabah sabah yazdım eşime herkes ağa paşa bir ben fukara insanlar rahat ya iş aramaya da otobüsle git ..
Ay öyle saçmalık olurmu çok lazımdır istersin de benzin koymamak ne ayıp herkes arabaylami gidiyor iş aramayaGünaydınlar bebisi uyuttum geldim ne hikmetse bizde araba yokken kimseden istemeyiz eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz faydaları yoktur ama gereksizleri sinir ediyor beni kardeşi arabayla eşini alıp gitti şehir dışına h sonu babasinda bu sabah da küçük kardeşine lazimmis araba alıp götürmüş bana demeden otobüse binemiyorlar paşalar biz arabayi istemedik en zor da bile istidimizde onlara hep lazımdı benzinde konmaz gezilir bırakılır ne diyeyim ki sabah sabah yazdım eşime herkes ağa paşa bir ben fukara insanlar rahat ya iş aramaya da otobüsle git ..
Gerekeni söylemişsin canım yenisi alınmasın diye temizler fırın lazım valla2 ay olcak fırını kullanamıyorz.
Sabah dedim (plastik erimis icinde kazınması lazm)bu fırını temizle bu hafta,yoksa gidip yeni fırın alcam dedim.,
Hic bisey yapamıyorm ya,tıkandım kaldım.
Bi misafir gelse aniden kaldık öyle.
En nefret ettiğim modellerGünaydınlar bebisi uyuttum geldim ne hikmetse bizde araba yokken kimseden istemeyiz eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz faydaları yoktur ama gereksizleri sinir ediyor beni kardeşi arabayla eşini alıp gitti şehir dışına h sonu babasinda bu sabah da küçük kardeşine lazimmis araba alıp götürmüş bana demeden otobüse binemiyorlar paşalar biz arabayi istemedik en zor da bile istidimizde onlara hep lazımdı benzinde konmaz gezilir bırakılır ne diyeyim ki sabah sabah yazdım eşime herkes ağa paşa bir ben fukara insanlar rahat ya iş aramaya da otobüsle git ..
Ay burdada olsa oğlanı bırakır çıkardım valla banada lazım biseler t-shirt kapri tarzı evde giymelik istiyorum bendeIadem vardi trendyol onu verdim.
Dönüşte makbul yaptım; çekirdek, kuru incir, citir leblebi ve hurma 68tl.
Kardeşim balık tutmustu yine geçen gelen arkds. Biraktim biraz.
Başka arkadasada vermiştim.
Yiyen ariyo teşekkür için olta balığı kilosu 100tl taptazecik. Afiyet olsun hepsine
Ordan lcw aiyy lcw baktiklarimi katlarken Bi amca yaklaştı beni çalışan sandı reyonun arkasindaydim katlıyorum kızım niye erkek katında oturacak yer var da kadın katında yok dedi bana.
Bilmem ki yok mu dedim.
Ayy ben seni çalışan sandım evladım diyo olsun amcacım ama keşke olsaymış dedim.
Eside diyor ki bu kat sana göre değil gel sen aşağıda bekle oturursun diyo
Yaaa yerimmm çok tatlılardi
Yazlıkları Bi kolacan edim dedim onlinede güzel tshrtler gordum 39.90 varsa denicektim ama yok magzada.
Yarin 13:40 da nöroloji randevum var
Ordan lcw outlete akicam
Kıza bisiler bakicam
Kendimede evde gitmelik tshrt esofman bakicam.
Eledim eledim bisi kalmadi.
Özellikle evde giymelik tshrt ihtiyacım var.
C.suyu değen, delinmiş vs hepsini attım.
Bisim kalmadi.
24 90a bulmuştum geçen gittiğimde
Bulursam 2 tane bana yeter.
Kızı uyuttum nerden başlasam hiç bilmiyorum.
Bi makarna suyu atim ocağa bakarım gerisine.