Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşam eşim gelince, biraz keyfi yoktu. Dayısında kalın bağırsak kanseri çıktı. Şaşırmadım çünkü ailede hepsi kanserden vefat etmiş. İnşallah sağlığına kavuşur. Sonra sordum ne yaptınız durum ne hastane vs. Boşver ya konuşmak istemiyorum moralimi bozmayacağım dedi.her defasında diyor. Annemi kanserden kaybetmişim gerisi boş diye.
Neyse sonra bugünki site ile ilgili konuyu açtı.Marmaraya binmiş karşı tarafa geçmek için çok çok rahattı dedi., Ev konusunu ne yapalım dedi. Ben fikrimi söylemiştim dedim. Karasızım dedi.
Sen bilirsin şimdi gidelim derim, normal binada otururuz bir sorun olur sen istedin dersin dıkdıkdık kafamı Ütülersin dedim.
Sonra para konusunu konuşurken ilk defa dedim. Paran varsa anneme borcunu öde o zaman dedim. Konuyu bile açmıyorsun dedim. Aklımda o benim falan ödeyelim öderiz dedi. Bakalım ne yapacak ilerleyen. Zamanda. Kardeşimdeki paramızı anneme verdireceğim borca karşılık dedim.ohh içim rahatladı.,

Ben de elayı öyle biraz ısırarak severdim artık bıraktım. Annemin yanında bir kez yeğenimin omuz kısmını ısırmış. Hiç yaptığı birşey de değildi. Şaşırdım. Sonra sordum sevdim anne dedi. Ben şok. Dedim bundan sonra yapma öyle sevme sakın ben de seni öyle sevmeyeceğim dedim. Ondan beridir ısırmamaya alıştırıyorum kendimi

Ben hiç öyle sevmem zaten babası öyle yaptığı için onu ısırıyor genelde.
Bi de bisi yaptığında gülersek daha çok yapıyor onu. Iyi bisi sanıyor işte cocuk.
Cocuk gol diye bağırıyor maç görünce tv de
Öğretti onuda
Pop pop diye topu getiriyor hemen.
Erkek fatma olcak başımıza.

Bende kahve dunyasinin çıkolatalarindan alicam.
Gofrik aldim hakmara gelmişti havada kaptı benimkiler.
Eşim ilk defa yemis denk gelmemiş demek almıştım daha öncede.
Güzelmiş bu diyo.
Kahvedunyasi gercekden iyi çikolatada
Bitter dolgulusundan falan alicam.

Bime gelenleride aktüel görmüştüm ama gününe dikkat etmemiştim.
Demek o gün bugünmüş☺

Kesinlikle biz empoze ediyoruz. Katılıyorum sana. Ben hızlı market alışverişinde bile soruyorum bazen. Öyle alıştıki anne bana da bunu alırmısın diyor. Bir de şarkı şeklinde trendyol indirim diye birşeyler diyor. Bana soruyor bugün ne kampanya varmış diye

Bir tane de benim evde var :) ilerde babasına topu alıp maç yapalım derse şaşırma Ela diyor. Hatta kardeşimin eşi Çocuk antrenörlüğü yapıyor, onlara gidince de onunla ve benim yeğenlerle az gol gol oynamadılar evde

Benim ki anlamıyor daha konusamiyorda malum.
Ama oğlan zavallım hiç istemez.
Hep sorarım sipariş verirken oğlum canın ne istiyor hiç bisi der
Ya da fark etmez der.
Cips sık almıyoruz eve diye ona 1 cips alırım arada.
Meşrubat, çekirdek falan.
Bayadır çekirdek almamıştım sivilceleri aziyor hemen.
Hadi dedim evdeydi almıştım yedi.
Hep oyleydi öylede gidiyor
Kız dillenince isticek ama kesin
Dışarı çıkarsak parmağıyla gösterip aldırıyor

Ben de aynı fikirdeyim. Her istediği olmayacağını bilmeli ve heleki şu dönemde.bazen özellikle öğrensin diye param yok diyorum. Almadığım şeylere ‘ babam alıır ‘ diyor ya da benim kumbaramda param var onunla alırız diyor. Biriktirmeyi de öğretiyorum. Bisikleti onun biriktirdiği parayla aldım. Ve bunu da ona söyledim. Çok sevindi

