- 27 Şubat 2013
- 14.240
- 40.716
Ben de elayı öyle biraz ısırarak severdim artık bıraktım. Annemin yanında bir kez yeğenimin omuz kısmını ısırmış. Hiç yaptığı birşey de değildi. Şaşırdım. Sonra sordum sevdim anne dedi. Ben şok. Dedim bundan sonra yapma öyle sevme sakın ben de seni öyle sevmeyeceğim dedim. Ondan beridir ısırmamaya alıştırıyorum kendimiKız bu ara surekli sıkma ısırma gibi şeyler yapıyor.
Birazda esim ogretiyor.
Sürekli üzerimizde tepinecek, istediğini yapmayınca cimcikliyor bizi.
Babasini ozellikle ısırıyor
Eşim öyle yapıyor ona hirpalayarak seviyor korkmuyorda hiç ağlamıyor
Valla herkese yaparsa işimiz iş
Oğlan korkardı mesela atlayamazdı koltuktan bile.
Bu pat küt atıyor kendini.
Hiç bir yeri acır mı, ordan atlanır mi eyvallahı yok.
Ay bisi olcak yüreğim ağzımda.
O tehlikeli, onu yapmamalıyız, canımız yanabilir, acır ama diye diye uyarıyorum.
Ben uyarınca yapmıyor arkamı döndüğüm an yine aynı.
Dün mutfakda bacaklarımı cimcikliyor onunla oynamadığım yemek yaptığım için.
Eşime diyorum senin eserin.
Atla üzerime kızım
Tut kızım
Zıpla kızım çocuk terör estiriyor evde
Hangi çikolata?Bizim burda a101 e gitcektim unuttum bende finish bakcam birde bime gidip o çikolatalardan alırım yarına kalırsa
Ben hiç öyle sevmem zaten babası öyle yaptığı için onu ısırıyor genelde.Ben de elayı öyle biraz ısırarak severdim artık bıraktım. Annemin yanında bir kez yeğenimin omuz kısmını ısırmış. Hiç yaptığı birşey de değildi. Şaşırdım. Sonra sordum sevdim anne dedi. Ben şok. Dedim bundan sonra yapma öyle sevme sakın ben de seni öyle sevmeyeceğim dedim. Ondan beridir ısırmamaya alıştırıyorum kendimi
Kesinlikle biz empoze ediyoruz. Katılıyorum sana. Ben hızlı market alışverişinde bile soruyorum bazen. Öyle alıştıki anne bana da bunu alırmısın diyor. Bir de şarkı şeklinde trendyol indirim diye birşeyler diyor. Bana soruyor bugün ne kampanya varmış diyeEvrt bizimkide genelde simit ve oyun hamuru istiyor ama algısı acılıyor dediğin gibi
Bugun marketin önünden gecerken,markete girmicez mi dedi
Hayır bugun bisey almıcaz annecim dedim devam ettik.
Cocuga biz empoze edityorz aslında ne istiyosn diye sorarak
Bir tane de benim evde var :) ilerde babasına topu alıp maç yapalım derse şaşırma Ela diyor. Hatta kardeşimin eşi Çocuk antrenörlüğü yapıyor, onlara gidince de onunla ve benim yeğenlerle az gol gol oynamadılar evdeBen hiç öyle sevmem zaten babası öyle yaptığı için onu ısırıyor genelde.
Bi de bisi yaptığında gülersek daha çok yapıyor onu. Iyi bisi sanıyor işte cocuk.
Cocuk gol diye bağırıyor maç görünce tv de
Öğretti onuda
Pop pop diye topu getiriyor hemen.
Erkek fatma olcak başımıza.
Benim ki anlamıyor daha konusamiyorda malum.Kesinlikle biz empoze ediyoruz. Katılıyorum sana. Ben hızlı market alışverişinde bile soruyorum bazen. Öyle alıştıki anne bana da bunu alırmısın diyor. Bir de şarkı şeklinde trendyol indirim diye birşeyler diyor. Bana soruyor bugün ne kampanya varmış diye
Bime gelen çikolatalar var salı günü bugün için denilen bakamadımHangi çikolata?
Ben de aynı fikirdeyim. Her istediği olmayacağını bilmeli ve heleki şu dönemde.bazen özellikle öğrensin diye param yok diyorum. Almadığım şeylere ‘ babam alıır ‘ diyorCanim bende bir süre kiza her alisverise gidisimde kücük birsey aliyordum. Baktim kizim bi ara aksamlari anne bana yarin ne alcan diye sormaya basladi.
Bir haftadir birsey almiyorum. Aksam oyuncak al bana diyor, bende paramiz yok alamam diyorum.
Aldiklarimizin bir degeri kalmiyor sürekli alinca. Birazda yoklugu bilmeli diye düsünüyorum, yoksa ilerde doyumsuz olur diye korkuyorum. Biz cok cile cektik cocukken. Yoklugu bildik ve onun icin kücük seylerden bile mutlu olabildigimi düsünüyorum. Cocugumda öyle olsun istiyorum.
