Küçük Düşün Büyük Olsun!

2×6 li 1.5lt su siparisi verdim.
Damacanaya gore daha pahalıya geliyor ama oglanda bende seviyoruz böyle içmeyi
Daha çok su içiyoruz.
26tl.

Hızlıdanda ; maydanoz, 2pkt. Islak mendil, sivi el sabunu, 1kg toz seker, dismacunu sipariş verdim 50tl burası.

Dun akşamda hepsiden; dove deodorant kendime, dove el sabunu, yumos yumuşatıcı, 2li mutfak sabunu aldim 109tl oraya gitti.

Anneme ve oğlana dvit. Aldım
Karamurverli vitamin aldım

Ouffs gidiyor işte böyle böyle napcaz bilmiyorum.
Sürekli ellerinizi yıkayın diye diye el sabunuda yetişmez oldu yedekli gidiyorum.
Valla gelenede yikatiyorum ki ben önce ellerimi yıkarım.
Öyle olması lazım..

Tavuk suyuna çorba yapicam.
Birazda kızartıcam (önden hasladim az yağla Bi çeviririm en son)
Çok az pilav var spagetti yapıcam
Evi süpürdüm
Kiz uyusun silicem her yeri kapi kollari, prizler, kapılar.
Oglanda dönünce geri viyviylandım
Evi hortumla yikayasim var suan

yedirenk79 bu aralar bizim de sorunumuz site mi daire mi .kiralik acisindan arada 1000 lira fark ediyor gitcegimiz yerde .cocuklar olmasa siteyi napayim dicem ama cocuklar acisindan site cok iyi .
Kesinlikle ben şimdiden diyorum yazın zor olacak site değil bizimde çevrede çok var ama kredi ile alırken burası uygun gelmişti birkaç sene daha ödeyelim siteden alalım diye bekliyoruz

Kız uyumadı
Babamı goruncede oraya kacti.
Onlarda 1 kangal sucuk, yarim salam (1 bütün almış kocaman yarısını bize kesmis), karper almışlar.
Kasap sucuga sardık aslında çok da beğendik
Ordan alacaktık bu gelince bitince alırız artık.
Silme işini halledim hemen kız oradayken Bi kahve içecem.
Bugün simit yedim
15dk leslie yaptım
Bi 15dk daha yapicam.
Form çayı içtim.
Mide çorba olur artık kahve yesilcay falanda derken..

Kızlar selam moralim çok bozuk
Sizden fikir almak istiyorum
ailemin yanında eşim bana bunun pskolojisi bozuk dedi (pskolojik destek almaya başladım )… sebebide şu annemle yengem görüntülü konuşurken araya girip benimde yengemle konuşmam Bu gayet normal değil mi ??? O öyle deyincede annem oğlum zaten destek alıyor kızım dedi ( iyi olsam zaten küçük cocugumla doktora destek için gitmezdim )

çok kızgınım dünde gül almış asla dokunmadım antreye koymuş aynanın önüne banada vermiyo .. aradım biraz önce o gülü heralde şifonyere aldın oraya koydugna göre ben onu şimdi layık oldugu yere kaldırcam birdaha hiçbirşey alma senden bir beklentim yok dedim kapattım… 4 aylık cocugum var emzirme evresinde bocalıyorum sütümle cebelleşiyorum adamın beni mutlu etmesi gerekirken yaptıgna bak

Yani hepimiz yapıyorz o araya girmeyi görüntülü konusmalarda Sacmalıyolar artık ya
Valla her saglıklı bireyin destek almasını saglıklı görüyorum ben.
Bu lohusalıkda adamlara bisey oluyo!

500 tlden elle tutulur bi bu var bacımlar
150 tl kıza lcwden tayt sweet flaan aldım
45 tl market;muz ,elma,ıslak mendil,havlı kagıt,cikolata
Rossman 55 tl;Dus jeli,aseton(minik),dis macunu,rollon,
8 tl simit(simit dünyası abartmıs 4 tl simit orda)
200 tl de bu ayki elektrige ekledim yatırdm.
Sen sag ben selamet

Eklentiler

• B8CC3393-F44C-4596-8C5C-9C2D244D13BF.jpeg
    102,1 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…