- 31 Ağustos 2017
- 2.228
- 10.325
- 34
Ne güzel kendi yeriniz çalışıp üretmek mutlu ediyordur tabi canım güzel hasat alırsınız inşallah
Teşekkür ederim kızlar. Sağolun.Bereketli olur inşallah mahsulleriniz
Eşim hayır diyemiyor zaten kredili araba hala ödüyoruz şaka gibi bir durum ben acemiyim artık arabadan inmeyecegim başka yolu yokHepimize güzel bir hafta olur inşallah. Sabah sabah temizlik yaptım, pazartesi sabahı waatsap grublarına, arkadaşlarıma günaydın mesajı atamıyorum çünkü telefonu elime alamıyorum eşim ve çocuklarıma da söylüyorum sakın çok acil birşey olmadan beni aramayın temizlik yaptığım için banyoda kayıp düşebilirim diyorum onlar aramıyor pazartesi beni ama bilmeyen münasebetsizler arıyor. Çogu da işi düşünce arıyor canımı fena sıkıyorlar neyse sakinim. Ev temizlendi, akşam için yemek var yanına patates salatası da yaptım, annem-babam için hafta da birkez poğaça-kurabiye-kek yapıyorum onlarda hazır piştiler soğumaya bıraktım. Annemin maaş günü gittim çektim geldim, kasaptan kıyma istemişti onuda hallettim az önce aradım market siparişlerini de akşam üstü eşimle alır gider bırakırız.
Araba konuşulmuş eşim asla vermez büyük kızımın ehliyeti var ona verir bir tek o da pek hevesli değil kullanmaz. Hele ki erkek kardeşine kesinlikle vermez nereye gidecekseniz ben bırakırım diyor ve bırakıyorda dönüşte de taksi çagırın demiş bir kez bir daha da teklif etmediler. Çünkü ben bu konularda fazlası ile hassasım ben hiç kimsenin çocugunun rızkına girmeyi istemem lütfen onlar da benim çocuklarımın rızıklarından uzak dursunlar derim. Çok çok acil hayati birşey oldugunda asla sorgulamam ama keyfiyete de müsamaham yoktur. Kızlar sizlerde haklısınız kolay alınmıyor.
Hiç duymadım ama şuana kadar hiçbişey olmadıMUhasebeciler beni bi aydınlatıverin.
2.el uygulamalarda satıs yapıyoruz ya ,bunun bi vergi kısmı var mı?
Nadir de olsa etiketli satıs oluyo bende ama almısız olmamıs satısa koymusuz
Bdvde bi konuda gördümde tırstım.
2.elin nesine fatura kescezki?
İyi fikirKızlar ne öğrendim.
Hani altin rengi taki alıyoruz ya kararıyor
Geçen arkadaşım dediki ben tırnak cilasıyla cilaliyorum hic bisi olmuyo dedi.
Hiç aklıma gelmez denicem ben
Allah kabul etsin sekreterim.Selam kızlar
Oruçluyum bugün sabahki enerjiyle toz alıp supurge çekip banyo WC ovaladim bulaşık mutfak toplamıştım oglusu bıraktım okula az uyumuşum iyi oldu iftara köfte vardı buzluktan çıkardım pilav köfte cacık yağlı biber var koyarım yeter tarhana çorbası da var dünden
Allah kabul etssin bacımSelam kızlar
Oruçluyum bugün sabahki enerjiyle toz alıp supurge çekip banyo WC ovaladim bulaşık mutfak toplamıştım oglusu bıraktım okula az uyumuşum iyi oldu iftara köfte vardı buzluktan çıkardım pilav köfte cacık yağlı biber var koyarım yeter tarhana çorbası da var dünden
Saol canım ramazan geliyor 5 gün orucun vardı iyi oluyor hem hazırlik Ramazan'aAllah kabul etssin bacım
sekretercim orucunu Allah kabul etsin senin icin cok sevindim .gorunce ozeniyorum benim de cok eksigim var .makinen de hayirli olsun uzun yillar kullanilsin insallahSelam kizlar makinem kuruldu hemen bir makine beyaz havluları attım bir renkli accam peşine digital makine tuhaf geldi benimki eski model kalmış bayaortalık temizlenecek mutfağı topladım süt geldi 2.5 kg aldım sütlaç yapcam bide oy oy taksitciye gidilcek ortalık çekilecek yarında nevresim degisirim akşama eşime sote car kisir ve çorba yapcam oglusla bize
Ohh güle güle kullan canısııSelam kizlar makinem kuruldu hemen bir makine beyaz havluları attım bir renkli accam peşine digital makine tuhaf geldi benimki eski model kalmış bayaortalık temizlenecek mutfağı topladım süt geldi 2.5 kg aldım sütlaç yapcam bide oy oy taksitciye gidilcek ortalık çekilecek yarında nevresim degisirim akşama eşime sote car kisir ve çorba yapcam oglusla bize
ben de birikim yapamayinca modum cok dusuyor .sabahlari firsatim varsa yuruyorum dolmus parasini kumbaraya atiyorum .oglen yemegimi evden goturmeye calisiyorum her evden goturdugumde o parayi direk ayiricam insallahGünaydınlar
Sabah araba arıza cıkarmıs
750 tl sıkısmıs.
Bi 750 de önümüzdeki ay yer dedi koci:SYagı falan degiscekmis.
Arabaya calısıyorz zaten.
Dün isim ras gitti.
Ptt taa sehrin öteki ucuna bırakmıs kargoyu.
Aradım subeyle konustum.
Ofisin arka sokagındaki subeye getirdiler saolsunlar.
Dünde tekrar satıldı o mont:)
Allamm ins geri gelmez yine diyerek kargoladım sabah
Valla evirdim cevirdim neresinde leke var göremedim.
Büyük ihtimal bedeni olmadı,g.dolapsda beden uymadı iadesi yasak .
Uydurup yolluyorlar.
Sabah asaplarım bozuldu sonra toparladım.
İnsanlar satıs yapıp kenara atıyor,ben anca delik kapıyorum
Valla su satıslardan kenara atamadıgımda cok üzülüyırm.
Bu ay kenara atcm dedim kk olmus dag 1nde kesilcek nasıl koyayım kenara
Sonra dedim kızım sükret,olmasa napacaktın.
Kız okuldan alıncak
Aksam yemeğim yok.
17.00 oluyo eve girmemiz
4-12 de tam gün calısıyor gibiyim yetisemiyorm biseeye
Bak bu ay 350 tl satısım olmus 175 tl de onaylancak var.ben de birikim yapamayinca modum cok dusuyor .sabahlari firsatim varsa yuruyorum dolmus parasini kumbaraya atiyorum .oglen yemegimi evden goturmeye calisiyorum her evden goturdugumde o parayi direk ayiricam insallah
satis olayina firsatim kalsa ben de girmek istiyorum . 100 200 fayda faydadir yani
ama araba cok fena cidden. her ay kk da arabaya ait bir masraf oluyor
Oyy güle güle kullansınlarcanim hepsicim 20 tl indirim vermis eve yag aldim
ikizlere 2 karyola 2 yatak 3 kapili dolap 12 bin tuttu
her ay 1000 seklinde oducez gibi duruyir