Aidatlar okadar yuksekmi canım ya Allah ödeme kolayligi versin erkeklere göre herşey ödeniyor biz stres yapıyoruz malesef
Bana da yüksek geldi. Ama geçen arkadaş geldiğinde konuştuk. Bize yakın sitede oturuyor. Onların aidat 450 tl ama ektra havuz ücreti ödüyorlarmış o da150 tl. Doğalgaz 600 ü geçik gelmiş.bize 200 geldi. Bir de her yıl ek bütçe olarak 1200 civarı toplanıyor dedi.Biz taşınalı 4 yılı geçti ilk defa böyle birşey çıktı. Arkadaşın oturduğu site bizimki kadar da büyük kapsamlı değil küçük bir havuzu var. Otoparkı minik birşey. Mesela gelen misafir arabaları içeri almıyorlar..bizim kocaman iki katlı kapalı otopark var. Bloğumuzun önünde de açık araba park yerleri var. Hamam sauna spor salonu onur ve carrefour market var. Bahçemizde daha büyük kapsamlı. Yani anlayacağın fiyatla kıyasladık aynı rakam oluyor. Sitelerin hepsinin aidatı uçmuş onu anladım

Selam canim,

isirmayi benimkide bi ara yapiyordu. Disleri kasindigi icin yapiyorlarmis diye okudum. Artik ne kadar dogrusa.

Araba malesef para yiyici.
Çalışırken sabah bölmeli saklama kaplarıma kahvaltılık koyardım. Onlarla kahvaltı yapardım. Hem hergün poğaça açma yemezdim hem de diyet yapmış olurdum.
Öğlen de yemek yemezdim sadece çiğ kuruyemiş alırdım. O da bir hafta giderdi. Karatay diyeti yapardım. Yemek param da cebime kalırdı. Eve dönerken de metrobüsten eve yürürdüm dolmuşa binmezdim. Aslında amacım spor yapmaktı :) öyle öyle biriktirdim. Ve bu evi alırken o param olmasa mümkün değil alamazdık evi.
Satış olayına da çok giremedim. Çünkü kargoya çocukla nasıl vereceğim bilemiyorum zor olur sanırım.,yoksa evde var mesela kamera eski bisikleti kıyafet ayakkabı , oyuncak vs kıyafet ayakkabı da hep verdim birilerine. Oyuncak da çok verdim. Bir tane legosu var 200 tl fiyatı. Geçen arkadaşın kızı anne banada alın diyordu.ona vereceğim. Evde daha çeşitli minik lego var.
Hatta nasıl aklıma gelmedi vermek diye de düşündüm. Sonra aklıma geldi.
Zaten arkadaş da geçen gittiğimde bize kıyafet ayakkabı ayırmış. Benim ona vereceğim lego bir kıyafetin parası etmez
Oto koltuğunu sattık bakalım kamerayı da birara satarız

Gecmis olsun bacım.
Titreme varsa enfeksiyon kapmıs olabilir gitseydi keske

Selam canim,

isirmayi benimkide bi ara yapiyordu. Disleri kasindigi icin yapiyorlarmis diye okudum. Artik ne kadar dogrusa.
Babası onu ısırdığı için daha çok ona yöneliyor
Bizi okadar değilde.
Ama bunu herkese yaparsa yandık.
Anneminde dün üstüne ziplamis durmuş.
Akşam eşime diyor ki annem öğrettin simdi bizede yapıyor diyor
Kadinin sürekli kafasına falan ziplamis
Annemde sakin kadındır çıksınlar boyasinlar oyuncak oynasınlar.
Benim gücüm var mı okadar diyor

Gunaysss
Akşam baba baba diye ağlayarak uyudu kız.
Adam uyuyo halsiz kalksın oynasın benimle diye Bi ton ağladı
Çünkü birbirlerinin dilinden anlıyorlar
Vur bana vurim sana, at beni tut beni öyle istiyor.
Uyku gözümden akiyor zaten.
Sallaya sallaya uyuttum baba baba diye ağladı uyudu.
Valla bıldırcın yumurtalarından mi
Vit.surubundan mi ne fuul enercii çocuğum.

Dünden çorba var sadece
Tavuksuyuna pilav yapım.
Yaninada patatesli et yapicam.

Vakit bulursam pazara cikicam
Marul, armut, maydanoz ve limon alıp gelirim.
Banada yuruyus oluyor
Bu ara her gün dışarıdayım fena alıştım.
Tediye uğramak istiyorum Bayadır girmedim.

Dün kargolar gelmis üst üste eşim masallah kapı hiç susmadı diyor.
Dus jeli, kızın ayakkabisi, maske gelmis.
Dedim deterjan falanda İnt. aliyorum uygun oluyor.
Hepsiden akşam yumos aldım bu kokusunu çok sevdim 29tl düşmüştü.
Aldım hemen efsane üyeyim ya 25tl uzeri kargo bedava.
Aliyorum ordan kahveydi, deterjanı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…