EvetYani hepimiz yapıyorz o araya girmeyi görüntülü konusmalardaSacmalıyolar artık ya
Valla her saglıklı bireyin destek almasını saglıklı görüyorum ben.
Bu lohusalıkda adamlara bisey oluyo!
nikahlı dul mu?Kızlar gülüyo bana:)
Abla 500 lira icin bukadar sevinceğini bilsek aramızda toplardık diyolar
Kız ben nikahlı dulum dedim
Benim basımda koca yok sizin gibi dedim
Zorla söyletiyolar beni
Çok absürtce konuşmuş görüntülü konuşmada herkes yapıyor o dediğini artı kendini kötü hissediyorsan destek istemem kadar normal bişey yok desteği kabul etmeyenler tuhaf geliyorKızlar selam moralim çok bozuk
Sizden fikir almak istiyorum
ailemin yanında eşim bana bunun pskolojisi bozuk dedi (pskolojik destek almaya başladım )… sebebide şu annemle yengem görüntülü konuşurken araya girip benimde yengemle konuşmamBu gayet normal değil mi ??? O öyle deyincede annem oğlum zaten destek alıyor kızım dedi ( iyi olsam zaten küçük cocugumla doktora destek için gitmezdim )
çok kızgınım dünde gül almış asla dokunmadım antreye koymuş aynanın önüne banada vermiyo .. aradım biraz önce o gülü heralde şifonyere aldın oraya koydugna göre ben onu şimdi layık oldugu yere kaldırcam birdaha hiçbirşey alma senden bir beklentim yok dedim kapattım… 4 aylık cocugum var emzirme evresinde bocalıyorum sütümle cebelleşiyorum adamın beni mutlu etmesi gerekirken yaptıgna bak
Bereketli olsun canım paranin adı var alınca ilk birikime koyacaksın cidden500 tlden elle tutulur bi bu var bacımlar
150 tl kıza lcwden tayt sweet flaan aldım
45 tl market;muz ,elma,ıslak mendil,havlı kagıt,cikolata
Rossman 55 tl;Dus jeli,aseton(minik),dis macunu,rollon,
8 tl simit(simit dünyası abartmıs 4 tl simit orda)
200 tl de bu ayki elektrige ekledim yatırdm.
Sen sag ben selamet
Amin cümlemizinBereketli olsun canım paranin adı var alınca ilk birikime koyacaksın cidden
Benimki de tulumba almıs gelmisSelamm,
Bu ay bayağı harcamalı geçti. Kartımdan taksitli ve iş ile ilgili ödemeler de vardı 8 bin küsür geldi bu ay.
Bugünde lcw 750 tl ye 250 tl indirim verdi, ev ahalisinin iç giyimlerini yeniledim bende
Dünde eşim lcw dan uzun sweat ve kalın mont gibi gömleklerden almış boş geçirmek istememiş
Ben bana özel günleri daha çok önemserim. Evlilik yıl dönümü ve doğum günümü unutmasın yeter, sevgililer günü, kadınlar günü falan hiç öyle beklentilerim yok.
Her zaman sayıp sevsin sadece 1 gün göstermelik olmasın
Canım çok giremiyorum artık kulübe arada bir girip bakıp çıkıyorum sizeSaolası cnm
Kız nerelerdesin sen
Sağol canım ben de sizleri özledim çok giremiyorum artık siteye arada bakıp çıkıyorumNerelerdesin canım özledik
Aynı fikirdeyim. Hiç önemsemedim. Evlendiğimizde de eşim önemsiyordu. Ben de dedim evlilik yıldönümümüz bizim özel günümüz. Bana bu tür şeyler biraz ticaret alışverişe yöneltmek gibi geliyor.Selamm,
Bu ay bayağı harcamalı geçti. Kartımdan taksitli ve iş ile ilgili ödemeler de vardı 8 bin küsür geldi bu ay.
Bugünde lcw 750 tl ye 250 tl indirim verdi, ev ahalisinin iç giyimlerini yeniledim bende
Dünde eşim lcw dan uzun sweat ve kalın mont gibi gömleklerden almış boş geçirmek istememiş
Ben bana özel günleri daha çok önemserim. Evlilik yıl dönümü ve doğum günümü unutmasın yeter, sevgililer günü, kadınlar günü falan hiç öyle beklentilerim yok.
