taa eskiden okurdum bu başlığı evin müteahhite verilmesini bekliyordun o zamanlar geldi aklıma. Üst kat diyorsun dubleks mi olacak ev? Ayy ne güzel geniiş geniş düşünerek seçersin gönül rahatlığıyla, güle güle oturun insallahEşya bende üst kata sıfırdan alicam.
İğneden ipliğe ev dosucez mecbur.
Öyle aman aman yedek mutfak eşyamı falanda olmadığından tenceresinden tabagina alicam hepsini.
Ama ne işte acelem yok.
O yönden rahatım
Birer kat yavaş yavaş halledecem.
Zaten nekadar az alabilirsem okadar az olacak.
Çünkü temizligi beni yorsun istemiyorum
Süpür sil geç yapmam lazım
Hatta ev yapılsın liste yapicam
Önce mutfak sonra odalar şeklinde kalem kalem gidicem.
gecmis olsun canimSlmlar
Trendyolbana da 20 tl verdi
Peynir,ekmek,süt söyledim 55tl ödedim
Bezelyeli pilav yaptım yanına köfte gelecek.
Sil süpür yaptm
Kızın battaniyeleri falan yıkadım
Koci ise gitti
Kvdemleri,görümcemleri flaan aradım sırayla herkes iyi sükür
Asılılar zaten.
Kardesimlerle görüntülü konustuk
Onun biraz bas agrısı var.
Gececek insKızı uyutup dusa atcam kenndimi
Ayy olsun eve cicek giris yapmıs en azındanselam kizlar esim cicek alip gelmis ikizler babam bize almis diyerek cicegi parcaladi
SAolasın cnmgecmis olsun canim
Yaaa yerim ben o balları.selam kizlar esim cicek alip gelmis ikizler babam bize almis diyerek cicegi parcaladi
Yaa evet ben 1 isterken 2 verdi mevlam çok şükürtaa eskiden okurdum bu başlığı evin müteahhite verilmesini bekliyordun o zamanlar geldi aklıma. Üst kat diyorsun dubleks mi olacak ev? Ayy ne güzel geniiş geniş düşünerek seçersin gönül rahatlığıyla, güle güle oturun insallah
Sitenin evet güzel yanları var.İyi geceler benden de,
Ben de ancak bakabildim :)
Bugün eşimle konuştuk. İşte ne yapsak emlakçıya birşey demedim. İşte olmazsa kızı uzağa gönderirşz servise veririz. Ben de dedim konu okul değil biraz da senin ulaşım sıkıntın ve buranın trafiği dedim. İşte bak alıştın siteye bahçeye çocukla çıkıyorsun, yazgünü havuz var vs vs. Ben de dedim sen bilirsin karar ver o zaman hergün off sıkıldım bu yoldan çıkalım gidelim ya buradan diyen sensin. Bana hava hoş dedim. Bir de zaten aidatlar 800 tl olacak söylentisi var. Yeni gelen yönetim ek bütçe toplayacakmış. 17 bin gibi bir söylenti var. Borcumuzu hep dakikasında ödeyelim sonra ohh ne rahat bir de 17 bin para ödeyelim. Nedir bu dedim.biz bu evi alırken de evi satan kişi söylemişti o zamanda 2 bin toplamak istemişler. Bu site sevdası kat kat para götürüyor. Elbet güzel yanları var ama yazık giden paralara heleki şu dönemde bence zorluyor. Ayrıca zaten kıt kanaat yetiriyoruz dedim. Direk söylediği neyi yetiremiyormuşuz. Geçinemiyormuymuşuz. Ee yani dedim ancak yetirmeye çalışıyoruz. Herşeyi erteliyorum, herşeyin ekonomiğini bulmaya çalışıyorum vs vs. Ev borcu bitti kaç aydır toparlanma derdindeyim dedim.
Neyse ona bıraktım kendi bilir. Ben bakarım keyfime sitede yaşayarak. Bu konuşmanın üzerine benim hesaba 1000 tl para göndermişzaten kredi kartını verdiğinden bu yana biraz aksatıyordu para verme konusunu. Sanırım söylediklerim battı biraz bu konularda çok hassastır.
Neyse Gündüz arkadaş uğradı. Oturduk biraz muhabbet falan. Sonra eşim aradı. Akşama yemeğe gidelim diye. Arkadaşın eşiyle plan yapmışlar., ben de dedim kaç gündür saçımı boyayacaksın, bu şekildemi gideyimneyse arkadaş aradı gel saçını boyayayım diye. Gittim boyadı sağolsun. Akşam gittik yemeğe. Kızlar da eğlendi iyi oldu.
Gönderdiği paradan biraz zulo yapmaya niyetim var.
Kıza bisiklet de alacağım daha artmadan almam lazım bisiklet.
Müge anlıda bi safiye varmıs:)Dün 600tl karta attım.
Evde param kalmadı.
Eşimde 600tl atacak.
Birazda içinde var. Bakalim ne birikirse.
Ay karta para yatırmak için bankaya girdim.
Atm olaylarini hala anlamıyorum ben emin ellerden devam yine.
Bi kadın vardı kart yollamışlar.
Nolur benim kartımı kapatın iptal edin beni dolandirirlar ben herseye inanıyorum diyo.
Ayy gülme geldi kıyamam ya.
Ben herseye inanıyorum beni kandırırlar diyo.
Ahh iyi insanlar iyiki var.
Bugün resmen aylaklık edesim var.
Ama anneminde evine el aticam
Bi süpür sil yapım kıza da bakiyo arada dagitiyo dokuyo kiz.
Valla sesini çıkarmıyor kadın
Kraker falan döküyor her yere.
Benimde dünden beri canım sıkkın makine alcam diyorum çok pahalanmis inşallah bugün hallederiz iade sıkıntı ya birde cvp yazıyor engelle gitsin canimnGünaydınlarr
Ay benim hic bisey yapasım yok.
Markete bile gitmedim kac gündür evde bisey kalmadı
Dün alinazik yaptım.
Bugun icin nohut ıslattım
Acil market diye aglıyo dolap.
Mont iadeye verilmis 13.90 tl kargo kactı bide bana
Kadına yazdım
Yazmasam rahat edemem helal etmiyorm dedim.
Bana ne alaka öbür tarafta sizin sevaplarınız bana gecsin gibi sacma sapan bişey söyledi
He dedim hacı öyle olmuyo o isler.
140 tl bakiye var gelcek 340 olcktı iade olunca düstü hayırlısı
Araba bisyler cıkarmıs yine.
Ay valla yetti dedim bana söyleme kendin hallet.
Muz kalmamıs evde cocuk muz soruyo annen alck kızım diyo.
Elimin tersiyle cakasım var valla.
Zaten asaplarım bozuk
Cık al yani.