Bana da yüksek geldi. Ama geçen arkadaş geldiğinde konuştuk. Bize yakın sitede oturuyor. Onların aidat 450 tl ama ektra havuz ücreti ödüyorlarmış o da150 tl. Doğalgaz 600 ü geçik gelmiş.bize 200 geldi. Bir de her yıl ek bütçe olarak 1200 civarı toplanıyor dedi.Biz taşınalı 4 yılı geçti ilk defa böyle birşey çıktı. Arkadaşın oturduğu site bizimki kadar da büyük kapsamlı değil küçük bir havuzu var. Otoparkı minik birşey. Mesela gelen misafir arabaları içeri almıyorlar..bizim kocaman iki katlı kapalı otopark var. Bloğumuzun önünde de açık araba park yerleri var. Hamam sauna spor salonu onur ve carrefour market var. Bahçemizde daha büyük kapsamlı. Yani anlayacağın fiyatla kıyasladık aynı rakam oluyor. Sitelerin hepsinin aidatı uçmuş onu anladımAidatlar okadar yuksekmi canım yaAllah ödeme kolayligi versin erkeklere göre herşey ödeniyor biz stres yapıyoruz malesef
Sormaaa ilk duyduğumda bayağı beynim bulanmıştı da işte insan zamanla alışıyormu nedirabov o aidat ne masallah
Selam canim,Kız bu ara surekli sıkma ısırma gibi şeyler yapıyor.
Birazda esim ogretiyor.
Sürekli üzerimizde tepinecek, istediğini yapmayınca cimcikliyor bizi.
Babasini ozellikle ısırıyor
Eşim öyle yapıyor ona hirpalayarak seviyor korkmuyorda hiç ağlamıyor
Valla herkese yaparsa işimiz iş
Oğlan korkardı mesela atlayamazdı koltuktan bile.
Bu pat küt atıyor kendini.
Hiç bir yeri acır mı, ordan atlanır mi eyvallahı yok.
Ay bisi olcak yüreğim ağzımda.
O tehlikeli, onu yapmamalıyız, canımız yanabilir, acır ama diye diye uyarıyorum.
Ben uyarınca yapmıyor arkamı döndüğüm an yine aynı.
Dün mutfakda bacaklarımı cimcikliyor onunla oynamadığım yemek yaptığım için.
Eşime diyorum senin eserin.
Atla üzerime kızım
Tut kızım
Zıpla kızım çocuk terör estiriyor evde
Araba malesef para yiyici.ben de birikim yapamayinca modum cok dusuyor .sabahlari firsatim varsa yuruyorum dolmus parasini kumbaraya atiyorum .oglen yemegimi evden goturmeye calisiyorum her evden goturdugumde o parayi direk ayiricam insallah
satis olayina firsatim kalsa ben de girmek istiyorum . 100 200 fayda faydadir yani
ama araba cok fena cidden. her ay kk da arabaya ait bir masraf oluyor
Güle güle kullansınlar kuzularımcanim hepsicim 20 tl indirim vermis eve yag aldim
ikizlere 2 karyola 2 yatak 3 kapili dolap 12 bin tuttu
her ay 1000 seklinde oducez gibi duruyir
Gecmis olsun bacım.Selamm
Eşim evdeydi ve coook kosturmaliydı gün uzaninca ayaklarım sızladı suan.
Dün akşam eşim kötü oldu hastaneyede ikna edemedim titreme ishal falan.
İlaç, vitamin,çorba , ıhlamur, meyve falan derken uyudu rahat.
Sabah iyi hissetmedi gitmedi ise.
Yine besiye çektim şimdi iyi çok şükür
Köyde çok ıslanmış mezarlıkta
Sonra sobanın başında oturmuş sonra yine soğuk yemis usuttu demek.
13.14 de nöroloji randevum vardi.
Kizi uyuttum çıktım.
Ilaci 1 gun al 1 gün alma böyle azalt bırakalım dedi.
Uyuyamıyorum bu seferde dedim.
Norolojilik bir durumun yok yapılması gereken tüm tetkikler yapılmış psikiyatriye git bi de dedi.
Carrefour yakın hast. Oraya geçtim ordan.
Lcw outletede Bi bakım dedin.
34.90 erkek hırka, 35.90a kıza esofman tkm aldım..
Fiyatlar çok iyi ama beden bulmak sıkıntı
Sık gitmek lazım sürekli yenileniyor kendime yine esofman bulurum dedim ama bulamadım bu sefer.
Ordan hemen eve geçtim kız da yeni uyanmış
Sabahtan yemeklerimi yapmistim
Ahaliyi doyur, mutfak topla
Evi süpür
Tekrar ilaç, ıhlamur faslı.
Buzlukdaki sufleleride pişirdim.
Ancak uzandım.
Bende dolmuş parası vermim diye otobüs bekledim akbilde vardi
Giderkende dönerkende kartla geldim.
Zaten yine sıfır parayla çıkmışım bu ara çok yapmaya başladım bunu bisi olsa mazallah parasız kalcam öyle.
Eşim acıkmış bisi yememis beni bekliyo
Ben hangi ilaçları içiyordum ki diyo.
Ay hazır yemegide isitmaz, içtiği ilaçtan bile Bi haber.
Ben eline veriyorum içiyor, ısıtıp getiriyorum yiyor
Ne güzel dünya valla.
Sağol kuzu o mevzularda zor biriGecmis olsun bacım.
Titreme varsa enfeksiyon kapmıs olabilir gitseydi keske
Babası onu ısırdığı için daha çok ona yöneliyorSelam canim,
isirmayi benimkide bi ara yapiyordu. Disleri kasindigi icin yapiyorlarmis diye okudum. Artik ne kadar dogrusa.