Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yani hepimiz yapıyorz o araya girmeyi görüntülü konusmalarda Sacmalıyolar artık ya
Valla her saglıklı bireyin destek almasını saglıklı görüyorum ben.
Bu lohusalıkda adamlara bisey oluyo!
Evet Çıldırtıyo beni … zaten işimi bırakmışım bi çöküntü içindeyim herşey üst üste geliyo … şimdide özür mesajları atıyo

Çok absürtce konuşmuş görüntülü konuşmada herkes yapıyor o dediğini artı kendini kötü hissediyorsan destek istemem kadar normal bişey yok desteği kabul etmeyenler tuhaf geliyor

Bereketli olsun canım paranin adı var alınca ilk birikime koyacaksın cidden

Selamm,
Bu ay bayağı harcamalı geçti. Kartımdan taksitli ve iş ile ilgili ödemeler de vardı 8 bin küsür geldi bu ay.
Bugünde lcw 750 tl ye 250 tl indirim verdi, ev ahalisinin iç giyimlerini yeniledim bende
Dünde eşim lcw dan uzun sweat ve kalın mont gibi gömleklerden almış boş geçirmek istememiş
Ben bana özel günleri daha çok önemserim. Evlilik yıl dönümü ve doğum günümü unutmasın yeter, sevgililer günü, kadınlar günü falan hiç öyle beklentilerim yok.
Her zaman sayıp sevsin sadece 1 gün göstermelik olmasın

Benimki de tulumba almıs gelmis
Allah affetsin hic sevmem tulumbayı da
Bi gofret alıp gelse daha makbule gecerdi

İyi geceler,
Bugün sabah Ela kahvaltıya yağda hamur istedi yaptım. Sonda arkadaş kızları yarım saatliğine bana bıraktı. Kızlar oynadı. Ufak olanı uyutursun demişti. Uyuttum. Sonra arkadaş geldi biraz oturduk. Uyanınca parka çıkarttık. Sonra çimlerde biraz durduk. Top oynadılar. Biz markete gittik, arkadaş eve. Marketten portakal, biber, çilek, Ela biscolata istedi aldım. Salatalıkla havuç
da alıyordum, siteden bir abla var. Yarın kampanya günü yarın al dedi, bıraktım acil olanları aldım valla halk olarak kampanya takipteyiz. Ela bile diyor anne indirim varmış
Neyse 37 tl ödedim. Sonra beklediğim para gelmişti onu çektim. 250 tl attım kenara.
Eve geldik. Tuvalet kağıdı almam lazımdı, tabiki fiyat araştırdım. Hepsiexpresi bayağıdır açmıyordum. Açtım baktım 20 tl indirimim var. Tuvalet kağıdı 24 lü, büyük havlu rıulo, peçeteden daha ucuza geliyor sanki, dondurma aldım kahve hediyeliydi. 3 tl ye domestos aldım. Bayağı iyi indirim oldu.
Akşama kıymalı patatesli gözleme yaptım.Elayla birlikte yaptık. Ela yemiyor. Tarhana çorbası ile makarna istedi yaptım ona da. Bu ayrı gayrı yemek çok zorluyor. Keşke yese herşeyi de öyle olmasa. Yemekle hiç işi yok ama yemesin aç kalınca yer de diyemiyorum. Zaten öyle olunca aburcubura sarıyor. Bugün bana diyor, anne aburcubur A harfiyle başlıyor, öğrene öğrene abur cuburun harfini öğrenmiş.

Aynı fikirdeyim. Hiç önemsemedim. Evlendiğimizde de eşim önemsiyordu. Ben de dedim evlilik yıldönümümüz bizim özel günümüz. Bana bu tür şeyler biraz ticaret alışverişe yöneltmek gibi geliyor.
Ela da dün soruyor bana, anne bizim sevgililer günümüz hangi gün :) ben de dedim seninle kavuştuğumuz gün sevgililer günümüz. Bir ay sonra bir sürpriz yaparım ona.

Psikolojik destek almak gayet normal birşey, çok düşüncesiz hareket etmiş. Çok çok basit bir konu psikolojik destekle telefonda konuşmaya girmenin ne alakası var.,
Böyle dönemlerde asıl onun destek olması lazım. Aksine daha da iğneler gibi konuşmuş. Anlamak ruhen yanında olmak çok farklı birşey. Malesef erkekler bu konuda yeterli değiller.

Kesinlikle ben şimdiden diyorum yazın zor olacak site değil bizimde çevrede çok var ama kredi ile alırken burası uygun gelmişti birkaç sene daha ödeyelim siteden alalım diye bekliyoruz
Küçük çaplı parkı bahçesi olan siteler daha iyi bence. Bizim site çok büyük 3000 i geçik daire var. Her çeşit insan var. Çok ülkeden yani.
Benim kardeşimin üç katlı evler, az blok var. Yeğenim bahçeye çıkıyor oynuyor kafası rahat. Ben bırakamamki. Kime güveneyim. Ama istanbulda böyle siteler, oldukça pahalı villa diye geçiyor
Bir de böyle bizim gibi büyük sitelerin derdi de bitmiyor. En basiti yönetim oluyor, sanırım mafya işide varmış. Cebini dolduran dolduruyor. Ek paralar çok can sıkıcı.,
Site sevdamız oldukça fazlaydı. Çocuk için evet yıllardır çok iyiydi. Hala da iyi. Hele havalar ısınınca çok daha güzel oluyor.
Çok kapsamlı. Ama para konusu can sıkıcı.
Millet cebini doldursun diye ben evime birşeylsri almayıp oraya ödeme yapmak moral bozuyor.

yedirenk79 bu aralar bizim de sorunumuz site mi daire mi .kiralik acisindan arada 1000 lira fark ediyor gitcegimiz yerde .cocuklar olmasa siteyi napayim dicem ama cocuklar acisindan site cok iyi .
Çok büyük site seçmeyin.,küçük butik site yeter bence. En azından çocukları oyalar.
Ben seneye okula başlatacağım. Yaz günü de bir iki dönem anneme gidiyorum. Zaten buranın rüzgarı bitmiyor havuz mevsimi 1-1.5 ay. Ne bileyim diyorum aidat parasını, kış günü doğalgaza yaz günü de havuza sayıyordum :) o parayı yüzme kursuna gönderirim. Havuza gönderirim. Kendisini geliştirir falan gibi fikirlerim var.
Tabi normal daireye çıkınca psikolojim ne olur bilmiuorım. Tabi alıştım siteye. Ama istediğimiz yerdeki siteler çok daha pahalı. 2-3 hatta bizim evlerin 4 katı fiyat.

Bence de etmez canım. Sonuçta artık seneye okul hayatı da başlayacak. Çok da ihtiyacım kalmayacak.
Şu aralar son demleri yaşıyoruz, ben ne yaptırıp oyalasan diyorum o tablet ya da tv izlemek istiyor. Eee okul da istiyor.
Bu dönemi de atlatalım. Artık okul. Onun için çok da düşünmüyorım bahçesini neyini. Ama küçük çocuk için çok çok lazım oluyor

Kesinlikle Durumumu en iyi o bilirken böyle yapması zoruma gitti açıkçası

Çok absürtce konuşmuş görüntülü konuşmada herkes yapıyor o dediğini artı kendini kötü hissediyorsan destek istemem kadar normal bişey yok desteği kabul etmeyenler tuhaf geliyor
Kendimi dahada iyileştirmek için olan çabamı görmemesi üzdü farkına sonradan vardıda artık o lafı söyledi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…