Her zaman sayıp sevsin sadece 1 gün göstermelik olmasın
Psikolojik destek almak gayet normal birşey, çok düşüncesiz hareket etmiş. Çok çok basit bir konu psikolojik destekle telefonda konuşmaya girmenin ne alakası var.,Kızlar selam moralim çok bozuk
Sizden fikir almak istiyorum
ailemin yanında eşim bana bunun pskolojisi bozuk dedi (pskolojik destek almaya başladım )… sebebide şu annemle yengem görüntülü konuşurken araya girip benimde yengemle konuşmamBu gayet normal değil mi ??? O öyle deyincede annem oğlum zaten destek alıyor kızım dedi ( iyi olsam zaten küçük cocugumla doktora destek için gitmezdim )
çok kızgınım dünde gül almış asla dokunmadım antreye koymuş aynanın önüne banada vermiyo .. aradım biraz önce o gülü heralde şifonyere aldın oraya koydugna göre ben onu şimdi layık oldugu yere kaldırcam birdaha hiçbirşey alma senden bir beklentim yok dedim kapattım… 4 aylık cocugum var emzirme evresinde bocalıyorum sütümle cebelleşiyorum adamın beni mutlu etmesi gerekirken yaptıgna bak
Küçük çaplı parkı bahçesi olan siteler daha iyi bence. Bizim site çok büyük 3000 i geçik daire var. Her çeşit insan var. Çok ülkeden yani.Kesinlikle ben şimdiden diyorum yazın zor olacak site değil bizimde çevrede çok var ama kredi ile alırken burası uygun gelmişti birkaç sene daha ödeyelim siteden alalım diye bekliyoruz
Çok büyük site seçmeyin.,küçük butik site yeter bence. En azından çocukları oyalar.yedirenk79 bu aralar bizim de sorunumuz site mi daire mi .kiralik acisindan arada 1000 lira fark ediyor gitcegimiz yerde .cocuklar olmasa siteyi napayim dicem ama cocuklar acisindan site cok iyi .
Ahh böyle gelen paralara bayılırım. Allah daha çok versin bacımUmadıgım anda yatan 500 tl komisyon.
Elim ayagıma dolandı kız
Altın mı alam yuro mu yapam
Sanırsın milyorlar yattı
Bence de etmez canım. Sonuçta artık seneye okul hayatı da başlayacak. Çok da ihtiyacım kalmayacak.Sitenin evet güzel yanları var.
Şimdi sitede oturuyo olsaydım hala kızı rahatça bahçesine salardim
Yavrum hep evde
Evin önü musait diil
(Ama evin arkasında az Bi alan var tamamen düzenleme yapılmadı yapılsın oraya cicek ağaç falan dikicem
Kiz bisiklet sürer termos alır inerim yazın.
Sitenin +ları güzel
Ama aidatı ödemeleri eder mi okadar bence etmez.
gecen cantamda 5€ bulunca mutfakta cifte telli oynadim kizBendee:)
insallah uyguna hal edersiniz canimBenimde dünden beri canım sıkkın makine alcam diyorum çok pahalanmis inşallah bugün hallederiz iade sıkıntı ya birde cvp yazıyor engelle gitsin canimn
KesinliklePsikolojik destek almak gayet normal birşey, çok düşüncesiz hareket etmiş. Çok çok basit bir konu psikolojik destekle telefonda konuşmaya girmenin ne alakası var.,
Böyle dönemlerde asıl onun destek olması lazım. Aksine daha da iğneler gibi konuşmuş. Anlamak ruhen yanında olmak çok farklı birşey. Malesef erkekler bu konuda yeterli değiller.
Kendimi dahada iyileştirmek için olan çabamı görmemesi üzdü farkına sonradan vardıda artık o lafı söyledi işteÇok absürtce konuşmuş görüntülü konuşmada herkes yapıyor o dediğini artı kendini kötü hissediyorsan destek istemem kadar normal bişey yok desteği kabul etmeyenler tuhaf geliyor